Social

profit

masterclass

De laatste social media training die je nodig hebt

Een masterclass om je online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen. Vergroot je netwerk, vind de juiste klanten en verdien direct meer dankzij social media.

Maak van je bestaande social media kanalen een klantmagneet én een winstgevend product​

Als je kijkt naar de meest succesvolle freelancers en ondernemers dan zie je dat ze allemaal één ding met elkaar gemeen hebben. Bijna allemaal gebruiken ze social media om hun professionele netwerk te vergroten, potentiële klanten naar zich toe te trekken en hun onderneming permanent en succesvol op de kaart te zetten. 

Wil je weten hoe je één van die succesvolle ondernemers kunt worden?

 • Wil je dat je marketing een fijn persoonlijk gesprek wordt in plaats van een eindeloze reeks gladde verkooppraatjes?
 • Wil je liever al je tijd en energie focussen op jezelf in plaats van je druk te maken om wat anderen doen?
 • Wil je niet meer hoeven stressen om een gebrek aan klanten?
 • Wil je plezier in het gebruik van social media in plaats van het te zien als vervelende verplichting?
 • Klinkt het te gek om zo'n toegewijd netwerk te hebben dat je zelfs nee kan zeggen tegen potentiële opdrachtgevers waar je liever niet mee werkt?

Social media succes én een nieuwe inkomstenbron​

In deze masterclass leer je niet alleen hoe je social media marketing effectief inzet voor het succes van je eigen onderneming, je leert ook hoe je deze waardevolle kennis kunt omzetten in een winstgevend product door je vaardigheden aan je bestaande en nieuwe klanten aan te bieden als betaalde service. 

Heb je jezelf weleens afgevraagd of jij wel het maximale resultaat uit je social media inzet haalt?    

De meeste ondernemers falen op social media​

Social media marketing is en blijft één van de meest toegankelijke manieren om je succesfactor flink te vergroten. Toch lukt het de meeste ondernemers niet om de resultaten te halen die ze graag willen zien. 

Veelgehoorde problemen zijn:

 • aan jezelf gaan twijfelen omdat je teveel tijd besteedt aan social media zonder echte resultaten te zien
 • verlamd en overweldigd raken door de grote hoeveelheid conflicterend advies over wat te doen met social media
 • teleurstelling omdat je ondanks al je inzet geen of weinig betalende klanten en opdrachtgevers kunt vinden via social media
 • uit wanhoop je vertrouwen in social media opgeven omdat je alles geprobeerd hebt en niets lijkt te werken
 • machteloos toekijken hoe je concurrenten zonder enige moeite de resultaten halen die jij wilt,  en toch maar niet kunnen uitvinden hoe ze het doen
 • een futloos gevoel van demotivatie door een content-burnout of een chronisch gebrek aan inspirerend materiaal om te delen

Hoeveel kansen laat jij liggen?​

Bijna alle online ondernemers en freelancers zijn actief op social media. Toch zijn er maar weinig die echt snappen hoe ze social media effectief kunnen inzetten voor het vergroten van hun eigen succes. De mogelijkheden op social media zijn werkelijk onbeperkt en de kansen liggen links en rechts voor het oprapen. Helaas laten de meeste ondernemers veel makkelijke kansen liggen omdat ze continu dezelfde fouten blijven herhalen zonder dat iemand ze daar op wijst.

En zoals je misschien wel snapt… zolang je dezelfde falende methode blijft herhalen blijf je voor altijd dezelfde teleurstellende resultaten behalen. 

Get your social media game to the next level​

Stap uit je comfort zone en bekijk alles wat je weet over social media op een radicaal andere manier. In de Social Profit Masterclass zetten we alles wat je weet over social media op z’n kop en geven we je een heel nieuw perspectief en een volledig andere aanpak dan je gewend bent. Daar kun je toch alleen maar beter van worden?

Het geheim van de smid

In de Social Profit Masterclass geven we je een gereedschapskist bomvol met technieken, strategieën, inzichten en resources om social media in te gaan zetten voor je eigen succes, op een manier zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan. In deze training word je ingewijd in het deel van social media marketing dat voor buitenstaanders vaak verborgen blijft.  

Wat leer je in de social profit masterclass​

In deze training leer je:

 • hoe je op een hele andere manier om kunt gaan met social media zodat je inzet volledig in lijn is met je ondernemersdoelen en je maximale resultaten krijgt met minimale inzet
 • hoe ondernemers één hele grote fout maken op social media en daarmee hun kansen op succes drastisch verkleinen, en natuurlijk leren we je alles wat je moet weten om deze fout nooit meer te hoeven maken
 • hoe je exact de juiste mensen vindt in de chaos van de social media jungle en het geheim om ze rechtstreeks naar je toe te leiden
 • hoe je je zakelijke social media kanalen op een professionele manier kunt inzetten voor succes en winst zonder daarbij je persoonlijkheid te verliezen

BONUS

 • hoe je een hele nieuwe inkomstenbron kunt creëren door de social media kennis die je straks voor je eigen succes gaat inzetten ook als betaalde dienst te verkopen aan al je bestaande en toekomstige klanten

Wil je direct meer verdienen met social media?

Social media kunnen inzetten voor je eigen succes is fantastisch. Maar, hoe zou je het vinden om er ook direct een nieuwe inkomstenbron van te maken voor je onderneming?

In de Social Profit Masterclass leer je niet alleen hoe je social media marketing effectief inzet voor het succes van je eigen onderneming, je leert ook hoe je deze waardevolle vaardigheden kunt omzetten in een winstgevend product door ze direct aan je klanten en opdrachtgevers aan te bieden als betaalde service. Zo heb je er voor altijd een waardevolle inkomstenbron bij en heb je deze training binnen de kortste keren terugverdiend.  

Gebruik dit om je beste klanten permanent aan je te binden​

Wist je dat social media als service een slimme manier is om klanten en opdrachtgevers voor een langere tijd aan je te binden? Social media vraagt een doorlopende inzet over een langere periode. Als jij die dienst als betaalde service kunt leveren voor je klanten betekent dat een langdurige samenwerking. Dat betekent meer zekerheid en een veel stabieler inkomen dan je zou hebben met losse opdrachten. Daarnaast heb je hierdoor op een regelmatige basis contact met je opdrachtgever waardoor je meer in de spotlight staat en je de kans vergroot dat je ook meer andere opdrachten toegespeeld krijgt.      

Wat je krijgt in deze masterclass

 1. Social media kunnen inzetten als krachtige marketing tool voor je eigen onderneming.
 2. Bestaande social media kanalen gebruiken om nieuwe klanten en opdrachtgevers aan te trekken.
 3. De grootste fout die ondernemers maken op social media en de oplossing.
 4. Werk efficiënter en haal maximale resultaten uit je social media met minimale inzet.
 5. Het geheim van de persoonlijke aanpak die altijd werkt
 6. Meer likes en volgers dankzij een bewezen contentstrategie voor maximale interactie en engagement.
 7. Social media vaardigheden aanbieden als service waar je klanten je goed voor betalen.
 8. Wat je moet doen om jezelf als social media expert aan te bieden zonder guru-status of tienduizenden volgers te hebben.
 9. Klantenbinding en langdurige samenwerkingen realiseren dankzij een slimme social media strategie.
 10. Een schatkist aan resources, templates en checklists om een echte social media master te worden.

Social Profit Masterclass

 • Tijdelijk inc. €110,- zomerkorting
 • Direct beginnen
 • 100% online

Nu

€257
147 eenmalig
 •  
korting

Testimonials

Een echte eye opener

"De Social Profit Masterclass was een echte eye opener. Ik ben in korte tijd op een andere manier naar het gebruik van social media gaan kijken. Ik ben echt onder de indruk, deze masterclass is heel goed."
Lilia Koopmeiners

Anders dan alle social media trainingen

“Wat een heerlijke Blueberry Dynamic week tijdens de Social Profit Masterclass!! De positieve vibe is geweldig. Ik heb al verschillende social media trainingen, workshops en webinars gevolgd, maar deze was zo anders."
Wanda Suiker

Geen trucjes, maar 100% eigen

"Wat het trainingsonderwerp ook is; de opzet, de begeleiding en de werkwijze van Blueberry helpen mij altijd dicht bij mezelf te blijven en mijn eigen antwoorden te vinden. Hiermee leer ik dus geen trucjes of een standaard stappenplan, maar wordt ik gestimuleerd op een mindset- en gevoelsniveau. Zodra een training op dat niveau binnenkomt weet ik 100% zeker dat ik gegroeid ben en iets ‘geleerd’ heb dat me veranderd en me altijd bij zal blijven
Aimee Giles

Worth every penny!

“De Social Profit Masterclass helpt je uit je comfortzone te stappen. En niet zo een klein beetje! Je wordt meegenomen in hoe je social media voor je kunt laten werken. Op een persoonlijke, liefdevolle, respectvolle en inspirerende manier neemt Thamara je mee door de oefeningen en opdrachten, met mooie feedback waar je echt iets aan hebt. Worth every penny!"
Ingrid Serraarens

Veelgestelde vragen

Voor jou als je een online dienstverlener bent en je je online zichtbaarheid wilt vergroten, je meer klanten wilt en social media wilt inzetten op een manier die bij je past.

Social media effectief gebruiken gaat om het menselijk contact, niet de techniek van een specifiek platform. De technieken en strategieën die we je leren gelden voor alle bestaande social media en zijn direct toepasbaar op de grootste social media platformen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, etc. Voor de populairste kanalen van het moment krijg je insider tips mee voor het beste resultaat.

Nee, zeker niet. Als je je inschrijft kun je meteen beginnen en je kiest zelf waar en wanneer je de masterclass doorloopt.

Ja hoor, dat kan. Als je werkgever voor je betaalt, je in het buitenland zit of wat dan ook. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Ja, je kunt dit opgeven als scholingskosten. Zakelijk als je ingeschreven staat bij de KvK en anders als particulier bij je jaarlijkse IB-aangifte.