De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Thamara Zijlstra; zakelijk deskundige op het gebied van virtual assistants

Thamara Zijlstra wordt in Nederland gezien als zakelijk deskundige op het gebied van alles wat met Virtual Assistants te maken heeft. Om die reden wordt zij door bekende media regelmatig gevraagd voor advies, consultatie en interviews. Thamara was de eerste zakelijke VA opleider in Nederland en wordt daarom gezien als pionier en grondlegger van de huidige Nederlandse VA markt. 

Thamara kent de Virtual Assistant wereld van binnen en buiten, heeft een goede relatie met de media en begrijpt de behoeften en werkwijzen van journalisten en onderzoekers. Ze deelt graag haar kennis en inzicht om zo meer publieke bekendheid te creëren voor het VA vak. Ben je op zoek naar informatie of een bijdrage voor een artikel? Neem persoonlijk contact op met Thamara.

Thamara Zijlstra wordt in Nederland gezien als zakelijk deskundige op het gebied van alles wat met Virtual Assistants te maken heeft. Om die reden wordt zij door bekende media regelmatig gevraagd voor advies, consultatie en interviews.

Thamara deelt graag haar kennis en inzicht om zo meer publieke bekendheid te creëren voor het VA vak.

Samenwerking & publicatie in de media:

Publicatie: Ministerie van SzW

Bijdrage videoproductie landelijke campagne over werk

Voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid leverde Thamara een bijdrage aan de videoproductie van een landelijke campagne ter bevordering van de bekendheid van het nieuwe werken. Thamara vertegenwoordigt hierin als zakelijk VA deskundige het beroep Virtual Assistant en vertelt over de kansen en mogelijkheden voor VA’s in de huidige markt. 

Publicatie: RTL Nieuws

Exclusief solo interview over de VA lifestyle en GEZONDHEID

In een exclusief solo interview voor RTL Nieuws vertelt Thamara over de ongekende vrijheid van het werken onder je eigen voorwaarden als Virtual Assistant. In het interview deelt Thamara hoe zij dankzij het werken als VA voor zichzelf heeft gekozen en haar leven zo in kan richten dat ze altijd haar eigen gezondheid voorop kan stellen.

Consult: het Financieele Dagblad

Verstrekken zakelijke informatie en cijfers m.b.t economisch belang van de Virtual assistant

Thamara is benaderd door het Financieele Dagblad om in haar rol als zakelijk VA deskundige informatie en cijfers te verschaffen over de huidige staat van de VA markt. Thamara heeft in dit consult haar visie en inzichten gedeeld over het economisch belang van de VA in deze sterk groeiende markt alsmede de toekomst van het Virtual Assistant beroep in Nederland. Het artikel is uiteindelijk gepubliceerd in print en digitale uitgave.

consult: NPO

Consultancy tv-programma

In de onderzoeksfase van een TV productie heeft de NPO Thamara benaderd voor een consult. De hulpvraag was hoe de beschikbare informatie over het onderwerp geïnterpreteerd kan worden in het licht van de huidige economische ontwikkelingen. Thamara richt zich in haar consult op het verscherpen van de doelstelling en focus van de onderzoeksfase en onderbouwt haar punten met haar ervaring, cijfers en zakelijke inzichten vanuit de huidige markt.

Publicatie: De Ondernemer

Een optimistische kijk op het ondernemerschap

Waar de overheid het ZZP glas halfleeg ziet, ziet Thamara het glas tot de rand gevuld. In een kort item door het bekende ondernemersplatform De Ondernemer is Thamara aan het woord over haar optimistische visie en haar enthousiasme over de mogelijkheden en vrijheden die zij ziet in het werken als ZZP’er.

Publicatie: Volkskrant Magazine

Expert interview over locatie onafhankelijk werken

Voor een long-form artikel in het Volkskrant Magazine is Thamara ingeschakeld als deskundige en geïnterviewd over de vrijheid en lifestyle van locatie onafhankelijk werken. Thamara gaat in het artikel diep in op de vrijheden en voordelen van reizen en werken. Thamara is in het artikel ook eerlijk over de nadelen van deze lifestyle. Het artikel geeft dankzij de uitgebreide en oprechte bijdrage van Thamara een eerlijke en realistische kijk op een manier van leven die een steeds groter wordende groep mensen aanspreekt.

Publicatie: Vrije Universiteit

Bijdrage academsich onderzoek VU Amsterdam

Thamara is door de Vrije Universiteit van Amsterdam gevraagd bij te dragen aan een academisch onderzoek. De doelstelling van het onderzoek was het inzichtelijk maken van demografische kenmerken en economische belangen van mensen die op afstand werken. Thamara heeft als zakelijk deskundige statistische informatie en specifieke data verschaft over de VA markt.

Publicatie: Moneyou

In gesprek met digital nomad veteraan Thamara Zijlstra

In een digitale publicatie ging Moneyou in gesprek met Thamara over de wonderlijke vrijheden en voordelen van het Virtual Assistant vak. Thamara legt uit hoe je als zelfstandig ondernemer meer kunt verdienen, meer vrijheid hebt en het allerbelangrijkste, hoe je die vrijheid in kunt zetten om je dromen waar te maken en een leuker leven te creëren voor jezelf. Thamara vertelt zonder terughoudendheid vanuit meer dan 15 jaar persoonlijke ervaring met reizen, ondernemerschap en locatie onafhankelijkheid.

Publicatie: Corinne Keijzer

Exclusieve Bijdrage aan boek over Linkedin strategie

Thamara is gevraagd een bijdrage te leveren aan het succesvolle boek “400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts” door officieel LinkedIn ambassadeur en expert Corinne Keijzer. Thamara deelt in haar bijdrage aan het boek haar exclusieve kennis en inzichten waarmee zij zelf als ondernemer grote zakelijke successen heeft behaald op LinkedIn.

Publicatie: Hooray!hr

Interview door CEO van innovatief softwarebedrijf

Hooray!HR ontwikkelt innovatieve HR software en is geliefd binnen de VA wereld. In een inspirerend gesprek met Hooray!HR vertelt Thamara over het succes van de Blueberry VA Academy en hoe zij haar business heeft ingericht om de kansen op succes te verhogen.

Publicatie: Het Parool

Artikel over de opkomst van de Virtual Assistant

In het Parool vertelt Thamara in een uitgebreid artikel over de opkomst van de Virtual Assistant in Nederland en hoe zij daar een grote rol in speelt. Thamara laat duidelijk zien dat ze zelf het droomleven leeft wat ze als kernpunt in haar zakelijke VA opleiding naar voren brengt. 

consult: Nederlandse Spoorwegen

Consultancy marketingcampagne reizen en werken in de trein

Voor een landelijke marketingcampagne over reizen en werken in de trein zocht de NS toelichting van een gerenommeerd expert op het gebied van reizen en werken. Thamara deelde haar inzichten als zakelijk VA deskundige met als doel de campagne een sterkere focus te geven en te onderbouwen met voorbeelden vanuit de praktijk.   

Publicatie: Viva

Persoonlijk interview met Thamara zijlstra

Voor het bekende magazine Viva gaf Thamara een exclusief en uitgebreid interview. In het interview deelt zij het verhaal over haar avonturen die ze beleefde met haar succesvolle VA business, hoe zij de eerste zakelijke VA opleiding van Nederland startte en hoe zij de VA deskundige van Nederland is geworden. 

Publicatie: Lifestyle Design Podcast

gastspreker bij de succesvolle LifeStyle Design Podcast

Thamara is uitgenodigd als gastspreker en expert voor de bekende LifeStyle DesignPodcast van Tim Daalderop en Ruben Klerkx. In een aflevering van 70 minuten gaat Thamara in gesprek over de invloed van je leefomgeving op je geluk en welzijn en hoe wij daar op een zinvolle manier meer uit kunnen halen.  

Publicatie: De Telegraaf

Een kort artikel over geldzaken in de telegraaf

In een kort item over geldzaken in de Telegraaf vertelt Thamara hoe het zit met inkomsten en uitgaven als je remote werkt als zelfstandig Virtual Assistant. 

Publicatie: Flair

een persoonlijk interview in populair vrouwentijdschrift

Voor het bekende vrouwentijdschrift Flair deed Thamara een exclusief en persoonlijk interview rond het thema succesvolle vrouwelijke ondernemers. Thamara deelt haar ervaringen met het ondernemerschap als vrouw en remote werken en is open over de moeilijkheden die daar ook bij komen kijken. 

Publicatie: Myeverlane

artikel Online magazine voor vrouwlijke ondernemers

Voor een bekend online magazine voor vrouwelijke ondernemers vertelt Thamara over alles wat er komt kijken bij het vinden van de juiste Virtual Assistant voor je onderneming. Ze deelt haar beste tips en laat geen detail achterwege.   

Publicatie: Metro

Is VA worden jouw droombaan?

In een kort item voor de populaire ochtendkrant Metro vertelt Thamara enthousiast over het beroep Virtual Assistant en hoe het voor jou een droombaan zou kunnen zijn. 

Publicatie: Grazia

Persoonlijk interview lifestyle magazine "luxe maakt lui"

Voor het Lifestyle magazine Grazia geeft Thamara een uitgebreid persoonlijk interview waarin zij openlijk praat over haar eigenwijze manier van leven. Thamara praat openlijk over wat luxe voor haar betekent. “Luxe maakt lui en het gebrek aan luxe vormt voor mij een constante motivatie om vooruit te komen”.

Publicatie: Essentialiving Podcast

In gesprek over minimalisme als manier van leven

In de inspirerende podcast van Essntialiving gaat Thamara in gesprek over minimalisme en essentialisme als manier van leven. Hoe kun je meer bereiken met minder? Wat zijn de misverstanden die er bestaan rond minimalisme? En, hoe zet je het in om succesvol te worden al ondernemer. Ook deelt ze er uitgebreid haar eigen persoonlijke verhaal.

Publicatie: Het Parool

Artikel over het leven van de ZZP'er

Het Parool liet Thamara als ervaringsdeskundige aan het woord over het leven als ZZP’er. Thamara deelt haar ervaringen met het werken als zelfstandig ondernemer. Ze vertelt hierbij openlijk over de zekerheden, onzekerheden en de vrijheid van het werken als zelfstandige. 

Publicatie: Esther Jacobs

Bijdrage Handboek voor wereldburgers

Esther Jacobs is een gerenommeerd Digital Nomad. Esther is één van de eerste in Nederland die het fenomeen locatie onafhankelijk werken in de media onder de aandacht bracht. Esther heeft Thamara als ervaringsdeskundige gevraagd een bijdrage te leveren aan haar boek ‘wereldburgers’. Thamara deelt in het boek uitgebreid haar ervaringen met het runnen van een succesvolle business zonder vaste locatie. Het boek gaat in op alles wat te maken heeft met het vrije leven dat ontstaat door jezelf locatie onafhankelijk te maken van werk en woonplaats. Het boek is uitgebracht in print en digitale versie. 

Publicatie: IHeartCinema

Filmgeek van de maand juni

Als ZZP’er heb je veel vrije tijd, want het leven draait natuurlijk niet alleen om werk. In haar vrije tijd geniet Thamara het liefst van films en art house cinema. Voor IHC deed zij een interview waarin zij met veel liefde praat over één van haar favoriete vrijetijdsbestedingen. 

Publicatie: HealthyFest

exclusief interview voor dit lifestyle platform

In een exclusief interview voor Healthy Fest vertelt Thamara over de health focused lifestyle die zij voor zichzelf heeft gecreëerd. In het interview gaat Thamara in op de relatie tussen werk, vrije tijd en gezondheid.

Publicatie: de Telegraaf

artikel over het werken als Virtual assistant

Bijdrage aan een algemene publicatie in De Telegraaf over het werken als VA.

Publicatie: HR Tech Review

Interview over de succesvolle bedrijfscultuur van de Blueberry VA Academy

In deze publicatie vertelt Thamara over het succes met de Blueberry VA Academy en waarom haar bedrijfscultuur anders is dan de conventionele structurering.

Want in iedere vrouw schuilt een ondernemer

In de afgelopen 10 jaar hielp de Blueberry VA Academy duizenden ambitieuze vrouwen bij het ontdekken van hun zakelijke talenten, het creëren van leuker werk, financiële onafhankelijkheid en het waarmaken van hun dromen.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: