De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Laat je inspireren!

No-nonsense wijsheid voor ambitieuze vrouwen die leuker werk zoeken, voor zichzelf willen kiezen en het maximale uit het leven wil halen.

Inspirerende emails

Schrijf je in en ik stuur je emails om je te inspireren, nieuwe inzichten te geven en gewoon blij te maken met mijn positieve energie. 

Wat kun je van mij verwachten?

Wat vinden anderen ervan:

...De persoonlijke emails van Thamara geven mij een hele nieuwe kijk op wat leuker werk betekent...

Wat mij het meeste aanspreekt in de emails die Thamara mij stuurt is haar totale aandacht voor mij als persoon. Het meest bijzondere vind ik dat Thamara zo goed in staat is om mij zelf mijn eigen weg te laten vinden en mijn eigen kracht te laten voelen op een heel natuurlijke manier. Dankzij de positieve energie en het eindeloze optimisme van Thamara voel ik mij in mijn kracht staan en leer ik nog beter om op mijn eigen benen te staan.

- Sharony -

...Door Thamara's optimisme en positieve energie kijk ik nu heel anders naar mijzelf...

De positieve transformatieserie van Thamara is een lichtpuntje in mijn inbox. Haar emails springen eruit als een  vuurtoren in zee van middelmatige nieuwsbrieven. Thamaar valt op met haar energie en frisse kijk op het leven. Ze heeft een verhelderende en super optimistische manier van schrijven. Ik kijk elke dag weer hoopvol uit naar een nieuwe email van haar. Ben je op zoek naar leuker werk? Ik kan je Thamara zeker aanraden.

- Marieta -

...Ik heb mijzelf gevonden en sta weer in mijn kracht...

Ik ben door de positiviteit van de emails van Thamara anders naar mezelf gaan kijken. Ik kan weer lachen om mezelf en neem het allemaal niet zo serieus meer. Ik ben weer teruggekeerd naar de kern van wie ik ben.

Ik zou anderen zeker de transformatiemails van Thamara aanraden. Een van de beste manieren om je inbox te vullen met wijsheid, inspiratie en eindeloze positiviteit.

- Merel -

...Ik vond mijn werk vreselijk. Nu heb ik mijn eigen bedrijf als Virtual assistant...

Ik had het al jaren vreselijk moeilijk met mijn werk. Ik kwam elke dag gesloopt thuis. En ik dacht dus dat het aan mij lag! Omg wat zat ik er ver naast…. Nadat ik een aantal van Thamara’s e-mails had ontvangen ging bij mij het licht aan en had ik een mega doorbraak. Dankzij de inspiratie die ze mij gaf wist ik, het ligt helemaal niet aan mij… Ik zit gewoon vast in een kapot systeem! Dankzij de persoonlijke aandacht van Thamara bouw ik nu met zelfvertrouwen mijn eigen bedrijf op als Virtual Assistant. Ik ben super blij en kan dit elke vrouw die op zoek is naar leuker werk aanraden.

- Janouk -

...Ik wilde leuker werk maar voelde mij onzeker. Dankzij thamara voel ik mij eindelijk weer vrij...

Voordat ik deze fantastische emailserie van Thamara ontdekte voelde ik mij niet serieus genomen op mijn werk. Ik wilde heel graag van baan veranderen en leuker werk gaan doen, maar tegelijkertijd was ik echt bang om mijn inkomen en zekerheid te verliezen. Ik dacht dat ik te oud was… Wie zit er nou op mij te wachten vroeg ik mij af?

Sinds ik mij heb ingeschreven voor de transformatie emails is mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug. Thamara is  super down-to-earth en no-nonsense. Alles bij haar draait om persoonlijke aandacht en écht luisteren. Ik voel mij gehoord en haar innerlijke wijsheid straalt positiviteit en kracht uit. Ik ga binnenkort beginnen met haar VA opleiding en dan mijzelf beginnen. Ik voel eindelijk weer vrijheid en rust.

- Maud -

...Zoek je leuker werk? Ik raad je deze mailinglist echt aan...

Thamara is er écht voor je. Ik weet niet wat het is maar ik word gewoon blij van haar. Elke keer als ik een email krijg van haar sta ik te springen.

Ik was lang ongelukkig met mijn werk, maar dankzij Thamara weet ik dat ik voor mijzelf moest kiezen. Thamara verbond voor mij de puntjes. Leuker werk moet je zelf creëren zegt ze altijd. Volgende week start ik na de opleiding van Thamara met mijn eigen business als virtual assistant. Dat is een feestje waard!

- Birgitta -

Laat je inspireren

Schrijf je in en ik stuur je emails om je te inspireren, nieuwe inzichten te geven en gewoon blij te maken met mijn positieve energie. 

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: