B-Business

Virtual Assistant Opleiding

Sinds 2013 de enige premium en out-of-the-box opleiding naar vrijheid, eigenheid en impact als VA

De B-Business VA opleiding is voor jou als je voor jezelf wilt kiezen en je dromen waar wilt maken. Als je een gaaf leven wilt waarbij je het werk doet dat je het allerleukste vindt, lekker zelf bepaalt wat je wel en niet doet en hier goed geld mee verdient. Creëer je eigen succesvolle virtual assistant business en een leven waar je blij van wordt.

Wat is B-Business?

B-Business is een praktijkgerichte virtual assistant opleiding voor iedereen die dolgraag een serieus verschil wil maken. 

Als pionier in de Nederlandse VA wereld ooit de eerste echte virtual assistant opleiding in zijn soort, nu de meest moderne, kickass en go-to opleiding voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen als virtual assistant. 

Onze jarenlange ervaring gegoten in een online, interactief en persoonlijke opleiding die zich aanpast aan jou! Van begin tot eind leer je alles wat je nodig hebt om binnen no-time succesvol geld te verdienen met het leukste werk voor de leukste klanten. Op jouw voorwaarden.

Voor wie is deze opleiding?

B-Business is voor jou als je wilt kunnen genieten van elke seconde met je kinderen of juist de wereld rondreizen met je laptop in je tas. Als het kriebelt om nieuwe uitdagende mogelijkheden te ontdekken en je heel goed wilt worden in je vak. Als je jezelf voorop wilt zetten en echt helemaal je eigen ding wilt doen. Als je wilt leven op je eigen voorwaarden.

Voor jezelf en je dromen kiezen is hartstikke spannend, dat snappen we goed. Daarom zijn we er voor je. Samen gaan we voor maximale resultaten in een zo kort mogelijke tijd. Zodat jij je beste leven kan leven.

 

Voordat ik klaar was met de virtual assistant opleiding had ik gewoon al 2 klanten! Ik heb zo veel aan deze opleiding!
Elvira van Gastele
Elvira van Gastele
Virtual assistant
Ik ben een behoorlijke perfectionist, dus ik wilde begeleiding om mezelf ervoor te behoeden dat ik nooit zou starten. B- Business is de investering echt zo waard. Er wordt volledig de diepte ingegaan en je wordt begeleid van A tot Z. Je start met een idee en gaat over de finish met je eigen business. B-Business heeft mij structuur en zelfvertrouwen gegeven. Ik ben zo enorm blij en kan iedereen deze opleiding aanraden. Ik zie mijn nieuwe toekomst met heel veel zin en zekerheid tegemoet."
Stephanie Gielesen
Virtual assistant

Een grote transformatie

Of je nu een student bent, een vader of moeder met een druk gezinsleven, een wereldreiziger met een missie of gewoonweg je kantoorbaan helemaal zat bent. Als je wilt leren hoe je op een slimme en authentieke manier je natuurlijke talenten inzet om vrijheid te vinden, goed geld te verdienen en een verschil te maken in je eigen leven en dat van anderen is B-Business voor jou.

Je leert:

Uniek als zzp'er

Je hebt dromen en ideëen en weet dat je zelf de beste baas bent die je ooit zal krijgen. Daarom past een eigen business bij je. En het is toch ook gewoon fantastisch om tijdens kantoortijden op een terrasje op je laptop te kunnen werken. Of in je pauze je lichaam te plonsen in het zoute zeewater van het tropische eiland waar je tijdelijk woont en werkt. Zoveel mogelijk met je kinderen te kunnen stoeien.

Je geld verdienen als virtual assistant bied je zoveel mogelijkheden. Eerlijk, is er sinds je dit hebt ontdekt iets dat nog gaver is? Het wordt niet voor niets het beroep van de toekomst genoemd.

Er zijn oneindig veel manieren om het leven vorm te geven zoals je zelf wilt. Het zelfstandig ondernemerschap is uniek, omdat alles hierin samenkomt. Want ondernemen gaat over meer dan werk alleen, het gaat over de persoon die je wilt zijn. 

Thamara Zijlstra Handtekening
Ik wist wat ik leuk vond en waar ik goed in ben, maar niet hoe ik anderen daarmee kon helpen. Daar werd ik onzeker van en ik wist niet hoe ik mijn ideeën vorm moest geven. Dit is geen stijve opleiding maar puur Back to Yourself. De opleiding had een groot WoW-effect op me. Ik heb er geleerd goed naar mezelf en mijn wensen te kijken en om op mezelf te vertrouwen. Ik heb geleerd hoe ik in contact kom met ondernemers en hoe ik een samenwerking aan moet pakken. De opleiding was echt een stok achter de deur voor me, om door te zetten en mijn droom uit te laten komen. Ik weet nu dat ik veel meer kan dan ik dacht. Ik raad de opleiding iedereen aan, het is gewoon dé manier om je goed voor te bereiden als virtual assistant.
Tess Venema
Virtual assistant
Ik ben zo iemand die al snel te veel wil en zich dan zó overweldigd kan voelen door alles wat er gebeuren moet, dat er niks gebeurt. Thamara had alle stappen die ik moest zetten om de basis van mijn bedrijf neer te zetten in hapklare brokken verdeeld en zo kon ik in kleine stapjes toewerken naar mijn droombedrijf. Mijn beste beslissing ooit!
Renske Holwerda
Virtual assistant
De (meeste) angsten die ik had zijn verdwenen. Ik heb nu een hoop kennis, veel meer zelfvertrouwen en een killer business that’s ready to roll!
Saskia Mardi
Virtual assistant

We know, het is crazy spannend

Allemaal hele logische gedachten, iedereen heeft ze. Maar je kan hier doorheen breken. Want alleen als je ondanks deze energieslurpende twijfels naar je intuïtie luistert en in het diepe springt maak je je dromen realiteit. En je hoeft het allemaal niet alleen te doen. B-Business is er juist om je te helpen. Om onder professionele begeleiding je beste zelf te leren kennen, op je gevoel te leren vertrouwen en een volledig eigen bedrijf uit de grond te knallen. 

Hoe werkt de opleiding

Lesmateriaal

B-Business bestaat uit 10 uitgebreide modules bomvol met makkelijk te volgen tutorials, theorie, praktijkopdrachten, uitleg van tools en technieken, zelfontwikkeling, de geheimen van succesvol ondernemerschap, templates en waardevolle resources.

Leren op jouw voorwaarden

B-Business is een online zelfstudie. De volledige opleiding is dag en nacht beschikbaar in een persoonlijke online leeromgeving en je kan studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Zo proef je meteen van de vrijheid en flexibiliteit van leven op je eigen voorwaarden. B-Business is een opleiding die zich aanpast aan jou! 

Community

B-Business is meer dan een opleiding. Je krijgt ook meteen toegang tot de tofste en grootste virtual assistant community van Nederland. Een plek om andere B-Business deelnemers te ontmoeten en al je Nederlandse collega VA’s van over de hele wereld. Een community waar iedereen voor elkaar klaar staat en al je vragen worden beantwoord. En dé plek om zelf direct klanten te vinden. 

Geverifieerd certificaat

Als je de opleiding afrondt ben je een gecertificeerd virtual assistant. Je krijgt een geverifieerd certificaat en een officiële ID badge voor op je website, je CV of op je social media profielen. Zo laat je op een chique manier aan je klanten zien dat je een professional bent en blijf je de concurrentie altijd een stap voor.

Wie zijn wij

Wij zijn Thamara en Lior, een professioneel duo met flinke ambities. We werken sinds 2013 online en zijn pionier in de Nederlandse virtual assistant wereld.

Optimistische vernieuwers die hard werken om de toekomst van werk vandaag realiteit te maken. We hebben al over de duizend professionals getraind, geïnspireerd en begeleid en mensen zoals jij vanuit loondienst of uitkering hun eigen baan en inkomen helpen creëren.

Niet voor niets weet de media ons regelmatig te vinden. Voor ons is online ondernemen de allermooiste manier om alles te kunnen doen wat je belangrijk vindt in je leven. Dat willen we ook voor jou.

Thamara Profiel

Thamara Zijlstra is de oprichter van Blueberry Dynamic. Pionier in de virtual assistant wereld, innoverend ondernemer en groot avonturier. Haar standpunt is duidelijk: iedereen die dat wil kan aan de slag als zelfstandig ondernemer om een vrijer en blijer leven te creëren.

Lior Mazliah is een gedreven en creatief ondernemer. Met zijn minimalistische stijl en indrukwekkende scherpte verbindt hij ideeën, mensen en business. Hij is een veelgevraagd adviseur, mede door zijn focus op functie, vrijheid en speelsheid.

Overwinning en bewondering

Wij weten alletwee hoe groot de stap naar zelfstandig ondernemerschap kan zijn. Ook wij hebben beiden heel wat moeten overwinnen om vooruit te komen als ondernemers. Dat geeft ons alleen maar meer bewondering voor iedereen die deze stap wil zetten.

Fantastisch leven

Zelfstandig ondernemen, freelancen, zzp’en of voor jezelf beginnen. Het maakt ons niet uit hoe je het noemt, het is een fantastische manier van leven. Maar, in alle eerlijkheid, het begin is voor niemand makkelijk.

Unicorns en fairytales

We hebben helaas geen sprookjes over instant succes, magische glitter-hacks of unicorn verhalen over €100.000,- verdienen in je eerste jaar.

Teleurstellend he? Maar we hebben wat beters. 

Authenticiteit en liefde voor wat we doen

Wij geloven niet in short-cuts, half werk of kortetermijnoplossingen. Wij bieden geen get-rich-quick oplossingen waarin wij gouden bergen beloven zonder dat je er iets voor hoeft te doen. B-Business is het programma waarbij jij authentiek, down to earth en zonder nonsense aan de slag gaat om op de meest leuke, goedvoelende manier je dromen realiteit te maken. En dat, dat is life changing!

Over onze studenten

Wij weten uit eigen ervaring hoe groot de stap naar zelfstandig ondernemerschap kan zijn. Wij hebben daarom heel veel bewondering voor de mensen die de moed hebben om voor zichzelf te kiezen, hun leven om te gooien en niet bang zijn voor een uitdaging.

Het is dan ook niet zomaar dat wij zelf groot fan zijn geworden van onze studenten. Onze studenten komen van heel verschillende achtergronden en iedereen heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Maar, allemaal delen ze dezelfde mooie eigenschappen.

Onze community bestaat daardoor uit optimistische doorzetters, onafhankelijke, slimme, creatieve en gepassioneerde mensen. Gewone mensen, net als jij.

Wil je weten wat B-Business deelnemers van ons vinden?

B-Business is meer dan een opleiding, het verandert je leven

100 % Certificaatgarantie

Na het afronden van de opleiding mag je jezelf aanbieden als Gecertificeerd virtual assistant

Je krijgt een

Officieel Geverifieerd Certificaat

Je bent straks een officieel BBD gecertificeerd virtual assistant. Daar mag je trots op zijn en dat wil je natuurlijk ook direct met de wereld delen.

Je krijgt daarom van ons een officieel virtual assistant certificaat op onze geverifieerde certificaatserver + het suppervette marketingpakket

Het bijbehorende marketingpakket maken wij persoonlijk op maat voor jou. Het pakket is bedoeld om je nieuwe website, social media en visitekaartjes een professionele uitstraling te geven. Je ontvangt in je pakket ook een geverifieerde persoonlijke QR code voor op al je printwerk. Zo laat je op een chique manier aan je klanten zien dat je een volwaardig professional bent.

Benieuwd hoe het werkt?

Probeer de demo hieronder...

Klik op de demo badge

Klik op de persoonlijke ID badge hiernaast om het geverifieerde certificaat te laden. 

Na de opleiding krijg je jouw eigen ID Badge voor op je website en verwijst deze naar jouw persoonlijke certificaat.

Scan de QR code

Scan de QR code met je telefoon om het geverifieerde certificaat te laden op je mobiel, waar je ook bent.

Na de opleiding krijg je jouw eigen QR Code voor op je visitekaartjes of ander printwerk en verwijst deze naar jouw persoonlijke certificaat.

Bevrijd je innerlijke tijger en ga voor het succes waar je van droomt!

Wat krijg je als je je aanmeldt voor b-business

Als je voor jezelf gaat beginnen, zou je dan niet het liefst zo snel mogelijk willen beginnen met je onderneming en misschien zelfs al betalende klanten hebben? B-Business is daarom snel, effectief en to the point. De kracht zit in de eenvoud. Dat is de magie van B-Business. 

Module 1

Zelfkennis & Succes

Echt jezelf zijn is de beste keuze die je kan maken. Jij weet straks precies wat je wil én hoe je daar komt. Geen concessies, leef je beste leven! Ik vertel je het geheim van succesvol ondernemerschap en laat je zien hoe jij vanuit je natuurlijke kracht een megasterke business neerzet. Zodat jij elke dag met plezier uit je bed springt en ondernemers niet kunnen wachten om met jou te mogen werken. Want wat mij betreft is er maar één weg naar succes! Laat je dromen uitkomen.

Module 2

Mindset & Lifestyle

De manier waarop jij je  leven wil leven is de basis van alles wat we doen. Met een paar simpele tools en tips leer je binnen no-time denken als een ondernemer en haal je naar je toe wat je wilt creëren. Oh boy, er is zoveel meer mogelijk voor je dan je nu denkt. Wat voor VA wil je zijn? Je krijgt de beste methode out there van me, zodat een keuze maken nooit meer een probleem is en jij altijd precies weet wat je moet doen. Jouw leven, jouw manier! 

Module 3

Je Ideale klant

Als virtual assistant en steun en toeverlaat werk je nauw samen met je klanten. Daarom doe je er natuurlijk alles aan om alleen maar met de allerleukste en meest inspirerende mensen samen te werken. Wist je dat je ook meer kan verdienen als je dit doet? Het begint allemaal bij het bepalen van je ideale klant. En ik heb een hele, echt hele, simpele methode voor je waarmee je direct de spijker op z’n kop slaat. Voor jou straks altijd de beste match. 

Module 4

Aanbod & Prijs

Als virtual assistant is the sky the limit. Maar hoe kies je als alles kan? Geen probleem, ik heb de perfecte manier voor je. Nice and easy. En zoals altijd doen we het helemaal op jouw manier, want daar zitten radicale voordelen aan. Het perfecte dienstenaanbod is de gouden aansluiting tussen jouw wensen en die van je nieuwe klanten. We maken je aanbod onweerstaanbaar en jij weet precies hoe je daar de perfecte prijs voor vraagt. Zodat je vol zelfvertrouwen het inkomen kan creëren dat je zo verdient.  

Module 5

Branding & Marketing

Ik leer je de 3 belangrijkste elementen van online zichtbaarheid en hoe jij alleen dat hoeft te doen wat het beste past bij jou. Daarnaast krijg je de meest leuke, creatieve en uitgebreide module ever om de perfecte bedrijfsnaam te verzinnen. Straks weet iedereen wie je bent. Branding en marketing zijn makkelijker dan je denkt. Ik vertel je alles over de grootste marketingfout die beginnende ondernemers maken en geef je meteen de oplossing. En er is 1 zin waarmee alle puzzelstukjes in een klap op z’n plaats vallen. Welkom onderscheidende ondernemer! 

Module 6

Website

Je eigen website online is een mijlpaal. Eindelijk kan je je droom vastpakken en aan iedereen laten zien. Ik vertel je alle ins & outs van wat een goed scorende website nodig heeft en vervolgens ga je er zelf mee aan de slag. Of je nou Squarespace, Wix of WordPress wilt, I got you! Ik leer je het universele principe van een website die werkt en laat je zien hoe je zelf fantastische teksten schrijft die krachtig en persoonlijk zijn, zelfs als je denkt helemaal geen schrijver te zijn.  Inclusief de ultieme handleiding voor fotografie, afbeeldingen en alles. 

Module 7

Online Tools

De twee toverwoorden die je ineens overal tegenkomt: online tools. Maar wat zijn online tools eigenlijk en hoe gebruik je ze? Het is nogal een jungle daarbuiten, dus dit ontrafel ik compleet voor je. Ik vertel je precies waar de beste tools aan moeten voldoen en hoe je deze kiest. De volledige basis die elke VA nodig heeft krijg je kant-en-klaar aangereikt en daarnaast nog een waslijst aan handige online tools zodat je precies kan uitzoeken wat jij met je unieke werkzaamheden nodig hebt. Maatwerk dus. 

Module 8

Klanten

Het is zover, we duiken volledig in de wereld van klanten. Ik neem je mee in het volledige samenwerkingsproces, van begin tot eind laat ik je zien hoe je samenwerkt online. Inclusief vragen om je klanten te stellen, templates om te gebruiken en bomvol voorbeelden. Je gaat zo’n killer klantenservice neerzetten dat klanten nooit meer bij je weg willen en iedereen naar je doorverwijzen. En bovenal laat ik je zien HOE je aan klanten komt. Met deze opdrachten vinden de meeste deelnemers nog voor het einde hun eerste klanten. Hoe cool is dat?

Module 9

Officiële zaken

Niet sexy, wel hard nodig. Hoe regel je alle officiële zaken? Hoe hou je een boekhouding bij en factureer je je klanten? Hoe zit het met die zakelijke bankrekening, algemene voorwaarden,  contracten en verzekeringen? Hoe, wat, waar regel je je belastingzaken en doe je aangifte? Oh en dat urencriterium? We behandelen het allemaal. Met als klap op de vuurpijl je inschrijving bij de KvK. Jij bent nu een hardcore professional en overal op voorbereid. Bring it on!

Module 10

Lancering

Het is zover, het moment waar je al die tijd naar hebt uitgekeken. Je bent een trotse ondernemer die wel van de daken wil schreeuwen dat ze nu haar eigen virtual assistant business heeft. Nou, komt dat even mooi uit, want dat is precies wat je gaat doen. Je ontvangt je certificaat van afstuderen en we bouwen een feestje om te vieren dat je live gaat. En natuurlijk krijg je het supervette persoonlijke marketingpakket. Gefeliciteerd, you did it!

Hoewel ik van te voren al (bijna) precies wist WAT ik wilde gaan doen had ik geen idee HOE & WAAR te beginnen. Dankzij de B-Business opleiding kreeg ik de structuur & de tools aangeboden die mij stap voor stap naar de finish bracht: mijn VPA onderneming, compleet & solide. Ik ben enorm trots en heb alle vertrouwen in een toekomst vol eigen keuzes, vrijheid en waardevolle samenwerkingen. Dank voor het aanreiken van de basis voor mijn toekomst!
Sonja Kunst
Virtual assistant
Wat Blueberry Dynamic zo ontzettend te gek maakt is de nadruk die zij leggen op jóúw manier, jóúw wensen, jóúw persoonlijkheid. Thamara en Lior hebben bakken met mensenkennis en kunnen je daardoor altijd enorm fijn helpen. Ze willen je niet helpen zomaar een bedrijf op te zetten of verder te ontwikkelen, ze willen je helpen JOUW bedrijf op te zetten of verder te ontwikkelen. Je wordt door ze geprikkeld, gestimuleerd, uitgedaagd. Daarbovenop zijn ze onwijs lief en goed in het boosten van je zelfvertrouwen. Ik word gewoon echt enorm blij van ze én van hun trainingen!
Emma Clark
Emma Clark
Virtual assistant

Check of B-Business geschikt is voor jou

Een virtual assistant opleiding is niet geschikt voor iedereen. Check daarom eerst of jij een goede match bent, anders is het niet zinvol om mee te doen.

B-Business is zeker voor jou:

Ben jij dit?

Dan is werken als virtual assistant echt iets voor jou! De B-Business virtual assistant opleiding neemt je aan de hand mee en laat je stap voor stap zien hoe je in een korte tijd met gemak voor jezelf begint. Daarna gaat er een wereld van eindeloze mogelijkheden voor je open. 

The sky is the limit baby! Just go for it!

Eén opleiding, één prijs, alles inbegrepen

Wij vinden het leven al moeilijk genoeg met alle keuzes die we dagelijks moeten moet maken. Zullen we voor jou het kiezen van een virtual assistant opleiding daarom maar gewoon makkelijk maken? Wij hebben één opleiding met alles erop en eraan voor een all-inclusive prijs. Geen moeilijk gedoe met verschillende versies, geen verborgen kosten voor extra opties die je toch niet gebruikt en geen complexe pakketten. Eén opleiding, één prijs. Simpel!

Investering

€ 1.990,-

inclusief btw

Wat je krijgt bij B-Business:

Bonus:

Veelgestelde vragen

Heb ik een vooropleiding nodig voor B-Business?

Nee, je hebt geen vooropleiding nodig voor B-Business. Bij ons kan iedereen de opleiding starten en virtual assistant worden.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja hoor, geen probleem. Neem even contact op voor de mogelijkheden. 

Kan je B-Business opgeven als scholingskosten?

Ja, dat kan. Ongeacht of je al staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dikke kans dat je de belasting die je betaald voor B-Business weer kan terugkrijgen van de Belastingdienst. Of dit voor jou het geval is hangt af van je persoonlijke financiële situatie natuurlijk, dus altijd even checken als het zover is. 

Is het mogelijk om mijn werkgever de opleiding te laten betalen?

Zeker, dat gebeurt continu. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden. Als je het hebt geregeld kan je contact opnemen met ons, dan regelen wij het direct met je werkgever. 

Ik ben Belg, kan ik de opleiding ook doen?

Yes, dat kan zeker. Je bent zeker niet de enige. Het is wel goed om te weten dat de module over officiële zaken enkel Nederlandse wet- en regelgeving betreft. Uiteindelijk is dit natuurlijk maar een minimaal stuk van de complete en uitgebreide opleiding, dus daar hoef je het niet voor te laten.  

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan even contact op, we horen graag van je. Je kan ons altijd persoonlijk bereiken.