De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Over de Blueberry VA Academy

Zoek je een gerenommeerde Virtual Assistant (VA) Opleiding die anders is dan anderen? Zakelijk, professioneel en toch persoonlijk met een eigen stijl? Zoek je een VA opleiding die zelfvertrouwen uitstraalt, naar jou luistert én echt snapt wat er belangrijk is in de huidige economie?

De Blueberry VA Academy is de zakelijke VA opleiding die je zoekt!

bekend van:

Opdrachtgevers hebben meer vertrouwen in virtual assistants die zijn opgeleid door de Blueberry VA Academy

De Blueberry VA Academy is een bekende naam in Nederland. Virtual Assistants die de zakelijke VA opleiding van Blueberry hebben gevolgd zijn echte high-level ondersteuners en worden door opdrachtgevers gezien als de beste VA’s van Nederland.

Benoemd tot de beste VA opleiding

De Blueberry VA Academy heeft meer dan 10 jaar praktijkervaring met het zakelijk opleiden van virtual assistants. Door deze ervaring weten wij precies wat jij nodig hebt om zelf een professionele business als virtual assistant te starten. Wij worden regelmatig genoemd als beste VA opleiding van Nederland en dat is niet zonder reden.

Blueberry VA's leveren zakelijke kwaliteit van hoog niveau

Doordat Blueberry één van de bekendste VA opleidingen van Nederland is weten ook opdrachtgevers uit het bedrijfsleven dat ze met een Blueberry VA hoge kwaliteit zakelijke ondersteuning in huis halen.

"Ik heb verschillende VA opleidingen vergeleken, Thamara gaf mij als enige het vertrouwen"

- Agatha Burger -
Business Awards & Nominaties

Thamara Zijlstra is een invloedrijke zakenvrouw die al duizenden vrouwen heeft geïnspireerd om een eigen business te starten. Thamara wordt met eervolle vermelding geplaatst op de meest bekende lijst van succesvolle zakenvrouwen in Nederland.

Thamara ontvangt daarnaast twee nominaties in de categorie Business & Creatie voor haar innovatieve pionierswerk in de Nederlandse Virtual Assistant wereld.

Met de zakelijke VA opleiding van de Blueberry VA Academy ben je straks een professionele virtual assistant met grote meerwaarde

Door de unieke manier waarop de Blueberry VA Academy lesgeeft leer je niet alleen de zakelijke vaardigheden die je nodig hebt voor je eigen onderneming, je leert ook een professionele manier van denken op hoog niveau. 

Je krijgt van ons geen werkboek met flauwe trucjes die je zo weer vergeten bent. Wij leren je echt denken op een zakelijke manier zodat je de rest van je leven elke professionele uitdaging met gemak aankunt. Je ontwikkelt bij ons een volwaardig gevoel voor sales, marketing, acquisitie en andere belangrijke zakelijke aspecten van het ondernemerschap. De zakelijke VA opleiding van Blueberry is hierdoor een waardevolle investering in jezelf en je carrière.

Als Blueberry VA zet je altijd een stapje méér dan andere support professionals. Klanten en opdrachtgevers weten dit en werken daarom het liefst samen met een door Blueberry opgeleide Virtual Assistant.

"Ik heb meerdere andere opleiders gesproken, maar die waren vooral bezig hun product te verkopen ipv echt te luisteren naar mijn behoeften.

- Nicole Wouters -

De voordelen van de Blueberry VA Academy:

Wij zijn de eerste zakelijke VA opleiding van Nederland

De Blueberry VA Academy is meer dan simpelweg een Virtual Assistant (VA) school. Blueberry Dynamic lanceerde meer dan 10 jaar geleden als eerste een zakelijke VA opleiding op de Nederlandse markt. De Blueberry VA Academy is sindsdien een hoogwaardig opleidingscentrum aan de top van de branche met een goede naam en een rijke historie.

Wij zijn al meer dan 10 jaar marktleider in ons vakgebied

Wij denken groot en zijn niet bang om te dromen. Het is voor ons niet genoeg om simpelweg mee te lopen met de rest. Wij zijn pioniers en marktleiders. Wij dagen onszelf continu uit om beter te zijn, groter te denken en een toekomst te creëren waarin ambitieuze vrouwen met gemak hun onafhankelijkheid kunnen creëren door een eigen onderneming te starten als VA.

"In de VA opleiding word je niet alleen tot Virtual Assistant opgeleid, maar leer je ook hoe je een zakelijke onderneming neerzet."

- Zuleikha Stuart -

Hier kun je in een Blueberry VA opleiding op rekenen:

Is werken als Virtual Assistant iets voor jou?

Doe De professionele Virtual Assistant Beroepstest

En vind direct het antwoord dat je zoekt

Is VA worden iets voor mij?

Om je te helpen de allerbelangrijkste startersvraag te beantwoorden hebben wij een Virtual Assistant Beroepstest ontwikkelt. Deze professionele testmethode is gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring met de zakelijke markt voor Virtual Assistants.

De virtual assistant test

De professionele virtual assistant beroepstest bestaat uit 17 persoonlijke inzichtvragen en duurt maximaal 5 minuten. Maak een kopje blueberry thee, neem rustig je tijd en beantwoord de vragen met focus en aandacht.

Het resultaat

De test geeft je helderheid en zelfinzicht. De uitslag van de test krijg je direct na het afronden van de test.

Persoonlijk Whatsapp consult

Het Whatsapp consult is bij de test inbegrepen. Als je wil helpt een Blueberry Expert je na de test persoonlijk verder om de helderheid te creëren die je zoekt. Vul voor je de test doet je telefoonnummer in dan nemen wij daarna persoonlijk contact met je op.

De Virtual Assistant Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult
Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!
Maak gebruik van de aanbieding
Begin direct

Wat anderen vinden van de Blueberry VA Academy:

Anneke Hoek
www.kayasupport.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik heb iedereen vergeleken maar Thamara heeft echt de beste VA opleiding

Ik wilde weer vrij zijn om voor mezelf te kiezen

Toen ik keihard over mijn grenzen was gegaan merkte ik dat ik niet meer blij was met wat ik deed. Toen ik Blueberry tegenkwam wist ik het zeker: ‘JA, dit is het’. Het was  één en al herkenning. Ik ben een ondersteuner in hart en nieren én ik wilde voor het werken kunnen sporten bijvoorbeeld of een paar dagen weg kunnen en mijn werk kunnen meenemen.

De VA opleiding van Thamara is vooruitstrevend en volledig

Ik heb echt wel bij anderen gekeken, maar de VA opleiding van Thamara sprak mij het meeste aan. De volledigheid, online support, geen diploma maar een eigen onderneming. Thamara is vooruitstrevend. Niet klassikaal, maar online. Een groot voordeel, want als virtual assistant speelt het leven zich online af. Tijdens de VA opleiding ben ik gegroeid van een mens die halfbakken keuzes maakte op basis van ratio, naar een ondernemer vol zelfvertrouwen die keuzes maakt vanuit het hart. 

Je leert over business, maar ook over genieten van het leven

Mijn resultaat na de virtual assistant opleiding is een onderneming én een berg zelfvertrouwen. Als je twijfelt, niet weet wat je wilt of hoe je het wilt, is de VA opleiding van Thamara een geweldig middel om tot inzichten te komen. Je leert over het opzetten van een eigen onderneming, maar ook om niet te vergeten te genieten.

Ik ben Thamara erg dankbaar

Ik ben heel erg dankbaar voor de Blueberry VA opleiding en voor alle dansjes die we hebben gedaan als er successen te vieren waren en troostende woorden als het even niet zo lekker ging. Maar vooral heel erg dankbaar dat ik na het eerste contact met Thamara heb doorgezet en voor mijzelf heb gekozen.

Anneke Hoek​
Rosanna Lieveld
www.rosannalie.com
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik was amper begonnen met de virtual assistant opleiding en vond al mijn eerste klant

Binnen een paar maanden had ik al 3 hele leuke klanten die mij ook nog inspireren

Aan het begin vroeg ik me af hoe ik aan klanten zou komen en of ik wel de juiste skills in huis had. Ik wist niet precies hoe ik het allemaal moest aanpakken en ik vond het tijd om iets nieuws te leren. Daarom wilde ik graag de virtual assistant opleiding doen. Het gevoel wat ik had bij Thamara had ik niet bij andere opleidingen. Het gevoel van enthousiasme, vertrouwen, lef en plezier.

De VA opleiding van Thamara is puur, eerlijk en informatief

Door de opleiding ben ik erachter gekomen wie ik ben en wat ik kan. Ik sta sterker in mijn schoenen, weet precies wat ik wil en heb duidelijke doelen voor mezelf gesteld. Ik ben super happy met hoe alles gaat. Ik was amper begonnen met de virtual assistant opleiding en vond al mijn eerste klant. En binnen letterlijk een paar maanden heb ik al 3 klanten. Hele leuke klanten die mij ook nog inspireren. VA worden is echt de beste keuze die ik heb gemaakt. Blueberry, Thamara en de VA opleiding zijn puur, eerlijk en informatief. Het is zo’n sterke basis voor iedereen die de ambitie heeft om virtual assistant te worden.

Rosanna Lieveld
Sonja Kunst
www.thebluestructure.com
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De VA opleiding gaf mij de tools en de structuur om stap voor stap mijn eigen succesvolle virtual assistant bedrijf te starten

Ik ben trots op wat ik bereikt heb

Erg tevreden kijk ik terug op de afgelopen paar maanden van de virtual assistant opleiding. Hoewel ik van te voren al (bijna) precies wist WAT ik wilde gaan doen had ik geen idee HOE & WAAR te beginnen. Dankzij de VA opleiding kreeg ik de structuur & de tools aangeboden die mij stap voor stap naar de finish bracht: mijn VPA onderneming, compleet & solide. Ik ben enorm trots en heb alle vertrouwen in een toekomst vol eigen keuzes, vrijheid en waardevolle samenwerkingen. Thamara, dank voor het aanreiken van de basis voor mijn toekomst!

Sonja Kunst​
Tineke van de Bovenkamp
Tineke van de Bovenkamp
www.toptienplus.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De VA opleiding is persoonlijk, professioneel en flexibel. De opleiding heeft mijn zelfinzicht vergroot

Mijn vraag was hoe word ik virtual assistant?

Wat een inzicht dat ik gewoon moet doen waar ik gelukkig van word! Dat betekent veel. Mijn grootste vraag was toch wel welke diensten ik aan welke doelgroep wilde gaan aanbieden en mijn grootste onzekerheid was of ik opdrachtgevers zou krijgen. Ik wilde dus graag een virtual assistant opleiding doen om inzicht in het vak te krijgen en te leren wat er allemaal komt kijken bij het zelfstandig ondernemen.

De VA opleiding is praktisch en helder

De virtual assistant opleiding van Thamara heeft me uitstekend begeleid in het helder krijgen van wat ik nou precies wil en ook de praktische zaken zijn uitgebreid aan de orde geweest. De opleiding is professioneel en flexibel en het heeft mijn zelfinzicht vergroot. Het is een hele goede basis om te starten als virtual assistant, qua kennis en inhoud, maar ook wat de vorm van de opleiding betreft. Er is een goede opbouw en de onderdelen van de opleiding zijn behapbaar en zinvol. Ik vond het leuk om te doen!

Thamara is een ware inspiratiebron

Thamara is door haar manier van communiceren, haar energie en enthousiasme een ware inspiratiebron voor elke virtual assistant.

Tineke van de Bovenkamp​

Want in iedere vrouw schuilt een ondernemer

In de afgelopen 10 jaar hielp de Blueberry VA Academy duizenden ambitieuze vrouwen bij het ontdekken van hun zakelijke talenten, het creëren van leuker werk, meer zelfvertrouwen en het waarmaken van hun dromen.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: