De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

 Want, als ik het kan… dan kan jij het ook! Ervaar de energie van een nieuw begin. Kies voor je eigen vrijheid en laat je niet tegenhouden door dingen die er eigenlijk niet toe doen! Ik maakte mijn dromen waar door mijn eigen succesvolle Virtual Assistant (VA) bedrijf te starten. En ik help jou precies hetzelfde te doen. 

Hoi, ik ben Thamara

Ik ben een zelfverzekerde vrouwelijke ondernemer met flinke ambities. Ik ben een eigenwijze avonturier en geboren optimist. Een echte levensgenieter. Door mijn positieve houding ben ik altijd een voetjes op de grond en no-nonsense meisje gebleven.

Zakelijk inzicht is de basis van mijn succes

Ik werk al meer dan 10 jaar online als Virtual Assistant coach. Als pionier startte ik de eerste zakelijke VA opleiding in Nederland toen het beroep virtual assistant nog vrijwel onbekend was.

Zakelijk VA expert

In Nederland word ik gezien als zakelijk deskundige op het gebied van alles wat met Virtual Assistants te maken heeft. Ik was de eerste zakelijke VA opleider in Nederland en wordt daarom gezien als pionier en grondlegger van de huidige Nederlandse VA markt. Ik word als zakelijk expert regelmatig gevraagd voor het adviseren en consulteren van het bedrijfsleven en de media. 

Inspiratiebron & Rolmodel

Dankzij mijn positieve energie en vrije manier van leven ben ik een rolmodel en inspiratiebron geworden voor de duizenden ambitieuze vrouwen die ik met mijn VA opleiding heb begeleid naar leuker werk, meer vrijheid en de ruimte om eindelijk zonder excuses zichzelf te kunnen zijn.

Eigenwijs en een beetje rebels

Ik ben eigenwijs en een beetje rebels. Als iedereen links gaat, dan ga ik rechts! Ik laat mij niet zomaar tegenhouden door mijn angsten of onzekerheden. Als ik een goed idee heb dan ga ik er 100% voor! Ik vraag niemand om toestemming en ik verzin geen excuses!

Adventures are the best way to learn

Ik ben een geboren optimist. Ik luister naar mijn gevoel en geloof in de magie van het leven. Door de vele reizen die ik maakte over de hele wereld heb ik geleerd om de simpele dingen in het leven te waarderen. Zodra je voor jezelf kiest ontstaat vanzelf de positieve energie van dankbaarheid, overvloed en motivatie.  

Geluk zit in de vrijheid om jezelf te kunnen zijn

Nadat ik op een van mijn reizen maandenlang in mijn eentje door Zuid Afrika had gezworven met niets meer dan een rugtas en een tentje wist ik het zeker; geluk zit niet in materiele zaken! Het zijn je dromen en de vrijheid om jezelf te kunnen zijn waar de echte rijkdom in verborgen ligt.

Wat kun je van mij verwachten?

Wat anderen over mij zeggen

Aimee Giles
Aimee Giles

De persoonlijke begeleiding en de werkwijze van Thamara helpen mij dicht bij mezelf te blijven en mijn eigen antwoorden te vinden

Wat het onderwerp ook is, de persoonlijke begeleiding en de werkwijze van Thamara helpen mij dicht bij mezelf te blijven en mijn eigen antwoorden te vinden. Je leert geen flauwe trucjes of een standaard stappenplan. Je wordt echt gestimuleerd op een mindset- en gevoelsniveau.

Emma Clark
Emma Clark

Thamara heeft bakken met mensenkennis en kan je daardoor altijd enorm fijn helpen

Wat Thamara zo ontzettend te gek maakt, is de nadruk die zij legt op jouw manier, jouw wensen, jouw persoonlijkheid! Thamara heeft bakken met mensenkennis en kan je daardoor altijd enorm fijn helpen. Daarbovenop is ze onwijs lief en goed in het boosten van je zelfvertrouwen. Ik word er gewoon echt enorm blij van!

Nicole Wouters

Thamara voelde meteen vertrouwd en goed

Ik heb meerdere andere opleiders gesproken, maar die waren vooral bezig hun product te verkopen ipv echt te luisteren naar mijn behoeften. De Blueberry VA opleiding is professioneel en laagdrempelig en Thamara is enorm betrokken.

Marit Verlaat

Ik heb dankzij de VA opleiding van Thamara mijn droom kunnen waarmaken

Ik heb dankzij de VA opleiding van Thamara mijn droom kunnen waarmaken. Ik doe werk wat ik fantastisch vind, ik werk met super leuke mensen en ik kan dit doen waar en wanneer ik maar wil.

Zonder de hulp van Thamara had ik mijn bedrijf nooit zo goed neer kunnen zetten. Thamara is a great teacher! Zij weet je te motiveren, je na te laten denken over hoe jij wilt dat je bedrijf eruit ziet en geeft ijzersterke feedback.

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij

In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: