Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Mijn grootste avontuur ooit was niet mijn wereldreis, het was het waarmaken van mijn dromen

Hoi, ik ben Thamara

Virtual Assistant Pionier

Ik ben een zelfverzekerde vrouwelijke ondernemer met flinke ambities. Ik ben een gepassioneerd wereldreiziger en gedreven avonturier, een echte levensgenieter. Door mijn positieve houding ben ik altijd een voetjes op de grond en no-nonsense meisje gebleven.

Ik was de eerste en ben nog steeds nummer één

Ik werk al meer dan 10 jaar online en ik ben pionier en grondlegger van de Nederlandse virtual assistant wereld. Ervaring is de basis van mijn succes.

Eigenwijs en een beetje rebels

Ik ben eigenwijs en een beetje rebels. Als iedereen links gaat, dan ga ik rechts! Ik laat mij niet zomaar tegenhouden door mijn angsten of onzekerheden. Als ik een goed idee heb of ik wil iets voor mijzelf… dan ga ik er 100% voor! Ik vraag niemand om toestemming en ik verzin geen excuses!

Adventures are the best way to learn

Ik ben een geboren optimist. Ik luister naar mijn gevoel en geloof in de magie van het leven. Door de vele reizen die ik maakte over de hele wereld heb ik geleerd om de simpele dingen in het leven te waarderen. Zodra je voor jezelf kiest ontstaat vanzelf de positieve energie van dankbaarheid, overvloed en motivatie.  

Geluk zit in de vrijheid om jezelf te kunnen zijn

Nadat ik op een van mijn reizen maandenlang in mijn eentje door Zuid Afrika had gezworven met niets meer dan een rugtas en een tentje wist ik het zeker; geluk zit niet in materiele zaken! Het zijn je dromen en de vrijheid om jezelf te kunnen zijn waar de echte rijkdom in verborgen ligt.

Ik werd een rolmodel voor ambitieze vrouwen

Dankzij mijn positieve energie en vrije manier van leven ben ik een voorbeeld, een rolmodel en een inspiratiebron geworden voor duizenden ambitieuze vrouwen. Want, als ik het kan… dan kan jij het ook! Ervaar de energie van een nieuw begin. Kies je eigen vrijheid en laat je niet tegenhouden door dingen die er eigenlijk niet toe doen! Hoe vaak krijg je zo’n kans aangereikt?

Waarom zou je niet veel meer dingen gaan doen waar je energie van krijgt en die je echt blij maken?

...of denk je dat het gewoon tijd is voor een nieuwe uitdaging?

Ik stop ermee!!!

Ik heb mij veel te lang laten tegenhouden door mijn onzekerheid en mijn leven laten bepalen door anderen. Ik wachte al jaren op het juiste moment om iets te veranderen. Ik wist best dat het perfecte moment nooit zou komen. Ik leerde wat ik moest veranderen om echt voor mijzelf te kiezen. Ik leerde hoe ik mijn droomleven kon creëen. Toen ben ik gestopt met het verzinnen van excuses, koos ik voor mijzelf en keek ik nooit meer terug! En weet je... Ik denk dat jij dat ook kunt!

Ik heb daarom een persoonlijke boodschap voor je:

Stop met het verzinnen van excuses. Je kunt meer dan je denkt.

Luister naar je intuïtie en laat je onzekerheid plaatsmaken voor een onoverwinnelijk gevoel van innerlijke kracht.

Als je als vrouw je volledige potentieel in je eigen onderneming kunt manifesteren en dit in lijn brengt met je wildste dromen en diepste verlangens, gebeurt er iets magisch… Je ervaart dankbaarheid, overvloed en energie in alles. Dat is de magie waar ik in geloof.

Jij bent belangrijk. Neem jezelf en je werk daarom serieus. ‘Don’t settle for average’ en creëer je eigen droombaan!

Jouw eigen bedrijf. Jouw regels. Jouw beste leven! Dat is ondernemen vanuit je hart. Dat is het leven van een virtual assistant! 

Dat is waar ik in geloof. En, als ik het kan dan jij het ook.

Verzin je nog één allerlaatste excuus om te blijven hangen? Of, wordt vandaag de eerste dag van jouw nieuwe avontuur. Een nieuw leven vol energie, overvloed en positiviteit?

Waar wacht je nog op? 

Dat is een kans die je misschien maar één keer krijgt.

Luister naar je gevoel, dan gaat de rest vanzelf!

Herken je jezelf in het volgende?

Misschien is het gewoon tijd voor een nieuwe uitdaging

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: