De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Virtual Assistant Vacatures

Altijd de nieuwste vacatures voor Virtual Assistants

Virtual Assistant Vacature:

Studio Novka zoekt een virtual assistant! (12 uur p.m.)

Studio Novka zoekt een virtual assistant!

Inschatting uren, 12 uur per maand om te beginnen.

Liever goed dan snel, maar scoor je een 10 dan heb je teveel gedaan ? Als strategisch marketeer en vormgever bemoei ik me voor (middel-)grote bedrijven met het strategisch concept rondom hun marketing en de praktische kant van verandercommunicatie. Dat is leuk, maar dat betekent ook dat ik uren moet maken om geld te verdienen. Dat lukt meer dan prima. Maar mijn wens voor dit jaar is dat ik mijn expertise meer voor mezelf wil inzetten en minder voor anderen. Dat betekent dat ik dit jaar 2 nieuwe concepten de wereld in wil zetten. En daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken. Ik ben op zoek naar iemand die communicatief handig is en net als ik blij wordt van marketing. Iemand die mij kan helpen óók aan de inhoud kant, en dus niet alleen maar aan de regelkant.

Werkzaamheden die ik nu kan bedenken, maar het ligt natuurlijk aan onze klik.

Vriendelijke teksten schrijven naar aanleiding van briefing (persoonlijk tintje, minder zakelijk, geen moeilijke woorden). Mailings maken en verzenden. Klantcontact. Tegenlezen van documenten (op spelling en stijlconsistentie van de vormgeving). Agenda – af en toe. Website onderhouden (geen moeilijke systemen). Vaardigheid in Adobe Indesign zou fijn zijn, maar is zeker geen must. Online uitzoekwerk ‘research’.

Ohja mijn naam is Daan.

Als je bovenstaande wel wat lijkt, bel me op [telefoonnummer verwijderd]. Dan maken we een digitale date. Mailen mag ook, je bereikt me op [email verwijdert].

Deze vacature is gesloten

Reageren is niet langer mogelijk.
Schrijf je gratis in voor de nieuwste Virtual Assistant Vacatures.

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Video:

Wist je dat 8 van de 10 Virtual Assistants helemaal geen reactie krijgt als ze solliciteren op een vacature. Gemiste kansen vind ik!

Wat doen de Virtual Assistants die wel succes hebben anders? Wat is hun geheim? Ik zocht het uit.

In deze video geef ik je 5 magisch simpele vacaturetips waarmee je als virtual assistant je solicitaties omtovert tot een onverslaanbare klantmagneet.

Plaats een vacature:

Zoek je een Virtual Assistant?

Plaats gratis een vacature in de  grootste Virtual Assistant community van Nederland. Bereik meer dan 3000 vakkundige Support Professionals.

Vind in drie simpele stappen jouw toegewijde Support Professional op afstand.

1

Klik op de knop hieronder

2

Vul het formulier in

3

Ontvang reacties uit het grootste Virtual Assistant netwerk van Nederland

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: