De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

1-op-1 dagdroom sessie met een Blueberry Expert

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic

Persoonlijk contact is onze kracht. Daarom bieden wij jou een gratis en persoonlijke dagdroom sessie aan. 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Ben je stiekem aan het flirten met het idee om voor jezelf te beginnen als virtual assistant? Fantastisch! Maar, net als duizenden anderen vrouwen die je voorgingen vind je het misschien moeilijk om het volledige plaatje helder te krijgen voor jezelf. Is dit wel écht iets voor mij, vraag je je misschien af? Misschien heb je vragen over de opleiding of voel je je onzeker over je eigen kunnen? Hele normale vragen waar iedere starter mee zit.

Wat is een dagdroomgesprek?

Een dagdroom sessie is een simpel en openhartig een-op-een gesprek. Persoonlijk, van mens tot mens. Een gesprek zonder oordeel of verwachtingen. Even je hart kunnen luchten. Delen waar je mee zit. Gooi al je vragen op tafel. Alles mag en alles is oké. Samen gaan we op zoek naar inzichten en een helder overzicht van jouw unieke situatie. Het is gratis en kost je niet meer dan maximaal een uur van je tijd. Wat heb je te verliezen?

De innerlijke kracht van een dagdroom

Sommige mensen zullen zeggen dat dagdromen tijdverspilling is. Gemiste kansen als je het mij vraagt. Dagdromen is een van mijn favoriete en meest productieve bezigheden. Het is de innerlijke bron van mijn creativiteit, kracht en avontuurlijke spirit. Mijn succes en vrije manier van leven heb ik te danken aan mijn vastberadenheid en motivatie om altijd mijn dromen waar te maken. Alles wat ik heb bereikt is ooit begonnen als een simpele dagdroom. Onderschat nooit hoeveel innerlijke kracht er verborgen ligt in een eenvoudige dagdroom.

– Thamara –

Wat kun je bereiken met dit gesprek?

Na het dagdroomgesprek heb je een beter beeld van waar je staat. Je hebt een gevoel van houvast. Je hebt een helder idee of het werken als virtual assistant écht bij jou past. We gaan samen op zoek naar de mogelijkheden die bij jouw wensen passen. Samen verkennen we hoe jouw unieke droombaan eruit zou kunnen zien als virtual assistant. En, natuurlijk is het ook een mooie gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met Blueberry. Mocht je ervoor kiezen een virtual assistant opleiding te volgen, dan heb je meteen een goed gevoel of er een klik is en onze virtual assistant opleiding goed bij jou past.

Wat kun je van ons verwachten?

Herken je dit gevoel?

Foto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic

Maak van je dagdroom een droombaan!

Ben jij een net zo grote dagdromer als wij? Ben je er klaar voor om al je dromen nu eindelijk eens écht waar te gaan maken? Ben je gemotiveerd, enthousiast en heb je het gevoel dat je er 100% voor wilt gaan? Dan is een dagdroomgesprek helemaal jouw ding! Vraag direct een gesprek aan.

Hoe werkt het?

De intake bestaat uit een reeks krachtige coachingsvragen die wij in de praktijk gebruiken om mensen te helpen door hun eigen beperkingen heen te breken en hun innerlijke kracht te laten manifesteren. Ze kunnen jou de helderheid geven die je nodig hebt om je leven compleet te veranderen. Je haalt het meeste uit een dagdroom sessie als je de vragen serieus neemt en echt nadenkt over de antwoorden.

Je kunt de vragenlijst het beste invullen op je laptop of computer in plaats van je telefoon. Zoek een rustig moment uit waarop je niet gestoord wordt. Maak een lekker kopje thee voor jezelf en geniet aandachtig van dit krachtige moment in je leven. Wij zijn er voor jou!

Intake dagdroomgesprek

De intake bestaat uit 6 stappen. Klik na het beantwoorden van de vragen telkens op de 'volgende' knop onderaan de pagina om naar de volgende stap te gaan. Je kunt altijd een stap terug met de 'vorige' knop.

Je mag de vragen zo kort of zo uitgebreid beantwoorden als je zelf wilt. Alleen de persoonlijke gegevens gemarkeerd met een rood sterretje zijn verplicht. Als je een inzichtvraag niet kunt of wilt beantwoorden dan kun je die gerust overslaan.

Klik op de laatste pagina op 'verzenden' om het formulier persoonlijk naar ons te versturen. Je hoort zo snel mogelijk van ons.

Succes en veel plezier!

Persoonlijke gegevens
Kennismakingsvragen
Wat zijn de drie meest positieve woorden waarmee je jezelf zou beschrijven. (Overdrijven mag)
Vragen over werk
Dromen en wensen
Een nieuwe uitdaging
Ondernemerschap
Contactgegevens

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: