Zomeraanbieding!

3 opleidingen samen voor een spectaculaire prijs!
NU: €999,-

(prijs exclusief btw)

Na het afrekenen kun je direct starten

Ik weet wat de zomer aanwakkert in mensen zoals jij en ik. Zuivergroene grassprieten tussen je tenen laten kriebelen en grote golven die je lichaam zachtjes aanraken met hun zoute water, giechelend samen zandkastelen bouwen en lange zomeravonden met een wijntje op het terras. Dat is de zomer. Voor de meesten van ons een periode waarin we een ultiem gevoel van vrijheid en geluk ervaren. Een periode waarin je je even ontzettend bewust bent hoeveel lekkerder het leven is als je naast je werk tijd hebt voor al deze heerlijke dingen waar je zo van geniet.

Ik weet als geen ander wat het betekent om kansen te krijgen en je dromen achterna te gaan en precies daarom heb ik deze zomeraanbieding voor je gemaakt. Het is een gouden combinatie. Geen hypes en standaard methodes, maar een praktische out-of-the-box aanpak waarbij we volledig uitgaan van wie jij bent en wat jij wilt tijdens het avontuur dat voor jezelf beginnen als virtual assistant is. Jouw manier is wat mij betreft namelijk de enige manier waar je echt wat aan hebt. 

Happy summer! 

Thamara

Vraag & Antwoord

Na inschrijving kun je direct van start. 

Onbeperkt. Je kunt dus echt studeren wanneer je wilt en er zo lang over doen als nodig.

Na het moment van aankoop kun je een heel jaar lang gebruikmaken van de mogelijkheid tot persoonlijke begeleiding. In dat jaar krijg je drie online contactmomenten met Thamara. Via de mail kun je feedback vragen op je opdrachten, vragen stellen en alles waar je tegenaan loopt voorleggen. 

Ja, dat is zelfs een heel goed idee. Je krijgt namelijk onbeperkt toegang tot de opleiding en masterclasses. De zomeraanbieding is een tijdelijke aanbieding die je nergens anders krijgt. Als je deze dus nu aanschaft kun je beginnen wanneer je wilt, dus ook na de zomer.  

Ja, je kunt het opgeven als scholingskosten. 

Zomeraanbieding!

3 opleidingen samen voor een spectaculaire prijs!
Totale waarde: €2645,95
NU: €999,-
(prijzen exclusief btw)