Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Susanne Grant

Susanne Grant
(@susannegrt)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 27
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit? In 2015 heb ik Grant Method Coaching opgericht na de geboorte van mijn eerste kindje. Ik werk als business coach en consultant voor zelfstandig ondernemers die opzoek zijn naar een betere balans tussen werk en privé. Als een klant bij mij komt werken wij samen aan het (1) uitzoeken wat ze nou echt willen in het leven/werk (en niet wat je denkt wat je moet) (2) hun mindset aan te passen om te zien wat echt mogelijk is en (3) het implementeren van deze strategie zodat het echt werkt op lange termijn. Ik help jou om weer in contact te komen met je lichaam en ziel, echt te verbinden met jezelf en anderen (zoals je partner, vrienden en je kinderen) zodat je echt geaard door het leven kunt gaan. Weg met de burnout & frustratie en maak ruimte voor rust, balans en jouw nieuwe definitie van succes!

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen? Toen ik 17 was kreeg ik de diagnose Post Traumatisch Stress Stoornis (PTSS). Nu precies 17 jaar verder zet ik mij in voor mentale gezondheid van ondernemers. Wist je dat over 49% een of twee mentale gezondheidsklachten heeft? Desondanks wordt hier weinig over gepraat, terwijl dit juist van belang is als je op lange termijn (en ook korte wat dat betreft) kijkt naar je bedrijfsdoelen en hoe dit jezelf (en gezin) beïnvloedt.

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk? Op het moment werk ik nog zonder babysitter omdat ik nog in lock down zit, hopelijk is dit gauw voorbij!

Wat is een leuk feitje over jou? Ik heet eigenlijk gewoon Sanne, maar dat was hier in Schotland (waar ik woon) te moeilijk om uit te spreken. Zodoende dat ik mijn geboortenaam maar gebruik ipv roepnaam. Want ja, de naam Sanne is hier heel exotisch en komt natuurlijk nauwelijks voor...

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? People care. Find your tribe and together you can move mountains!


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@susannegrt Je hebt helemaal gelijk, mentale gezondheid is zo'n groot onderdeel van het succesvol ondernemerschap. Ik reageerde net op het verhaal van @anitavdbroek, waarin ze schrijft dat ze als virtual assistant niet alleen ondernemers helpt met werk, maar juist ook om ze meer uit hun leven te kunnen laten halen. Om überhaupt met je mentale gezondheid bezig te kunnen zijn moet je ook ruimte hebben in je hoofd en je dagen. Daarnaast is werk tegenwoordig natuurlijk context voor persoonlijke ontwikkeling en creatieve expressie. Oh, ik kan hier oneindig over nadenken en praten, ongelooflijk belangrijk en interessant onderwerp.

Leuk dat je er bent, welkom.


   
BeantwoordenCiteren
Susanne Grant
(@susannegrt)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 27
Topic starter  

@thamarazijlstra Bedankt voor je reactie. Het is inderdaad zo'n belangrijk onderwerp!! Desondanks wordt het toch relatief weinig besproken of prioriteit van gemaakt. Daar hoop ik toch verandering in te gaan brengen. 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

@susannegrt Yup, is nodig. 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: