De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Dit zeggen de vrouwen die bij mij een VA opleiding volgde

In de afgelopen 10 jaar hielp ik duizenden ambitieuze vrouwen bij het ontdekken van hun zakelijke talenten, het creëren van leuker werk, meer vrijheid en het waarmaken van hun dromen. Hieronder vind je een bescheiden selectie van hun ervaringen met mijn zakelijke VA opleiding en mijn persoonlijke begeleiding.

Als zij het kunnen, kan jij het ook!

Nicole Wouters
www.heliosvirtualsupport.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Het resultaat is verbluffend. Tijdens de opleiding al 4 klanten!

Ik ben enorm blij dat ik de VA opleiding heb gedaan

Ik ben een tijdje uit het “werkleven” geweest dus moest weer helemaal onderaan de ladder beginnen. Ik had geen netwerk meer en wist echt niet waar te starten. Ik twijfelde of ik wel iets te bieden heb en was bang dat mensen me niet zouden zien staan. Die onzekerheid was een enorm blok aan mijn been. Daar moest ik echt vanaf, anders kon ik nooit vooruit.

Thamara voelde meteen vertrouwd en goed

Ik heb meerdere andere opleiders gesproken, maar die waren vooral bezig hun product te verkopen ipv echt te luisteren naar mijn behoeften. De Blueberry VA opleiding is professioneel en laagdrempelig en Thamara is enorm betrokken.

Ik had nooit gedacht zoveel te kunnen bereiken in zo'n korte tijd

Het resultaat is verbluffend. Ik had gewoon al 4 klanten voordat ik klaar was met de opleiding en na 2 maanden zat ik zo vol dat ik nee moest verkopen. Dit had ik van tevoren nooit kunnen bedenken. Thamara heeft me geleerd dat je meer kunt bereiken dan je denkt.

VA's zonder opleiding hebben het een stuk moeilijker in de praktijk

Ik raad de VA opleiding echt aan iedereen aan. Wat ik merk bij collega VA’s die geen opleiding gedaan hebben is dat ze de ideale klant niet kennen, moeite hebben zichzelf te presenteren en ook een stuk praktische zaken missen. En zeker niet zo snel klanten hebben als ik nu met behulp van de opleiding. Ik ben echt zo enorm blij.

 

Nicole Wouters
Zuleikha Stuart
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Na 2 maanden heb ik mijn baan op kunnen zeggen!

De aanvragen van nieuwe klanten blijven maar binnenstromen

Ik werkte 32 uur per week in loondienst en was op zoek naar meer vrijheid. Vooral wilde ik nu echt iets gaan doen wat ik leuk vind en dat bij mij past. Toen ik de opleiding van Blueberry Dynamic tegenkwam wist ik meteen dat dit was wat ik moest doen! En ik heb voor het eerst sinds lange tijd niet getwijfeld. Ik ben er meteen helemaal voor gegaan, ondanks dat ik me de hele tijd afvroeg hoe ik aan klanten moest komen. Maar dat ging zo snel dat ik al na 2 maanden mijn baan heb op kunnen zeggen. Ik werk nu met heel veel plezier samen met 3 jonge ambitieuze ondernemers en ontmoet de hele tijd nieuwe mensen die op zoek zijn naar een VA. De aanvragen blijven komen.

Dit is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt

In de VA opleiding word je niet alleen tot virtual assistant opgeleid, maar leer je ook hoe je een zakelijke onderneming neerzet. Wat heel fijn is is dat je het geheel op je eigen tempo kan volgen. Het is erg persoonlijk met uitdagende opdrachten om je zelf nog beter te leren kennen. Daardoor is alles zo helder voor me geworden. En als je het even niet meer weet kun je altijd bij Thamara terecht. Ze is eerlijk en recht door zee. Ze stelt altijd weer de juiste vragen en zet me continu aan het denken. Nu bepaal ik zelf mijn werkzaamheden en werktijden, en ik kan op vakantie gaan wanneer ik wil. Ik heb de vrijheid die ik altijd wilde hebben. VA worden is de beste keuze die ik heb gemaakt.

Zuleikha Stuart
Kimberly Vries
www.kaxsupport.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Er zijn veel VA opleiders, maar de Blueberry VA Academy is gewoon de beste!

Ik miste meer van mijn gezin dan andere moeders

Sinds de coronapandemie kreeg ik steeds sterker het gevoel dat ik veel meer van mijn gezin miste dan andere moeders, ondanks dat ik maar 24 uur in loondienst werkte. Ik wilde iets veranderen, maar wist niet wat. Wel wist ik dat ik iets wilde doen waar ik blij van zou worden en ik wilde absoluut meer tijd voor mijn gezin. Ik ben gaan onderzoeken wat ik wilde. Toen ik uitkwam bij het VA-schap wist ik: dit is dé ideale droombaan voor mij!

De no-nonsense uitstraling van de zakelijke VA opleiding is erg aantrekkelijk

Er zijn zoveel opleidingen te vinden voor VA’s, maar alleen die van Thamara sprak mij aan. De no-nonsense uitstraling trok mij enorm naar Thamara en de zakelijke VA opleiding toe. 

Thamara staat altijd voor je klaar, door haar kwam mijn zelfvertrouwen weer terug

Die no-nonsense uitstraling is niet alleen in de website en de opleiding te vinden maar ook bij Thamara zelf. Thamara reageert altijd en staat echt voor je klaar. Een vreugdedansje meedoen bij een mijlpaal, een opdracht controleren of je een spreekwoordelijke schop onder je hol geven, Thamara is daar voor jou! Als ik weer eens twijfelde en een appje stuurde, kreeg ik ook altijd een antwoord waar ik echt iets mee kon. De twijfels namen daardoor af en het zelfvertrouwen kwam weer terug.

In de zakelijke VA opleiding leer je alles over de VA wereld

In de opleiding leer je niet alleen alles over de virtual assistant wereld maar ook een hoop over jezelf. Dat neem je weer mee in je eigen onderneming. Thamara heeft mij geleerd dat je gewoon jezelf kan zijn en dat er eigenlijk niks fout is. Lekker op jouw manier doen en kijken hoe dat bevalt. En dat is precies wat ik nu aan het doen ben!

 

Kimberly Vries
Rosanna Lieveld
www.rosannalie.com
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik was amper begonnen met de virtual assistant opleiding en vond al mijn eerste klant

Binnen een paar maanden had ik al 3 hele leuke klanten die mij ook nog inspireren

Aan het begin vroeg ik me af hoe ik aan klanten zou komen en of ik wel de juiste skills in huis had. Ik wist niet precies hoe ik het allemaal moest aanpakken en ik vond het tijd om iets nieuws te leren. Daarom wilde ik graag de virtual assistant opleiding doen. Het gevoel wat ik had bij Thamara had ik niet bij andere opleidingen. Het gevoel van enthousiasme, vertrouwen, lef en plezier.

De zakelijke VA opleiding van Thamara is puur, eerlijk en informatief

Door de opleiding ben ik erachter gekomen wie ik ben en wat ik kan. Ik sta sterker in mijn schoenen, weet precies wat ik wil en heb duidelijke doelen voor mezelf gesteld. Ik ben super happy met hoe alles gaat. Ik was amper begonnen met de virtual assistant opleiding en vond al mijn eerste klant. En binnen letterlijk een paar maanden heb ik al 3 klanten. Hele leuke klanten die mij ook nog inspireren. VA worden is echt de beste keuze die ik heb gemaakt. Blueberry, Thamara en de VA opleiding zijn puur, eerlijk en informatief. Het is zo’n sterke basis voor iedereen die de ambitie heeft om virtual assistant te worden.

Rosanna Lieveld
Alise van Dijk-Elings
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Binnen 6 weken had ik al 3 opdrachten

Wat een topper! Niks is te gek bij Thamara!

Het is inmiddels alweer even geleden dat ik de Blueberry VA Academy heb afgerond, maar wat een topper heb ik aan mijn zijde gehad zeg. Bij Thamara kan je echt terecht met al je vragen. Ze beantwoordt deze super snel (via WhatsApp) en geeft je gratis tips en adviezen mee. Alleen van haar enthousiasme kreeg ik alweer kriebels in m’n buik om het feit dat ik voor mezelf ben begonnen.

Ik had al klanten voordat ik stond ingeschreven bij de KVK

Binnen 6 weken nadat ik aan de zakelijke VA opleiding was begonnen had ik al 3 opdrachten, en ik stond nog niet eens ingeschreven bij de KvK. Het ging zo snel allemaal, maar Thamara heeft me ook hierbij persoonlijk geholpen. Heel fijn hoe ze ieders individuele situatie altijd herkent en daarop inspringt.

De zakelijke deelnemersgroep was super waardevol

Daarnaast is de zakelijke deelnemersgroep super waardevol. Je kan zoveel van elkaar leren en elkaar supporten bij twijfels of vragen die je hebt. Niks is te gek. Voor iedereen geldt “been there, done that”. Ik noem mezelf ondertussen geen VA meer, maar Freelance Eventmanager, maar ik ben tot op de dag van vandaag blij dat ik de opleiding bij de Blueberry VA Academy heb gevolgd. De basis van mijn onderneming is hiermee gezet! Thanks Thamara!

Alise van Dijk-Elings
Iris Schippers
Iris Schippers
www.irisschippers.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik heb mijn website een paar dagen geleden online gezet en ik heb nu al een eerste klant binnen

Thamara laat je voelen dat het écht kan

Ik herkende mijzelf heel erg in het verhaal van Thamara. Mijn doel is de wereld te gaan ontdekken met mijn laptop in m’n tas. Ik wil zo graag locatie-onafhankelijk zijn en daarom vind ik het erg fijn om te zien dat het dus echt kan!

Dit is de beste manier om te starten als VA

Aan het begin van de VA opleiding wordt er veel aandacht besteed aan wie jij bent als persoon en waarom je dit avontuur als virtual assistant aan wil gaan. Ik vond dit een erg fijne manier om te starten met het hele proces. Het is heel enthousiast en informatief en vooral ruimdenkend! Je moet ook altijd zelf nadenken in plaats van dat het voorgekauwd is.

De VA opleiding gaf mij zelfvertrouwen en mijn eerste klant

Het is zo belangrijk om er écht achter te komen wie jij bent en waarom je voor jezelf wilt beginnen. Een hele enge stap voor veel mensen maar deze virtual assistant opleiding geeft je dat extra zetje in de rug en het nodige zelfvertrouwen. Ik heb mijn website een paar dagen geleden online gezet en ik heb nu al een eerste klant binnen, dankjewel Thamara!

De zakelijke VA opleiding van Thamara is zonder twijfel de beste

Ik raad iedereen deze virtual assistant opleiding aan. Je kunt helemaal in jouw eigen tempo bepalen hoe je de opleiding volgt en er zit goede afwisseling tussen zelf opdrachten maken en hoofdstukken die super interessant en informatief zijn. Het zet je echt op de juiste manier aan het denken en je hebt altijd hulp aan de zijlijn van Thamara.

Iris Schippers
Agatha Burger
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Na 18 jaar in loondienst wist ik; het is nu of nooit! En, binnen een paar weken na mijn start aan de opleiding had ik mijn eerste klant al binnen

De zakelijke VA opleiding van Thamara is een waardevol cadeau voor jezelf!

Als ik 10 sterren kon geven had ik dat ook gedaan. Dit is echt de beste investering ever in mezelf. Ik kom zoveel over mezelf te weten en dat heb ik nooit zo ervaren in geen enkele studie/cursus of opleiding. It’s the whole package! Zelfs na een extreem drukke dag kijk ik uit om in de avond online te gaan. Dankjewel Thamara!!

Ik heb verschillende VA opleidingen vergeleken, Thamara gaf mij als enige het vertrouwen

De VA opleiding is mindblowing en zo puur gewoon. Eerlijk… Ik geniet als nooit tevoren. Dit is wat ik nodig had all my life. Ben zo in equilibrium met mezelf, allemaal dankzij jou Thamara! Na 18 jaar in loondienst had ik geen idee of ik dit zou kunnen. Mijn baan voelde zo vertrouwd, maar het vrat ook energie. Dus wist ik: het is nu of nooit! 

De opdrachten en kennis uit de VA opleiding zijn zo waardevol

En binnen een paar weken na mijn start aan de opleiding had ik mijn eerste klant al binnen. Zo tof. Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. De opleiding is doelgericht en resultaatgericht. Het biedt je zekerheid. Ik heb zoveel geleerd, ik vond het fantastisch. En Thamara is de beste persoon die je daarin kan begeleiden. Geen twijfel aan! Dit is zo life changing, ik wil bijna niet dat het stopt. Maar zoals Thamara zegt: this is only the beginning!

Agatha Burger
Marit Verlaat
www.wanderfulassistant.com
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik heb dankzij de zakelijke VA opleiding van Thamara mijn droom kunnen waarmaken

Het kan dus écht!

Toen ik de introductieweek aan het doen was wist ik dat dit mijn volgende avontuur zou zijn. Alleen hoe doe je dat precies, virtual assistant worden? Wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van je eigen bedrijf? Deze antwoorden kreeg ik allemaal in de virtual assistant opleiding van Thamara.

Mijn droom kwam uit

Ik heb dankzij de VA opleiding van Thamara mijn droom kunnen waarmaken. Ik doe werk wat ik fantastisch vind, ik werk met super leuke mensen en ik kan dit doen waar en wanneer ik maar wil.

Zonder Thamara was het niet gelukt

Zonder de hulp van Thamara had ik mijn bedrijf nooit zo goed neer kunnen zetten. Thamara is a great teacher! Zij weet je te motiveren, je na te laten denken over hoe jij wilt dat je bedrijf eruit ziet en geeft ijzersterke feedback.

Marit Verlaat​
Chabelli van den Nieuwenhoff
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Het grote verschil voor mij is dat deze zakelijke VA opleiding je leert wat je eigen krachten zijn

Ik kan alle kanten op

De keuze is reuze. Er komt lekker veel op me af en ik begin in te zien dat ik eigenlijk alle kanten op kan zolang ik me daar maar prettig bij voel. Ik ben een echte Vissen en kan heel goed lekker wegdromen dus ik moet niet vergeten om soms even terug te keren naar de realiteit 😉 Zelf ben ik al aan een hoop zelfstudies begonnen maar er maar weinig afgemaakt. Dus, eigenlijk is heel deze studie voor mij een eye-opener.

Op eigen kracht

Het grote verschil voor mij is dat deze virtual assistant opleiding je leert wat je eigen krachten zijn en hoe deze te gebruiken; je eigen kunnen, daar vertrouwen in te hebben en het gewoon doen! Niet stof simpelweg lezen, leren, snappen en dan snel dat boek weer dicht.

Ik ben anders gaan denken

Een goede fundering is het halve werk. Ik begin ondertussen wel echt het belang te zien van wat ik wil, hoe ik het wil en waar ik heen wil. Wat ik een ontzettend interessant deel vind van de virtual assistant opleiding, is de verandering van denken en de keuzes die daarop volgen van consument naar ondernemer. Om heel eerlijk te zijn had ik daar nooit echt goed over nagedacht.

Chabelli​ van den Nieuwenhoff
Sophie Dinkla
www.sofreeva.nl
BEOORDELING: 4/5 sterren
4/5

Thamara is erg persoonlijk, ze geeft je die fijne basis waar je altijd op kan leunen

De zakelijke VA opleiding van Thamara was voor mij een stok achter de deur

Ik wist totaal niet waar ik moest beginnen. Ik wist wat ik ongeveer kon bieden, dat ik meer vrij wilde zijn om mijn eigen uren in te delen, maar verder…. geen idee! Hoe werkt het ondernemerschap ongeveer? Waar moet je op letten? Ik wilde eigenlijk iemand die m’n handje vasthield. Haha! En met deze opleiding had ik een stok achter de deur, iets waardoor ik aan de slag ging, ging nadenken over wat ik wilde bieden… begeleiding!

De VA opleiding van Thamara was de enige die mij écht aansprak

Blueberry was voor m’n gevoel het eerste virtual assistant platform wat ik tegenkwam toen ik zocht naar een VA opleiding via Google. Maar waarschijnlijk was het eigenlijk de eerste die me écht aansprak. Het enthousiasme, het persoonlijke van Thamara sprak me enorm aan. Nadat ik Blueberry had gevonden ben ik eigenlijk gestopt met verder zoeken naar andere opties. Dit is wat ik wilde. Als resultaat staat nu m’n eigen bedrijfje! Ik moet heel veel leren, maar dat blijft. Ik vind ook nog steeds dingen enorm spannend. Ook dat blijft. Maar het is een fijn idee dat ik altijd een platform heb waar ik vragen kan stellen en m’n onzekerheden kan uiten. Thamara is erg persoonlijk. Het is die fijne basis waar je altijd op kan leunen.

Sophie Dinkla

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Saskia Mardi
www.saskiamardi.com
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Door de kennis die Thamara met mij heeft gedeeld zijn mijn angsten verdwenen

Thamara is mijn eerste keus

Ik werk beter als iemand het allemaal in de gaten houdt en mij af en toe een schop onder mijn kont geeft. Daarom koos ik zonder twijfel voor de opleiding bij Thamara.

Mijn bedrijf, mijn regels!

Thamara is consequent, flexibel en ik kan altijd op haar rekenen. Ik voel me heel comfortabel bij haar. Ik mag mezelf zijn, móet mezelf zijn. Dat is ook het belangrijkste en meest waardevolle dat ik heb geleerd van mijn tijd samen met Thamara: to run my business my way. 

De begeleiding is erg persoonlijk

Ik moest gaan zitten, nadenken en opschrijven waarom ik voor mezelf wil werken, hóe ik wil werken en wat succes nou écht betekent voor MIJ. Thamara’s modules en adviezen zijn waardevol, goed over nagedacht en up-to-date.

Thamara nam al mijn onzekerheid weg

Door de kennis die Thamara met mij heeft gedeeld zijn mijn angsten verdwenen en heb ik zonder stress en met een goed gevoel de virtual assistant opleiding afgerond. Ik heb nu een hoop kennis, veel meer zelfvertrouwen en een killer business that’s ready to roll!

Saskia Mardi
Aimee Giles
Aimee Giles
www.aim52.com
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De persoonlijke begeleiding en de werkwijze van Thamara helpen mij dicht bij mezelf te blijven en mijn eigen antwoorden te vinden

Geen flauwe trucjes

Wat het onderwerp ook is, de persoonlijke begeleiding en de werkwijze van Thamara helpen mij dicht bij mezelf te blijven en mijn eigen antwoorden te vinden. Je leert geen flauwe trucjes of een standaard stappenplan. Je wordt echt gestimuleerd op een mindset- en gevoelsniveau.

Gewoon altijd jezelf blijven

Wanneer een opleiding op dat niveau bij mij binnenkomt weet ik 100% zeker dat ik gegroeid ben en iets geleerd heb dat me altijd bij zal blijven. Verder is Thamara echt te gek, ik ontving van haar de mooiste feedback en werd op een prachtige manier gestimuleerd mezelf te blijven ontdekken.

Aimee Giles
Malti Dewnarain
www.nomadinthecloud.com
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De VA opleiding is no-nonsense en Thamara is heel toegankelijk, begripvol en geeft altijd goede feedback

Als VA kan ik op vakantie wanneer ik dat zelf wil

Ik hou van reizen en als je in loondienst bent ben je aangewezen op vakanties of weekendjes weg. Hier werd ik heel onrustig van en daarom wilde ik wat anders doen, maar wist niet goed wat. Vanaf het eerste moment dat ik de VA opleiding van Thamara ontdekte had ik een goed gevoel; het was uitnodigend en duidelijk, zonder addertjes onder het gras. Toch heb ik even getwijfeld. Ik wist dat ik dit wilde, maar vond het heel spannend om de zekerheid van een inkomen uit loondienst los te laten. Gelukkig heb ik er geen moment spijt van gehad. 

Ik weet nu hoe ik potentiële klanten met zelfvertrouwen en overtuiging tegemoet kan treden

De virtual assistant opleiding daagt je uit om kritisch naar jezelf te kijken. Ik weet nu wat ik wil en hoe ik potentiële klanten met zelfvertrouwen en overtuiging tegemoet kan treden. Het is een intensieve opleiding, maar dat is het helemaal waard. Het is duidelijk en no-nonsense en Thamara is heel toegankelijk, begripvol en geeft hele goede feedback.”

Malti Dewnarain​
Elvira van Gastele
Elvira van Gastele
www.elviravirtualsidekick.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Voordat ik klaar was met de virtual assistant opleiding had ik gewoon al twee klanten

Ik heb nu meer zelfvertrouwen en meer klanten

Voordat ik klaar was met de virtual assistant opleiding had ik gewoon al twee klanten! Ik heb zo veel aan deze VA opleiding! Ik ben over verschillende dingen net even anders of meer gaan nadenken. Ik ga met meer zelfvertrouwen en nog meer zin aan dit avontuur beginnen.

Elvira van Gastele​
Emma Clark
Emma Clark
www.virtualmissperfectionist.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara heeft bakken met mensenkennis en kan je daardoor altijd enorm fijn helpen

De nadruk ligt op jou

Wat Thamara en dus Blueberry zo ontzettend te gek maakt, is de nadruk die zij legt op jouw manier, jouw wensen, jouw persoonlijkheid! Thamara heeft bakken met mensenkennis en kan je daardoor altijd enorm fijn helpen. Daarbovenop is ze onwijs lief en goed in het boosten van je zelfvertrouwen. Ik word er gewoon echt enorm blij van!

Het gaat écht om jouw bedrijf

Thamara wil je niet zomaar helpen een bedrijf op te zetten… Ze wil je helpen JOUW bedrijf op te zetten! Je wordt door haar geprikkeld, gestimuleerd en uitgedaagd op een hele persoonlijke manier. 

Emma Clark​
Annick van Balen
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Na een zware revalidatie wist ik dat de traditionele arbeidsmarkt niet meer voor mij zou werken

Ik wilde meer uit het leven halen

Na een lange tijd van inactiviteit op de arbeidsmarkt en een zware revalidatie wou ik toch wel wat meer uit het leven halen. Ik wist dat de traditionele arbeidsmarkt niet meer voor mij zou werken en begon op zoek te gaan naar dingen die voor mij geschikt waren. Na een creatieve activiteit te hebben gestart kwam ik er al snel achter dat mijn lichaam dat niet kon blijven volhouden en ik met regelmaat mijn klanten zou teleurstellen. Dat was dus een no-no.

In de zakelijke VA opleiding is het soms diep in jezelf kijken & voelen om de antwoorden te vinden.

Aangezien ik een heel veelzijdig iemand ben en best van een uitdaging hou, en tegelijk niet graag plaatsgebonden ben, ging ik kijken naar wat dan online mogelijk zou zijn. Heb eerst een aantal VA opleidingen bekeken en vergeleken, dit in België en Nederland. Helaas, België is nog niet op het niveau waar Nederland zich bevindt. Dus ik koos al snel voor Nederland. Mijn zoektocht leidde me tot bij Thamara & Blueberry Dynamic. Ik voelde onmiddellijk de klik, het was als thuiskomen. 

Ik heb een aantal VA opleidingen vergeleken, maar alleen bij Thamara voelde ik meteen een klik

Door het aangename gesprek met Thamara kon ik de oplossingen zien voor mij als HSP én mijn Burn-out /CVS situatie. Natuurlijk had ik mijn twijfels over het verschil in ‘officiële zaken’ tussen België & Nederland, als ook of ik deze job in mijn situatie zou kunnen waarmaken. En wat als ik meer tijd nodig zou hebben om de opleiding af te werken? Thamara heeft me echt met alles geholpen. In de opleiding is het soms diep in jezelf kijken & voelen om de antwoorden te vinden. En ook dan staat Thamara klaar net als alle collega VA’s in de deelnemersgroep.

Blueberry is een aangename, warme plek om te vertoeven! En de start van mijn nieuwe leven.

Dankje Thamara!!

Annick van Balen
Ester Bolkestein
www.orangeblossom.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara is er voor je ‘every step of the way’. Om je te spiegelen, je te motiveren of een schop onder je kont te geven.

Ik leerde werken en reizen combineren

Werken en de wereld rondreizen? Er zijn gewoon mensen die dit doen! Hoe dan? Kan ik dat ook? Tijdens mijn speurtocht op het internet kwam ik Thamara tegen. Ik dacht meteen wat een gaaf mens, daar wil ik van leren! En ik heb er geen moment spijt van gehad. Blueberry is een fantastische virtual assistant opleiding die je stap voor stap meeneemt in de wereld van het online ondernemen.

Ready for adventure?

Je wordt in de VA opleiding echt uitgedaagd om vanuit je eigen kracht je bedrijf op te zetten. Dat is zo ontzettend waardevol. En Thamara is er voor je ‘every step of the way’. Om je te spiegelen, je te motiveren of een schop onder je kont te geven. Dankzij deze opleiding sta ik nu waar ik ben. Ready for adventure!

Ester Bolkestein​
Myrhona-Sharony Garstenveld
www.novaefficiency.com
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Tijdens de opleiding ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf en voordat ik klaar was had ik al 2 klanten

Wow!

Blueberry en Thamara, waar moet ik beginnen…
Wow!!! Dat is het eerste woord dat mij te binnen schiet.

Spontaan en rechtdoorzee

Ik wilde een virtual assistant worden, wist alleen niet goed hoe en waar ik moest beginnen. Toen vond ik Blueberry. Het eerste wat mij opviel en aansprak was de lekkere spontane en rechtdoorzee manier van spreken die Thamara heeft.

De opleiding was een feestje

Hoe meer ik las over de opleiding, hoe enthousiaster ik werd. Ik heb mij direct ingeschreven voor de virtual assistant opleiding. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Thamara is een goede juf, ze legt alles netjes en duidelijk uit. Ze is warm, gezellig en heerlijk gek, waardoor samenwerken met haar een feestje was.

Al 2 klanten tijdens de opleiding

Tijdens de opleiding ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf en voordat ik klaar was had ik al 2 klanten. Ja echt, 2!!! Nu, een half jaar later, ben ik heerlijk aan het werken op een bank midden in een weiland met een geweldig uitzicht. De hele dag heb ik van mijn kinderen en het weer kunnen genieten.

Mijn bedrijf loopt lekker

Dit had ik een jaar geleden niet kunnen dromen. Mijn bedrijf loopt lekker, ik doe wat ik graag wil en kan mijn dagen, weken en maanden helemaal indelen zoals ik zelf wil. Wat wil je nou nog meer?

