Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Zoë Weenink

 
Zoë Weenink
(@vazoe)
Blueberry Starter

Onlangs ben ik lid geworden van deze community maar ik had me nog niet voorgesteld, hoogste tijd dus.

Hoi, ik ben Zoë Weenink en sinds kort gestart als financieel VA onder de naam VA Zoë.

Ik richt me nu vooral op Moneybird maar andere boekhoudsystemen zijn geen probleem. Ik kan de daadwerkelijke administratie doen voor ondernemers maar bv ook het opstarten en inrichten van het boekhoudsysteem. Onlangs heb ik dit ook gedaan voor een klant. Moneybird opgestart, ingericht, administratie ingeboekt en de btw aangifte voorbereid. Deze klant begeleid en adviseer ik nu verder en ik zal de btw aangiftes blijven voorbereiden.

Ik  heb altijd in loondienst gewerkt maar dat beviel nooit. Ik kan niet tegen baasjes gedrag en het verplicht werken met groepen collega's, vooral in een kantoortuin, vind ik verschrikkelijk. Ik ben voor mezelf begonnen voor de zelfstandigheid en de vrijheid. Ook locatie onafhankelijk werken is belangrijk voor me. Op dit moment zit ik voor een paar maanden op Tenerife, heerlijk.

De grootste uitdaging is klanten vinden en zichtbaar zijn. Ik werk hard aan mijn zichtbaarheid maar ik merk dat ik het nog niet zo durf om onbekende mensen te benaderen. Dus dat is echt een grote uitdaging. Ik heb dringend klanten nodig omdat mijn spaargeld op is. 

Verder ben ik een fanatieke K-pop liefhebber. Muziek is altijd heel belangrijk voor me geweest en het soort muziek dat ik luister bepaald mijn stemming. K-pop geeft mij plezier, positiviteit en zelfvertrouwen dus hier blijf ik naar luisteren.

Verder ben ik altijd al een dromer geweest, ik beleef de grootste verhalen in mijn hoofd. Deze zijn echter niet realistisch maar onlangs realiseerde ik me dat er een rode draad loopt in mijn verhalen. Ik ben altijd succesvol, vol zelfvertrouwen en energie in mijn verhalen. Dus waarom kan ik mijn onrealistische verhalen niet veranderen in kleine realistische dingen? Daar ben ik nu dus mee bezig. Ik kom er wel.

Citeren
Topic starter Geplaatst : 17/05/2022 11:07 AM
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin

@vazoe Wow wat inspirerend Zoë. Nou, ze zeggen toch dat je om te komen waar je wil zijn voor je moet kunnen zien hoe dat eruit ziet? Dus zo gek zijn die dromen van jou over succes en zelfsvertrouwen niet. En soms lijken dingen onrealistisch omdat ze te ver zijn. Maar zodra je een paar stappen in die richting zet kan je ineens zien dat het misschien helemaal niet zo onrealistisch is als je dacht. Gewoon doorgaan dus 😃 

Heb je gratis social media training gedaan op LinkedIn? Dat kan je echt enorm helpen bij het vinden van klanten, en vooral die drempel verlagen. Ik moest er echt meteen aan denken toen ik net je stukje las. 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 24/05/2022 5:21 PM
Zoë Weenink
(@vazoe)
Blueberry Starter

@thamarazijlstra Hoi, die training van jou kende ik nog niet. Ik ga er naar kijken. Thanks!

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 25/05/2022 5:12 PM
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin

@vazoe Ja doen, heeft al veel mensen aan klanten geholpen. Have fun!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 26/05/2022 12:39 PM

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: