De Officiële Virtual Assistant Community Van Nederland

Logo van de Blueberry Dynamic virtual assistant business community

[Opgelost] [GESLOTEN] Virtual Personal Assistant gezocht

 

Blueberry Vacatures
(@blueberryrepost)
Admin
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 88
Topic starter  

Voor mijn opdrachtgever (trainer, coach & spreker) ben ik op zoek naar een virtuele Personal Assistant op ZZP-basis.
Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit het beheren van haar agenda en mailbox. Er komen boekingsaanvragen binnen die behandeld moeten worden.

Verder reist zij veel en het boeken van haar reizen behoort ook tot je takenpakket. Van het begin tot eind van haar reis regel jij alles tot in de puntjes zodat zij zich ontzorgt voelt.

Wanneer zij in het buitenland is, is het fijn als jij de fysieke post kunt afhandelen en evt. pakketjes kunt wegbrengen naar het postkantoor.

Het is een echte PA-functie, waarbij er naast de zakelijke werkzaamheden ook van je verwacht wordt dat je privé werkzaamheden oppakt.

Jij hebt een proactieve houding en zij staat dan ook open voor suggesties welke werkzaamheden jij nog meer voor haar kunt oppakken. Samen geven jullie vorm aan de inhoud van de functie.

Mijn opdrachtgever woont en werkt in Amsterdam. De functie wordt op afstand uitgevoerd, maar zo nu en dan vindt zij het fijn als je op ons kantoor in Amsterdam kunt komen werken. Het heeft dan ook onze voorkeur als je woonachtig bent in Amsterdam of in de directe omgeving van Amsterdam, ook vanwege de privé werkzaamheden die opgepakt moeten worden.
Jij bent proactief, zelfstandig, zorgzaam, behulpzaam, een A-speler, representatief, flexibel en denkt in oplossingen.
Een uitstekende beheersing van de Engelse taal is een absolute must.

De functie is voor 2 tot 5 uur per week. De hoeveelheid uren is afhankelijk van piekmomenten. Als er veel boekingsaanvragen binnenkomen dan neemt de hoeveelheid werk toe. Het is dan ook van belang dat je hier flexibel mee om kunt gaan.

Het is een groeifunctie, afhankelijk van de werkzaamheden die je zelf naar je toe trekt.

Ben jij de virtuele PA waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan een e-mail incl. recente foto naar [contactgegevens verwijderd]l waarin je jezelf kort voorstelt, uitlegt waarom jij enthousiast bent over deze functie en waarom juist jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Als ik denk dat jij de geschikte kandidaat bent voor mijn opdrachtgever dan nodig ik je uit voor een eerste virtuele kennismaking.

 

Chantal