Notifications
Clear all

Ontmoet Susanne Grant  

 

Susanne Grant
(@susannegrt)
Blueberry Starter
Lid geworden: 1 maand geleden
Berichten: 13
30/06/2020 9:09 PM  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit? In 2015 heb ik Grant Method Coaching opgericht na de geboorte van mijn eerste kindje. Ik werk als business coach en consultant voor zelfstandig ondernemers die opzoek zijn naar een betere balans tussen werk en privé. Als een klant bij mij komt werken wij samen aan het (1) uitzoeken wat ze nou echt willen in het leven/werk (en niet wat je denkt wat je moet) (2) hun mindset aan te passen om te zien wat echt mogelijk is en (3) het implementeren van deze strategie zodat het echt werkt op lange termijn. Ik help jou om weer in contact te komen met je lichaam en ziel, echt te verbinden met jezelf en anderen (zoals je partner, vrienden en je kinderen) zodat je echt geaard door het leven kunt gaan. Weg met de burnout & frustratie en maak ruimte voor rust, balans en jouw nieuwe definitie van succes!

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen? Toen ik 17 was kreeg ik de diagnose Post Traumatisch Stress Stoornis (PTSS). Nu precies 17 jaar verder zet ik mij in voor mentale gezondheid van ondernemers. Wist je dat over 49% een of twee mentale gezondheidsklachten heeft? Desondanks wordt hier weinig over gepraat, terwijl dit juist van belang is als je op lange termijn (en ook korte wat dat betreft) kijkt naar je bedrijfsdoelen en hoe dit jezelf (en gezin) beïnvloedt.

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk? Op het moment werk ik nog zonder babysitter omdat ik nog in lock down zit, hopelijk is dit gauw voorbij!

Wat is een leuk feitje over jou? Ik heet eigenlijk gewoon Sanne, maar dat was hier in Schotland (waar ik woon) te moeilijk om uit te spreken. Zodoende dat ik mijn geboortenaam maar gebruik ipv roepnaam. Want ja, de naam Sanne is hier heel exotisch en komt natuurlijk nauwelijks voor...

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? People care. Find your tribe and together you can move mountains!


ReageerCitaat
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 321
07/07/2020 10:14 AM  

@susannegrt Je hebt helemaal gelijk, mentale gezondheid is zo'n groot onderdeel van het succesvol ondernemerschap. Ik reageerde net op het verhaal van @anitavdbroek, waarin ze schrijft dat ze als virtual assistant niet alleen ondernemers helpt met werk, maar juist ook om ze meer uit hun leven te kunnen laten halen. Om überhaupt met je mentale gezondheid bezig te kunnen zijn moet je ook ruimte hebben in je hoofd en je dagen. Daarnaast is werk tegenwoordig natuurlijk context voor persoonlijke ontwikkeling en creatieve expressie. Oh, ik kan hier oneindig over nadenken en praten, ongelooflijk belangrijk en interessant onderwerp.

Leuk dat je er bent, welkom.


Anita van den Broek vond het leuk
ReageerCitaat
Susanne Grant
(@susannegrt)
Blueberry Starter
Lid geworden: 1 maand geleden
Berichten: 13
07/07/2020 9:10 PM  

@thamarazijlstra Bedankt voor je reactie. Het is inderdaad zo'n belangrijk onderwerp!! Desondanks wordt het toch relatief weinig besproken of prioriteit van gemaakt. Daar hoop ik toch verandering in te gaan brengen. 


Thamara Zijlstra vond het leuk
ReageerCitaat
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 321
08/07/2020 5:12 PM  

@susannegrt Yup, is nodig. 


ReageerCitaat