Door Thamara Zijlstra

Dé Virtual Assistant Coach voor ambitieuze vrouwen

Contact:

Stuur mij een appje:
06-30944036
Stuur mij een mailtje:
thamara@blueberrydynamic.nl

BlueberrY VA Academy

Jouw persoonlijke virtual assistant opleiding

AL MEER DAN 10 JAAR DE MEEST eigenwijze opleiding tot virtual assistant

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Zoek je een Opleiding tot Virtual Assistant die anders is dan anderen? Professioneel, vakkundig en toch uniek met een eigen stijl? Eigenwijs, vrij en een beetje rebels? Zoek je een eerlijke no-nonsense opleiding die zelfvertrouwen uitstraalt en écht luistert naar jou?

Bekend van:

Hoi, ik ben Thamara!

Ik werk al meer dan 10 jaar online als eigenwijze Virtual Assistant Coach. Dankzij mijn positieve energie en vrije manier van leven ben ik een rolmodel en inspiratiebron geworden voor de duizenden ambitieuze vrouwen die ik met mijn virtual assistant opleiding heb begeleid naar leuker werk, een eigen VA bedrijf en meer vrijheid om zonder excuses zichzelf te kunnen zijn. Ik hoop voor jou hetzelfde te kunnen betekenen!

Wat kun je van mij verwachten?

Thamara Zijlstra

Heb je vragen over de virtual assistant opleiding, neem contact op met mij:

Stuur mij een appje:
06-30944036
Stuur mij een mailtje:
thamara@blueberrydynamic.nl

of

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij

In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Deel je verhaal, stel al je vragen en ontdek of mijn VA opleiding écht bij jou past.

Dit zeggen de vrouwen die bij mij een Virtual Assistant opleiding volgde:

Deze ambitieuze vrouwen vonden precies wat ze zochten in de Blueberry Virtual Assistant Opleiding

Rosanna Lieveld
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik was amper begonnen met de virtual assistant opleiding en vond al mijn eerste klant

Binnen een paar maanden had ik al 3 hele leuke klanten die mij ook nog inspireren

Aan het begin vroeg ik me af hoe ik aan klanten zou komen en of ik wel de juiste skills in huis had. Daarom wilde ik graag de virtual assistant opleiding doen. Het gevoel wat ik had bij Thamara had ik niet bij andere opleidingen. Het gevoel van enthousiasme, vertrouwen, lef en plezier.

De virtual assistant opleiding van Thamara is puur, eerlijk, eigenwijs en informatief

Door de opleiding ben ik erachter gekomen wie ik ben en wat ik kan. Ik sta sterker in mijn schoenen, weet precies wat ik wil en heb duidelijke doelen voor mezelf gesteld. Ik ben super happy met hoe alles gaat. Ik was amper begonnen met de virtual assistant opleiding en vond al mijn eerste klant. En binnen letterlijk een paar maanden heb ik al 3 klanten. Hele leuke klanten die mij ook nog inspireren. VA worden is echt de beste keuze die ik heb gemaakt. Blueberry, Thamara en de VA opleiding zijn puur, eerlijk, eigenwijs en informatief. Het is zo’n sterke basis voor iedereen die de ambitie heeft om virtual assistant te worden.

Rosanna Lieveld
Eveline Vrolijk
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De virtual assistant opleiding was echt een positieve mindfuck die aanzet tot soulsearching

Ik wilde leren van een echte ervaringsdeskundige

De praktijkgerichte, hands-on, lekker-aan-de-slag insteek van de VA opleiding spreekt me erg aan, net als Thamara’s enthousiasmerende persoonlijkheid en haar eigenwijze stijl. De virtual assistant opleiding was echt een ervaring, een beleving. Er zijn veel eye-openers geweest voor mij, echt elke week bracht weer een nieuwe eye-opener. Deze hele ervaring was een positieve mindfuck die aanzet tot soulsearching.

Eveline Vrolijk​
Linda de Vries
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De Virtual Assistant opleiding is helder en Thamara is persoonlijk erg betrokken

Thamara leerde mij een volledige onderneming starten

Ik merkte dat ik meer uit mezelf wilde halen, wat heb ik allemaal in me? Ik zat in een sleur en wilde wat anders dan de zorg (waar ik vandaan kom). Dit betekende dus dat ik in mezelf moest investeren en aan mezelf moest werken om iets te bereiken.

Thamara gaf mij de kracht en energie om er echt voor te gaan

De wijze van opleiden bij Blueberry sprak me heel erg aan. Thamara heeft me in de virtual assistant opleiding niet alleen geleerd wat een virtual assistant doet, maar ook om een volledige onderneming op te starten. Ik heb heel veel zelfvertrouwen opgedaan. Ik geloof in mezelf en geloof nu dat ik een ondernemer kan zijn. Dat geeft mij energie en kracht om hiervoor te gaan. Ik haal veel plezier en energie uit het werken aan de VA opleiding en mijn onderneming. Als je meer uit jezelf wil halen op ambitieus en persoonlijk gebied moet je de opleiding echt doen. Thamara is heel betrokken en de opleiding is duidelijk. Alles is gericht op jouw succes.

Linda de Vries

Schrijf je nu gratis in op de VIP emaillijst en leer alles over deze spannende opleiding:

LET OP! Zie je hierboven geen inschrijfbox dan is de VIP lijst volgeboekt en zojuist afgesloten

Wat krijg je allemaal in de virtual assistant opleiding:

Tien zeer uitgebreide modules met diepgang. Alles wat je nodig hebt om in 10 weken je VA business met succes en zelfvertrouwen te kunnen lanceren.

Zelfkennis & Succes
Geen concessies. Ik vertel je het geheim van succesvol ondernemerschap en laat je zien hoe jij vanuit je natuurlijke kracht een megasterke business neerzet.
Week 1
Mindset & Lifestyle
Met een paar simpele tools en tips leer je binnen no-time denken als een ondernemer en haal je naar je toe wat je wilt creëren.
Week 2
Je Ideale Klant
Je wil toch alleen maar werken voor de meest inspirerende opdrachtgevers? Wist je dat je ook meer kan verdienen als je dat doet? Het begint allemaal bij het bepalen van je ideale klant.
Week 3
Aanbod & Prijs
Als virtual assistant is the sky the limit. Maar hoe kies je als alles kan? Geen probleem, ik heb de perfecte methode voor je. En zoals altijd doen we het helemaal op jouw manier!
Week 4
Branding & Marketing
Ik leer je de 3 belangrijkste elementen van online zichtbaarheid. jij hoeft alleen te doen wat het beste bij jou past. Straks weet iedereen wie je bent.
Niets moet en alles mag!
Week 5
Website
Ik leer je alle ins & outs van web design en vervolgens ga je er zelf mee aan de slag. Ik leer je hoe je fantastische teksten schrijft, zelfs als je denkt helemaal geen schrijver te zijn.
Week 6
Online Tools
De volledige basis die elke VA nodig heeft krijg je kant-en-klaar aangereikt en daarnaast nog een waslijst van meer dan 500 professionele Online Tools
Week 7
Klanten Vinden
Van begin tot eind laat ik je zien hoe je online samenwerkt met klanten en HOE je aan klanten komt. Met deze methode vinden de meeste deelnemers nog voor het einde hun eerste klanten.
Week 8
Officiële Zaken
Hoe hou je een boekhouding bij en factureer je je klanten? Hoe zit het met die zakelijke bankrekening, algemene voorwaarden, contracten en verzekeringen? Je leert het allemaal
Week 9
Lancering
Het is zover, het moment waar je al die tijd naar hebt uitgekeken. Je bent een trotse ondernemer die wel van de daken wil schreeuwen dat ze nu haar eigen virtual assistant business heeft.
Week 10
+

Gratis VIP Upgrade Pakket twv €9.158,-

Schrijf je nu in voor de Emaillijst en ontdek hoe je de volledige upgrade twv EUR 9.158,- gratis kunt krijgen als aanvulling op de virtual assistant opleiding

Word social media expert
Je leert in deze uitgebreide opleiding van 4 weken hét social media marketinggeheim van de experts. Vergroot je succes en je netwerk op alle kanalen. Vind leukere klanten die beter betalen. Laat iedereen zien dat je een echte social media expert bent.

twv: €1.697,97
Gratis VIP
Opleiding
Jaarprogramma:
The next level
Manifesteer een jaar lang je beste zelf. Vind je focus en ga volledig in je kracht staan. Je bent straks écht niet meer te stoppen dankzij het Next Level Jaarprogramma.

twv: €1.264,96
Gratis VIP
Opleiding
5 Sterren Bedrijfsnaam
Introduceer je business met flair en elegantie. Voorkom de meest gemaakte fout onder starters en zorg dat je serieus genomen wordt. Straal zelfvertrouwen uit met een krachtige bedrijfsnaam.

twv: €1.097,39
Gratis VIP
Opleiding
Ondernemen vanuit innerlijke kracht
Als ondernemer wil je graag opvallen in de massa. Als mens wil je graag jezelf kunnen blijven. Hoe kun je als ondernemer opvallen zonder jezelf te verliezen? Deze vraag wordt voor je beantwoord in deze training.

twv: €998,68
Gratis VIP
Opleiding
Whatsapp premium support pakket
Gedurende jouw opleiding ben ik altijd direct en persoonlijk bereikbaar. Het Whatsapp Premium Support Pakket kost normaal €433,- per maand. Je krijgt van mij 3 maanden t.w.v €1.299,- Cadeau.

twv: €1.299,-
Gratis VIP
aanbod
Va magic deelnemersgroep
Onbeperkt toegang tot de besloten deelnemersgroep. Deel al je vragen en ervaringen met andere ambitieuze vrouwen. Zelf ben ik dagelijks aanwezig voor persoonlijke begeleiding en natuurlijk ook omdat het gewoon super gezellig is.

twv: €997,-
Gratis VIP
aanbod
Va mastermind bibliotheek
Een unieke kennisbank vol met: Inspirerende videolessen van experts, Praktische werkboeken, Checklists, templates, planners, presentaties van experts en een database waarin je kennis maakt met meer dan 500 online tools

twv: €997,-
Gratis VIP
aanbod

geverifieerd certificaat

100% certificaatgarantie!

Ontvang na het afronden van je opleiding een digitaal geverifieerd VA Certificaat. Zo laat je zien wat je waard bent en vind je straks met gemak nieuwe klanten.

twv: €806,-
Nieuw!

SCHRIJF JE NU gratis IN EN ONTDEK HOE JE DE VOLLEDIGE UPGRADE TWV EUR 9.158,- GRATIS KRIJGT

Laatste plaatsen, schrijf je daarom nu in voordat deze lijst wordt afgesloten.

LET OP! Zie je hierboven geen inschrijfbox dan is de VIP lijst volgeboekt en zojuist afgesloten

In iedere vrouw schuilt een ondernemer!

Stop met het verzinnen van excuses. Je kunt meer dan je denkt. Luister naar je intuïtie en laat je onzekerheid plaatsmaken voor een onoverwinnelijk gevoel van innerlijke kracht. 

Als je als vrouw je volledige potentieel in je eigen onderneming kunt manifesteren en dit in lijn brengt met je wildste dromen en diepste verlangens, gebeurt er iets magisch… Je ervaart dankbaarheid, overvloed en energie in alles. 

Dat is de magie waar ik in geloof. Jij bent belangrijk. Neem jezelf en je werk daarom serieus. ‘Don’t settle for average’ en creëer je eigen droombaan! 

Jouw eigen bedrijf. Jouw regels. Jouw beste leven! Dat is ondernemen vanuit je hart. Dat is het leven van een virtual assistant! Dat is waar ik in geloof. En, als ik het kan dan kan jij het ook.

JOUW LEVEN, JOUW BEDRIJF, JOUW REGELS!

Heb je vragen over de virtual assistant opleiding, neem contact op met mij:

Stuur mij een appje:
06-30944036
Stuur mij een mailtje:
thamara@blueberrydynamic.nl

of

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij

In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Deel je verhaal, stel al je vragen en ontdek of mijn VA opleiding écht bij jou past.

In de afgelopen 10 jaar hielp ik duizenden ambitieuze vrouwen bij het ontdekken van hun ware potentieel, het creëren van leuker werk, meer zelfvertrouwen en het waarmaken van hun dromen.

Dit zeggen deelnemers over de meest eigenwijze virtual assistant opleiding van Nederland:

Debbie Neijhoft
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Dankzij de opleiding tot virtual assistant heb ik nu een eigen onderneming en veel meer zelfvertrouwen

Thamara heeft echt goed nagedacht over de opleiding tot virtual assistant

Ik wilde al heel lang voor mijzelf beginnen, maar ik wist steeds niet goed waarin. Totdat het vak van virtual assistant op mijn pad kwam, dat bleek helemaal mijn ding. De virtual assistant opleiding bij Thamara sluit precies aan bij wat ik zocht. Het is duidelijk en rechtdoorzee en het persoonlijk contact is fijn. Je doorloopt het programma in je eigen tempo in een prettige leeromgeving en als je vragen hebt kan je deze altijd stellen. Er is zo goed nagedacht over de opleiding.

Als ondernemer werk je niet alleen aan je bedrijf, je werkt ook aan jezelf

Thamara stelt vragen en helpt je op weg als je ergens tegenaan loopt. Ze is heel eerlijk. Daar heb je echt wat aan en helpt je verder. Ik heb nu een eigen onderneming en veel meer zelfvertrouwen. Wat enorm waardevol is voor me is de realisatie dat je als ondernemer niet alleen hard werkt aan je bedrijf, maar ook aan jezelf. Dit vind ik fantastisch, zelf beslissingen en keuzes kunnen maken voelt zo goed. Ik ben heel blij dat ik deel uitmaak van de Blueberry VA community.

Debbie Neijhoft​
Sjomara Specht
Sjomara Specht
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Door de persoonlijke en no-nonsense aanpak van Thamara is mijn eigen succesvolle VA business een feit!

Een VA opleiding met persoonlijke en straight forward begeleiding

De Blueberry opleiding virtual assistant is helder en overzichtelijk. De persoonlijke en straight forward begeleiding van Thamara hebben mij dan ook zeker geholpen. Ik hou van no-nonsense 😉 Van onzeker zijn over of dit wel de juiste sprong is naar zelfverzekerd van de daken schreeuwen dat mijn eigen succesvolle VA business een feit is, dat is wat de virtual assistant opleiding van Thamara mij heeft gebracht. 

De positieve energie van Thamara geeft mijn zelfvertrouwen een boost

Het meest waardevolle wat ik heb meegekregen is dat het niet erg is om niet alles meteen te weten, maar te blijven reflecteren en dan beslissingen te nemen. De energie van Thamara is ook heel aanstekelijk waardoor je weer een confidence boost krijgt en kan knallen als je even een dipje hebt. Super bedankt voor alle wijze lessen, ik hoor je af en toe nog in mijn hoofd als ik even vast loop.

Sjomara Specht​
Léonie Klaver
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De kwaliteit van de lessen is erg hoog. Tijdens de virtual assistant opleiding heb ik mezelf beter leren kennen

Mijn bedrijf is dankzij de opleiding virtual assistant niet langer een abstract idee, maar tastbaar!

Ik had echt geen idee waar ik moest starten om zelfstandig als virtual assistant aan de slag te gaan en tijdens de VA opleiding kon ik alles leren wat ik wil en moet weten. Waarom zelf het wiel uitvinden? De kwaliteit van de lessen is erg hoog. Tijdens het traject heb ik zowel mezelf leren kennen als lekker praktisch dingen geleerd. Zo had ik voor de opleiding nooit concreet gemaakt wat ik wil bereiken en hoe ik dat moet doen. Nu weet ik dat.

Thamara kijkt echt naar jou als persoon

Thamara heeft een hoop praktische tips gegeven en de feedback was top! Ook was het superfijn om te zien dat Thamara echt kijkt naar jou als persoon en direct het programma aanpast waar nodig, in plaats van stug doorgaan met het originele plan. Ik was er al van overtuigd dat ik een goede keus had gemaakt met het volgen van de VA opleiding en Thamara’s aanpassingsvermogen bevestigt dit weer. Het was zo tof. Mijn bedrijf is niet langer een abstract idee, maar tastbaar! Ik krijg er zoveel energie van.

Léonie Klaver​

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: