VA Kickstarter

De beste start voor een succesvolle freelance carrière als virtual assistant

Na het afrekenen kun je direct starten met de training

De VA Kickstarter

Bijna elke VA in Nederland is ooit begonnen met deze training. Het is een praktische online introductietraining waarin je op persoonlijke en uitdagende wijze bouwt aan een sterke basis voor je werk als zelfstandig virtual assistant. Welke kennis kun je omzetten naar werk dat past bij jou? Werk waar anderen ook nog eens voor betalen? Wat moet je weten en kunnen om jezelf te presenteren online en de juiste klanten aan te trekken? Hoe creëer je dus precies die omstandigheden voor jezelf die je ondersteunnen het leven te leiden dat je zo graag wilt?

Na de workshop voelde ik in elke vezel van mijn lijf dat ik aan het roer van mijn eigen leven sta en alleen ik weet wat ik wel en niet leuk vind. Na afloop ben ik heel veel anders gaan doen. Keuzes maken en daar dan echt vol voor gaan. Vanuit mijn gevoel en mijn hart beslissen. De ‘ja maar’ van het verstand de mond snoeren. Dit is echt een van de leukste trainingen die ik ooit heb gedaan. Ik heb veel geleerd en de energie was echt onevenaarbaar.

Eva

KORT& KRACHTIG

Je zet de eerste stappen om virtual assistant te worden en leert hoe jij een freelance carrière als VA kunt inzetten om je leven in eigen hand te nemen en je dromen waar te maken:

 • Je leert welk werk je allemaal kunt doen als virtual assistant.
 • We zoeken uit welke persoonlijke vaardigheden jij kan omzetten naar professionele diensten. 
 • Je leert hoe je volledig online kunt werken als VA en hoe deze enorme vrijheid jouw leven nog leuker gaat maken. 
 • Je maakt kennis met de avontuurlijke mogelijkheden van reizen en werken als je niet langer aan een vaste werkplek gebonden bent.
 • Je krijgt inzicht in de dankbare werkelijkheid van eigen baas zijn, je eigen tijden bepalen en werken vanuit huis zodat jij jezelf en je gezin op de eerste plaats kunt zetten.
 • We laten zien dat zelfstandig ondernemerschap lang niet zo eng of ingewikkeld is als het misschien lijkt.
 • Ohja… Je krijgt van ons natuurlijk ook een liefdevolle schop onder je kont en we helpen jouw kijk op werken en leven te veranderen en meer voor jezelf te kiezen. Op een realistische manier vol mogelijkheden. 

Mijn beeld van een VA is heel erg veranderd. Een VA is veel meer dan een online secretaresse en kan heerlijk zelf bepalen wat ze wel en niet wil doen. Ook zie ik nu in dat je veel kan, als je het maar wil en doorzet. De workshop geeft hele fijne praktische opdrachten waar ik veel aan heb gehad. Ik weet nu dat dit echt is wat ik wil en dat het zoveel vrijheid geeft. Het heeft me laten inzien dat ik nog heel veel moet leren, maar dat is juist de uitdaging en ik ga ervoor!

Noa

IS DE VA KICKSTARTER IETS VOOR JOU?

 • Ben je een organisatietalent en sta je graag klaar voor anderen?
 • Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je leven en denk je er al een tijdje over om voor jezelf te beginnen, maar weet je nog niet zo goed hoe?
 • Ben je recent gestart als VA, maar heb je nog veel vragen?
 • Wil je werken onder je eigen voorwaarden, zelf bepalen voor wie je werkt en het werk doen dat jij het leukst vindt?
 • Verlang je naar de vrijheid te kunnen werken waar en wanneer het jou het beste uitkomt?

Grote kans dat het beroep virtual assistant precies is wat je zoekt. 

In de VA Kickstarter introductietraining leer je wat je nodig hebt om te beginnen als virtual assistant. Je zet de eerste stappen richting zelfstandig werken en krijgt een beter inzicht in wat je echt wilt en waar juist jij goed in bent.

“Na bijna een jaar thuis gezeten te hebben met een burn-out heeft deze workshop alles in mij wakker gemaakt. Ik had niet verwacht dat ik er zo emotioneel van zou worden, maar wat verhelderend en verfrissend om op een andere manier te kijken naar wat ik wil zonder het constante gevoel ‘te moeten’. Ik heb nog veel te leren, maar ben vastberaden er nu helemaal voor te gaan.”

Sanne

NA DE VA KICKSTARTER:

 • heb je ontdekt waar jouw sterke punten liggen en hoe je die kunt omzetten naar een professionele online dienst waar je voor betaald krijgt.
 • heb je nieuwe middelen in handen om jouw werk en leven vorm te geven op een manier die past bij jou.
 • heb je een van de meest waardevolle en belangrijkste elementen voor succes meegekregen: zelfkennis.
 • heb jij je eerste stappen gezet om aan het werk te gaan als virtual assistant. Het is dichterbij dan je denkt.

Mijn grootste inzicht na de training is dat ik echt voel dat ik op de goede weg ben, dat dit de richting is die ik op wil. Daar waar ik normaal gesproken altijd heel bescheiden ben over mijn kwaliteiten vertelde ik gisteren bij vrienden zonder twijfel en zonder onzekerheid wat ik wilde gaan doen en wat ik allemaal kan. Echt een persoonlijke overwinning.

Kirsten

Ik had zoveel mensen gesproken die erg enthousiast waren over de training. Wat ben ik blij dat ik het nu zelf ook heb gedaan. Ik heb er veel van geleerd en grote stappen kunnen zetten.

Stephany