Over Ons

Blueberry Dynamic is ontstaan om mensen te helpen starten en groeien als zelfstandig virtual assistant. Wij zijn optimistische vernieuwers. Het is voor ons niet genoeg om simpelweg mee te lopen met de rest. Wij zijn pioniers en dagen onszelf continu uit om beter te zijn, groter te denken en een toekomst te creëren waarin iedereen gelijke kansen heeft.

Het is tijd voor Blueberry

Het is tijd voor een nieuwe uitdaging

Het is tijd dat wij onze huidige manier van werken met een kritische blik gaan bekijken. Werk, in onze moderne samenleving, heeft meer te bieden dan financiële waarde alleen. Werk is een context voor persoonlijke ontwikkeling, creatieve expressie en menselijke connectie.

Het is tijd voor vrijheid

Als je mensen de vrijheid geeft om hun werk te doen zoals ze dat zelf willen, zijn ze op hun best. Een echt gevoel van voldoening wordt pas mogelijk als ons werk meer gaat over zingeving, persoonlijke vrijheid en zelfbeschikking.

Het is tijd voor actie

Wij vragen ons niet af wat de toekomst van werk ons te bieden heeft. Wij vragen ons af wat wij vandaag kunnen doen om een positieve verandering te creëren in het werk dat wij dagelijks doen. Wij zijn niet alleen op zoek naar antwoorden, wij komen in actie om de antwoorden actief vorm te geven. Voor onszelf en voor jou.

wij zijn Lior en Thamara

Een professioneel duo met ambities. Wij dromen groot, komen op voor kleine ondernemers en pionieren onze weg naar een betere toekomst voor iedereen.
Thamara Profiel

Thamara Zijlstra is de oprichter van Blueberry Dynamic. Antropoloog, wereldreiziger en ambitieuze ondernemer. Haar standpunt is duidelijk: iedereen die dat wil kan aan de slag als zelfstandig ondernemer om een vrijer en blijer leven te creëren.

Lior Mazliah is een gedreven en creatief ondernemer. Met zijn minimalistische stijl en indrukwekkende scherpte verbindt hij ideeën, mensen en business. Hij is een veelgevraagd adviseur, mede door zijn focus op functie, vrijheid en speelsheid.

Wij hebben samengewerkt met

Sociaal Ondernemerschap

We weten dat we via ons werk de wereld waarin we leven kunnen veranderen. Maar, als we door het werk dat wij doen een betere wereld willen creëren voor onszelf, voor jou en voor toekomstige generaties dan moeten we onze manier van werken daar eerst op aanpassen. Door de jaren heen hebben wij geleerd dat de kwaliteiten die wij met Blueberry Dynamic inzetten om ondernemers op individueel niveau te helpen groeien dezelfde kwaliteiten zijn die nodig zijn om complexe maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Wij herkennen hierin een uitdaging en een uitgesproken kans die wij met beide handen aanpakken.

Onze Missie

Jij maakt het verschil

Wij zien dat onze community daadwerkelijk een verschil maakt in onze samenleving. Dit motiveert ons om op een grotere schaal na te denken over wat wij bij kunnen dragen aan een echte verandering in de wereld waarin wij leven.

Wij zijn er voor jou

Wij helpen zelfstandig virtual assistants en andere support professionals in heel Nederland met het ontdekken van nieuwe kansen en mogelijkheden buiten de lijnen van traditionele bedrijfsvoering en sturen aan op positieve veranderingen in de snelgroeiende zzp economie.

Een toekomst die voor iedereen werkt

In een tijd van constante verandering kun je niet op je achterwerk zitten wachten tot de oplossingen je worden aangereikt. Wij zetten ons actief in voor een gezonde planeet en gelijke kansen voor iedereen. Wij bouwen een platform om de toekomst van werk vandaag realiteit te maken.

 

maatschappelijke uitdaging

Kunnen wij als onderneming een positieve en duurzame verandering creëren op maatschappelijk niveau? Een eenvoudige vraag met een complex antwoord. 

Wij hebben niet alle antwoorden, maar houden onszelf scherp en gemotiveerd door de juiste vragen te stellen. 

Waarom zou je werk aan een vaste plek en rigide structuur gebonden moeten zijn in een wereld waarin technologie steeds meer nadruk legt op mobiliteit en flexibiliteit?
Wat kan Blueberry bijdragen aan een samenleving waarin iedereen een eerlijke kans krijgt en je meer voldoening uit je werk kunt halen?
Wat kan Blueberry bijdragen aan een samenleving waarin werk op duurzame wijze uitgevoerd wordt zodat toekomstige generaties een gezonde planeet en een mooiere wereld tegemoet gaan?