KennisPartners

If you want to know more, share more

Hooray HR logo

HoorayHR

Hooray is een innovatieve speler op gebied van Human Resources en biedt een alles-in-één HR tool voor overzicht en een blij team. Dankzij Hooray kunnen mensen gewoon doen waar ze goed in zijn. Geen gedoe meer met bijzaken waar niemand zin in heeft. Talent gaat niet langer verloren. HR goed geregeld betekent een hogere productiviteit en blije medewerkers. Hooray!

Logo Tim Daalderop

Tim Daalderop

Alles begint met een goed verhaal. Daarom doet Tim Daalderop wat Tim Daalderop doet: als freelance copywriter en brand story specialist helpt hij merken hun verhaal te vinden én te vertellen. Je kunt ‘m inhuren, maar misschien nog beter: volg een van z’n webinars. Daarin leer je zélf een goed verhaal neer te zetten. Check z’n agenda.

Thought leadership

Wij gaan partnerships aan met thought leaders die net als wij hoogwaardige inhoudelijke kennis hebben binnen een specifiek vakgebied of expertise. Wij werken samen met bedrijven die zich richten op innovatie en duurzaamheid zodat wij door het delen van kennis kunnen bijdragen aan een sterkere markt en betere omstandigheden voor iedereen.