Blueberry Dynamic

Testimonials

Gemiddelde beoordeling

5 van 5 sterren
5/5
56 reviews
5 sterren 53
4 sterren 3
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

Alles wat ik leerde was direct toepasbaar

Beoordeling: 5/5
5/5
"Ik was op een punt waarop ik niet meer wist hoe ik me professioneel verder kon ontwikkelen en was op zoek naar iets waarin ik mijn kwaliteiten kwijt kon, waarin ik flexibiliteit en vrijheid kon ervaren en het gedoe van organisaties/systemen/bureaucratie niet zou hebben. Na de introductietraining hier was ik overtuigd dat ik virtual assistant wilde worden en ik ben intensief alles gaan onderzoeken. Welke aanbieders van opleidingen zijn er? Wat is de inhoud? De kosten? Het tijdsbestek? Blueberry Dynamic straalde. Het is fris en no nonsense. Niks 'mutserigs' en duidelijke taal. Meegenomen worden op reis naar je eigen bedrijf. Alles wat ik leerde was ook direct toepasbaar. Heel fijn, want je vindt meteen je eigen wiel uit. Ik heb nu een mooi toekomstperspectief. Alles wat er nodig is om met je bedrijf te starten en daarbij te weten, heb ik nu. Het voelt alsof ik het complete plaatje in beeld heb. Ik ben heel erg uitgedaagd in mijn denken en doen en je leert dingen waar je zelf niet op gekomen was. Het onderzoeken van mijn gedachten en aannames en het kijken naar mijn twijfels is nu onlosmakelijk verbonden met wie ik ben. Deze zullen er namelijk altijd zijn, maar het gaat erom hoe je ermee dealt. Laat je het jezelf beperken of zie je het als manier om te leren en verder te komen? Ik raad echt iedereen deze opleiding aan. Want een bedrijf starten is leuk, maar een bedrijf als virtual assistant starten bij Blueberry Dynamic maakt dat je niet eerst 26x links gaat terwijl het rechts bleek te zijn. Ook al kies je je eigen pad, je wordt begeleid naar het juiste pad."
Marlies Ijsvelt

De opleiding heeft mijn onzekerheid weggenomen

Beoordeling: 5/5
5/5
"Mijn grootste onzekerheid was vooral kan ik dit wel, waar moet ik beginnen en hoe komt ik aan klanten? Deze punten zijn grotendeels weggenomen na het doen van de opleiding. Ik wilde graag handvatten om voor mezelf aan de slag te gaan, iemand die mij aan de digitale hand meenam in het proces om zo beetje van de onzekerheid weg te halen. Ik heb best een tijdje gezocht naar de juiste opleiding en het is vooral door Thamara waardoor ik voor Blueberry Dynamic heb gekozen. Ik vind haar verfrissend, eigentijds en een beetje eigenwijs. Anders dan anderen. Nu heb ik een basis om mijn bedrijf als virtual assistant te beginnen en daar ben ik Blueberry Dynamic en Thamara erg dankbaar voor. Door de opleiding weet ik nu gewoon hoe ik aan klanten kan komen en ik ben er zelfverzekerder door geworden. Als je niet goed weet welke opleiding je moet volgen voor VA dan zou ik zeker deze aanraden. Ik heb er veel geleerd en kan het meteen in de praktijk gebruiken. Echt een aanrader."
Cindy de Leeuw
Cindy de Leeuw
www.theorganizedlabel.nl

Dit platform heeft me al zoveel opgeleverd

Beoordeling: 5/5
5/5
Het platform Blueberry Dynamic heeft mij in korte tijd veel waarde opgeleverd. Allereerst, is het contact met mede VA's heel waardevol. Als zelfstandige mis ik soms toch wel wat collegiaal contact. Via het forum heb ik er opeens tientallen collega's bij die ik op een laagdrempelige manier kan benaderen en waarmee ik zowel zakelijke als privé struggles kan delen. Een heel mooi alternatief voor het kletspraatje bij de koffieautomaat ;). Daarnaast helpen Thamara en Lior je ook echt business-wise verder door hun business boosters. Lange tijd liep ik al rond met het idee om mijn website te updaten maar het kwam er gewoon niet van. Totdat Lior me via de gratis web review super veel waardevolle tips gaf waar ik direct zelf mee aan de slag kon. Nu is die to-do 'website updaten' eindelijk van mijn actielijst af! En hoe leuk is het dan als daarna een nieuwe klant tegen je zegt, dat ze zoveel vertrouwen in je hebben omdat mijn website dat uitstraalt? Heel tof! En over nieuwe klanten gesproken. Het forum is niet alleen voor VA's, maar juist ook voor ondernemers die een VA zoeken. Sinds kort werk ik samen met een ondernemer wiens oproep via het forum onder VA's is verspreid. Gewoon een nieuwe klant dus. Al met al, afgelopen maanden heeft het forum van Blueberry Dynamic mij veel mooie dingen opgeleverd!

De community is geweldig! Het is een thuisbasis.

Beoordeling: 5/5
5/5
"De community is echt geweldig! Er is zoveel positieve energie hier te vinden. Ook als het even op persoonlijk vlak wat minder gaat. Het is een thuisbasis, zo voelt het voor mij aan, heel fijn."
Irene van Leeuwen
Irene van Leeuwen
www.vaisupportnl

Een gids die me bij de hand neemt

Beoordeling: 5/5
5/5
"Ik ben ontzettend blij dat ik B. Business doe want het geeft me zo veel rust. Ik heb het gevoel dat Thamara echt een soort gids is die me bij de hand neemt. Zonder zo iemand als Thamara was ik eerder gestopt in dit proces, puur uit onzekerheid of angst. En nu weet ik gewoon: door haar steun en kunde komt het allemaal wel goed. En eigenlijk is het nu al goed! Dus ja: ik ben dankbaar voor B. Business. Hierdoor blijf ik rustig ademhalen en gaan we door!”

Echt waarde waar je iets mee kan

Beoordeling: 5/5
5/5
"Waar zou ik zijn….. Zonder Blueberry Dynamic? Ik vermoed nog ergens op een kantoor, doing the 9 to 5, met tegenzin. Toen ik ruim 3 jaar geleden op zoek ging naar iets anders dan wat ik deed, bracht mijn Google Search opdracht mij op de site van Blueberry Dynamic. Vaag had ik al gehoord over Virtual Assistants, maar wat het nu precies was en hoe dat nu werkte, werkelijk geen idee. Er ging wel iets “aan”, zeg maar. Ik voelde dat dit best wel iets kon zijn, the spark that set the flame…... Na nog meer research, lezen en zoeken viel er enorm veel op zijn plaats. Ik zag mijn toekomst voor me, als zelfstandig ondernemer dienstverlenend bezig zijn voor andere zelfstandig ondernemers. De gratis korte training die Blueberry Dynamic aanbood, was een schot in de roos. Zoveel energie, goede en bruikbare pointers & advies, geen beat around the bush verhaal, maar echt waarde waar je iets mee kon. Het is best een ding om met je eigen bedrijf te starten. Hoe fijn is het dan dat je een soort van roadmap krijgt en bemoedigende woorden van Thamara die je net even dat laatste zetje geven? We zijn aangekomen in 2020. Mijn bedrijf staat en is niet onverdienstelijk! En zeker zijn er in de afgelopen paar jaar momenten geweest dat ik aan mezelf twijfelde en dat ik het bijltje erbij neer wilde gooien. Maar vaak komt er dan net (toeval?) een post voorbij van Blueberry Dynamic, of zie ik een hulpvraag op dat supergave forum van een net startende VA en dan is het vuurtje weer terug. Dan ben ik daar weer, net startend, en herken ik waar zij tegenaan lopen. Het platform is er om elkaar te helpen en dat is een hele fijne gedachte. De niet aflatende hulp, onwijs toffe gratis trainingen, oprechte interesse en vriendelijkheid van Lior en Thamara heeft van mij een fan voor het leven gemaakt. Als ik een starter zou zijn op de VA-markt zou ik geen enkel moment twijfelen om bij Blueberry Dynamic een training te volgen en op het platform een account aanmaken."

Als ik het nu niet doe vraag ik me altijd af 'wat als...'

Beoordeling: 5/5
5/5
"Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik 'iets' voor mezelf moest beginnen, maar ik wist nooit wat. Ik zat altijd vol met ideeën maar het bleef bij 'luchtfietsen'; ik kwam niet in actie en dus geen stap verder. In mijn werk in loondienst zocht ik altijd uitdagingen en manieren om mezelf te verbeteren, maar op een gegeven vond ik die niet meer. Toen ging het werk me tegenstaan en dat koste me ontzettend veel energie. Het roer moest dus om, anders zou het me opbreken. Ik dacht toen van als ik het nu niet gewoon ga doen dan komt het er nooit meer van, dan ga ik op zoek naar een andere baan en zal ik nooit weten of mijn 'luchtfietsen' iets had kunnen worden. Ik wilde graag een opleiding doen omdat ik nog wel eens onzeker kan zijn. Een opleiding helpt mij omdat ik daardoor een beginpunt en basis voor mezelf heb, dat biedt houvast. In het begin dacht ik nog alles zelf wel te kunnen uitvogelen, maar ik had toch die basis nodig. Ik heb bij verschillende opleidingen voor virtual assistant gekeken, maar uiteindelijk sprak Thamara als persoon mij heel erg aan. Dit kwam vooral door het gevoel dat ik erbij kreeg, een gevoel van jezelf zijn, van vrijheid en je passie achterna. Toen ik vorig jaar de aanbieding op de site zag dacht ik helemaal: nu ga ik het doen! Door B-Business ben ik zelfverzekerder en kan ik de volgende stappen gaan maken. Tijdens B-Business word je aangezet heel goed na te denken over jezelf en wat je echt diep van binnen wilt. Dat was zo waardevol. Net als dat je jezelf niet moet vergelijken met anderen. Dat iedere virtual assistant uniek is en dat je bedrijf een verlengde is van jou en van niemand anders. Als ik aan Blueberry Dynamic denk denk ik aan authenticiteit, vrijheid en ambitie. Je wordt uitgedaagd om diep van binnen uit te zoeken wat je nu echt wilt en waar je passie ligt. Verder doe je alles stap voor stap en na het volgen van de opleiding ben je klaar om te starten. Je hebt je bedrijfsnaam, branding en website helemaal zoals jij het wil. En niet onbelangrijk, je hebt zelf gedaan!"

De online community is een uitkomst voor mij als introvert

Beoordeling: 5/5
5/5
“Dankzij de online community heb ik mijn netwerk kunnen uitbreiden en kan ik snel in contact komen met anderen, voor praktische vragen over ondernemerschap, het gebruik van bepaalde tools, praktijkervaringen en soms ook een doorgeschoven opdracht. Ik heb zelf nog geen klanten uit de groep gehaald, maar anderen wel dus ik sluit dat niet uit voor mezelf. De groep valt op door het goede beheer en dat maakt deelname fijn. Het is integer, praktisch én reclamevrij. Dat de community online is heeft voor mij een grote toegevoegde waarde. Je bent zo niet afhankelijk van een specifieke locatie en aangezien ik introvert ben en graag vanuit huis werk, is het een mooie manier om in contact te komen met andere online ondernemers.”

Een enorme leerschool: jij staat centraal

Beoordeling: 5/5
5/5
“B.Business was voor mij een enorme leerschool en mindset boost! De modules die aan bod kwamen leert je op een duidelijke manier de facetten van het ondernemerschap. Daarnaast is het een persoonlijk traject waar je volledig de diepte in gaat. Je leert jezelf nóg beter kennen door kritische vragen te stellen. De aanpak van Thamara en het team was motiverend, doeltreffend en vooral persoonlijk, jij wordt centraal gezet. Een business neerzetten op jouw manier. Het grootste inzicht wat ik heb meegekregen is dat alles mogelijk is, ik leef niet meer in zogenoemde hokjes. Ik ben en blijf altijd bezig om mijzelf te ontwikkelen op alle mogelijke manieren. Je eigen koers bepalen, niemand om toestemming hoeven vragen maar je eigen beslissingen nemen. B.Business kan ik zeker aanbevelen. Gun jezelf het leven zoals jij dat wilt oftewel Forget the rules, do your own thing! Thamara, je bent een topper!”
Kimberley Koning
Kimberley Koning

Tijdens de opleiding al 2 klanten

Beoordeling: 5/5
5/5
“Voordat ik klaar was met de virtual assistant opleiding had ik gewoon al 2 klanten! Ik heb zo veel aan deze opleiding! Ik ben over verschillende dingen net even anders of meer gaan nadenken en dat zorgt ervoor dat ik met meer zelfvertrouwen en nog meer zin aan dit avontuur ga beginnen.”

Veel opdrachten via deze toffe community

Beoordeling: 5/5
5/5
“Door de online community ging er een wereld voor mij open. Als starter nam ik als een spons alles op en nu ik inmiddels twee jaar bezig ben vind ik het nog steeds een fijne groep. Het is een waardevolle kennisbank en een groot netwerk, met mensen van over de hele wereld. Je werkt als zelfstandige, maar dankzij deze toffe community sta je er echt niet alleen voor. Je kunt altijd rekenen op hulp en ik haal veel opdrachten binnen via de groep. Via de community kwam ik erachter dat er ook twee leuke collega's bij mij in de buurt wonen, waar ik nu regelmatig mee afspreek. De vibe in de groep is heel fijn en de gunfactor hoog. Er is heel veel kennis en ervaring te vinden en als je er voor open staat kunnen er dus ook hele toffe vriendschappen en samenwerkingen uit ontstaan.”

100% gestimuleerd en gegroeid

Beoordeling: 5/5
5/5
"Wat het trainingsonderwerp ook is; de opzet, de begeleiding en de werkwijze helpen mij altijd dicht bij mezelf te blijven en mijn eigen antwoorden te vinden. Hiermee leer ik dus geen trucjes of een standaard stappenplan, maar word ik gestimuleerd op een mindset- en gevoelsniveau. Zodra een training op dat niveau binnenkomt weet ik 100% zeker dat ik gegroeid ben en iets ‘geleerd’ heb dat me veranderd en me altijd bij zal blijven. Verder is Thamara echt te gek, ik ontving de mooiste feedback en werd op een prachtige manier gestimuleerd mezelf te blijven ontdekken."

Een fantastisch programma

Beoordeling: 5/5
5/5
“Werken en de wereld rondreizen? Er zijn gewoon mensen die dit doen! Vanaf het moment dat ik met het fenomeen digital nomad werd geconfronteerd ging mijn bloed sneller stromen. Hoe dan? Kan ik dat ook? Tijdens mijn speurtocht op internet kwam ik Thamara tegen. Ik dacht meteen wat een gaaf mens, daar wil ik van leren! En ik heb er geen moment spijt van gehad. B. Business is een fantastisch programma dat je stap voor stap meeneemt in de wereld van het online ondernemen. Je wordt uitgedaagd echt vanuit je eigen kracht je bedrijf op te zetten. Dat is zo ontzettend waardevol. En Thamara is er voor je ‘every step of the way’. Om je te spiegelen, je te motiveren of een trap onder je kont te geven. Dankzij dit programma sta ik waar ik nu ben, ready to start the adventure.”

Uitstekende begeleiding

Beoordeling: 5/5
5/5
"Wat een inzicht dat ik gewoon moet doen waar ik gelukkig van word! Dat betekent veel. Mijn grootste vraag was toch wel welke diensten ik aan welke doelgroep wilde gaan aanbieden en mijn grootste onzekerheid was of ik opdrachtgevers zou krijgen. Ik wilde dus graag een virtual assistant opleiding doen om inzicht in het vak te krijgen en te leren wat er allemaal komt kijken bij het zelfstandig ondernemen. De opleiding heeft me uitstekend begeleid in het helder krijgen van wat ik nou precies wil en ook de praktische zaken zijn uitgebreid aan de orde geweest. De opleiding is professioneel en flexibel en het heeft mijn zelfinzicht vergroot. Het is een hele goede basis om te starten als virtual assistant, qua kennis en inhoud, maar ook wat de vorm van de opleiding betreft. Er is een goede opbouw en de onderdelen van de opleiding zijn behapbaar en zinvol. Ik vond het leuk om te doen! Thamara is door haar manier van communiceren, haar energie en enthousiasme een ware inspiratiebron voor elke virtual assistant."

Een vertrouwde community vol inspiratie en lef

Beoordeling: 5/5
5/5
“De community is een fijne een vertrouwde plek voor mij. Toen ik overwoog om te beginnen met ondernemen vond ik hier inspiratie en moed om te durven starten. Ook in de beginfase is het heel waardevol om je vragen te kunnen stellen en mee te lezen met vragen en ervaring van anderen. In de loop der tijd heb ik een aantal toffe contacten opgedaan via de community en heb ik hen ook allemaal in real life ontmoet. Sommigen voor de gezelligheid en anderen voor een mooie samenwerking. Nog steeds stel ik mijn vragen in de groep of aan de mensen die er heb ontmoet. Omdat er regels zijn die worden gehandhaafd blijft het een fijne en veilige plek, waar mensen elkaar met veel liefde helpen. Ik vind het super tof opgezet en ben Thamara dankbaar voor alle tijd en aandacht die zij in de community steekt, maar ook voor het delen van haar waarden en het lef om keuzes te maken hierin. Ik hoop dat we nog lang met zijn allen plezier hebben van deze plek!”

B-Business is de investering echt zo waard

Beoordeling: 5/5
5/5
"Ik wilde als virtueel assistent starten, maar wist niet goed waar te beginnen. Waar moet je aan denken en welke keuzes zijn belangrijk? Ik ben een behoorlijke perfectionist, dus ik wilde begeleiding om mezelf ervoor te behoeden dat ik nooit zou starten. B-Business is de investering echt zo waard. Er wordt volledig de diepte ingegaan en je wordt begeleid van A tot Z. Je start met een idee en gaat over de finish met je eigen business. Ik heb echt het gevoel dat ik een heel sterke basis heb neergezet. Het heeft mij knopen doen doorhakken, waar ik nu veel profijt van heb. Soms moet je diep binnenin jezelf graven om tot antwoorden te komen, maar ze zijn er en je wordt geholpen ze te vinden. B-Business heeft mij structuur en zelfvertrouwen gegeven. Ik ben zo enorm blij en kan iedereen deze opleiding aanraden. Ik ben heel erg dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en ik zie mijn nieuwe toekomst met heel veel zin en zekerheid tegemoet."
Stephanie Gielesen

Geen stijve opleiding, maar back to yourself

Beoordeling: 5/5
5/5
“Ik wist wat ik leuk vond en waar ik goed in ben, maar niet hoe ik anderen daarmee kon helpen. Daar werd ik onzeker van en ik wist niet hoe ik mijn ideeën vorm moest geven. Waar begin je? Hoe help je andere ondernemers op afstand? Mijn moeder wees me op het artikel in het Parool en ik was gelijk gecharmeerd. Ik heb echt wel verder gezocht, maar kwam terug bij Blueberry Dynamic; geen stijve opleiding maar puur Back to Yourself. De opleiding had een groot WoW-effect op me. Ik heb er geleerd goed naar mezelf en mijn wensen te kijken en om op mezelf te vertrouwen. Ik heb geleerd hoe ik in contact kom met ondernemers en hoe ik een samenwerking aan moet pakken. De opleiding was echt een stok achter de deur voor me, om door te zetten en mijn droom uit te laten komen. Ik weet nu dat ik veel meer kan dan ik dacht. Ik raad de opleiding iedereen aan, het is gewoon dé manier om je goed voor te bereiden als virtual assistant.”

Bijzonder goed in elkaar gezet

Beoordeling: 5/5
5/5
“De opleidingen van Blueberry Dynamic zijn bijzonder goed in elkaar gezet. Zowel qua opbouw als inhoudelijk. Alle vragen en opdrachten zijn erop gericht jezelf als ondernemer, je ideale klant en het product dat jullie verbindt beter te leren kennen, zodat je de combinatie ervan optimaal kunt inzetten en het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen. Elke keer kwam ik tot nieuwe inzichten door de fantastische mens-gerichte en coachende insteek van de opleidingen die diepere lagen raken.”

Mijn beste beslissing ooit

Beoordeling: 4/5
4/5
“Weet jij wat een heel geschikt vak voor jou zou zijn? Virtual assistant!”, riep een onderneemster-vriendin begin 2017 toen ik haar weer eens ergens bij geholpen had. Virtual assistant? Nooit van gehoord. Ik googelde de term, maar werd in eerste instantie niet heel erg enthousiast. Tot ik op de site van Blueberry Dynamic terechtkwam. Ik besloot de introductietraining te doen en dat programma zat zó goed in elkaar dat ik na afloop zeker wist: dit is het! Dit is wat ik wil! Daarom schreef ik me na de introductietraining in voor B. Business. Een forse investering, maar ik wist dat ik dit programma nodig had om de stappen te kunnen zetten die ik wilde zetten. Ik ben namelijk zo iemand die al snel te veel wil en zich dan zó overweldigd kan voelen door alles wat er gebeuren moet, dat er niks gebeurt. Thamara had alle stappen die ik moest zetten om de basis van mijn bedrijf neer te zetten in hapklare brokken verdeeld en zo kon ik in kleine stapjes toewerken naar mijn droombedrijf. Heel fijn! Ook de microstage was erg fijn. Ik heb hier uiteindelijk een klant aan overgehouden. Ook hierin voelde Thamara haarfijn aan wie een goede match met mij zou zijn. 1,5 maand na het afronden van B. Business heb ik mijn baan opgezegd om volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan. Als je me dat een jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Maar het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Ik weet zeker dat ik zonder B. Business niet had gestaan waar ik nu sta. Mijn bedrijf staat dankzij dit programma als een huis. Dankjewel, Thamara!”

Kennis zoeken en delen in een groep vol experts

Beoordeling: 5/5
5/5
“Deze online community betekent veel voor me. Hier kan ik vragen stellen, antwoorden geven en eventueel frustraties delen. Eigenlijk alles wat je op een kantoor bij je collega's doet, dat kan je hier online. Het is ontzettend sociaal. Een ander voordeel is de snelheid en beschikbaarheid. Op onmogelijke tijden kun je gewoon opzoeken of je vraag al eens eerder is gesteld. Je hebt toegang tot een groep vol experts en iedereen kan op een flexibele manier kennis zoeken én delen.”

Mijn angsten zijn verdwenen

Beoordeling: 5/5
5/5
“Ik werk beter als iemand het allemaal in de gaten houdt en mij af en toe een schop onder mijn kont geeft. Daarom koos ik voor de opleiding bij Thamara. Ze was consequent, flexibel, ik kon op haar rekenen en voelde me heel comfortabel bij haar, ik mocht mezelf zijn, móest mezelf zijn. Dat is ook het belangrijkste en meest waardevolle dat ik heb geleerd van mijn tijd samen met Thamara: to run my business my way. Zij heeft mij geholpen om iets neer te zetten dat aan alle kanten schreeuwt SASKIA! Ik moest gaan zitten, nadenken en opschrijven waarom ik voor mezelf wil werken, hóe ik wil werken en wat succes nou betekent voor MIJ. Thamara’s modules en adviezen waren waardevol, goed over nagedacht en up to date. Door de kennis die Thamara met mij heeft gedeeld zijn de (meeste) angsten die ik eerst had verdwenen en heb ik zonder stress en met een goed gevoel de opleiding afgerond. Ik heb nu een hoop kennis, veel meer zelfvertrouwen en een killer business that’s ready to roll!”

De basis voor mijn toekomst

Beoordeling: 5/5
5/5
“Erg tevreden kijk ik terug op de afgelopen paar maanden B. Business. Hoewel ik van te voren al (bijna) precies wist WAT ik wilde gaan doen had ik geen idee HOE & WAAR te beginnen. Dankzij de B. Business opleiding kreeg ik de structuur & de tools aangeboden die mij stap voor stap naar de finish bracht: mijn VPA onderneming, compleet & solide. Ik ben enorm trots en heb alle vertrouwen in een toekomst vol eigen keuzes, vrijheid en waardevolle samenwerkingen. Thamara, dank voor het aanreiken van de basis voor mijn toekomst!”

Contacten leggen gaat in de community vanzelf

Beoordeling: 5/5
5/5
“De community is een betekenisvolle plek waar je met gelijkgestemden onder elkaar kunt zijn, je vragen kan stellen en van elkaar kan leren. Het feit dat het online is betekent dat je altijd en overal met elkaar op één plek kan samenkomen. Dat is echt heel mooi. Ik vind het leuk om anderen tips te kunnen geven en het is fijn om deze ook te krijgen als ik dat nodig heb. Contacten leggen gaat op deze manier vanzelf. De community brengt mensen samen en helpt elkaars kennis te benutten, dat is ontzettend waardevol. Deelname is voor mij dan ook een mooie aanvulling op mijn werk.”

Jouw manier, jouw persoonlijkheid

Beoordeling: 5/5
5/5
“Wat Thamara en Lior, en dus Blueberry Dynamic, zo ontzettend te gek maakt, is de nadruk die zij leggen op jóúw manier, jóúw wensen, jóúw persoonlijkheid. Thamara en Lior hebben bakken met mensenkennis en kunnen je daardoor altijd enorm fijn helpen. Ze willen je niet helpen zomaar een bedrijf op te zetten of verder te ontwikkelen, ze willen je helpen JOUW bedrijf op te zetten of verder te ontwikkelen. Je wordt door ze geprikkeld, gestimuleerd, uitgedaagd. Daarbovenop zijn ze onwijs lief en goed in het boosten van je zelfvertrouwen. Ik word gewoon echt enorm blij van ze én van hun trainingen! Ga er volgende week weer eentje volgen.”

Mijn droom is uitgekomen

Beoordeling: 5/5
5/5
“Toen ik de introductieworkshop aan het doen was wist ik dat dit mijn volgende avontuur zou zijn. Alleen hoe doe je dat precies? Wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van je eigen bedrijf? Deze antwoorden kreeg ik allemaal in de virtual assistant opleiding B. Business. Zonder de hulp van Thamara had ik mijn bedrijf nooit zo goed neer kunnen zetten. Thamara is a great teacher. Zij weet je te motiveren, je na te laten denken over hoe jij wilt dat je bedrijf eruit ziet en geeft ijzersterke feedback. Ik heb dankzij B. Business mijn droom kunnen waarmaken. Ik doe werk wat ik fantastisch vind, werk met super leuke mensen en kan dit doen waar ik maar wil.”

De juiste vragen die je aan het denken zetten

Beoordeling: 5/5
5/5
“Jarenlang had ik de droom om mijn eigen business te starten. Ik wilde meer voldoening uit mijn werk halen en meer vrijheid ervaren. Meer vrijheid in waar en wanneer ik zou werken maar ook met wie ik het liefst wilde samenwerken. Het was voor mij dus wel duidelijk wat ik wilde, maar niet hoe ik hier invulling aan kon geven. Tijdens de B. Business opleiding is met behulp van de opdrachten en het contact met Thamara voor mij nu duidelijk geworden wat ik kan, leuk vind en welke kant ik met mijn business op wil. Thamara is een superleuk mens die goed aanvoelt wat je nodig hebt, of dat nu een schop onder je kont is of juist even wat tijd voor jezelf. Ze weet de juiste vragen te stellen en zet je aan het denken. Dankzij Thamara en B. Business heb ik mezelf beter leren kennen en maak ik nu duidelijke keuzes. Hier ben ik Thamara enorm dankbaar voor.”
Claudia Szokol

Stap voor stap een eigen bedrijf

Beoordeling: 5/5
5/5
“Thamara’s gave levensstijl en het feit dat ze de Nederlandse markt zo goed kent, zorgden ervoor dat ik voor B. Business koos. Het belangrijkste dat ik tijdens de opleiding heb geleerd, is hoe je een eigen bedrijf start, stap voor stap en waar je op moet letten. Maar ook dat dat alles geen voorwaarde is om te kunnen starten als VA. Door Thamara’s persoonlijke, motiverende en positieve aanpak, ben ik nog meer overtuigd dat dit is wat ik wil!”

Voordat het was afgelopen had ik al 2 klanten

Beoordeling: 5/5
5/5
"Blueberry Dynamic en Thamara, waar moet ik beginnen. Wow, dat is het eerste woord dat mij te binnen schiet. Ik wilde een virtual assistant worden, wist alleen niet goed hoe en waar ik moest beginnen. Via Google kwam ik bij Blueberry Dynamic terecht. Het eerste wat mij opviel en aansprak was de lekkere spontane en rechtdoorzee manier van spreken die Thamara heeft. Hoe meer ik las hoe enthousiaster ik werd en mij inschreef voor B. Business. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Thamara is een goede juf, ze legt alles netjes en duidelijk uit. Ze is warm, gezellig en heerlijk gek, waardoor samenwerken met haar een feestje was. Tijdens B. Business ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf en voordat het was afgelopen had ik al 2 klanten. Ja echt, 2!!!! Nu, een half jaar later, ben ik heerlijk aan het werken op een bank midden in een weiland met een geweldig uitzicht. De hele dag heb ik van mijn kinderen en het weer kunnen genieten. Dit had ik een jaar geleden niet kunnen dromen. Mijn bedrijf loopt lekker, ik doe wat ik graag wil en kan mijn dag/week/maand zo indelen als ik zelf wil. Wat wil je nou nog meer..."

