Zomeraanbieding!

3 opleidingen samen voor een spectaculaire prijs!
NU: €999,-

(prijs exclusief btw)

Na het afrekenen kun je direct starten

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De aanbieding verloopt op de laatste dag van de zomertijd. Schrijf je nu in.

Wanneer voel jij je op je best? Als je aan het rennen, vliegen, stressen bent en te weinig tijd hebt voor de belangrijkste dingen in je leven? Of als je ontspant en geniet van je werk én je familie én kan yoga-en/reizen/spelen/badderen/lezen/terrassen?

Zou je beter voor jezelf en de mensen om je heen kunnen zorgen als je zelf bepaalt wat voor werk je doet, welke uren je werkt en of je dat doet aan de keukentafel of waar dan ook ter wereld waar jij je goed voelt?

Virtual assistant wordt niet voor niets het beroep van de toekomst genoemd. Het is uniek om helemaal zelf volledige controle te hebben over de inhoud van je baan, over de invulling van je dagelijkse leven. Voor jezelf beginnen als virtual assistant is de mogelijkheid om al die dingen die je eigenlijk wil, maar waarvan je nooit goed weet hoe, realiteit te maken. B. Business helpt je dit te doen. 

 

B. Business

B. Business is een opleiding vol mogelijkheden. Je wordt van begin tot eind begeleid naar het online werken als zelfstandig VA. Je zoekt uit wat het beste past bij jou en leert hoe je dit omtovert naar diensten waar anderen voor betalen. De meeste VA’s vinden door de opleiding en templates en gedetailleerde opdrachten daarin al hun eerste klanten voordat het programma is afgelopen. Zo verdien je na afloop al direct een inkomen met je eigen onderneming.

In de opleiding focussen we op de twee belangrijkste aspecten van het ondernemerschap; het ontwikkelen van een ondernemersmentaliteit en vakkennis. Je ontwikkelt zelfvertrouwen en zelfstandigheid, een gezonde balans tussen je werk en je privéleven, technische kennis, specifieke ervaring en creatieve vaardigheden die nodig zijn voor het succesvol uitoefenen van het vak virtual assistant. 

B. Business heeft al vele levens op z’n kop gezet. Hier lees je alles over B. Business.

BONUS: gratis 2 populaire masterclasses

Als je je nu inschrijft voor B. Business en gebruik maakt van deze zomeraanbieding krijg je er gratis twee van onze meest populaire masterclasses bij: 

  1. Social Profit Masterclass
    Een masterclass om je online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen door te focussen op ‘being social’. Vergroot je netwerk, vind de juiste klanten en verdien direct meer dankzij nieuwe contacten via social media.

    Lees meer over de Social Profit Masterclass

  2. Be Different, Be You
    Een verse kijk op wat uniek zijn is en een methode om eruit te springen online zonder je ooit druk te hoeven maken om wat je concurrentie doet. Een authentieke en eigen aanpak dus die past bij jou.

    Lees meer over Be Different, Be You

Mis deze kans niet, schrijf je nu nog in voor de zomeraanbieding.

Vraag & Antwoord

Na inschrijving kun je direct van start. 

Onbeperkt. Je kunt dus echt studeren wanneer je wilt en er zo lang over doen als nodig.

Na het moment van aankoop kun je een heel jaar lang gebruikmaken van de mogelijkheid tot persoonlijke begeleiding. In dat jaar krijg je drie online contactmomenten met Thamara. Via de mail kun je feedback vragen op je opdrachten, vragen stellen en alles waar je tegenaan loopt voorleggen. 

Ja, dat is zelfs een heel goed idee. Je krijgt namelijk onbeperkt toegang tot de opleiding en masterclasses. De zomeraanbieding is een tijdelijke aanbieding die je nergens anders krijgt. Als je deze dus nu aanschaft kun je beginnen wanneer je wilt, dus ook na de zomer.  

Ja, je kunt het opgeven als scholingskosten.