Blueberry Dynamic - Jouw persoonlijke VA opleiding

De Blueberry VA Academy

Jouw persoonlijke VA opleiding

Door Thamara Zijlstra

Dé Virtual Assistant Coach voor ambitieuze vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-30944036

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

 Want, als ik het kan… dan kan jij het ook! Ervaar de energie van een nieuw begin. Kies voor je eigen vrijheid en laat je niet tegenhouden door dingen die er eigenlijk niet toe doen! Ik maakte mijn dromen waar door mijn eigen succesvolle Virtual Assistant (VA) bedrijf te starten. En ik help jou precies hetzelfde te doen. 

Hoi, ik ben Thamara

Ik ben een zelfverzekerde vrouwelijke ondernemer met flinke ambities. Ik ben een eigenwijze avonturier en geboren optimist. Een echte levensgenieter. Door mijn positieve houding ben ik altijd een voetjes op de grond en no-nonsense meisje gebleven.

Ervaring is de basis van mijn succes

Ik werk al meer dan 10 jaar online als Virtual Assistant coach. Als pionier startte ik de eerste volwaardige VA opleiding in Nederland toen het beroep virtual assistant nog vrijwel onbekend was.

Inspiratiebron & Rolmodel

Dankzij mijn positieve energie en vrije manier van leven ben ik een rolmodel en inspiratiebron geworden voor de duizenden ambitieuze vrouwen die ik met mijn VA opleiding heb begeleid naar leuker werk, meer vrijheid en de ruimte om eindelijk zonder excuses zichzelf te kunnen zijn.

Eigenwijs en een beetje rebels

Ik ben eigenwijs en een beetje rebels. Als iedereen links gaat, dan ga ik rechts! Ik laat mij niet zomaar tegenhouden door mijn angsten of onzekerheden. Als ik een goed idee heb of ik wil iets voor mijzelf… dan ga ik er 100% voor! Ik vraag niemand om toestemming en ik verzin geen excuses!

Adventures are the best way to learn

Ik ben een geboren optimist. Ik luister naar mijn gevoel en geloof in de magie van het leven. Door de vele reizen die ik maakte over de hele wereld heb ik geleerd om de simpele dingen in het leven te waarderen. Zodra je voor jezelf kiest ontstaat vanzelf de positieve energie van dankbaarheid, overvloed en motivatie.  

Geluk zit in de vrijheid om jezelf te kunnen zijn

Nadat ik op een van mijn reizen maandenlang in mijn eentje door Zuid Afrika had gezworven met niets meer dan een rugtas en een tentje wist ik het zeker; geluk zit niet in materiele zaken! Het zijn je dromen en de vrijheid om jezelf te kunnen zijn waar de echte rijkdom in verborgen ligt.

Wat kun je van mij verwachten?

Wat anderen over mij zeggen

Aimee Giles
Aimee Giles
www.aim52.com
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De persoonlijke begeleiding en de werkwijze van Thamara helpen mij dicht bij mezelf te blijven en mijn eigen antwoorden te vinden

Geen flauwe trucjes

Wat het onderwerp ook is, de persoonlijke begeleiding en de werkwijze van Thamara helpen mij dicht bij mezelf te blijven en mijn eigen antwoorden te vinden. Je leert geen flauwe trucjes of een standaard stappenplan. Je wordt echt gestimuleerd op een mindset- en gevoelsniveau.

Gewoon altijd jezelf blijven

Wanneer een opleiding op dat niveau bij mij binnenkomt weet ik 100% zeker dat ik gegroeid ben en iets geleerd heb dat me altijd bij zal blijven. Verder is Thamara echt te gek, ik ontving van haar de mooiste feedback en werd op een prachtige manier gestimuleerd mezelf te blijven ontdekken.

Aimee Giles
Emma Clark
Emma Clark
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara heeft bakken met mensenkennis en kan je daardoor altijd enorm fijn helpen

De nadruk ligt écht op jou

Wat Thamara en dus de Blueberry VA Academy zo ontzettend te gek maakt, is de nadruk die zij legt op jouw manier, jouw wensen, jouw persoonlijkheid! Thamara heeft bakken met mensenkennis en kan je daardoor altijd enorm fijn helpen. Daarbovenop is ze onwijs lief en goed in het boosten van je zelfvertrouwen. Ik word er gewoon echt enorm blij van!

Het gaat écht om jouw VA bedrijf

Thamara wil je niet zomaar helpen een VA bedrijf op te zetten… Ze wil je helpen JOUW VA bedrijf op te zetten! Je wordt door haar geprikkeld, gestimuleerd en uitgedaagd op een hele persoonlijke manier. 

Emma Clark​
Ester Bolkestein
www.orangeblossom.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara is er voor je ‘every step of the way’. Om je te spiegelen, je te motiveren of een schop onder je kont te geven.

Ik leerde als VA werken en reizen combineren

Werken en de wereld rondreizen? Er zijn gewoon mensen die dit doen! Hoe dan? Kan ik dat ook? Tijdens mijn speurtocht op het internet kwam ik Thamara tegen. Ik dacht meteen wat een gaaf mens, daar wil ik van leren! En ik heb er geen moment spijt van gehad. De Blueberry VA Academy is een fantastische Virtual Assistant (VA) opleiding die je stap voor stap meeneemt in de wereld van het online ondernemen.

Ready for adventure?

Je wordt in de VA opleiding echt uitgedaagd om vanuit je eigen kracht je bedrijf op te zetten. Dat is zo ontzettend waardevol. En Thamara is er voor je ‘every step of the way’. Om je te spiegelen, je te motiveren of een schop onder je kont te geven. Dankzij deze VA opleiding sta ik nu waar ik ben. Ready for adventure!

Ester Bolkestein​

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij

In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: