The rapid

trainer

approach

Blije klanten, meer verdienen en een groter netwerk opbouwen

Met gemak €1000,- per maand extra verdienen door een simpele online training aan te bieden.

INSCHRIJVING OPENT BINNENKORT WEER

Het aanbieden van een online training vergroot je succesfactor en helpt je direct meer te verdienen

Als freelancer zijn er drie belangrijke elementen bepalend voor succes:

1. Genoeg geld verdienen om relaxed te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven.
2. De zekerheid van een groot netwerk zodat je nooit zonder werk komt te zitten.
3. Je bestaande klanten blij houden zodat zij anderen over jou zullen vertellen.

Met een eigen online training verenig je deze drie elementen:

1. Een simpele online training kan een belangrijke terugkerende inkomstenbron zijn waarmee je makkelijk €1000,- per maand extra verdient.
2. Het aanbieden van een online training is een fantastische manier om potentiële klanten naar je toe te trekken en je netwerk uit te breiden met nieuwe fans.
3. Het aanbieden van een online training is een uitgesproken manier om een goede relatie met je bestaande klanten te onderhouden door ze iets van toegevoegde waarde te verkopen naast je huidige aanbod.

Wil je weten hoe jij direct meer kunt gaan verdienen en jouw succesfactor flink kunt vergroten door je eigen simpele online training te ontwikkelen?

Iedereen heeft kennis en ervaring die geld waard zijn

Iedereen heeft specifieke kennis en ervaring die van belang kan zijn voor anderen. Denk je dat jij de uitzondering bent op deze regel? Think again. Misschien is jouw persoonlijke expertise niet zo voor de hand liggend als je graag zou willen. Dat kan. Het feit dat je het niet in een oogopslag ziet betekent echter niet dat je het niet in huis hebt. Het kan dat je er even naar moet zoeken. In deze training helpen we jou hiermee. We geven je de tools om jouw onderwerp te vinden en leren je een eenvoudige en effectieve methode om er een volwaardige training van te maken die je aan je klanten kunt verkopen. Aan het einde van deze korte opleiding heb je alles in handen om je klanten met trots een waardevolle betaalde training aan te kunnen bieden. Zo heb je een nieuwe inkomstenbron en een professionele toevoeging voor je eigen onderneming waar je nog jaren plezier van zult hebben. 

Online training is booming voor freelancers

 • Eenmaal gemaakt is het een kleine moeite om je online training eindeloos opnieuw te verkopen aan een nieuw publiek. Zo heb je met een eigen online training een effectief middel in handen om constant je netwerk uit te breiden en heb je tegelijkertijd een terugkerende inkomstenbron waar je makkelijk €1000,- per maand extra mee kunt verdienen.
 • Het aanbieden van een online training kan jouw positie als deskundige enorm versterken. Dit kan voor potentiële klanten een goede reden zijn om voor jou te kiezen in plaats van een concurrent.
 • Met een online training op het menu heb je je bestaande netwerk naast je huidige aanbod straks nog meer moois te bieden.
 • Het aanbieden van een online training kan een uitgesproken kans zijn om  je netwerk uit te breiden. Je leert nieuwe mensen kennen en kunt ze meteen laten zien wat je in huis hebt en hoe gepassioneerd je bent over je vak.

Laat jij deze kansen liggen?

Het aanbieden van een online training is één van de meest effectieve manieren om je succesfactor te vergroten en direct meer te gaan verdienen. Toch laten veel ondernemers deze kans liggen. 

Veelgehoorde problemen zijn:

 • Aan jezelf gaan twijfelen omdat je denkt dat je de kennis en ervaring niet in huis hebt om anderen iets te leren.
 • Een overweldigend gevoel van demotivatie door de complexe technische zaken die je denkt te moeten beheersen om online trainingen aan te kunnen bieden.
 • Een onterechte onzekerheid over eigen vakkundigheid en bang zijn om ergens geld voor te vragen zelfs als je echt iets van waarde te bieden hebt.
 • Veel te groot denken en jezelf onzeker maken door jezelf te vergelijken met mensen die al tientallen jaren ervaring hebben in het aanbieden van trainingen.

Vergeet deze problemen. Het maken en verkopen van een simpele online  training is veel makkelijker dan je denkt.

Wat je echt nodig hebt is simpel

Je hoeft echt niet moeilijk te denken om een simpele online training te maken en te verkopen. Je hebt maar twee dingen nodig:

 1. Inhoud voor je training. 
 2. Een manier om de inhoud aan je deelnemers aan te leveren. 

Je kunt deze twee zaken zo simpel of complex maken als je zelf wilt. Wij gaan voor eenvoud.

Je bent als zzp’er elke dag bezig om je kennis en ervaring aan te bieden in de vorm van een product of dienst. Het is van daaruit maar een kleine stap om diezelfde kennis en ervaring aan te bieden in de vorm van een online training. Wij helpen je op weg om anders naar je eigen vaardigheden te kijken en te ontdekken welke onderwerpen geschikt zijn om een eigen online training van te maken. 

Je hebt ook geen complexe en dure online leeromgeving nodig om een goede training te kunnen verkopen aan je klanten. In deze korte opleiding leren we je een super simpel systeem waarmee echt iedereen in een hele korte tijd zonder technische kennis of bijkomende kosten een training kan lanceren

Wat er wordt behandeld in deze opleiding

 1. Het gereedschap en de methodes om een geschikt onderwerp te vinden voor je eigen training.
 2. Een simpele test om er zeker van te zijn dat er vraag is naar het onderwerp van je keuze.
 3. Een methode om een kwalitatief hoogwaardige inhoud voor je training te ontwikkelen.
 4. Gedetailleerde uitleg en tutorials bij elke stap die je moet doorlopen om je training te bouwen en publiceren.
 5. Een overzicht van alle online tools die je nodig hebt om je training te kunnen maken en verkopen.
 6. Je krijgt een handleiding waarin we je exact uitleggen hoe je je deelnemers de best mogelijke begeleiding kunt geven. Vanaf het moment van inschrijving tot na het afronden van de training.
 7. We gaan uitgebreid in op de meerwaarde van groepsbegeleiding tijdens je training. We leren je stap voor stap hoe je een actieve live groep kunt toevoegen aan je training, hoe je zinvolle interactie creëert in je groep en hoe je hiermee de ervaring van je deelnemers naar een hoger niveau tilt.
 8. Je krijgt geavanceerde tips en handige extra’s die je kunt inzetten om het aanbieden van je training aan de achterkant te automatiseren.
 

Details

De opleiding volg je volledig online in onze eigen academy en na aanmelding kun je direct beginnen. De opleiding is zo opgezet dat je flexibel en doelgericht studeert. De verschillende modules bestaan uit theoretische kennis en uiteenlopende praktijkopdrachten, die je helpen altijd de juiste antwoorden te vinden voor jouw specifieke situatie. Verder krijg je een exact stappenplan met eenvoudige en heldere uitleg over hoe alle stappen stuk voor stuk uitvoert om je eigen online training van begin tot eind te ontwikkelen en daadwerkelijk te bouwen. 

INSCHRIJVING OPENT BINNENKORT WEER

Veelgestelde vragen

Moet ik op bepaalde tijden aanwezig zijn voor de opleiding?
Nee, zeker niet. Na aanschaf kun je direct inloggen en starten en je hebt een heel jaar toegang tot alle theorie en opdrachten. Zo kun je er het maximale uithalen.    

Voor wie is de The Rapid Trainer Approach? 
Dit programma is voor elke ondernemer die zijn of haar kennis op een bredere manier wil inzetten om zijn klanten beter van dienst te zijn, een nieuwe inkomstenstroom te genereren en zijn online zichtbaarheid wil vergroten door het maximale uit de beschikbare online mogelijkheden te halen. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al tien jaar bezig bent.

Kan ik ook op een andere manier betalen dan de opgegeven mogelijkheden?
Ja hoor, dat kan. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik deze opleiding declareren bij de Belastingdienst?
Ja, je kunt dit opgeven als scholingskosten.