De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Live webinar

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?
Presentatie: Thamara Zijlstra
Duur: 60 min.
Kosten: Gratis
Ga jij voor leuker werk en het leven waar je écht van droomt?
Meld je nu aan
Je ontvangt een email zodra de datum van het webinar bekend is

Gratis webinar: wat is een virtual assistant en is het iets voor jou?

Je weet eigenlijk best wat je wilt. Een frisse start, een nieuw hoofdstuk in je leven... Eindelijk voor jezelf kiezen en jezelf voorop zetten. Toch zit je misschien nog met vragen...

Leer alles over de mogelijkheden en de vrijheden die het VA vak jou te bieden heeft.

De leukste manier om te ontdekken of VA worden bij jou past!

Wat is een virtual assistant en is het iets voor jou?

Je bent nieuwsgierig en je hebt zin in iets nieuws.
Het is tijd voor een frisse start en een nieuwe uitdaging. Het is eindelijk tijd voor jou. 

In dit webinar gaan we in één uur tijd in op alles wat werken als Virtual Assistant zo fantastisch maakt.

Hoi, ik ben Thamara

Ik ben een eigenwijze avonturier en geboren optimist. Ik werk al meer dan 10 jaar online als Virtual Assistant Coach. Dankzij mijn positieve energie en vrije manier van leven ben ik een rolmodel en inspiratiebron geworden voor duizenden ambitieuze vrouwen die ik heb begeleid naar leuker werk, meer vrijheid en de ruimte om zonder excuses zichzelf te kunnen zijn.

Ik hoop voor jou hetzelfde te kunnen betekenen!

Wat kun je van mij verwachten?

Wat zeggen deelnemers over het webinar:

Het webinar is een heldere en duidelijke uitleg van het beroep virtual assistant. Het werd mij meteen duidelijk dat dit he.le.maal mijn dingetje is! Ik heb een dagdroomgesprek aangevraagd en ga mij binnenkort inschrijven voor de VA opleiding van Thamara.  

- Lia -

Oh Thamara! Je neemt er echt de tijd voor en dat waarder ik zo enorm aan jou. Ook in het webinar laat je duidelijk zien dat je maar om één ding geeft; het succes van de mensen die je begeleidt. In drie woorden: waardevol, uniek en persoonlijk. 

- Janna -

1 uur, geen gelul en geen onnodige afleiding zoals bij veel webinars het geval. Dit webinar is werkelijk een stomende informatie machine. Prachtig! Al mijn vragen persoonlijk beantwoord, voel mij gezien en gehoord. En een goeie indruk gekregen hoe ik nu verder kan. Had wat mij betreft niet beter gekund 

- Chantal -

Veelgestelde vragen:

Yes, het kost je helemaal niets. 

Het webinar duurt ongeveer 60 min. 

Het is zeker de moeite waard om voor thuis te blijven. Maar, als je echt niet kunt is er niets aan de hand natuurlijk. Ik herhaal het webinar met grote regelmaat en probeer altijd een andere dag en tijdstip uit te zoeken voor het volgende webinar. 

Jazeker. Je kunt via de chatfunctie tijdens de live uitzending je vragen insturen. Ik doe altijd mijn best om iedereens vragen te beantwoorden in de uitzending. Vragen waar ik niet aan toe kom beantwoord ik persoonlijk na de uitzending. Dat komt dus altijd goed. 

Je mag het webinar zo vaak bijwonen als je zelf wilt. Ik vind het altijd leuk dat je er bent. 

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: