Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Nieske Schimmel

Nieske Schimmel
(@technies)
Deelgenomen: 7 maanden geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Hi,

Mijn naam is Nieske Schimmel en met mijn bedrijf TechNies ondersteun ik (vrouwelijke) ondernemers op alle gebied van techniek. Het grootste deel van mijn werk bestaat uit het bouwen van websites in WordPress. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis te delen en doe dat het liefst in de vorm van workshops. Ik heb dan ook een online training ontwikkeld waarin je leert je eigen website te bouwen, te onderhouden of een webshop toe te voegen. Deze trainingen zijn altijd met persoonlijke begeleiding, want dat vind ik het allerleukste aan mijn werk.

Mijn grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen is dat ik meer vrijheid wil. Ik heb al heel wat jaren werkervaring in softwareontwikkeling, maar moest altijd in het keurslijf passen. Na een flinke burnout gaf mijn coach aan dat ik die burnout als een cadeautje zou gaan zien. Toentertijd dacht ik dat ze gek was, maar niets is minder waar. Mijn burnout heeft me zoveel inzicht gegeven in wat ik belangrijk vind, in welke omgevingen ik het beste tot mijn recht komt en hoe belangrijk de balans werk/prive is. 

De grootste uitdaging in mijn werk op dit moment is om me meer en meer als technisch VA te gaan neerzetten. Tot nu toe kent iedereen mij als webbouwer, maar ik kan dus veel meer dan dat.

Een leuk feitje over mij...hoewel ik in een wereld met mannen heb gewerkt en nog steeds leef (1 man, 2 zonen!) geef ik nu echt de voorkeur aan het werken met en voor vrouwen. Ik krijg er energie van om vrouwen verder te helpen en hun reddingsboei in de techniek te zijn. 

Groetjes Nieske 


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 525
 

Wat leuk dat je zo die ommezwaai hebt gemaakt. Hoe ervaar je het om nu alleen (vooral) met vrouwen te werken? Wat is er anders aan voor jou?


   
BeantwoordenCiteren
renske staal
(@renske)
Deelgenomen: 8 maanden geleden
Berichten: 3
 

Hoi Nieske,

Wat leuk om een mede-techneut te onmoeten hier. Ik vind die term 'reddingsboei in de techniek' heel mooi gekozen en dat is ook wat mij altijd het meeste trok bij het werk in IT wereld, andere mensen die meer moeite hebben met al die techniek helpen. In die mannenwereld is dat misschien wel het sterke punt van vrouwen. Succes met je bedrijf en misschien komen we elkaar nog eens tegen!

Groetjes Renske


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: