De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Het Blueberry Kennismakingsgesprek

Je wil een Virtual Assistant opleiding gaan volgen maar je zit toch nog met een aantal vragen? Of, misschien wil je graag kennismaken en gewoon even kletsen? Het kan allemaal in een gratis kennismakingsgesprek.

Vraag ons de oren van het hoofd in een gratis informatiegesprek!

Aanvragen is simpel en het kost niets

Vul het formulier hieronder in. Een Blueberry Expert neemt dan zo snel mogelijk contact met je op via email of Whatsapp om een afspraak in te plannen. 

Aanvraag kennismakingsgesprek

Waarom een kennismakingsgesprek?

Voor jezelf beginnen als zelfstandig VA is een grote beslissing. Het is logisch dat je niet zomaar aan een nieuwe opleiding begint. Je hebt vragen en wil alles tot in de kleinste details weten. In een gratis kennismakingsgesprek krijg je ruimte om in alle rust je vragen te stellen aan een Blueberry Expert.  

Maak kennis met de Blueberry VA Academy

Wil je graag kennismaken met ons voordat je aan de opleiding begint? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Je kunt dan in alle rust even kletsen met één van onze trainers en op een fijne manier kennismaken met de manier waarop wij werken. 

Want in iedere vrouw schuilt een ondernemer

In de afgelopen 10 jaar hielp de Blueberry VA Academy duizenden ambitieuze vrouwen bij het ontdekken van hun zakelijke talenten, het creëren van leuker werk, meer zelfvertrouwen en het waarmaken van hun dromen.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: