De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Wieteke van Diggele

Wieteke van Diggele
(@wieteke)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Ik ben Wieteke, 32 jaar, een geboren en getogen Achterhoekse maar opgegroeid met de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. De liefde bracht me naar de Betuwe, waar ik nu met veel plezier woon. 

Omdat ik door mijn 'beperking' fibromyalgie het vertikte om een label opgespeld te krijgen, ben ik mijn eigen bedrijf gestart: VAXT sidekick! Ik kijk vooral naar wat er wél kan, want dat is altijd nog zoveel meer dan wat je niet kunt. Dit motto trekt ik daarom ook zoveel mogelijk door. 

Enthousiast, een echte mrs. Positivo, recht-door-zee, punctueel en perfectionistisch. In voor een geintje, maar altijd de hoofd- van de bijzaken weten te scheiden; niet lullen, maar poetsen op z’n Rotterdams. Een voorliefde voor plannen en organiseren, verder kijkend dan de gebaande paden en enorm service- en oplossingsgericht – dit ben ik in een notendop.

Door het kunnen bieden van een goede klantenservice of klantsupport onderscheidt een bedrijf zich van zijn conculega’s. Ik vind het fantastisch om samen met een onderneming deze tak van het ondernemen naar een volgend level te brengen. Het oplossen van vraagstukken of problemen, het registreren van nieuwe klanten of gewoon een luisterend oor zijn; hier bloei ik van op! Ik vind het belangrijk mee te bewegen met de flow van het bedrijf, zodat mijn hulp perfect aansluit op wat een onderneming zoekt.

Naast een goede klantenservice heeft een bedrijf in deze tijden goede social media kanalen nodig. Het opzetten en onderhouden van een account, marktonderzoek doen, het maken van content, schrijven van rake teksten of juiste productomschrijvingen, het onderhouden van klantcontacten door het reageren op reacties of chats; ik pak het met liefde op. Momenteel ben ik het adverteren op social media onder de knie aan het krijgen, zodat ik een compleet pakket kan aanbieden.

Ook het schrijven van teksten vind ik erg leuk. Door mijn werkzame leven heen heb ik voor diverse bedrijven mogen schrijven. Van nieuwe teksten voor in reisbrochures, product- en dienstomschrijvingen tot aan rake teksten voor op social media; ik pak de beleving van het bedrijf op en zet die door in de juiste teksten.

De grootste uitdaging in mijn werk is dat ik mijn grenzen goed moet bewaken. Door mijn enthousiasme kan ik veel oppakken, waardoor ik wel eens over mijn lichamelijke grenzen kan gaan. Voor het bedrijf een pluspunt, voor mij een iets minder pluspunt ? 

Een leuk feitje over mij is dat ik ontzettend sportief ben. Huh, hoor ik je denken. Jep. Ik heb mijn sporten nodig om mijn lijf in balans te houden en de fibromyalgie te handelen. 

De meest impactvolle les die ik in het leven het geleerd, is dat er maar twee dingen tellen in het leven: liefde en gezondheid. Beiden niet te koop, maar het meest waardevolle wat je ooit mag ontvangen. Door hele heftige jaren weet ik waar het om draait, en ben ik zielsgelukkig dat mij dit allemaal gegund is. Hoe cheesy en cliché ook: neem niets voor lief, wees dankbaar voor wat goed gaat en zie problemen als levenslessen. 


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@wieteke Wat is dit tof om te lezen zeg. Damn, wat een energie. Ga er bijna zelf van stuiteren ? Heerlijk. Wat kan je veel en wil je veel en doe je veel. Ik word daar altijd enthousiast van. Vind het ook te gek om te zien altijd hoe goed je al die verschillende dingen die je graag doet kan combineren. 

En ben toevallig vandaag een nieuwe topic gestart over sport en business. Benieuwd naar jouw input.

 

Fijn dat je er bent. Kijk uit naar al je andere ervaringen, ideeën en mooie woorden hier. 


   
BeantwoordenCiteren
Wieteke van Diggele
(@wieteke)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

@thamarazijlstra haha! Dankjewel, wat lief! Bedankt voor je leuke welkom. Ben benieuwd wat dit forum mij kan brengen. Leuk platform! 


 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@wieteke Haha, thanks. Hier op het platform houden we van enthousiaste mensen ?  


   
Isabel Hemelaar reageerde
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: