De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Virtual Assistant Vacatures

Altijd de nieuwste vacatures voor Virtual Assistants

Virtual Assistant Vacature:

Talentvolle en actiegerichte Virtual Assistant voor Nederlands’ Video en Vlog Coach

“Dag lieve virtual assistant’s,

Ik ben Layla. Ik ben Smartphone Video Trainer & Vlog Coach van De Video-en Vlog Academy Nederland en ben per direct op zoek naar een nieuwe virtual assistant!

Heb jij ruime ervaring met de volgende systemen?

mail/factuur systeem Autorespond (must) – opmaak mailings/facturen klanten sturen etc
WordPress (ik heb DIVI)
Online boekhoud-systeem Yuki/OAMKB (geen must, wel handig) en kan je mij elk kwartaal helpen met mijn zakelijke boekhouding voor De Video-en Vlog Academy (geen must)?
PowerPoint
Excell
Evt fotobewerking Canva

Ik vind het belangrijk dat je affiniteit hebt met de bekende social media-kanalen (met name Instagram, Facebook en LinkedIn) en eventueel video & vloggen en video-editing. Laatste geen must, maar wel fijn!

Ik geef elke maand de 1-daagse training: Video & Vloggen als een PRO aan zowel ondernemers, maar ook InCompany bij bedrijven. Zie mijn website voor welke klanten ik de afgelopen 4 jaar al heb gewerkt: www.devideoenvlogacademy.nl

In februari wil ik weer een 5-daagse Challenge organiseren: De Viideo-& Vlog 5-daagse. Vorige keer deden er maar liefst 500 deelnemers mee. In maart/april wil ik weer starten met de 4 maanden Opleiding tot Video Trainer en Vlog Trainer.

Naast Video-&Vlog Coach ben ik ook Social Media Manager en Instagram Business Trainer. Daarom fijn als jij ook affiniteit hebt met social media! En misschien af en toe social media posts voor mij kunt maken.

Verder vind ik het fijn als je communicatief sterk bent. Een positieve-, energieke-, vrolijke-, proactieve houding vind ik prettig en dat je snel kunt schakelen.

Ik ben wel van actie in de taxi:-). Naast e-mail vind ik vooral communiceren via what’s app heel erg fijn. Ook spreek ik graag voiceberichten in via de app.

Uurtarief:
Tarief: 45,- euro per uur exclusief BTW, op basis van gewerkte uren.

Mail mij op:
Voldoe je aan de zeer compacte beschrijving in deze vacature, mail mij dan op [contactgegevens verwijderd]

Stel je via de e-mail even kort voor (wie je bent, hoe lang je als virtual assistant werkt , je opleiding/achtergrond en wat je verder nog belangrijk of interessant vindt om over jezelf te vertellen).
OF nog leuker stel jezelf voor in een 1 minuut video en vertel waarom jij denkt dat wij een match zijn en waarom jij de ideale virtual assistant bent voor De Video-en Vlog Academy Nederland! Ik daag je hierbij uit!:-)

Je solliciatie video kun je what’s appen naar mijn mobiele nummer: [contactgegevens verwijderd]. Als je een video stuurt, heb je zeker een streepje voor op de andere kandidaten! Maak je geen zorgen, deze video hoeft echt niet perfect te zijn. Gewoon lekker informeel!

Online Zoom Kennismakingsgesprek:
Graag zo snel mogelijk reageren, zodat we volgende week (maandag 14 december t/m vrijdag 18 december) via een online Zoom call in gesprek kunnen gaan.

Hopelijk spreken we elkaar volgende week online via een Zoom Kennismakings-gesprek!

Heel fijn weekend. En tot gauw!:-)

Groetjes,
Layla”

Deze vacature is gesloten

Reageren is niet langer mogelijk.
Schrijf je gratis in voor de nieuwste Virtual Assistant Vacatures.

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Video:

Wist je dat 8 van de 10 Virtual Assistants helemaal geen reactie krijgt als ze solliciteren op een vacature. Gemiste kansen vind ik!

Wat doen de Virtual Assistants die wel succes hebben anders? Wat is hun geheim? Ik zocht het uit.

In deze video geef ik je 5 magisch simpele vacaturetips waarmee je als virtual assistant je solicitaties omtovert tot een onverslaanbare klantmagneet.

Plaats een vacature:

Zoek je een Virtual Assistant?

Plaats gratis een vacature in de  grootste Virtual Assistant community van Nederland. Bereik meer dan 3000 vakkundige Support Professionals.

Vind in drie simpele stappen jouw toegewijde Support Professional op afstand.

1

Klik op de knop hieronder

2

Vul het formulier in

3

Ontvang reacties uit het grootste Virtual Assistant netwerk van Nederland

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: