Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ervaringen

Ben je al een tijdje op zoek naar verandering? Wil je meer flexibiliteit in je werk? Meer energie? Meer vrijheid in je leven? Honderden ambitieuze vrouwen gingen je voor met mijn High-Level Virtual Assistant opleiding. Zij trokken zich van niemand iets aan en kozen onbeschaamd voor zichzelf. Zij gingen 100% voor vrijheid en succes. Jij kunt dat ook!

Laat je inspireren door de deelnemers die jou voorgingen

Saskia Mardi

www.saskiamardi.com

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Door de kennis die Thamara met mij heeft gedeeld zijn mijn angsten verdwenen

Thamara is mijn eerste keus

Ik werk beter als iemand het allemaal in de gaten houdt en mij af en toe een schop onder mijn kont geeft. Daarom koos ik zonder twijfel voor de opleiding bij Thamara.

Mijn bedrijf, mijn regels!

Thamara is consequent, flexibel en ik kan altijd op haar rekenen. Ik voel me heel comfortabel bij haar. Ik mag mezelf zijn, móet mezelf zijn. Dat is ook het belangrijkste en meest waardevolle dat ik heb geleerd van mijn tijd samen met Thamara: to run my business my way. 

De begeleiding is erg persoonlijk

Ik moest gaan zitten, nadenken en opschrijven waarom ik voor mezelf wil werken, hóe ik wil werken en wat succes nou écht betekent voor MIJ. Thamara’s modules en adviezen zijn waardevol, goed over nagedacht en up to date.

Thamara nam al mijn onzekerheid weg

Door de kennis die Thamara met mij heeft gedeeld zijn mijn angsten verdwenen en heb ik zonder stress en met een goed gevoel de opleiding afgerond. Ik heb nu een hoop kennis, veel meer zelfvertrouwen en een killer business that’s ready to roll!

Thamara is consequent, flexibel en ik kan altijd op haar rekenen.

Saskia Mardi

Saskia maakt haar eigen regels en leeft 100% op haar eigen voorwaarden

Ik heb mijn website een paar dagen geleden online gezet en ik heb nu al een eerste klant binnen

Iris Schippers

Iris Schippers

www.irisschippers.nl

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Alle vrijheid om te reizen

Ik herkende mijzelf heel erg in het verhaal van Thamara. Mijn doel is de wereld te gaan ontdekken met mijn laptop in m’n tas. Ik wil zo graag locatie-onafhankelijk zijn en daarom vind ik het erg fijn om te zien dat het dus echt kan!

Persoonlijke begeleiding

Aan het begin van de opleiding wordt er veel aandacht besteed aan wie jij bent als persoon en waarom je dit avontuur als virtual assistant aan wil gaan. Ik vond dit een erg fijne manier om te starten met het hele proces. Het is heel enthousiast en informatief en vooral ruimdenkend! Je moet ook altijd zelf nadenken in plaats van dat het voorgekauwd is.

De opleiding gaf mij zelfvertrouwen

Het is zo belangrijk om er écht achter te komen wie jij bent en waarom je voor jezelf wilt beginnen. Een hele enge stap voor veel mensen maar deze opleiding geeft je dat extra zetje in de rug en het nodige zelfvertrouwen.

Ik heb mijn website een paar dagen geleden online gezet en ik heb nu al een eerste klant binnen, dankjewel Blueberry Dynamic!

Zou je de opleiding aan anderen aanbevelen?

Ik raad iedereen deze opleiding aan. Je kunt helemaal in jouw eigen tempo bepalen hoe je de opleiding volgt en er zit goede afwisseling tussen zelf opdrachten maken en hoofdstukken die super interessant en informatief zijn. Het zet je echt op de juiste manier aan het denken en je hebt altijd hulp aan de zijlijn van Thamara.

Iris Schippers

Iris vond het zelfvertrouwen dat ze nodig had om haar dromen waar te maken

Marit Verlaat

www.wanderfulassistant.com

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik heb dankzij de opleiding van Thamara mijn droom kunnen waarmaken.

Het kan dus écht!

Toen ik de introductieweek aan het doen was wist ik dat dit mijn volgende avontuur zou zijn. Alleen hoe doe je dat precies, virtual assistant worden? Wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van je eigen bedrijf? Deze antwoorden kreeg ik allemaal in de virtual assistant opleiding van Thamara.

Zonder Thamara was het niet gelukt

Zonder de hulp van Thamara had ik mijn bedrijf nooit zo goed neer kunnen zetten. Thamara is a great teacher! Zij weet je te motiveren, je na te laten denken over hoe jij wilt dat je bedrijf eruit ziet en geeft ijzersterke feedback.

Mijn droom kwam uit!

Ik heb dankzij de opleiding van Thamara mijn droom kunnen waarmaken. Ik doe werk wat ik fantastisch vind, ik werk met super leuke mensen en ik kan dit doen waar en wanneer ik maar wil.

Ik werk met super leuke mensen en ik kan dit doen waar en wanneer ik maar wil.

Marit Verlaat

Wil je net als Marit je dromen werkelijkheid maken? Het kan echt!

Chabelli

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Het grote verschil voor mij is dat deze opleiding je leert wat je eigen krachten zijn

Ik kan alle kanten op

De keuze is reuze. Er komt lekker veel op me af en ik begin in te zien dat ik eigenlijk alle kanten op kan zolang ik me daar maar prettig bij voel. Ik ben een echte Vissen en kan heel goed lekker wegdromen dus ik moet niet vergeten om soms even terug te keren naar de realiteit ;).

Zelf ben ik al aan een hoop zelfstudies begonnen maar er maar weinig afgemaakt. Dus, eigenlijk is heel deze studie voor mij een eye-opener. 

Op eigen kracht

Het grote verschil voor mij is dat deze opleiding je leert wat je eigen krachten zijn en hoe deze te gebruiken, je eigen kunnen, daar vertrouwen in te hebben en het gewoon doen! Niet stof simpelweg lezen, leren, snappen en dan snel dat boek weer dicht.

Eigenlijk is heel deze studie voor mij een eye-opener

Ik ben anders gaan denken

Een goede fundering is het halve werk. Ik begin ondertussen wel echt het belang te zien van wat ik wil, hoe ik het wil en waar ik heen wil.

Wat ik een ontzettend interessant deel vind van de opleiding, is de verandering van denken en de keuzes die daarop volgen van consument naar ondernemer. Om heel eerlijk te zijn had ik daar nooit echt goed over nagedacht.

Chabelli

Wil je net als Chabelli leren wat je eigen kracht is en hoe je dit gebruikt?

Marlies Ijsvelt

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik was de bureaucratie en het gedoe van organisaties helemaal zat.

Ik zocht een nieuwe uitdaging

Ik was op het punt waarop ik niet meer wist hoe ik me professioneel verder kon ontwikkelen. Ik was op zoek naar iets nieuws waarin ik mijn kwaliteiten kwijt kon. Werk waarin ik flexibiliteit en echte vrijheid kon ervaren. Ik was de bureaucratie en het gedoe van organisaties helemaal zat.

Persoonlijke begeleiding

Ik ben heel erg uitgedaagd in mijn denken en doen en je leert dingen waar je zelf niet op gekomen was. Het onderzoeken van mijn gedachten en aannames en het kijken naar mijn twijfels is nu onlosmakelijk verbonden met wie ik ben. Deze zullen er namelijk altijd zijn, maar het gaat erom hoe je ermee dealt. Laat je het jezelf beperken of zie je het als manier om te leren en verder te komen?

Blueberry Dynamic straalde

Blueberry Dynamic is fris en no nonsense. Duidelijke taal en niet weer zo’n mutserig theeclubje. Je wordt door Thamara écht meegenomen op reis naar je eigen bedrijf. Alles wat ik leerde was praktisch en direct toepasbaar. Ik kreeg van Thamara alles wat er nodig is om met mijn bedrijf te starten. Het voelt alsof ik nu het complete plaatje in beeld heb en ik heb nu een mooi toekomstperspectief. 

Ik kreeg van Thamara alles wat er nodig is om met mijn bedrijf te starten.

Zou je de opleiding aan anderen aanbevelen?

Zeker! Ik raad echt iedereen deze opleiding aan. Want een bedrijf starten is leuk, maar een virtual assistant bedrijf starten bij Blueberry Dynamic zorgt dat je niet eerst 26x dezelfde fout hoeft te maken. Je zit vanaf de eerste keer goed! Je kiest niet alleen je eigen weg, je wordt stap voor stap begeleid op je eigen weg.

Marlies Ijsvelt

Creëer net als Marlies je eigen droombaan en ga voor ultieme vrijheid

Irene van Leeuwen

Irene van Leeuwen

www.vaisupport.nl

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Blueberry is mijn thuisbasis

De Blueberry community is echt geweldig! Er is hier zoveel positieve energie te vinden. Het voelt voor mij als een thuisbasis. Echt heel fijn.

Er is hier zoveel positieve energie te vinden

Irene van Leeuwen

Irene vond haar thuisbasis bij de leukste online familie die er is

Elvira van Gastele

Elvira van Gastele

www.elviravirtualsidekick.nl

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik heb meer zelfvertrouwen en meer klanten

Voordat ik klaar was met de virtual assistant opleiding had ik gewoon al twee klanten! Ik heb zo veel aan deze opleiding! Ik ben over verschillende dingen net even anders of meer gaan nadenken. Ik ga met meer zelfvertrouwen en nog meer zin aan dit avontuur beginnen.

Voordat ik klaar was met de virtual assistant opleiding had ik gewoon al twee klanten

Elvira van Gastele

Elvira had al klanten voordat ze klaar was met de opleiding

Thamara heeft bakken met mensenkennis en kan je daardoor altijd enorm fijn helpen

Emma Clark

Emma Clark

www.virtualmissperfectionist.nl

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De nadruk ligt op jou

Wat Thamara en dus Blueberry Dynamic zo ontzettend te gek maakt, is de nadruk die zij legt op jouw manier, jouw wensen, jouw persoonlijkheid! Thamara heeft bakken met mensenkennis en kan je daardoor altijd enorm fijn helpen. Daarbovenop is ze onwijs lief en goed in het boosten van je zelfvertrouwen. Ik word er gewoon echt enorm blij van!

Het gaat écht om jouw bedrijf

Thamara wil je niet zomaar helpen een bedrijf op te zetten…  Ze wil je helpen JOUW bedrijf op te zetten! Je wordt door haar geprikkeld, gestimuleerd en uitgedaagd op een hele persoonlijke manier. 

Emma Clark

Wil je net als Emma je eigen bedrijf starten op jouw manier?

Een positieve groep vriendinnen

De vibe in de groep is heel positief en de gunfactor is hoog. Er is heel veel kennis en ervaring te vinden. Via de groep kwam ik erachter dat er ook twee leuke collega’s bij mij in de buurt wonen, waar ik nu regelmatig mee afspreek. Er kunnen dus ook nog hele toffe vriendschappen en samenwerkingen uit ontstaan.

Monique Langeslag

Monique Langeslag

www.moniqueaandeslag.nl

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik kan altijd rekenen op hulp en ik haal veel nieuwe opdrachten binnen via de groep

Ik heb meer zelfvertrouwen

Door de Blueberry community ging er een wereld voor mij open. Als starter nam ik als een spons alles op en nu ik inmiddels twee jaar bezig ben vind ik het nog steeds een fijne groep. Het is een waardevolle kennisbank en een groot netwerk. Dankzij deze toffe community sta ik er echt niet alleen voor. Ik kan altijd rekenen op hulp en ik haal veel nieuwe opdrachten binnen via de groep.

Monique Langeslag

Monique vond positiviteit, acceptatie en vriendschap op een onverwachte plek

Aimee Giles

Aimee Giles

www.aim52.com

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De persoonlijke begeleiding en de werkwijze van Thamara helpen mij dicht bij mezelf te blijven en mijn eigen antwoorden te vinden

Geen flauwe trucjes

Wat het onderwerp ook is, de persoonlijke begeleiding en de werkwijze van Thamara helpen mij dicht bij mezelf te blijven en mijn eigen antwoorden te vinden. Je leert geen flauwe trucjes of een standaard stappenplan. Je wordt echt gestimuleerd op een mindset- en gevoelsniveau.

Gewoon altijd jezelf blijven

Wanneer een opleiding op dat niveau bij mij binnenkomt weet ik 100% zeker dat ik gegroeid ben en iets geleerd heb dat me altijd bij zal blijven. Verder is Thamara echt te gek, ik ontving van haar de mooiste feedback en werd op een prachtige manier gestimuleerd mezelf te blijven ontdekken.

Aimee Giles

Wil je net als Aimee ook alleen de beste persoonlijke begeleiding die er is?

Thamara is er voor je ‘every step of the way’. Om je te spiegelen, je te motiveren of een schop onder je kont te geven.

Ester Bolkestein

www.orangeblossom.nl

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik leerde werken en reizen combineren

Werken en de wereld rondreizen? Er zijn gewoon mensen die dit doen! Hoe dan? Kan ik dat ook? Tijdens mijn speurtocht op het internet kwam ik Thamara tegen. Ik dacht meteen wat een gaaf mens, daar wil ik van leren! En ik heb er geen moment spijt van gehad. B-Business is een fantastisch programma dat je stap voor stap meeneemt in de wereld van het online ondernemen.

Ready for adventure?

Je wordt in de opleiding echt uitgedaagd om vanuit je eigen kracht je bedrijf op te zetten. Dat is zo ontzettend waardevol. En Thamara is er voor je ‘every step of the way’. Om je te spiegelen, je te motiveren of een schop onder je kont te geven. Dankzij deze opleiding sta ik nu waar ik ben. Ready for adventure!

Ester Bolkestein

Wil je net als Ester vrij zijn om te kunnen reizen en werken waar je maar wilt?

Myrhona-Sharony Garstenveld

www.novaefficiency.com

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik heb mij direct ingeschreven voor de virtual assistant opleiding. Hier heb ik geen moment spijt van gehad

Wow!

Blueberry Dynamic en Thamara, waar moet ik beginnen… 

Wow!!! Dat is het eerste woord dat mij te binnen schiet.

Spontaan en rechtdoorzee

Ik wilde een virtual assistant worden, wist alleen niet goed hoe en waar ik moest beginnen. Toen vond ik Blueberry Dynamic. Het eerste wat mij opviel en aansprak was de lekkere spontane en rechtdoorzee manier van spreken die Thamara heeft.

De opleiding was een feestje

Hoe meer ik las over de opleiding, hoe enthousiaster ik werd.  Ik heb mij direct ingeschreven voor de virtual assistant opleiding. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Thamara is een goede juf, ze legt alles netjes en duidelijk uit. Ze is warm, gezellig en heerlijk gek, waardoor samenwerken met haar een feestje was.

Tijdens de opleiding ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf en voordat ik klaar was had ik al 2 klanten

Al 2 klanten tijdens de opleiding

Tijdens de opleiding ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf en voordat ik klaar was had ik al 2 klanten. Ja echt, 2!!! Nu, een half jaar later, ben ik heerlijk aan het werken op een bank midden in een weiland met een geweldig uitzicht. De hele dag heb ik van mijn kinderen en het weer kunnen genieten.

Mijn bedrijf loopt lekker

Dit had ik een jaar geleden niet kunnen dromen. Mijn bedrijf loopt lekker, ik doe wat ik graag wil en kan mijn dagen, weken en maanden helemaal indelen zoals ik zelf wil. Wat wil je nou nog meer?

Myrhona-Sharony Garstenveld

Myrhona-Sharony twijfelde niet over de opleiding en ging er 100% voor

Foto van virtual assistant Marion Baron

Marion Baron

www.maribarsupport.nl

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Als ik aan Blueberry Dynamic denk denk ik aan authenticiteit, vrijheid en ambitie.

Mijn baan stond mij tegen

In mijn werk in loondienst vond ik geen uitdagingen meer om mezelf te verbeteren. Daardoor ging het werk me tegenstaan. Dat koste me al mijn energie. Het roer moest om! Ik dacht, als ik het nu niet doe dan komt het er nooit meer van.

Een eigen bedrijf beginnen

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik een eigen bedrijf wilde beginnen, maar ik wist nooit wat. Ik zat altijd vol met ideeën maar kwam nooit in actie. 

Een opleiding biedt houvast

Ik wilde graag een opleiding doen omdat ik nog wel eens onzeker kan zijn. Een opleiding biedt houvast. In het begin dacht ik nog alles zelf wel te kunnen uitvogelen, maar ik had eigenlijk toch een opleiding nodig.

De stijl van Thamara sprak mij aan

Ik heb naar verschillende opleidingen voor virtual assistant gekeken, maar uiteindelijk sprak Thamara mij als persoon heel erg aan. Dit kwam vooral door het gevoel dat ik erbij kreeg. Een gevoel van jezelf zijn, van vrijheid en je passie achterna.

Door de opleiding ben ik zelfverzekerder

Door B-Business ben ik zelfverzekerder. Tijdens de opleiding word je aangezet heel goed na te denken over jezelf en wat je echt diep van binnen wilt. Dat was zo waardevol. 

Na de opleiding heb je een eigen bedrijf, branding en je website helemaal zoals jij het wil. En niet onbelangrijk, je hebt het zelf gedaan!

Stap voor stap begeleiding

Als ik aan Blueberry Dynamic denk denk ik aan authenticiteit, vrijheid en ambitie. Je wordt uitgedaagd om diep van binnen uit te zoeken wat je nu echt wilt en waar je passie ligt.

Marion Baron

Marion liet zich niet tegenhouden door twijfel en pakte haar kans. Wat is jouw ambitie?

Op onmogelijke tijden kun je gewoon opzoeken of je vraag al eens eerder is gesteld

Profielfoto van Rachel Drosterij

Rachel Drosterij

www.spatiumoffice.nl

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

24/7 vragen stellen zodat je altijd snel verder kunt

De groep betekent veel voor me. Hier kan ik zelf al mijn vragen stellen, en ook anderen helpen. Eigenlijk alles wat je op een kantoor bij je collega’s doet, dat kan je hier online. Deze groep is ontzettend sociaal. Een ander voordeel is de snelheid en 24/7 beschikbaarheid. Op onmogelijke tijden kun je gewoon opzoeken of je vraag al eens eerder is gesteld zodat je snel weer verder kunt.

Rachel Drosterij

Net als Rachel sta je er nooit alleen voor met Blueberry Dynamic

Ingrid Meijer

www.truebluebacking.nl

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara is betrokken en staat altijd klaar met adviezen en peptalks

Na 20 jaar loondienst...

Ik heb ruim 20 jaar in loondienst gewerkt en ik vond de overstap naar het ondernemerschap doodeng, om eerlijk te zijn. Ik wilde me daarom zo goed mogelijk voorbereiden, om mezelf de grootste kans te geven om een succesvolle start te maken.

Lekker samen knallen

Thamara’s aanpak sprak me het meeste aan: lekker samen knallen. De virtual assistant opleiding is ontzettend compleet. Zonder de opleiding had ik nooit zo’n goed inzicht gehad in wat ik precies wil en kan. Thamara is betrokken en staat altijd klaar met adviezen en peptalks, die mij door moeilijke momenten heen hebben geholpen.

Zonder Thamara was me dit nooit zo gelukt, zij is echt een inspiratie voor alle vrouwen die als zelfstandige aan de slag willen gaan.

Door de opleiding ben ik zelfverzekerder

De opleiding was fantastisch en nu heb ik echt een up-and-running business. En al mijn eerste klanten! Zonder Thamara was me dit nooit zo gelukt, zij is echt een inspiratie voor alle vrouwen die als zelfstandige aan de slag willen gaan.

Ingrid Meijer

Ingrid vond het eng en sprong toch in het diepe. De opleiding was voor haar het antwoord

Stephanie Gielesen

BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Je start met een idee en gaat over de finish met je eigen business.

Ik wilde begeleiding

Ik wilde als virtueel assistent starten, maar wist niet goed waar te beginnen. Waar moet je aan denken en welke keuzes zijn belangrijk? Ik ben een behoorlijke perfectionist, dus ik wilde begeleiding om mezelf ervoor te behoeden dat ik nooit zou starten.

Het is de investering echt waard

De virtueel assistent opleiding van Thamara is de investering echt zo waard. Er wordt volledig de diepte ingegaan en je wordt begeleid van A tot Z. Je start met een idee en gaat over de finish met je eigen business. Ik heb echt het gevoel dat ik een heel sterke basis heb neergezet. Het heeft mij knopen doen doorhakken, waar ik nu veel profijt van heb.

Een opleiding met diepgang

Soms moet je diep binnenin jezelf graven om tot antwoorden te komen, maar ze zijn er en je wordt geholpen ze te vinden. De opleiding van Thamara heeft mij structuur en zelfvertrouwen gegeven. Ik ben zo enorm blij en kan iedereen deze opleiding aanraden. Ik ben heel erg dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en ik zie mijn nieuwe toekomst met heel veel zin en zekerheid tegemoet.”

De opleiding van Thamara heeft mij structuur en zelfvertrouwen gegeven

Stephanie Gielesen

Heb je net als Stephanie ook wat hulp nodig om te starten?

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: