Ontmoet Loes Huizing

 

Loes Huizing
(@lghuizingva)
Nieuw
Deelgenomen: 3 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Ik ben een doorgewinterde PA, management assistente en Directiesecretaresse. Een ondersteuner Pur Sang. Na een tijdje meegedraaid te hebben in het direct team van een vooraanstaand secretarieel bureau startte ik in 2007 op zzp basis en had mooie opdrachten in het hogere segment. Ik was altijd onderweg en vol met opdrachten tot in 2010 de crisis kwam. Ik ging in 2012 weer solliciteren maar kwam niet verder dan een paar tijdelijke uitzend opdrachten. Leeftijd speelt een grote rol in onze huidige maatschappij als het om een vaste baan gaat.

Het zelfstandig ondernemen als VA geeft me de vrijheid om mijn uren zelf in te kunnen vullen en vanuit huis te kunnen werken. Daarnaast kan ik dit, in tegenstelling tot een baan je loondienst, combineren met mijn andere bezigheden.

Mijn grootste uitdaging is om voor leuke ondernemers aan de slag te gaan en bij te leren waar dat mogelijk is. Ik zou daarvoor graag een netwerk op willen bouwen met andere VA's om kennis en kunde uit te wisselen.
Tenslotte wil iedereen voldoening uit zijn/haar werk halen toch? Daar doe ik iig het wel voor.

Ik zie mezelf als een tikkeltje eigenwijs maar een absolute perfectionist met een gezonde dosis humor.

Ik vertrouw op mezelf en volg mijn gevoel. Mensenkennis tijdens mijn zzp periode heeft me veel gebracht. Een helikopter view, goed luisteren en staan voor wie je bent en wat je kwaliteiten zijn.


Citeren