[Opgelost] GESLOTEN: GEZOCHT: ...een VA die heel goed is in het schrijven van (web) teksten.

 

Blueberry Vacatures
(@blueberryrepost)
Admin
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 76
Topic starter  

GEZOCHT: ...een VA die heel goed is in het schrijven van (web) teksten. Een stevige schrijfster met een scherpe pen én humor.

Voor een opdrachtgever heb ik vorig jaar (onder enige tijdsdruk) een website opgezet.

Het afgelopen jaar is de visie en positionering doorontwikkeld en aangescherpt. Tijd om de website daarop aan te passen!
Haar bedrijf zorgt ervoor dat met name zorg, onderwijs en overheid instellingen een cultuur omslag gaan maken waar de medewerker volledig in zijn kracht wordt gezet en daardoor optimaal productief en betrokken is (ipv volledige sturing van bovenaf). Persoonlijk leiderschap, eigen regie en open cultuur: daar gaat het om! Haar bedrijf is een nieuw geluid in de markt .... affiniteit met dit onderwerp is een hele dikke pre.

We zoeken een tekstschrijfster met verstand van websites/webteksten. We willen de website qua ontwerp (functioneel) ook aanpassen. Daar hebben we al iemand voor maar als je dat ook zou kunnen is dat helemáál twee vliegen in één klap.
In hoofdlijn zie ik voor me dat de opdracht als volgt verloopt. Jij doet een brainstorm/inventarisatie sessie met mij en de opdrachtgeefster, bekijkt de huidige website en een aantal communicatie stukken die we al hebben.

Hierop doe jij een voorstel qua tekst én hoe dit het beste tot uiting komt op de website. De webbouwer past hierop de website aan en zorgt dat alles juist geplaatst wordt.

Bij interesse graag een mail naar [contactgegevens verwijderd]

PS: als dit een goede match is gaan we je zeker vaker vragen!

 

Kristy