Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Yolanda

 
Yolanda Reuvecamp
(@yolandar)
Nieuw

Hallo mijn naam is Yolanda Reuvecamp en vanaf nu ben ik gestart met een nieuwe uitdaging. Mijn eigen bedrijfje als VA. Ik heb er zoveel zin in.

Om een beetje inzicht te krijgen in wie ik ben, zal ik mij even voorstellen. Ik ben een jonge, dynamische vrouw van 60 jaar en heb de grote stap gemaakt om te gaan emigreren naar Bali. Op dit moment woon ik met mijn gezin op Bali.

Jarenlang ben ik in loondienst geweest als directie secretaresse en later als PA voor een Amerikaans bedrijf. Ook heb ik 2 conceptstores opgestart. De eerste liep als een trein en heb ik goed kunnen verkopen. De 2de is helaas gestrand door COVID. Tijdens de COVID periode ben ik vanaf huis gaan werken voor de GGD en later voor IKEA. Het thuis werken (dus op afstand) is mij zo goed bevallen, dat ik dacht dit moet ik voort kunnen zetten, maar dan voor mijzelf. Ik ben ga neuzen op het internet en daar kwam ik Thamara tegen. We hebben een fantastisch gesprek gehad en toen wist ik het meteen, dit ga ik doen! Werken op mijn laptop op het mooie, zonnige Bali, wanneer ik wil, hoelang ik wil en met wie ik wil. Zoals Thamara zegt; “Stoere Keuze”.

Ik ben echte "regel tante", die positief in het leven staat en denkt in oplossingen. Verder ben ik open en eerlijk, die graag het overzicht bewaart en zeer klantgericht is. Dus van alle markten thuis.

Ik hoop dan ook snel met jullie contact te maken en misschien is er wel een VA op Bali?

Liefs Yolanda (Yo)
“I don’t want a perfect life, I want a happy life”

Citeren
Topic starter Geplaatst : 27/05/2022 7:03 AM
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin

@yolandar Ohh I also want a happy life 😊 Wat een mooie uitspraak zeg. Ja, ik denk dat dit precies is waarom we allemaal hier zijn, wat de Blueberry virtual assistant community zo met elkaar verbind. Geen gekke dingen, geen perfectie, maar iets wat veel belangrijker is; jezelf kunnen zijn en LEVEN!! 

En ik moet natuurlijk meteen aan @saskiamardi denken, die woont ook op Bali. Heeft zich ook net hier voorgesteld, dus je kan meteen meer over haar lezen Yo. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 27/05/2022 4:32 PM

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: