SOCIAL PROFIT

Wil jij als zzp'er meer klanten, impact en inkomen via social media? Zonder stress, veel tijd te besteden en dingen te doen die niet bij je passen? Social Profit is de #1 methode voor authentieke social media marketing met verbluffende resultaten op elk kanaal.

Maak dit ondernemersjaar tot een knallend succes!

Als je kijkt naar de meest succesvolle ondernemers dan zie je dat ze allemaal één ding met elkaar gemeen hebben. 

Ze gebruiken social media om hun netwerk te vergroten, leads te krijgen, leuke en goedbetalende klanten te vinden en hun onderneming permanent en succesvol op de kaart te zetten. 

Zonder stress en hoofdpijn. Met onwijs veel lol en groots resultaat!

Hoe zou het zijn als jij zo succesvol wordt met hulp van social media? #socialprofit

 

De positieve vibe is geweldig. Ik heb al verschillende social media trainingen, workshops en webinars gevolgd, maar deze was zo anders.
Wanda Suiker
Virtual assistant
Geen trucjes, maar dicht bij mezelf blijven. Ik ben echt gestimuleerd op een mindset- en gevoelsniveau en dan weet ik 100% dat ik gegroeid ben en iets geleerd heb dat me veranderd heeft.
Aimee Giles
Aimee Giles
Fotograaf

Voelt social media voor jou als een 'moetje'? Zonde! Wat als ik je zeg dat iedereen, ook jij, plezier kan hebben in social media én zakelijk succesvol?

Sociaal én succesvol

Sinds het begin van Blueberry deel ik content op social media om te laten zien met welke gave mogelijkheden ik anderen kan helpen. Toen ik begon kende niemand me, ik had echt zero professioneel netwerk. Nu heb ik altijd veel likes, comments en enthousiaste volgers, verwijzen mijn connecties potentiële klanten naar me door en weet de media me regelmatig te vinden. 

Social media zijn ongelooflijk krachtig en ik weet precies wat wel en niet werkt. 

En nog beter? Ik weet nu hoe je social media gebruikt op de mooiste manier mogelijk. Om te inspireren en echt een verschil te maken. Om anderen te helpen én jezelf! En echt iedereen kan het, zelfs als je nu denkt dat dat niet zo is. 

En als je een beetje op mij lijkt dan wil je dat business leuk is, geen stressvol gedoe met slapeloze nachten. 

Met de Social Profit Methode ben ik van een onbekende zzp’er naar een nationaal bekend bedrijf gegroeid. Laat me je leren hoe jij dat ook kan! 

Thamara Zijlstra Handtekening
Thamara Zijlstra
Voor mij als social media no-no een eye opener. Wat ik als saai en oninteressant vond is voor mij nu haast verslavend. Ik ben dan ook direct aan de slag gegaan en wat mij overkwam, de aanpak van Thamara werkt direct. Binnen de kortst mogelijke tijd (tussen 's avonds 9 uur en 's morgens 9 uur) had ik al twee leuke contacten die me letterlijk een compliment gaven over mijn leuke bericht, deze manier had ik dus geleerd, en wellicht in de toekomst met mij samen willen werken. So what more do you want!! Daarnaast al een afspraak met een klant om samen met hem naar zijn social media activiteiten te kijken. Kortom, deze dame is grote klasse !!!
Marianne Bruijstens
Marianne Bruijstens
Virtual assistant
Zoveel nieuwe inzichten en inspiratie. Thamara weet écht waarde toe te voegen door haar kennis, ervaring en de manier waarop ze mensen kan binden en verbinden. Ze is een kei in je een spiegel voorhouden en geeft je een virtuele schop onder je kont als je dat nodig hebt. Maar ze daagt je vooral uit. Om jouw doelen te bereiken en jouw dromen te realiseren. Op een manier die bij jou past.
Ester Bolkestein
Virtual assistant
Wat heb ik het fijn gehad. Bomvol goede tips. Een aanrader!
Nienke Nekeman
Office support
Blueberry Dynamic op laptop in cafe

Jij gaat Social Profit te gek vinden als je

Het maakt niet uit

Social Profit is Radicaal Anders

De meeste trainingen over social media leren je over de technische kant van de verschillende platformen. Over statistieken en zoveel mogelijk likes en reacties krijgen. Wij gaan verder. Social Profit is een bewezen methode die je leert waar social media echt om gaan; authentieke, menselijke, sociale verbinding. Dát zetten we in voor jouw zakelijke succes. Zodat je altijd jezelf kan blijven en met gemak meer interactie, leads en klanten krijgt.

Door de Social Profit Methode toe te passen krijgen de meeste deelnemers al tijdens de training aanvragen binnen van potentiële klanten. Omdat ze nu opvallen online. Als je meedoet kan ook jij voor het eind van de maand nieuwe klanten hebben. 

#socialprofit 

Ik kan me het moment dat ik voor mezelf begon nog zo herinneren. Dat magische gevoel van trots en lef dat ik voelde. De vlinders in m’n buik van het enthousiasme over alles waar ik andere mensen zo goed mee zou kunnen helpen. En de dromen die in het verschiet lagen, de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer een waanzinnig inkomen te verdienen waarmee ik echt goed voor mijzelf en de mensen om me heen zou kunnen zorgen. De vrijheid die ik ervoor terug zou krijgen.

Maar het was ook spannend, want ik moest nog zoveel leren. Ik heb zoveel onhandige dingen gedaan, die me bakken met geld en tijd hebben gekost en hopeloos frustrerend waren. Denken dat ik goed bezig was met social media, terwijl ik in de praktijk vooral dagenlang door Facebook en Instagram zat te scrollen. Zonder enig resultaat. Ik verspilde mijn waardevolle tijd door doelloos bezig te zijn. Dat was natuurlijk helemaal niet wat ik wilde. Wat deed ik fout? 

Ik ben in de leer gegaan bij mensen die veel meer ervaring hadden dan ik. Slimme succesvolle ondernemers die wel wisten hoe het moest. Die de vrijheid en het inkomen hadden waar ik van droomde. Zie je wel, dacht ik toen. Het kan wel, ik moet alleen leren hoe

En wat een waanzinnige lifechanging keuze dat was zeg. De transformatie die volgde veranderde alles voor me. Toen ik nog als virtual assistant in m’n ééntje werkte en ineens snapte wat ik steeds verkeerd had gedaan verdiende ik ineens een inkomen dat groter was dan toen ik in loondienst werkte. Bizar! En dat allemaal door social media. Omdat ik andere keuzes ben gaan maken, slimme keuzes. Vanaf dat moment heb ik social media altijd vóór me laten werken. En dat heeft me een stabiele stroom aan klanten gebracht en een ijzersterk netwerk waar ik nu en in de toekomst op kan bouwen

Ik was niet langer de zzp’er met grote dromen waar ik in mijn bed over fantaseerde, het was mijn dagelijkse realiteit geworden. En ik kan je zeggen dat de vrijheid die ik daarvoor terug heb gekregen onbeschrijflijk is. Geen continue stress meer over te weinig klanten of geen geld op de bank. Maar mensen die naar mij toekomen en die ik echt kan helpen. En die mij daar dolgraag voor betalen. Daarnaast heb ik nu de ruimte om privé ook echt te genieten van mijn vrijheid.

Dit gun ik jou ook zo. Want het is geen hocuspocus, echt iedereen kan dit. Als je echt wilt natuurlijk. Als je echt succesvol wilt worden als zelfstandig ondernemer.

 

Dit is Social Profit

De #1 methode die mij en al zoveel anderen groot succes heeft gebracht in business. Social Profit is veel meer dan leren hoe je social media inzet om op te vallen en klanten te vinden. Het is een transformatie die jou verandert naar een zelfverzekerde ondernemer die controle heeft over haar werk, inkomen en business. Die exact weet wat er moet gebeuren om doelen te behalen. Om een inspiratie te zijn voor anderen. 

We dagen je uit om in actie te komen en gebruik te gaan maken van de ultieme mogelijkheden die social media bieden voor jou als online ondernemer. Je ontdekt je aantrekkingskracht te vergroten en je tijd te besteden aan alleen die dingen die je plezier geven en resultaat opleveren

 

-> Makkelijk met video’s, checklists en templates 

-> Gave opdrachten die je uitdagen en vernieuwende inzichten geven

-> Snel een grotere aantrekkingskracht en meer interactie

-> Een gereedschapskist bomvol bewezen technieken, strategieën en resources 

-> Alles wat wij al jaren zelf doen om consistent klanten te vinden en waar we anderen ook mee helpen geven we nu aan jou

 

Wanneer kan je beginnen?

Als je je nu inschrijft kan je vandaag nog met Social Profit aan de slag. 

In 4 weken tijd ontdek je met verschillende enorm inspirerende modules en opdrachten je eigen authentieke stem online

Aan het eind heb je een persoonlijk social media plan in handen. Je zet jezelf vol zelfvertrouwen en met plezier neer als de go-to persoon in jouw niche en weet meer en makkelijker online klanten aan te trekken. #socialprofit

Thamara Zijlstra

Om je nog beter op weg te helpen naar succes krijg je er ook nog 2 waardevolle bonussen bij t.w.v. €458,-

BONUS 1

Kant-en-klare aanpasbare social media posts voor gebruik tijdens de training. Deze gave inspirerende berichten kan je direct plaatsen op social media of aanpassen met je eigen woorden, logo of huisstijl. 

t.w.v. €259

BONUS 2

Een intuïtieve contentbrainstormgenerator speciaal gericht op jou. Zo weet je voortaan altijd welke content je kan posten met het grootste effect. 

t.w.v. €199

Social Profit helpt je zo uit je comfortzone te stappen! Op een persoonlijke, liefdevolle, respectvolle en inspirerende manier word je meegenomen in hoe je social media voor je kunt laten werken. Oefeningen en opdrachten waar je echt iets aan hebt. Worth every penny!
Interview Ingrid Serraarens
Ingrid Serraarens
Virtual assistant
Social Profit was een echte eye opener. Ik ben in korte tijd op een andere manier naar social media gaan kijken. Ik ben echt onder de indruk, dit is heel goed."
Lilia Koopmeiners
Lilia Koopmeiners
Virtual assistant
Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen om online zichtbaar te zijn. De opdrachten zijn ook erg goed te doen, niet ingewikkeld met salesfunnels maken (wat ik nog steeds niet weet wat het precies is) maar klein beginnen en gewoon doen. En een ontdekking dat we allemaal wat te vertellen hebben! Ik vind dit helemaal super!
Profielfoto van Sandra Sterk
Sandra Sterk-Veldhuizen
HR & management assistent
Wat ben ik blij. Aanvankelijk was mijn weerstand tegen social media (met name Facebook) enorm. Omdat ik er nu meer van weet is het zowaar leuk geworden! Mijn doel heb ik gehaald en nog veel meer (diverse niet vermoede inzichten gekregen). Ik kan aan de slag met mijn nieuwe missie!
Annalies Janssens
Annalies Janssens
Administratie- en belastingadviseur

Doe je mee? Grijp je deze kans om de verandering door te voeren die nodig is voor groots resultaat? Of blijf je doen wat je altijd doet en daarmee onopgemerkt door de mensen die je zou kunnen helpen? 

Wie wil je zijn?

Social Profit is de meest simpele, snelle en toegankelijke methode om de resultaten te krijgen waar je van droomt. De vrijheid, impact en het bijbehorende goede inkomen. Om gezien te worden en beloond door de mensen die jouw hulp dolgraag willen. 

De Social Profit heeft een totale waarde van 4799 euro, maar je kan je nu aanmelden voor 185 euro ex. btw en betalen in 3 maandelijkse termijnen. Als je je in 1x aanmeldt investeer je nu 497 euro ex. btw in jezelf en bespaar je 60 euro

Je krijgt er nu ook nog 2 waardevolle bonussen bij t.w.v. €458,-

Bespaar 60 euro

Aanmelden in 1x

Betaal nu €497

Go for it!

Aanmelden in 3 termijnen

€185

Ik ben geraakt door het enthousiasme en de waardevolle lessen hebben mijn ogen meerdere keren geopend! Aanrader!
Renate Knoester-Bruinenberg
Copywriter
Ik dacht dat ik al heel veel wist, maar de inzichten die jij verschafte, zette veel van die kennis op zijn kop. Ik ben er blij mee!
Corry Daalhof
Corry Daalhof
Journalist
Social media en social zijn. Het kan beide. Hoe je dat doet, wanneer, handige tips, aha momenten. Ik heb het geleerd bij de social profit. Top!
Rhodee van der Kam
Rhodee van der Kam
Virtual assistant
Wat heb ik het fijn gehad. Bomvol goede tips. Een aanrader!
Nienke Nekeman
Office support

Vragen die mensen eerder hebben gesteld

Het klinkt te gek, maar ik heb hier nu geen tijd en geld voor

Dat snappen we, maar helaas is het zo dat omstandigheden nooit ideaal zijn. Er is altijd wel wat dat tussen jou en verandering in staat. Het juiste moment is er nooit, en daarom altijd. Weet in ieder geval dat je je huidige omstandigheden nooit kan doorbreken als je geen tijd en geld investeert om je situatie te veranderen. 

Ik vind het heel spannend om online zichtbaar te zijn

Veel mensen vinden dat en daarom is de Social Profit Methode juist zo fantastisch. Het is een manier om dicht bij jezelf te blijven, zodat alles wat je doet leuk is en haalbaar. Andere deelnemers vertellen hoeveel zelfvertrouwen deze methode ze geeft. Dat het ze zelfverzekerder heeft gemaakt en bakken inspiratie heeft gegeven waardoor het niet meer zo spannend is, maar juist leuk. En naja, zodra je die nieuwe klanten krijgt wordt het alleen maar nog leuker natuurlijk.

Ik heb nog niet veel volgers en connecties online, is dat erg?

Nee, dat is geen enkel probleem. Social Profit werkt als je bij 0 begint en ook als je al een groot netwerk hebt. Het werkt ook op elk kanaal, overal en altijd. Je leert een principe, geen trucje. 

Ik heb al meerdere social media trainingen gevolgd, heeft dit dan nog zin?

Deze training gaat veel dieper dan de meeste trainingen. Eerdere deelnemers zeggen dat Social Profit heel anders is. Als jij jezelf wilt blijven ontwikkelen en krachtig wilt neerzetten als dé persoon in je vakgebied dan zou ik zeker meedoen. 

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

Elke week wordt er een nieuwe module vrijgegeven en daar kan je gedurende de week aan werken waar en wanneer het jou uitkomt. Elke module bevat verschillende lessen en opdrachten en wat je leert kan je die week meteen in de praktijk toepassen. 

Hoe gaat het nadat ik me heb aangemeld?

Na aanmelding sta je officiëel ingeschreven voor de Social Profit en krijg je dezelfde dag nog toegang tot de training. Hou je mail goed in de gaten. 

Voor wie is Social Profit?

Voor jou als je een virtual assistant, online support professional of andere online dienstverlener bent en je je online zichtbaarheid wilt vergroten, je meer klanten wilt en social media wilt inzetten op een manier die bij je past. Fotografen, boekhouders, coaches, copywriters, Social Profit werkt voor iedereen.

Welke social media kanalen worden er behandelt?

Social media effectief gebruiken gaat om het menselijk contact, niet de techniek van een specifiek platform. De technieken en strategieën die we je leren gelden voor alle bestaande social media en zijn direct toepasbaar op de grootste social media platformen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, etc. Voor de populairste kanalen van het moment krijg je praktische insider tips mee voor het beste resultaat.

Ga ik ook leren over betaald adverteren op social media?

Nee.

Kan ik deze training declareren bij de Belastingdienst?

Ja, je kunt dit opgeven als scholingskosten. Zakelijk als je ingeschreven staat bij de KvK en anders als particulier bij je jaarlijkse IB-aangifte. 

Kan ik meedoen als ik nog niet sta ingeschreven bij de KvK?

Ja hoor, dat is geen enkel probleem. 

Ik ben niet zo technisch, is dat een probleem?

Nee, Social Profit is een authentieke, menselijke methode om succesvol te ondernemen met groots resultaat. Het is geen in-en-in technische training. Er hebben meerdere mensen meegedaan die op zagen tegen de techniek van social media en dat na afloop van de training een eitje vinden. 

Ik woon in het buitenland en heb geen iDeal. Kan ik ook op een andere manier betalen?

Tuurlijk, geen enkel probleem. Mail ons je naam, adresgegevens en btw-nummer (als je die hebt) en we sturen je een factuur die je via bankoverschrijving direct kan betalen. 

Zin in en nog een vraag?

Wij hebben ontzettend veel zin om met je te gaan knallen, jij ook? Als je nog een vraag voor ons hebt kan je contact opnemen, we zijn altijd persoonlijk te bereiken.