Geven Maakt Gelukkig

The happiest people are not those getting more,
but those giving more

Wat is er leuker dan cadeautjes weggeven? Wij zijn er zelf gek op en we doen het graag. Waarom zouden we dat in onze business ook niet gewoon doen, vroegen wij ons vandaag af? We vinden het leven leuk en dat laten we graag zien. Daarom, een simpel cadeau van ons om onze positieve vibes met jou te delen en je hopelijk te inspireren dit gevoel door te geven aan anderen. Wij hopen dat jij er net zo blij van wordt als wij.

€250,- Korting

Eenmalig €250,- Korting Op B-Business, De Beste Virtual Assistant Opleiding Out There.

(Deze korting is niet geldig in combinatie met de huidige Zomeraanbieding)

Hoe werkt het

Simpel, mocht je ooit mee willen doen met onze virtual assistant opleiding of ken je iemand die graag mee zou willen doen, dan kun je gebruik maken van deze korting. Een cadeautje van ons.

Op het moment dat je de beslissing hebt genomen om je aan te melden voor onze opleiding klik je op de onderstaande activatieknop om jouw persoonlijke korting te activeren. Nadat je op de knop hebt geklikt krijg je een persoonlijke kortingscode te zien die je op de afrekenpagina van B-Business kunt opgeven om deze korting direct te verrekenen. 

LET OP!

Eenmaal geactiveerd is de kortingscode 48 uur geldig. Je kunt de code slechts eenmalig activeren. Activeer de code pas op het moment dat je er zeker van bent dat je deze wilt gebruiken. 

(Deze korting is niet geldig in combinatie met de huidige Zomeraanbieding)

DQ250X******

Je moet ingelogd zijn om je code te activeren

Login of maak een gratis Blueberry Account aan.