Blueberry Dynamic - Jouw persoonlijke VA opleiding

De Blueberry VA Academy

Jouw persoonlijke VA opleiding

Door Thamara Zijlstra

Dé Virtual Assistant Coach voor ambitieuze vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-30944036

Ontmoet Yolanda

Yolanda Reuvecamp
(@yolandar)
Deelgenomen: 6 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo mijn naam is Yolanda Reuvecamp en vanaf nu ben ik gestart met een nieuwe uitdaging. Mijn eigen bedrijfje als VA. Ik heb er zoveel zin in.

Om een beetje inzicht te krijgen in wie ik ben, zal ik mij even voorstellen. Ik ben een jonge, dynamische vrouw van 60 jaar en heb de grote stap gemaakt om te gaan emigreren naar Bali. Op dit moment woon ik met mijn gezin op Bali.

Jarenlang ben ik in loondienst geweest als directie secretaresse en later als PA voor een Amerikaans bedrijf. Ook heb ik 2 conceptstores opgestart. De eerste liep als een trein en heb ik goed kunnen verkopen. De 2de is helaas gestrand door COVID. Tijdens de COVID periode ben ik vanaf huis gaan werken voor de GGD en later voor IKEA. Het thuis werken (dus op afstand) is mij zo goed bevallen, dat ik dacht dit moet ik voort kunnen zetten, maar dan voor mijzelf. Ik ben ga neuzen op het internet en daar kwam ik Thamara tegen. We hebben een fantastisch gesprek gehad en toen wist ik het meteen, dit ga ik doen! Werken op mijn laptop op het mooie, zonnige Bali, wanneer ik wil, hoelang ik wil en met wie ik wil. Zoals Thamara zegt; “Stoere Keuze”.

Ik ben echte "regel tante", die positief in het leven staat en denkt in oplossingen. Verder ben ik open en eerlijk, die graag het overzicht bewaart en zeer klantgericht is. Dus van alle markten thuis.

Ik hoop dan ook snel met jullie contact te maken en misschien is er wel een VA op Bali?

Liefs Yolanda (Yo)
“I don’t want a perfect life, I want a happy life”


   
Esther en Thamara Zijlstra reageerden
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 522
 

@yolandar Ohh I also want a happy life ? Wat een mooie uitspraak zeg. Ja, ik denk dat dit precies is waarom we allemaal hier zijn, wat de Blueberry virtual assistant community zo met elkaar verbind. Geen gekke dingen, geen perfectie, maar iets wat veel belangrijker is; jezelf kunnen zijn en LEVEN!! 

En ik moet natuurlijk meteen aan @saskiamardi denken, die woont ook op Bali. Heeft zich ook net hier voorgesteld, dus je kan meteen meer over haar lezen Yo. 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: