De Officiële Virtual Assistant Community Van Nederland

Logo van de Blueberry Dynamic virtual assistant business community

Ontmoet Sophie Dinkla

 

Sophie Dinkla
(@sophiedinkla)
Nieuw
Deelgenomen: 9 maanden geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?
Ik heb net twee weekjes m'n kamer van Koophandel nummer voor mijn eigen Virtual Assistance bureau. Op dit moment zit heb ik een starterstraject van het uwv en heb dus geen (andere) baan meer. Ik werk 24 uur per week en heb daarnaast twee kindjes van 2 en 6. 

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?
Ik merkte altijd dat ik graag meerdere banen tegelijk had, nooit ergens lang werkte en vaak wisselde, tot ik m'n kindjes kreeg en ergens voor langere tijd bleef. Daar heb ik heel veel geleerd, een beetje te hard gewerkt en daardoor heel erg veel vrijheid gemist. Uiteindelijk koos ik ervoor om m'n baan op te zeggen en voor mezelf te starten. 

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?
De grootste uitdaging is om m'n vrijheid te blijven voelen. Ik merk dat ik een soort onrust voel als ik 'niets' doe. Er valt zoveel informatie te vinden, zoveel te leren en ik blijf maar doorgaan en moet mezelf soms echt stoppen. 

Wat is een leuk feitje over jou? 
Ik had als puber kort gekleurd haar in alle kleuren van de regenboog met spikes erin gedraaid....Nog steeds hou ik van een beetje alternatief, anders dan anders, maar hoef niet meer heel afwijkend te zijn. 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 
Dat je ouders gewoon maar mensen zijn en je voornamelijk moet zorgen dat je mensen om je heen hebt die jou zien en accepteren zoals je écht bent. En, alles wat je aandacht geeft groeit! 


Citeren