Iedereen zou moeten deelnemen, de gunfactor is hoog

Beoordeling: 5/5
5/5
“Ik ben nog maar net gestart als zzp’er, maar ik vind het erg leuk om deel te nemen aan deze online community. Er is ongelooflijk veel bruikbare informatie beschikbaar. Je merkt dat veel mensen met dezelfde vragen zitten en ik heb er dus al heel wat informatie uit kunnen halen. De community is informatief, behulpzaam en gezellig. Vragen worden snel beantwoord en de ervaringen van anderen zijn interessant om te lezen. Het is zo leuk om contact te hebben met mensen die even enthousiast zijn als ik over mijn werk. Iedereen zou hieraan deel moeten nemen omdat je er gewoon heel veel aan hebt. Iedereen is aardig, helpt je graag en gunt elkaar zijn succes. De sfeer is echt heel goed.”

Out of the box, praktisch en individueel

Beoordeling: 5/5
5/5
“De opleiding heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. B. Business is een out of the box, praktisch en individueel traject waarin je jezelf beter leert kennen. Het was zo fijn om veel contact te hebben met Thamara, ik heb met haar dingen besproken die ik met niemand anders heb besproken. Thamara veroordeelt niet en heeft nooit gepusht als ik iets niet zo handig deed. Dankzij haar niet aflatende aansporing heb ik nu een eigen bedrijf met de perfecte naam, waar ik zo blij van word! Ook heb ik mijn eigen website gemaakt, ik heb al klanten en ik heb met heel wat tools leren werken. Een belangrijke les die ik meeneem is, dat het niet nodig is om alles perfect voor te bereiden. Geen enkele beslissing is definitief. Je moet er gewoon aan beginnen en dan worden dingen duidelijk. Ik ben zo blij dat ik Thamara heb leren kennen!”

Ontzettend compleet

Beoordeling: 5/5
5/5
“Ik heb ruim 20 jaar in loondienst gewerkt en ik vond de overstap naar het ondernemerschap doodeng, om eerlijk te zijn. Ik wilde me daarom zo goed mogelijk voorbereiden, om mezelf de grootste kans te geven om een succesvolle start te maken. Thamara’s aanpak sprak me het meeste aan: lekker samen knallen. De opleiding is ontzettend compleet. Zonder B. Business had ik nooit zo’n goed inzicht gehad in wat ik precies wil en kan. Thamara is betrokken en staat altijd klaar met adviezen en peptalks, die mij door moeilijke momenten heen hebben geholpen. Deze zes maanden waren een rollercoaster en nu heb ik echt een up and running business en al mijn eerste klanten! Zonder Thamara was me dit nooit zo gelukt, zij is echt een inspiratie voor alle vrouwen die als zelfstandige aan de slag willen gaan.”

Gaaf, interessant en alles wat ik ervan verwachtte

Beoordeling: 5/5
5/5
“De opleiding was vanaf les 1 gaaf, interessant, informatief en alles wat ik ervan verwachtte. Thamara is anders, inspirerend, verhelderend, eerlijk, KICKASS! Mijn favoriete onderdeel van de opleiding was de module over websites, omdat ik daar zó creatief van werd, meer dan ik ooit geweest ben! Het belangrijkste dat ik uit de opleiding meeneem, is dat ik zeker weet dat ik weer ondernemer wil zijn! Ik vind Thamara geweldig, heb het ontzettend naar mijn zin gehad en heb een hoop van Thamara geleerd.”

Geweldige inzichten

Beoordeling: 5/5
5/5
“Ik heb voor de opleiding bij Thamara gekozen, omdat ik (samen met Eva van Wijk) goed voorbereid aan ons bedrijf wilde beginnen en Thamara's aanpak spreekt me aan. Ze heeft me geweldige inzichten gegeven, ik ben veel over mezelf te weten gekomen en ik ben er nu absoluut van overtuigd dat dit is wat ik wil. Ik ben haar enorm dankbaar voor haar toewijding en de energie die ze in ons en de opstart van ons bedrijf heeft gestoken. Ze is een topper!”

De leukste juf EVER!!!

Beoordeling: 5/5
5/5
“Daar zit ik dan. Op Schiphol bij gate C15 te wachten op mijn vlucht naar Malaga. Het avontuur gaat beginnen, ik ga een paar maanden vanuit Spanje aan mijn eigen bedrijf werken. Wie had dat gedacht aan het begin van 2015? Ik herinner me nog goed dat ik Thamara via Twitter op het spoor kwam. Wauw, zij doet precies wat ik zou willen! Ik ben haar zo dankbaar voor alles. Ik durf echt wel te zeggen dat ik hier anders niet bij de gate zou hebben gezeten. Ze heeft me zoveel geleerd en zoveel van haar eigen tijd in mij gestopt. Ze is een heel tof mens en legt haar hele ziel en zaligheid in haar werk. Ik vind haar een kanjer en de leukste juf EVER!!!”

Creatief en confronterend

Beoordeling: 5/5
5/5
"Ik ben op 4 maanden loondienst na al mijn hele werkende leven ZZP'er en heb dus al een boel ondernemerservaring, maar ook ik vond de B. Business opleiding een fijne rollercoaster. De opdrachten zijn creatief en confronterend. Veel lezen, vergelijken en brainstormen. Waaronder het nadenken over en voelen wat je wil en echt leuk vindt. Thamara en de virtual assistant community staan je bij en geven je feedback en vergelijkingsmateriaal. Soms was het pittig naast mijn normale werkzaamheden, soms werkte ik met plezier tot diep in de nacht aan een opdracht. Gelukkig is Thamara heel lief, direct en to the point. Heel blij dat ik deze opleiding heb doorlopen, het heeft mijn skills aangescherpt en een frisse basis gelegd voor deze nieuwe uitdaging. We’re open for business!"

Ongelooflijk blij

Beoordeling: 5/5
5/5
“Thamara is mijn business coach en daar ben ik ongelooflijk blij mee. Thamara helpt mij te focussen, adviseert bij zakelijke beslissingen en geeft mij gevraagd en ongevraagd advies om mijn business nog beter te maken. Thamara heeft er voor gezorgd dat ik in de super leuke, maar ook spannende startfase van mijn bedrijf altijd op iemand kon leunen en met vertrouwen aan mijn bedrijf kon blijven bouwen. Daarnaast is Thamara ook gewoon een heel tof mens met een enorm groot hart.”
Ingrid Rozema-Bouwman

In no-time mijn eigen succesvolle bedrijf

Beoordeling: 5/5
5/5
“Ik vond het heel erg fijn om Thamara als Business Coach aan mijn zijde te hebben. Bovendien is ze de beste virtual assistant juf die er is! Haar programma vond ik inspirerend, leerzaam en boeiend. Daarbij dacht Thamara met me mee, hielp ze waar nodig, stimuleerde ze me als het even niet lukte en bovenal was ze een luisterend oor. Dit alles heeft er toe geleid dat ik zelf keuzes kon maken, stappen vooruit zetten en in no-time mijn eigen bedrijf had staan die nu succesvol draait. Zoals ze zelf zegt, ze is je business partner in crime en dat heb ik mogen ervaren!”

Enorm dankbaar dat het echt ‘mij’ is

Beoordeling: 5/5
5/5
“Ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik echt een stok achter de deur nodig heb en met Thamara als coach had ik daar een ontzettend goed gevoel bij. En niet alleen vanwege de goede en leuke lesstof, de opdrachten en haar kennis en ervaring, maar ook echt vanwege Thamara zelf. Thamara is gewoon een leuk en eerlijk mens bij wie ik mij veilig voel en die mij altijd in mijn waarde laat. De opdrachten die ik moest maken en de vragen die ze gaf waren echt niet altijd even makkelijk, maar ze gaf mij alle ruimte en feedback om echt te groeien en te zoeken naar mijn (persoonlijke) kwaliteiten die ik daarna kon inzetten als virtual assistant. Thamara heeft echt zoveel uit mij weten te halen, waardoor ik beter voorbereid en zekerder was om mijn bedrijf als virtual assistant op te zetten en dat het ook echt ‘mij’ is en waar ik voor sta. En daar ben ik haar enorm dankbaar voor.”

Nu een (bijna) stressvrij leven

Beoordeling: 5/5
5/5
“Toen ik begon met B-Business dacht ik dat ik meteen aan de slag zou gaan met m’n ideeën als freelancer. Dat ik direct naar de KVK zou gaan en aan het werk kon. Dit ging iets anders, gelukkig, want Thamara nam me eerst even mee terug in de tijd om een stevige fundering van mijn bedrijf te leggen. Wat wil je en wat vooral niet? Wat ging er afgelopen jaren goed, waar ben je goed in en welke eisen stel jij aan je bedrijf? Wie is je ideale klant en hoe ga je die bereiken? Ik heb heel veel (misschien wel het meeste) aan deze eerste weken gehad. Ik ging veel sneller dan verstandig was en Thamara zorgde dat ik orde op zaken stelde voordat ik verder ging. Toen ik uiteindelijk echt naar de KVK ging stond ik veel steviger in mijn schoenen dan ik een half jaar eerder zou hebben gestaan. De steun en deskundigheid van Thamara hebben ervoor gezorgd dat ik dicht bij mezelf blijf EN een leuk bedrijf bestier. Zonder te twijfelen aan mezelf, mijn klant of mijn service. Ik ben nu freelancer in email -, content - en social media marketing en werk enkel remotely (mijn kantoor thuis in Haarlem of een tropische plek in de wereld). Door dit programma te volgen staan de puntjes op de i en heb ik een (bijna) stressvrij leven. Ik kan iedereen met een freelance ambitie de B-Business opleiding aanraden!”

Van onzeker naar zelfverzekerd

Beoordeling: 5/5
5/5
“B-Business: helder en overzichtelijk. De persoonlijke en straight forward begeleiding van Thamara hebben mij dan ook zeker geholpen. Ik hou van no-nonsense ;-). Van onzeker zijn over of dit wel de juiste sprong is naar zelfverzekerd van de daken schreeuwen dat Your Go To Person een feit is, dat is wat B-Business mij heeft gebracht. Het meest waardevolle wat ik heb meegekregen is dat het niet erg is om niet alles meteen te weten maar te blijven reflecteren en dan beslissingen te nemen. De energie van Thamara is ook heel aanstekelijk waardoor je weer een confidence boost krijgt en kan knallen als je even een dipje hebt. Super bedankt voor alle wijze lessen, ik hoor je af en toe nog in mijn hoofd als ik even vast loop.”

Echt kijken naar wie jij bent en wat jij wilt

Beoordeling: 5/5
5/5
“Door een interview dat ik heb gelezen met Thamara werd het virtual assistant vuurtje bij mij aangewakkerd. Dit leek mij zo fijn; niet meer van 9 tot 5 in een suf kantoorgebouw werken. Niet veel later begon Thamara de B. Business opleiding om je eigen virtual assistant bedrijf op te starten. Ik heb voor haar gekozen omdat ze me aansprak, vlot is en duidelijk in wat wel en niet te bereiken is. Wat voor mij ook echt een pre was was dat het niet een echte secretaresseopleiding 2.0. was. Ik heb veel geleerd in de relatief korte periode van de opleiding, je maakt gewoon je hele bedrijf in een aantal maanden! Het is een stok achter de deur. Je beslist wat je absoluut wel en niet wil met je bedrijf. Wat ik zo fijn vond aan de opleiding is dat je juist moet kijken naar wie jij bent en wat jij wilt, niet naar wat anderen doen en hebben.”

Deze intensieve opleiding is het helemaal waard

Beoordeling: 5/5
5/5
"Ik hou van reizen en als je in loondienst bent ben je aangewezen op vakanties of weekendjes weg. Hier werd ik heel onrustig van en daarom wilde ik wat anders doen, maar wist niet goed wat. Vanaf het eerste moment dat ik B. Business ontdekte had ik een goed gevoel; het was uitnodigend en duidelijk, zonder addertjes onder het gras. Toch heb ik even getwijfeld. Ik wist dat ik dit wilde, maar vond het heel spannend om de zekerheid van een inkomen uit loondienst los te laten. Gelukkig heb ik er geen moment spijt van gehad. B. Business daagt je uit om kritisch naar jezelf te kijken. Ik weet nu wat ik wil en hoe ik potentiële klanten met zelfvertrouwen en overtuiging tegemoet kan treden. Het is een intensieve opleiding, maar het is het helemaal waard. Het is duidelijk en no-nonsense en Thamara is heel toegankelijk, begripvol en geeft hele goede feedback."

Nu werk ik online net zo goed als offline

Beoordeling: 5/5
5/5
"Al jaren werkte ik als zelfstandig (directie)secretaresse, maar het knaagde om iets anders te gaan doen. Toen ik las over het bestaan van de virtual assistant, was ik om. Dit is het!! Maar omdat het echt anders werken is dan op locatie wilde ik een opleiding doen. Ik heb voor Blueberry Dynamic gekozen omdat het een online opleiding is, zo fijn om in je eigen tijd te leren. Zoek niet verder zou ik zeggen, alles is duidelijk, eerlijk en heel prettig. Omdat je goed over jezelf na moet denken en keuzes moet maken, is het voor mij nu heel helder wat ik wel en niet meer wil. Echt alle onderwerpen komen aan bod. Ik weet nu hoe ik mijn werkzaamheden moet aanbieden, hoe ik aan opdrachtgevers kom en wat er aan online tools allemaal is en hoe je ermee werkt. En nog zo veel meer. Tegen anderen kan ik alleen maar zeggen 'ga ervoor'! Doe wat je leuk vindt."
Suzan Verschuur

Ik kan weer op mezelf vertrouwen

Beoordeling: 5/5
5/5
"Naar de KvK gaan en je inschrijven is makkelijk, wat daarna komt niet per se. Er komt zoveel bij kijken dat het gemakkelijk is om zaken over het hoofd te zien, ik vond het prettig om aan de hand genomen te worden en door een proces heen geleid te worden. Want waarom zou je alleen gaan zitten ploeteren om het wiel uit te vinden? Ik heb voor Blueberry Dynamic gekozen omdat ik de verschillende andere trainingen beschikbaar veel te formeel vond. Thamara geeft de training met een duidelijke eigen authentieke en persoonlijke stijl, iets wat ik ook wil voor mijn business. Ik vond het ook heel prettig om te kunnen sparren over mijn hersenspinsels, vooral als ik dingen teveel aan het overdenken was. Ik wil altijd check, dubbelcheck en tripple check, terwijl ik het vaak de eerste keer al bij het rechte eind heb. Het is zo waardevol voor me om weer te voelen dat ik op mezelf kan, en ook moet, vertrouwen. Listen to my gut, it's right most of the time! Het traject lijkt lang, maar dat is het niet en het is absoluut de moeite waard om die tijd ervoor uit te trekken. Er komt best veel bij kijken als je het goed wilt doen. En Blueberry Dynamic is gewoon recht door zee, open, down to earth, realistisch, energiek en authentiek."

Vooruitstrevend: geen diploma, maar een eigen onderneming

Beoordeling: 5/5
5/5
"Toen ik keihard over mijn grenzen was gegaan merkte ik dat ik niet meer blij was met wat ik deed. Toen ik Blueberry tegenkwam wist ik het zeker: 'JA, dit is het'. Het was één en al herkenning. Ik ben een ondersteuner in hart en nieren én ik wilde voor het werken kunnen sporten bijvoorbeeld of een paar dagen weg kunnen en mijn werk kunnen meenemen. Ik heb echt wel bij anderen gekeken, maar B. Business sprak mij het meeste aan. De volledigheid, online support, geen diploma maar een eigen onderneming. Blueberry is vooruitstrevend. Niet klassikaal, maar online. Een groot voordeel, want als virtual assistant speelt het leven zich online af. Tijdens de opleiding ben ik gegroeid van een mens die halfbakken keuzes maakte op basis van ratio, naar een ondernemer vol zelfvertrouwen die keuzes maakt vanuit het hart. Mijn resultaat na B. Business is een onderneming én een berg zelfvertrouwen. Als je twijfelt, niet weet wat je wilt of hoe je het wilt, is B. Business een geweldig middel om tot inzichten te komen. Je leert over het opzetten van een eigen onderneming, maar ook om niet te vergeten te genieten. Ik ben heel erg dankbaar voor B. Business en voor alle dansjes die we hebben gedaan als er successen te vieren waren en troostende woorden als het even niet zo lekker ging. Maar vooral heel erg dankbaar dat ik na het eerste contact met Thamara heb doorgezet en voor mijzelf heb gekozen."

Zelf beslissingen en keuzes kunnen maken voelt zo goed

Beoordeling: 5/5
5/5
"Ik wilde al heel lang voor mijzelf beginnen, maar ik wist steeds niet goed waarin. Totdat het vak van virtual assistant op mijn pad kwam, dat bleek helemaal mijn ding. De opleiding bij Blueberry Dynamic sluit precies aan bij wat ik zocht. Het is duidelijk en recht door zee en het persoonlijk contact is fijn. Je doorloopt het programma in je eigen tempo in een prettige leeromgeving en als je vragen hebt kan je deze altijd stellen. Er is zo goed nagedacht over de opleiding. Thamara stelt vragen en helpt je op weg als je ergens tegenaan loop. Ze is heel eerlijk. Daar heb je echt wat aan en helpt je verder. Ik heb nu een eigen onderneming en veel meer zelfvertrouwen. Wat enorm waardevol is voor me is de realisatie dat je als ondernemer niet alleen hard werkt aan je bedrijf, maar ook aan jezelf. Dit vind ik fantastisch, zelf beslissingen en keuzes kunnen maken voelt zo goed. Ik ben heel blij dat ik deel uitmaak van de Blueberry Dynamic groep."

Nu weet ik de weg in een online wereld die nieuw was

Beoordeling: 5/5
5/5
"Ik had mij ingeschreven voor de introductietraining en dat vond ik zo gaaf, als snel wist ik zeker dat ik hier meer van wilde. Meer informatie, hulp en wegwijs gemaakt worden in een voor mij hele nieuwe wereld. Er is zoveel om te weten en kunnen namelijk, dat zou ik nooit zelf allemaal kunnen ontdekken. Ik had iemand nodig die mij de weg kon wijzen zodat ik niet zou verdwalen op het internet. B. Business is heel helder en toegankelijk, het is recht door zee. Thamara heeft gewoon enorm veel ervaring. Nu weet ik wat ik wil. Ik heb overzicht en een sterke basis. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan, ik heb enorm veel geleerd."

Elke week bracht weer een nieuwe eye-opener

Beoordeling: 5/5
5/5
"Toen ik de pagina las over de virtual assistant opleiding werd ik meteen enthousiast, meedoen leek me een perfect begin. Ik vind het belangrijk om goed voorbereid aan iets nieuws te beginnen en ik wilde zo veel mogelijk leren van een ervaringsdeskundige. Want wie zich spiegelt aan een ander, spiegelt zich zacht. De praktijkgerichte, hands-on, lekker-aan-de-slag insteek van de opleiding spreekt me erg aan, net als Thamara’s enthousiasmerende persoonlijkheid en haar stijl. De opleiding was echt een ervaring, een beleving. Er zijn veel eye-openers geweest voor mij, echt elke week bracht weer een nieuwe eyeopener. Deze hele ervaring was een positieve mindfuck die aanzet tot soulsearching."
Eveline Vrolijk

Ik doe nu dingen die ik eerst niet durfde

Beoordeling: 5/5
5/5
“Tijdens de opleiding heb ik ontzettend prettig contact gehad met Thamara, ze was altijd motiverend en inspirerend. Thamara heeft ervoor gezorgd dat ik dingen ging doen, die ik eerst niet durfde. Ik heb zulke enorme, persoonlijke stappen gemaakt en dat heeft veel veranderd voor me! Ik onderschat mezelf vaak en denk dan, dat gaat me vast niet lukken. Maar tijdens B. Business ontdekte ik, dat als je er mee bezig bent, alles kan lukken. Geduld wordt beloond! Ik ben Thamara hier echt onwijs dankbaar voor.”
Leonie Koomen

Ik heb gevonden wat ik zocht, maar kreeg nog veel meer

Beoordeling: 5/5
5/5
"Ik was al gestart als virtual assistant, maar had behoefte aan meer achtergrond en begeleiding bij de keuzes die ik ging maken. Ik heb bij verschillende virtual assistant opleidingen gekeken, maar Thamara sprong eruit met haar website en verhaal. Ik vind haar schrijfstijl zo leuk, dat sprak me aan. Waar ik bij andere steeds het gevoel had... tja... is dit het nu, had ik bij deze opleiding meteen een YES! gevoel. De inhoud van de opleiding heeft me positief verrast. Ik heb er gevonden wat ik zocht, maar kreeg nog veel meer. De lesstof is prikkelend, inspirerend en lekker praktisch. Het tempo was hoog en ik heb er meer uren in gestoken dan ik van tevoren dacht. Dat was soms pittig, maar Thamara heeft daar goed op ingespeeld door extra ruimte te creëren. Keuzes maken is niet mijn sterkste kant en ik vond dit dan ook heel lastig, maar met het doorhakken van knopen kreeg ik wel het gevoel dat ik grote stappen aan het zetten was. Ik weet nu: it's all about the mindset! Ik ben Thamara zo dankbaar! Ik vond het super tof om de opleiding bij haar te volgen. Ik heb heel veel van haar geleerd (niet alleen over virtual assistant zijn)."
Stephanie vanDaal-Vos

De kwaliteit van de lessen is erg hoog

Beoordeling: 5/5
5/5
"Ik had echt geen idee waar ik moest starten om zelfstandig als virtual assistant aan de slag te gaan en tijdens de opleiding kon ik alles leren wat ik wil en moet weten. Waarom zelf het wiel uitvinden? De kwaliteit van de lessen is erg hoog. Tijdens het traject heb ik zowel mezelf leren kennen als lekker praktisch dingen geleerd. Zo had ik voor de opleiding nooit concreet gemaakt wat ik wil bereiken en hoe ik dat moet doen. Nu weet ik dat. Thamara heeft een hoop praktische tips gegeven en de wekelijkse feedback was top! Ook was het superfijn te zien dat Thamara echt kijkt naar de groep en direct het programma aanpast waar nodig, in plaats van stug doorgaan met het originele plan. Ik was er al van overtuigd dat ik een goede keus had gemaakt met het volgen van de opleiding, en Thamara’s aanpassingsvermogen bevestigt dit weer. Het was zo tof. Mijn bedrijf is niet langer een abstract idee, maar tastbaar! Ik krijg er zo veel energie van."
Léonie Klaver

Een avontuur waarin alles mogelijk is

Beoordeling: 5/5
5/5
"Boy wat ben ik trots op mijn besluit. Dit past in mijn straatje, dit is wat ik wil. Van de lessen word ik enorm blij en ik krijg er zoveel energie van. Ik weet nu wat ik wil en ik ben er klaar voor om voor mijzelf te kiezen en het avontuur sinds lange tijd weer op te zoeken. Een avontuur om niet te vergeten! Eerst was ik sceptisch, nu zie ik dat alles mogelijk is en dat ik dit kan. Dit was precies die schop onder mijn kont die ik zo hard nodig had!"
Op verzoek anoniem geplaatst

Gewoon heel toegankelijk, leuk en praktisch

Beoordeling: 5/5
5/5
"Ik vond het lastig om online zichtbaar te zijn. Ik had geen inspiratie en vond het moeilijk om de juiste mix te vinden tussen zakelijk en persoonlijk. Ik wilde ook echt waarde delen, niet iets posten om het posten. Ik wilde echt de verbinding zoeken en ook mijzelf laten zien als persoon achter de ondernemer. Mensen kennis met mij en mijn bedrijf te laten maken. Daarom moest er iets veranderen. Blueberry heeft veel ervaring met social media en daarnaast een interessante cursus én platform natuurlijk. Nu heb ik meer inzicht in mijn eigen social media gedrag, tips en tricks wat wel en niet werkt en een social media strategie gemaakt waar ik mee verder kan werken. Ik heb nu veel likes en reacties als ik iets plaats online en daar zijn al allemaal nieuwe contacten uitgekomen. Blueberry Dynamic is gewoon heel toegankelijk, leuk en praktisch. En nu weet ik: dicht bij jezelf blijven brengt je het verst. Echt een super overzichtelijke cursus die je stap voor stap verder brengt."

Er is zoveel meer mogelijk dan ik dacht

Beoordeling: 5/5
5/5
"Ik ben bescheiden en een twijfelaar en daarom hou ik ervan eerst dingen goed te bestuderen en te leren voordat ik het in de praktijk toepas. De opleiding was echt super. Het was pittig om het naast mijn fulltime baan te doen, maar met alles wat ik nu heb geleerd kan ik gelijk aan de slag. Ik vond het heel leuk om te onderzoeken hoe ik mijn leven precies wil inrichten en waarom. Waar ik eerst altijd dacht dat het in het leven of het één of het ander is weet ik nu dat dat helemaal niet zo is. Het was voor mij heel belangrijk om te ervaren dat ik het echt op mijn eigen manier kan doen en dat er zoveel meer mogelijk is dan je denkt. Je hebt de vrijheid om je werk en je leven zelf in te delen zoals jij het wilt. Zo vond ik de marketinglessen moeilijk, want het is niet echt mijn ding, maar nadat ik de opdrachten had gedaan bleek dat ik eigenlijk hele leuke marketingtechnische dingen kan doen die toch bij mij passen. Ik ben zo enthousiast nu en ik weet dat alles mogelijk is."
Marije Kievits

Thamara laat je stralen en ziet je kracht

Beoordeling: 5/5
5/5
"Ik was al voor mezelf begonnen maar merkte dat ik een boost nodig had om door al mijn vragen, twijfels en onzekerheden te prikken. Deze twijfels, vragen en onzekerheden zijn voor mij de drie duiveltjes die zo gewoon zijn geworden voor me dat het lijkt of ze bij alles wat ik doe op mijn schouder zitten. Hier wilde ik vanaf en om mijn bedrijf te laten groeien wilde ik daarom weer bij de basis beginnen om zo stap voor stap duidelijkheid te creëren en mijn onzekerheden te tackelen. Ik wilde dit per se bij Blueberry Dynamic doen want Blueberry heeft Thamara en dat hebben anderen niet. Thamara inspireert velen, zo ook mij. Ze werkt vanuit haar passie, waardoor werken niet vermoeiend is maar juist ontspannend wordt. Ze kan je laten stralen. Ze prikt door alle onzekerheden heen en ziet de kracht van iemand. Ze is eerlijk en zorgt altijd weer voor nieuwe inzichten en het bekijken van alles vanaf een andere kant. Alles aan Blueberry Dynamic is duidelijk en eerlijk, de vibe is heel positief. Zonder Thamara had ik allang het bijltje erbij neer gegooid. Maar nu na B Business weet ik dat ik het kan en dat is onbetaalbaar voor me."
Marjanka Dinnissen
Marjanka Dinnissen

Ik wilde deze opleiding want Thamara leeft wat ze promoot

Beoordeling: 4/5
4/5
"Ik miste kennis, over online tools, marketing, hoe ik aan klanten kom, hoe ik nou een website maak en hoe je dat nou eigenlijk doet; een online business. Deze kennis is overal los te vinden natuurlijk, maar het leek me fijn om het gebundeld te hebben door iemand die dit werk al deed en heel veel plezier uitstraalde. Ik wilde specifiek de opleiding van Thamara volgen, vanwege haar enthousiasme en het feit dat ze het leven leeft dat ze promoot. En ze is jong en kijkt daardoor anders tegen dingen aan. De opleiding was intensief en het was confronterend om te zien dat ik me niet altijd volledig kon focussen. Maar waar ik eerder dacht dat focus een soort aangeboren eigenschap was, weet ik nu dat het een bewustwordingsproces is. Ik heb heel veel nieuwe kennis en inzichten vergaard en dingen geleerd waar ik nooit eerder zo naar had gekeken. Thamara's frisse manier van denken vind ik erg inspirerend."
Janette Breedveld

1. Enkele testimonials zijn op verzoek anoniem geplaatst. Het gebeurt regelmatig dat iemand het zelfstandig ondernemerschap wil onderzoeken vanuit loondienst of uitkering. Publiekelijke vindbaarheid is dan soms nog niet gewenst. 

2. Blueberry Testimonials zijn de persoonlijke ervaringen van mensen met het aanbod van zakelijke producten van Blueberry Dynamic. De testimonials gaan over verschillende producten en verschillende productversies. Het kan zijn dat een testimonial verwijst naar een product dat niet langer leverbaar is of een productversie die niet langer beschikbaar is. Bekijk de informatiepagina van het product voor de beschikbaarheid en huidige versie. Zoals bij alle zakelijke producten kunnen jouw resultaten afwijken van de ervaringen zoals beschreven in de testimonials. Jouw resultaten zijn gebaseerd op verschillende variabelen zoals inspanningen, zakelijk inzicht, persoonlijke kwaliteiten, kennis, vaardigheden en tal van andere factoren. Aangezien deze factoren voor elk individu verschillen, kunnen we jouw succes, resultaten of inkomensniveau niet garanderen, noch zijn wij verantwoordelijk voor jouw succes of falen. Wij bieden geen get-rich-quick producten aan. Onze programma’s kosten tijd, moeite en toewijding. We zijn van mening dat we je een geweldige toolbox bieden om spectaculaire resultaten te bereiken, en de mensen die bij ons een testimonial achterlieten zijn het daarmee eens.