Myrhona-Sharony Garstenveld​
Foto van virtual assistant Marion Baron
Marion Baron
www.maribarsupport.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Na de VA opleiding heb je een eigen bedrijf, branding en je website helemaal zoals jij het wil. En niet onbelangrijk, je hebt het zelf gedaan!

Mijn baan stond mij tegen

In mijn werk in loondienst vond ik geen uitdagingen meer om mezelf te verbeteren. Daardoor ging het werk me tegenstaan. Dat koste me al mijn energie. Het roer moest om! Ik dacht, als ik het nu niet doe dan komt het er nooit meer van.

Een eigen bedrijf beginnen

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik een eigen bedrijf wilde beginnen, maar ik wist nooit wat. Ik zat altijd vol met ideeën maar kwam nooit in actie. 

Een virtual assistant opleiding biedt houvast

Ik wilde graag een VA opleiding doen omdat ik nog wel eens onzeker kan zijn. Een opleiding biedt houvast. In het begin dacht ik nog alles zelf wel te kunnen uitvogelen, maar ik had eigenlijk toch een opleiding nodig.

De stijl van Thamara sprak mij aan

Ik heb naar verschillende virtual assistant opleidingen gekeken, maar uiteindelijk sprak Thamara mij als persoon heel erg aan. Dit kwam vooral door het gevoel dat ik erbij kreeg. Een gevoel van jezelf zijn, van vrijheid en je passie achterna.

Door de VA opleiding ben ik zelfverzekerder

Door de Blueberry VA opleiding ben ik zelfverzekerder. Tijdens de opleiding word je aangezet heel goed na te denken over jezelf en wat je echt diep van binnen wilt. Dat was zo waardevol. 

Stap voor stap begeleiding

Als ik aan Thamara denk, denk ik aan authenticiteit, vrijheid en ambitie. Je wordt uitgedaagd om diep van binnen uit te zoeken wat je nu echt wilt en waar je passie ligt.

Marion Baron​
Ingrid Meijer
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Zonder Thamara was me dit nooit zo gelukt, zij is echt een inspiratie voor alle vrouwen die als zelfstandige aan de slag willen gaan

Na 20 jaar loondienst was ik het zat...

Ik heb ruim 20 jaar in loondienst gewerkt en ik vond de overstap naar het ondernemerschap doodeng, om eerlijk te zijn. Ik wilde me daarom zo goed mogelijk voorbereiden, om mezelf de grootste kans te geven om een succesvolle start te maken.

Lekker samen knallen met Thamara

Thamara’s aanpak sprak me het meeste aan: lekker samen knallen. De virtual assistant opleiding is ontzettend compleet. Zonder de VA opleiding had ik nooit zo’n goed inzicht gehad in wat ik precies wil en kan. Thamara is betrokken en staat altijd klaar met adviezen en peptalks die mij door moeilijke momenten heen hebben geholpen.

Door de VA opleiding ben ik zelfverzekerder geworden

De VA opleiding was fantastisch en nu heb ik echt een up-and-running business. En zelfs al mijn eerste klanten! Zonder Thamara was me dit nooit zo gelukt, zij is echt een inspiratie voor alle vrouwen die als zelfstandige aan de slag willen gaan.

Ingrid Meijer​

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Stephanie Gielesen
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De virtual assistant opleiding van Thamara heeft mij structuur en zelfvertrouwen gegeven

Ik wilde professionele begeleiding

Ik wilde als virtual assistant starten, maar wist niet goed waar te beginnen. Waar moet je aan denken en welke keuzes zijn belangrijk? Ik ben een behoorlijke perfectionist, dus ik wilde professionele begeleiding om mezelf ervoor te behoeden dat ik nooit zou starten.

De opleiding tot VA is de investering echt waard

De virtual assistant opleiding van Thamara is de investering echt zo waard. Er wordt volledig de diepte ingegaan en je wordt begeleid van A tot Z. Je start met een idee en gaat over de finish met je eigen business. Ik heb echt het gevoel dat ik een heel sterke basis heb neergezet. Het heeft mij knopen doen doorhakken, waar ik nu veel profijt van heb.

Een VA opleiding met diepgang

Soms moet je diep binnenin jezelf graven om tot antwoorden te komen, maar ze zijn er en je wordt geholpen ze te vinden. De VA opleiding van Thamara heeft mij structuur en zelfvertrouwen gegeven. Ik ben zo enorm blij en kan iedereen deze VA opleiding aanraden. Ik ben heel erg dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en ik zie mijn nieuwe toekomst met heel veel zin en zekerheid tegemoet.

Stephanie Gielesen​
Cindy de Leeuw
www.theorganizedlabel.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De VA opleiding van Thamara heeft mijn onzekerheid weggenomen

Waar moet ik beginnen?

Mijn grootste onzekerheid was vooral kan ik dit wel, waar moet ik beginnen en hoe kom ik aan klanten? Deze punten zijn weggenomen na het doen van de virtual assistant opleiding.

Ik zocht de beste VA opleiding

Ik wilde graag handvatten om voor mezelf aan de slag te gaan, iemand die mij aan de digitale hand meenam in het proces om zo beetje van de onzekerheid weg te halen. Ik heb best een tijdje gezocht naar de juiste VA opleiding en het is vooral door Thamara waardoor ik voor de Blueberry VA opleiding heb gekozen. Ik vind haar verfrissend, eigentijds en een beetje eigenwijs. Anders dan anderen. 

Ik weet nu hoe ik aan klanten kan komen

Nu heb ik een basis om mijn bedrijf als virtual assistant te beginnen en daar ben ik  Thamara erg dankbaar voor. Door de virtual assistant opleiding weet ik nu gewoon hoe ik aan klanten kan komen en ik ben er  zelfverzekerder door geworden. Als je niet goed weet welke opleiding je moet volgen voor VA dan zou ik zeker deze aanraden. Ik heb er veel geleerd en kan het meteen in de praktijk gebruiken. Echt een aanrader.”

Cindy de Leeuw
Sarah Klerks
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara is een gids die me bij de hand neemt

Zonder Thamara was ik al lang geleden gestopt met de VA opleiding

Ik ben ontzettend blij dat ik de Blueberry VA opleiding doe want het geeft me zoveel rust. Ik heb het gevoel dat Thamara echt een soort gids is die me bij de hand neemt. Zonder zo iemand als Thamara was ik eerder gestopt in dit proces, puur uit onzekerheid of angst. 

De persoonlijke aanpak geeft mij rust

En nu weet ik gewoon: door haar steun en kunde komt het allemaal wel goed. En eigenlijk is het nu al goed! Dus ja: ik ben dankbaar voor de VA opleiding van Thamara. Hierdoor blijf ik rustig ademhalen en gaan we door!”

Sarah Klerks​
Kimberley Koning
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Een enorme leerschool: jij staat centraal

Deze VA opleiding gaat volledig de diepte in

De VA opleiding was voor mij een enorme leerschool en mindset boost!
De modules die aan bod komen leren je op een duidelijke manier de facetten van het ondernemerschap. Daarnaast is het een persoonlijk traject waar je volledig de diepte in gaat. Je leert jezelf nóg beter kennen door kritische vragen te stellen.

De persoonlijke aanpak van Thamara is erg inspirerend

De aanpak van Thamara was motiverend, doeltreffend en vooral persoonlijk, jij wordt centraal gezet. Een business neerzetten op jouw manier. Het grootste inzicht wat ik heb meegekregen is dat alles mogelijk is, ik leef niet meer in zogenoemde hokjes. Ik ben en blijf altijd bezig om mijzelf te ontwikkelen op alle mogelijke manieren. Je eigen koers bepalen, niemand om toestemming hoeven vragen maar je eigen beslissingen nemen.

Zou je de VA opleiding aan anderen aanbevelen?

De virtual assistant opleiding van Thamara kan ik zeker aanbevelen. Gun jezelf het leven zoals jij dat wilt. Oftewel, forget the rules, do your own thing! 

Thamara, je bent een topper!

Kimberley Koning​
Elly Roggeveen
www.elhelps.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara is lekker no-nonsense, haar VA opleiding is authentiek en met veel diepgang

Je leert echt om te ondernemen vanuit je hart

Zit de wereld wel op mij te wachten? Met die vraag liep ik rond voordat ik begon. Ik wilde dus graag meer kennis opdoen. Ik heb voor Thamara gekozen omdat ik Thamara lekker no-nonsense vind, dat past bij mij. Nu ik de virtual assistant opleiding heb gedaan voel ik me zekerder over mijn gemaakte keuze. Ik raad het ook iedereen de VA opleiding te doen, want ik vond het fantastisch. Je leert echt om te ondernemen vanuit je hart. Dat beschrijft de Blueberry virtual assistant opleiding sowieso goed. Het is authentiek, no-nonsense en met veel diepgang. Ik heb nu gewoon ontzettend veel zin om lekker aan de slag te gaan en een verschil te gaan maken voor die te drukke ondernemers 🙂

Elly Roggeveen
Tineke van de Bovenkamp
Tineke van de Bovenkamp
www.toptienplus.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De VA opleiding is persoonlijk, professioneel en flexibel. De opleiding heeft mijn zelfinzicht vergroot

Mijn vraag was hoe word ik virtual assistant?

Wat een inzicht dat ik gewoon moet doen waar ik gelukkig van word! Dat betekent veel. Mijn grootste vraag was toch wel welke diensten ik aan welke doelgroep wilde gaan aanbieden en mijn grootste onzekerheid was of ik opdrachtgevers zou krijgen. Ik wilde dus graag een virtual assistant opleiding doen om inzicht in het vak te krijgen en te leren wat er allemaal komt kijken bij het zelfstandig ondernemen.

De VA opleiding is praktisch en helder

De virtual assistant opleiding van Thamara heeft me uitstekend begeleid in het helder krijgen van wat ik nou precies wil en ook de praktische zaken zijn uitgebreid aan de orde geweest. De opleiding is professioneel en flexibel en het heeft mijn zelfinzicht vergroot. Het is een hele goede basis om te starten als virtual assistant, qua kennis en inhoud, maar ook wat de vorm van de opleiding betreft. Er is een goede opbouw en de onderdelen van de opleiding zijn behapbaar en zinvol. Ik vond het leuk om te doen!

Thamara is een ware inspiratiebron

Thamara is door haar manier van communiceren, haar energie en enthousiasme een ware inspiratiebron voor elke virtual assistant.

Tineke van de Bovenkamp​
Tess Venema
www.time4assistance.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Geen stijve VA opleiding, maar puur back to yourself

Ik wilde anderen helpen, maar waar begin je?

Ik wist wat ik leuk vond en waar ik goed in ben, maar niet hoe ik anderen daarmee kon helpen. Daar werd ik onzeker van en ik wist niet hoe ik mijn ideeën vorm moest geven. Waar begin je? Hoe help je andere ondernemers op afstand?

Ik heb alles vergeleken; Thamara is de beste!

Mijn moeder wees me op een krantenartikel van Thamara en ik was gelijk gecharmeerd. Ik heb echt wel verder gezocht, maar kwam terug bij Thamara; geen stijve VA opleiding maar puur Back to Yourself. 

De VA opleiding leerde mij naar mijzelf te luisteren

De virtual assistant opleiding had een groot WoW-effect op me. Ik heb er geleerd goed naar mezelf en mijn wensen te kijken en om op mezelf te vertrouwen. Ik heb geleerd hoe ik in contact kom met ondernemers en hoe ik een samenwerking aan moet pakken. 

Dankzij Thamara is mijn droom uitgekomen

De VA opleiding was echt een stok achter de deur voor me, om door te zetten en mijn droom uit te laten komen. Ik weet nu dat ik veel meer kan dan ik dacht. Ik raad de virtual assistant opleiding iedereen aan, het is gewoon dé manier om je goed voor te bereiden als virtual assistant.

Tess Venema​
Janette Breedveld
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De VA opleiding was intensief en ik heb veel nieuwe dingen geleerd

Thamara leeft het leven wat ze promoot

Ik miste kennis, over online tools, marketing, hoe ik aan klanten kom, hoe ik nou een website maak en hoe je dat nou eigenlijk doet; een online business. Deze kennis is overal los te vinden natuurlijk, maar het leek me fijn om het gebundeld te hebben door iemand die dit werk al deed en heel veel plezier uitstraalde. Ik wilde specifiek de VA opleiding van Thamara volgen, vanwege haar enthousiasme en het feit dat ze het leven leeft dat ze promoot. En ze is jong en kijkt daardoor anders tegen dingen aan.

Thamara's frisse manier van denken vind ik erg inspirerend

De virtual assistant opleiding was intensief en het was confronterend om te zien dat ik me niet altijd volledig kon focussen. Maar waar ik eerder dacht dat focus een soort aangeboren eigenschap was, weet ik nu dat het een bewustwordingsproces is. Ik heb heel veel nieuwe kennis en inzichten vergaard en dingen geleerd waar ik nooit eerder zo naar had gekeken. Thamara’s frisse manier van denken vind ik erg inspirerend.

Janette Breedveld​
Renske Holwerda
www.renskeholwerda.nl
BEOORDELING: 4/5 sterren
4/5

De VA opleiding van Thamara was mijn beste beslissing ooit

Door Thamara werd ik enthousiast over het virtual assistant vak

“Weet jij wat een heel geschikt vak voor jou zou zijn? Virtual assistant!”, riep een onderneemster-vriendin begin 2017 toen ik haar weer eens ergens bij geholpen had. Virtual assistant? Nooit van gehoord. Ik googelde de term, maar werd in eerste instantie niet heel erg enthousiast. Tot ik op de site van Thamara terechtkwam. Ik besloot de introductietraining te doen en dat programma zat zó goed in elkaar dat ik na afloop zeker wist: dit is het! Dit is wat ik wil!

Een flinke investering maar wel mijn droombedrijf waargemaakt

Daarom schreef ik me na de introductietraining in voor de VA opleiding. Een forse investering, maar ik wist dat ik dit programma nodig had om de stappen te kunnen zetten die ik wilde zetten. Ik ben namelijk zo iemand die al snel te veel wil en zich dan zó overweldigd kan voelen door alles wat er gebeuren moet, dat er niks gebeurt. Thamara had alle stappen die ik moest zetten om de basis van mijn bedrijf neer te zetten in hapklare brokken verdeeld en zo kon ik in kleine stapjes toewerken naar mijn droombedrijf. Heel fijn! Ook de microstage was erg fijn. Ik heb hier uiteindelijk een klant aan overgehouden. Ook hierin voelde Thamara haarfijn aan wie een goede match met mij zou zijn.

Mijn eigen bedrijf staat als een huis

1,5 maand na het afronden van de VA opleiding heb ik mijn baan opgezegd om volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan. Als je me dat een jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Maar het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Ik weet zeker dat ik zonder Thamara niet had gestaan waar ik nu sta. Mijn bedrijf staat dankzij deze VA opleiding als een huis. Dankjewel, Thamara!

Renske Holwerda
Sonja Kunst
www.thebluestructure.com
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De VA opleiding gaf mij de tools en de structuur om stap voor stap mijn eigen succesvolle virtual assistant bedrijf te starten

Ik ben trots op wat ik bereikt heb

Erg tevreden kijk ik terug op de afgelopen paar maanden van de virtual assistant opleiding. Hoewel ik van te voren al (bijna) precies wist WAT ik wilde gaan doen had ik geen idee HOE & WAAR te beginnen. Dankzij de VA opleiding kreeg ik de structuur & de tools aangeboden die mij stap voor stap naar de finish bracht: mijn VPA onderneming, compleet & solide. Ik ben enorm trots en heb alle vertrouwen in een toekomst vol eigen keuzes, vrijheid en waardevolle samenwerkingen. Thamara, dank voor het aanreiken van de basis voor mijn toekomst!

Sonja Kunst​
Marlies Ijsvelt
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik was de bureaucratie en het gedoe van organisaties helemaal zat

Ik zocht een nieuwe uitdaging

Ik was op het punt waarop ik niet meer wist hoe ik me professioneel verder kon ontwikkelen. Ik was op zoek naar iets nieuws waarin ik mijn kwaliteiten kwijt kon, werk waarin ik flexibiliteit en echte vrijheid kon ervaren. Ik was de bureaucratie en het gedoe van organisaties helemaal zat.

De begeleiding van Thamara is erg persoonlijk en betrokken

Ik ben heel erg uitgedaagd in mijn denken en doen en je leert dingen waar je zelf niet op gekomen was. Het onderzoeken van mijn gedachten en aannames en het kijken naar mijn twijfels is nu onlosmakelijk verbonden met wie ik ben. Deze zullen er namelijk altijd zijn, maar het gaat erom hoe je ermee dealt. Laat je het jezelf beperken of zie je het als manier om te leren en verder te komen?

Dit is niet weer zo'n mutserig theeclubje

Blueberry is fris en no-nonsense. Duidelijke taal en niet weer zo’n mutserig theeclubje. Je wordt door Thamara écht meegenomen op reis naar je eigen bedrijf. Alles wat ik leerde was praktisch en direct toepasbaar. Ik kreeg van Thamara alles wat er nodig is om met mijn bedrijf te starten. Het voelt alsof ik nu het complete plaatje in beeld heb en ik heb nu een mooi toekomstperspectief. 

Zou je de VA opleiding aan anderen aanbevelen?

Zeker! Ik raad echt iedereen deze opleiding aan. Want een bedrijf starten is leuk, maar een virtual assistant bedrijf starten bij Blueberry zorgt dat je niet eerst 26x dezelfde fout hoeft te maken. Je zit vanaf de eerste keer goed! Je kiest niet alleen je eigen weg, je wordt stap voor stap begeleid op je eigen weg.

Marlies Ijsvelt
Claudia Szokol
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik wilde meer voldoening en vrijheid uit mijn werk halen en in de VA opleiding van Thamara leerde ik precies hoe dat moet

Ik wist wat ik wilde, maar hoe ga ik dat doen... dat was de vraag

Jarenlang had ik de droom om mijn eigen business te starten. Ik wilde meer voldoening uit mijn werk halen en meer vrijheid ervaren. Meer vrijheid in waar en wanneer ik zou werken maar ook met wie ik het liefst wilde samenwerken. Het was voor mij dus wel duidelijk wat ik wilde, maar niet hoe ik hier invulling aan kon geven.

Alles werd duidelijk tijdens de VA opleiding

Tijdens de Blueberry virtual assistant opleiding is met behulp van de opdrachten en het contact met Thamara voor mij nu duidelijk geworden wat ik kan, leuk vind en welke kant ik met mijn business op wil.

Thamara is the best!

Thamara is een superleuk mens die goed aanvoelt wat je nodig hebt, of dat nu een schop onder je kont is of juist even wat tijd voor jezelf. Ze weet de  juiste vragen te stellen en zet je aan het denken. Dankzij Thamara en haar VA opleiding heb ik mezelf beter leren kennen en maak ik nu duidelijke keuzes. Hier ben ik Thamara enorm dankbaar voor.

Claudia Szokol​
Bianca van der Laan
www.zoz-va.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De VA opleiding loodst je door je opstartfase van je bedrijf heen en geeft je het inzicht om je bedrijf zo neer te zetten zoals jij dat zelf wilt

Bij Thamara spat het enthousiasme er vanaf

Ik wist wel dat ik voor mezelf wilde beginnen, maar wat ik precies wilde gaan doen en hoe ik dat moest aanpakken was me nog niet helder. Ik wilde een VA opleiding doen om de ins & outs van het VA-vak te leren. Ik heb voor Thamara gekozen want het enthousiasme spat er vanaf!

Ik kan studeren op de momenten dat het mij uitkomt. Wie wil dat nou niet?

Het is een erg praktische opleiding, wat ik heel fijn vindt. Daarnaast is het een thuisstudie én ik kan studeren op de momenten dat het mij uitkomt. Wie wil dat nou niet? Nu heb ik heb mijn bedrijf opgestart! Verder heb ik heel duidelijk inzichtelijk wat voor mij belangrijk is (vrijheid en gelukkig zijn met het werk dat ik doe), hoe ik mijn werkdagen wil inrichten en welke diensten ik wil aanbieden.

Vrijheid, zelfstandigheid en geluk zijn voor mij het állerbelangrijkst

De VA opleiding van Thamara is enorm inspirerend, praktisch en enthousiasmerend. Misschien wel het meest waardevol, maar wat ik eigenlijk al wel wist, dat vrijheid, zelfstandigheid en geluk (privé en werk) het állerbelangrijkst voor me zijn. Verder dat ik als VA meerdere diensten kan aanbieden (administratie, adviseren én teksten schrijven/redigeren), en dat ik me dus niet beperkt hoef te voelen 🙂 Ik raad het dan ook iedereen aan. Je krijgt energie van het uitvoeren van de opdrachten. De opleiding loodst je door je opstartfase van je bedrijf heen. Ook geeft de opleiding je veel inzichten in je gewenste levensstijl en helpt je om je bedrijf zo neer te zetten zoals jij dat wilt.

Bianca van der Laan
Kirsten Happel
www.studioduizendpoot.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara is positief, persoonlijk en motiverend

Ik leerde stap voor stap hoe je een eigen bedrijf start

Thamara’s gave levensstijl en het feit dat ze de Nederlandse markt zo goed kent, zorgden ervoor dat ik voor haar VA opleiding koos. Het belangrijkste dat ik tijdens de opleiding heb geleerd, is hoe je een eigen bedrijf start, stap voor stap en waar je op moet letten. Maar ook dat dat alles geen voorwaarde is om te kunnen starten als VA. Door Thamara’s persoonlijke, motiverende en positieve aanpak, ben ik nog meer overtuigd dat dit is wat ik wil!

Kirsten Happel​
Saskia Vandenbroeck
www.officeconfetti.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara veroordeelt je niet, ik heb met haar dingen besproken die ik met niemand anders heb besproken

Een persoonlijke en out-of-the-box VA opleiding

De virtual assistant opleiding van Thamara heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. De Blueberry VA opleiding is een out-of-the-box, praktisch en individueel traject waarin je jezelf beter leert kennen. 

Het persoonlijk contact was heel fijn

Het was zo fijn om veel contact te hebben met Thamara, ik heb met haar dingen besproken die ik met niemand anders heb besproken. Thamara veroordeelt niet en heeft nooit gepusht als ik iets niet zo handig deed.

Met de steun en motivatie van Thamara maak je alles waar!

Dankzij haar niet aflatende aansporing heb ik nu een eigen bedrijf met de perfecte naam, waar ik zo blij van word! Ook heb ik mijn eigen website gemaakt, ik heb al klanten en ik heb met heel wat tools leren werken.

Een belangrijke les die ik van Thamara leerde

Een belangrijke les die ik meeneem is dat het niet nodig is om alles perfect voor te bereiden. Geen enkele beslissing is definitief. Je moet er gewoon aan beginnen en dan worden dingen duidelijk. Ik ben zo blij dat ik Thamara heb leren kennen!

Saskia Vandenbroeck​
Eva van Wijk
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara is anders dan anderen, inspirerend en eerlijk. Dankzij haar weet ik zeker dat ik ondernemer wil zijn

Alles wat ik zocht in een VA opleiding

De virtual assistant opleiding was vanaf les 1 gaaf, interessant, informatief en alles wat ik ervan verwachtte. Thamara is anders, inspirerend, verhelderend, eerlijk, KICKASS! Mijn favoriete onderdeel van de VA opleiding was de module over websites, omdat ik daar zó creatief van werd, meer dan ik ooit geweest ben! Het belangrijkste dat ik uit de opleiding meeneem is dat ik zeker weet dat ik weer ondernemer wil zijn! Ik vind Thamara geweldig, heb het ontzettend naar mijn zin gehad en heb een hoop van Thamara geleerd.

Eva van Wijk​

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij

In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Sandra Keus
www.samenmetsan.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Het avontuur gaat beginnen, werken aan mijn eigen bedrijf vanuit het buitenland

Zonder Thamara had ik nooit zo'n grote stap kunnen zetten

Daar zit ik dan. Op Schiphol bij gate C15 te wachten op mijn vlucht naar Malaga. Het avontuur gaat beginnen, ik ga een paar maanden vanuit Spanje aan mijn eigen bedrijf werken. Wie had dat gedacht aan het begin van 2015? Ik herinner me nog goed dat ik Thamara via social media op het spoor kwam. Wauw, zij doet precies wat ik zou willen! Ik ben haar zo dankbaar voor alles. Ik durf echt wel te zeggen dat ik hier anders niet bij de gate zou hebben gezeten. Ze heeft me zoveel geleerd en zoveel van haar eigen tijd in mij gestopt. Ze is een heel tof mens en legt haar hele ziel en zaligheid in haar werk. Ik vind haar een kanjer en de leukste juf EVER!!!

Sandra Keus ​
Ingrid Rozema-Bouwman
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

In de spannende startfase van mijn bedrijf kon ik leunen op Thamara als mijn business coach

Thamara is een heel tof mens met een enorm groot hart

Thamara is mijn business coach en daar ben ik ongelooflijk blij mee. Thamara helpt mij te focussen, adviseert bij zakelijke beslissingen en geeft mij gevraagd en ongevraagd advies om mijn business nog beter te maken. Thamara heeft ervoor gezorgd dat ik in de super leuke, maar ook spannende startfase van mijn bedrijf altijd op iemand kon leunen en met vertrouwen aan mijn bedrijf kon blijven bouwen. Daarnaast is Thamara ook gewoon een heel tof mens met een enorm groot hart.

Ingrid Rozema-Bouwman​
Ilona Schuyzeman
www.organisatiekr8.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara is een luisterend oor en denkt met je mee, hierdoor had ik in no-time een eigen succesvolle VA business opgezet

Thamara, mijn persoonlijke business partner-in-crime

Ik vond het heel erg fijn om Thamara als Business Coach aan mijn zijde te hebben. Bovendien is ze de beste virtual assistant juf die er is! Haar VA opleiding vond ik inspirerend, leerzaam en boeiend. Daarbij dacht Thamara met me mee, hielp ze waar nodig, stimuleerde ze me als het even niet lukte en bovenal was ze een luisterend oor. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik zelf keuzes kon maken, stappen vooruit zetten en in no-time mijn eigen bedrijf had staan die nu succesvol draait. Zoals ze zelf zegt, ze is je business partner-in-crime en dat heb ik mogen ervaren!

Ilona Schuyzeman
Stephany Setoe
www.stephanysetoe.com
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara is een leuk en eerlijk mens bij wie ik mij veilig voel en die mij altijd in mijn waarde laat

Door de persoonlijke begeleiding van Thamara ontdekte ik mijn eigen kwaliteiten

Ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik echt een stok achter de deur nodig heb en met Thamara als VA coach had ik daar een ontzettend goed gevoel bij. En niet alleen vanwege de goede en leuke lesstof, de opdrachten en haar kennis en ervaring, maar ook echt vanwege Thamara zelf. Thamara is gewoon een leuk en eerlijk mens bij wie ik mij veilig voel en die mij altijd in mijn waarde laat. 

De VA opleiding is niet altijd makkelijk, maar juist daardoor was ik beter voorbereid

De opdrachten die ik moest maken en de vragen die ze gaf waren echt niet altijd even makkelijk, maar ze gaf mij alle ruimte en feedback om echt te groeien en te zoeken naar mijn (persoonlijke) kwaliteiten die ik daarna kon inzetten als virtual assistant. Thamara heeft echt zoveel uit mij weten te halen, waardoor ik beter voorbereid en zekerder was om mijn bedrijf als virtual assistant op te zetten en dat het ook echt ‘mij’ is en waar ik voor sta. En daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Stephany Setoe​
Josien Galama
www.josiengalama.com
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De steun en deskundigheid van Thamara hebben ervoor gezorgd dat ik dicht bij mezelf blijf EN een eigen VA bedrijf heb

In mijn enthousiasme wilde ik alles tegelijk

Toen ik begon met de Blueberry virtual assistant opleiding dacht ik dat ik meteen aan de slag zou gaan met m’n ideeën als freelancer. Dat ik direct naar de KVK zou gaan en aan het werk kon. Dit ging iets anders, gelukkig, want Thamara nam me eerst even mee terug in de tijd om een stevige fundering van mijn bedrijf te leggen. Wat wil je en wat vooral niet? Wat ging er afgelopen jaren goed, waar ben je goed in en welke eisen stel jij aan je bedrijf? Wie is je ideale klant en hoe ga je die bereiken?

Door de steun van Thamara twijfel ik nergens aan

Ik heb heel veel (misschien wel het meeste) aan deze eerste weken gehad. Ik ging veel sneller dan verstandig was en Thamara zorgde dat ik orde op zaken stelde voordat ik verder ging. Toen ik uiteindelijk echt naar de KVK ging stond ik veel steviger in mijn schoenen dan ik een half jaar eerder zou hebben gestaan. De steun en deskundigheid van Thamara hebben ervoor gezorgd dat ik dicht bij mezelf blijf EN een leuk bedrijf bestier. Zonder te twijfelen aan mezelf, mijn klant of mijn service.

Een stressvrij leven

Ik ben nu freelancer in email -, content – en social media marketing en werk enkel remotely (mijn kantoor thuis in Haarlem of een tropische plek in de wereld). Door de VA opleiding van Thamara te volgen staan de puntjes op de i en heb ik een (bijna) stressvrij leven. Ik kan iedereen met een freelance ambitie de Blueberry virtual assistant opleiding aanraden!

Josien Galama​
Stephanie Burgers
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De VA opleiding is effectief en vooral heel persoonlijk

Blijf dicht bij jezelf zodat je iets doet wat je leuk vindt

Ik liep al jaren met het VA ondernemerschap in mijn hoofd, maar had geen idee waar ik moest beginnen. En dan die twijfels; kan ik dit wel? Wat heb ik nou te bieden? Ik wilde dus graag de VA opleiding doen om de essentials van een eigen onderneming starten te leren. De VA opleiding bij Blueberry is goed te combineren met mijn fulltime baan, wat echt heel fijn is. Er wordt volledig gefocust op de belangrijke onderwerpen en ook nog eens aandacht besteed aan jezelf.

De VA opleiding besteedt naast de belangrijke onderwerpen ook veel aandacht aan jezelf

Ik heb dankzij de VA opleiding veel meer inzicht gekregen in mijn eigen kennen en kunnen. Het is heel veel informatie, maar ontzettend leuk en leerzaam! De opleiding is effectief en vooral heel persoonlijk. Het is zo waardevol voor me geweest om echt te ervaren hoe belangrijk het is om voor jezelf doelen te stellen en hier ook aan vast te houden. Blijf dicht bij jezelf zodat je iets doet wat je leuk vindt en zorg ervoor dat je hierbij blijft. Anders verval je terug in oude patronen en dat is juist niet de bedoeling als je een eigen onderneming opstart. Ik raad het dus ook iedereen aan. Het is niet alleen heel erg leuk, de informatie is ook makkelijk te verwerken en begrijpelijk voor iedereen.

Stephanie Burgers
Sjomara Specht
Sjomara Specht
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Door de persoonlijke en no-nonsense aanpak van Thamara is mijn eigen succesvolle VA business een feit!

Een VA opleiding met persoonlijke en straight forward begeleiding

De Blueberry virtual assistant opleiding is helder en overzichtelijk. De persoonlijke en straight forward begeleiding van Thamara hebben mij dan ook zeker geholpen. Ik hou van no-nonsense 😉 Van onzeker zijn over of dit wel de juiste sprong is naar zelfverzekerd van de daken schreeuwen dat mijn eigen succesvolle VA business een feit is, dat is wat de virtual assistant opleiding van Thamara mij heeft gebracht. 

De positieve energie van Thamara geeft mijn zelfvertrouwen een boost

Het meest waardevolle wat ik heb meegekregen is dat het niet erg is om niet alles meteen te weten, maar te blijven reflecteren en dan beslissingen te nemen. De energie van Thamara is ook heel aanstekelijk waardoor je weer een confidence boost krijgt en kan knallen als je even een dipje hebt. Super bedankt voor alle wijze lessen, ik hoor je af en toe nog in mijn hoofd als ik even vast loop.

Sjomara Specht​
Marieke de Oude
www.moneybliss.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Nooit meer 9 tot 5 in een suf kantoorgebouw

Je start je hele eigen VA bedrijf binnen een paar maanden

Door een interview dat ik heb gelezen met Thamara werd het virtual assistant vuurtje bij mij aangewakkerd. Dit leek mij zo fijn; niet meer van 9 tot 5 in een suf kantoorgebouw werken. 

In de VA opleiding kijk je vooral naar wie je zelf bent en wat je zelf wil

Niet veel later begon ik  bij Thamara met de VA opleiding om je eigen virtual assistant bedrijf op te starten. Ik heb voor haar gekozen omdat ze me aansprak, vlot en duidelijk is, en eerlijk is in wat wel en niet te bereiken is. Wat voor mij ook echt een pre was was dat het niet een echte secretaresseopleiding 2.0. was. Ik heb veel geleerd in de relatief korte periode van de opleiding, je maakt gewoon je hele bedrijf in een aantal maanden! Het is een stok achter de deur. Je beslist wat je absoluut wel en niet wil met je bedrijf.  Wat ik zo fijn vond aan de VA opleiding is dat je juist moet kijken naar wie jij bent en wat jij wilt, niet naar wat anderen doen en hebben.

Marieke de Oude​
Suzan Verschuur
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Dit is het! Ga ervoor! Doe wat je leuk vind!

De VA opleiding van Thamara is duidelijk, eerlijk en heel prettig

Al jaren werkte ik als zelfstandig (directie)secretaresse, maar het knaagde om iets anders te gaan doen. Toen ik las over het bestaan van de virtual assistant was ik om. Dit is het!! Maar omdat het echt anders werken is dan op locatie wilde ik een volwaardige virtual assistant opleiding doen. 

De VA opleiding laat je op een andere manier nadenken over jezelf

Ik heb voor Thamara gekozen omdat het een online opleiding is, zo fijn om in je eigen tijd te leren. Zoek niet verder zou ik zeggen, alles is duidelijk, eerlijk en heel prettig. Omdat je goed over jezelf na moet denken en keuzes moet maken, is het voor mij nu heel helder wat ik wel en niet meer wil. Echt alle onderwerpen komen aan bod. Ik weet nu hoe ik mijn werkzaamheden moet aanbieden, hoe ik aan opdrachtgevers kom en wat er aan online tools allemaal is en hoe je ermee werkt. En nog zo veel meer. Tegen anderen kan ik alleen maar zeggen ‘ga ervoor’! Doe wat je leuk vindt.

Suzan Verschuur​
Dorien Zwarthoed
Dorien Zwarthoed
www.thevirtualsupportcompany.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Inschrijven bij de Kvk is makkelijk, wat er daarna komt niet. Thamara gaf mij het overzicht wat ik miste

Waarom zelf het wiel uitvinden als het ook makkelijk kan?

Naar de KvK gaan en je inschrijven is makkelijk, wat daarna komt niet per se. Er komt zoveel bij kijken dat het gemakkelijk is om zaken over het hoofd te zien, ik vond het prettig om aan de hand genomen te worden en door een proces heen geleid te worden. Want waarom zou je alleen gaan zitten ploeteren om het wiel uit te vinden?

De meeste VA opleidingen zijn formeel, Thamara is persoonlijk en authentiek

Ik heb voor Thamara gekozen omdat ik de andere VA opleidingen veel te formeel vond. Thamara geeft de training met een duidelijke eigen authentieke en persoonlijke stijl, iets wat ik ook wil voor mijn business. Ik vond het ook heel prettig om te kunnen sparren over mijn hersenspinsels, vooral als ik dingen teveel aan het overdenken was. Ik wil altijd check, dubbelcheck en tripple check, terwijl ik het vaak de eerste keer al bij het rechte eind heb.

Thamara is rechtdoorzee, open, down to earth, realistisch en energiek

Het is zo waardevol voor me om weer te voelen dat ik op mezelf kan, en ook moet, vertrouwen. Listen to my gut, it’s right most of the time! Het traject lijkt lang, maar dat is het niet en het is absoluut de moeite waard om die tijd ervoor uit te trekken. Er komt best veel bij kijken als je het goed wilt doen. En Thamara is gewoon rechtdoorzee, open, down to earth, realistisch, energiek en authentiek.

Dorien Zwarthoed​
Anneke Hoek
www.kayasupport.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik heb iedereen vergeleken maar Thamara heeft echt de beste VA opleiding

Ik wilde weer vrij zijn om voor mezelf te kiezen

Toen ik keihard over mijn grenzen was gegaan merkte ik dat ik niet meer blij was met wat ik deed. Toen ik Thamara tegenkwam wist ik het zeker: ‘JA, dit is het’. Het was  één en al herkenning. Ik ben een ondersteuner in hart en nieren én ik wilde voor het werken kunnen sporten bijvoorbeeld of een paar dagen weg kunnen en mijn werk kunnen meenemen.

De VA opleiding van Thamara is vooruitstrevend en volledig

Ik heb echt wel bij anderen gekeken, maar de VA opleiding van Thamara sprak mij het meeste aan. De volledigheid, online support, geen diploma maar een eigen onderneming. Thamara is vooruitstrevend. Niet klassikaal, maar online. Een groot voordeel, want als virtual assistant speelt het leven zich online af. Tijdens de VA opleiding ben ik gegroeid van een mens die halfbakken keuzes maakte op basis van ratio, naar een ondernemer vol zelfvertrouwen die keuzes maakt vanuit het hart. 

Je leert over business, maar ook over genieten van het leven

Mijn resultaat na de virtual assistant opleiding is een onderneming én een berg zelfvertrouwen. Als je twijfelt, niet weet wat je wilt of hoe je het wilt, is de VA opleiding van Thamara een geweldig middel om tot inzichten te komen. Je leert over het opzetten van een eigen onderneming, maar ook om niet te vergeten te genieten.

Ik ben Thamara erg dankbaar

Ik ben heel erg dankbaar voor de Blueberry VA opleiding en voor alle dansjes die we hebben gedaan als er successen te vieren waren en troostende woorden als het even niet zo lekker ging. Maar vooral heel erg dankbaar dat ik na het eerste contact met Thamara heb doorgezet en voor mijzelf heb gekozen.

Anneke Hoek​
Debbie Neijhoft
www.debbieneijhoft.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Dankzij de VA opleiding heb ik nu een eigen onderneming en veel meer zelfvertrouwen

Thamara heeft echt goed nagedacht over de virtual assistant opleiding

Ik wilde al heel lang voor mijzelf beginnen, maar ik wist steeds niet goed waarin. Totdat het vak van virtual assistant op mijn pad kwam, dat bleek helemaal mijn ding. De virtual assistant opleiding bij Thamara sluit precies aan bij wat ik zocht. Het is duidelijk en rechtdoorzee en het persoonlijk contact is fijn. Je doorloopt het programma in je eigen tempo in een prettige leeromgeving en als je vragen hebt kan je deze altijd stellen. Er is zo goed nagedacht over de opleiding.

Als ondernemer werk je niet alleen aan je bedrijf, je werkt ook aan jezelf

Thamara stelt vragen en helpt je op weg als je ergens tegenaan loopt. Ze is heel eerlijk. Daar heb je echt wat aan en helpt je verder. Ik heb nu een eigen onderneming en veel meer zelfvertrouwen. Wat enorm waardevol is voor me is de realisatie dat je als ondernemer niet alleen hard werkt aan je bedrijf, maar ook aan jezelf. Dit vind ik fantastisch, zelf beslissingen en keuzes kunnen maken voelt zo goed. Ik ben heel blij dat ik deel uitmaak van de Blueberry VA community.

Debbie Neijhoft​
Wanda Suiker
www.virtualcleardynamic.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara is helder, toegankelijk en rechtdoorzee. Ze heeft gewoon heel veel ervaring

De VA opleiding gaf mij overzicht en een sterke basis

Ik had mij ingeschreven voor de introductietraining en dat vond ik zo gaaf, als snel wist ik zeker dat ik hier meer van wilde. Meer informatie, hulp en wegwijs gemaakt worden in een voor mij hele nieuwe wereld. Er is zoveel om te weten en kunnen namelijk, dat zou ik nooit zelf allemaal kunnen ontdekken. Ik had iemand nodig die mij de weg kon wijzen zodat ik niet zou verdwalen op het internet. De VA opleiding van Thamara is heel helder en toegankelijk, het is rechtdoorzee. Thamara heeft gewoon enorm veel ervaring. Nu weet ik wat ik wil. Ik heb overzicht en een sterke basis. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan, ik heb enorm veel geleerd.

Wanda Suiker​
Eveline Vrolijk
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De virtual assistant opleiding was echt een beleving, de hele ervaring was een positieve mindfuck die aanzet tot soulsearching

Ik wilde leren van een echte ervaringsdeskundige

Toen ik de pagina las over de virtual assistant opleiding werd ik meteen enthousiast, meedoen leek me een perfect begin. Ik vind het belangrijk om goed voorbereid aan iets nieuws te beginnen en ik wilde zo veel mogelijk leren van een ervaringsdeskundige als Thamara. Want wie zich spiegelt aan een ander, spiegelt zich zacht. 

Thamara's stijl en persoonlijkheid spraken mij erg aan

De praktijkgerichte, hands-on, lekker-aan-de-slag insteek van de VA opleiding spreekt me erg aan, net als Thamara’s enthousiasmerende persoonlijkheid en haar stijl. De virtual assistant opleiding was echt een ervaring, een beleving. Er zijn veel eye-openers geweest voor mij, echt elke week bracht weer een nieuwe eyeopener. Deze hele ervaring was een positieve mindfuck die aanzet tot soulsearching.

Eveline Vrolijk​
Leonie Koomen
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Tijdens de VA opleiding heb ik dankzij Thamara enorme persoonlijke stappen gezet

Alles kan als je er maar aan begint

Tijdens de VA opleiding heb ik ontzettend prettig contact gehad met Thamara, ze was altijd motiverend en inspirerend. Thamara heeft ervoor gezorgd dat ik dingen ging doen, die ik eerst niet durfde. Ik heb zulke enorme, persoonlijke stappen gemaakt en dat heeft veel veranderd voor me! Ik onderschat mezelf vaak en denk dan, dat gaat me vast niet lukken. Maar tijdens de virtual assistant opleiding ontdekte ik, dat als je er mee bezig bent, alles kan lukken. Geduld wordt beloond! Ik ben Thamara hier echt onwijs dankbaar voor.

Leonie Koomen​
Stephanie van Daal-Vos
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik heb bij verschillende virtual assistant opleidingen gekeken, maar Thamara sprong eruit met haar unieke en eigen stijl

De inhoud van de VA opleiding heeft me positief verrast

Ik was al gestart als virtual assistant, maar had behoefte aan meer achtergrond en begeleiding bij de keuzes die ik ging maken. Ik heb bij verschillende virtual assistant opleidingen gekeken, maar Thamara sprong eruit met haar website en verhaal. Ik vind haar schrijfstijl zo leuk, dat sprak me aan. Waar ik bij andere steeds het gevoel had… tja… is dit het nu, had ik bij deze opleiding meteen een YES! gevoel.

De VA opleiding is inspirerend en praktisch

De inhoud van de opleiding heeft me positief verrast. Ik heb er gevonden wat ik zocht, maar kreeg nog veel meer. De lesstof is prikkelend, inspirerend en lekker praktisch. Het tempo was hoog en ik heb er meer uren in gestoken dan ik van tevoren dacht. Dat was soms pittig, maar Thamara heeft daar goed op ingespeeld door extra ruimte te creëren. 

Thamara leert je meer dan alleen VA zijn

Keuzes maken is niet mijn sterkste kant en ik vond dit dan ook heel lastig, maar met het doorhakken van knopen kreeg ik wel het gevoel dat ik grote stappen aan het zetten was. Ik weet nu: it’s all about the mindset! Ik ben Thamara zo dankbaar! Ik vond het super tof om de VA opleiding bij haar te volgen. Ik heb heel veel van haar geleerd (niet alleen over virtual assistant zijn).

Stephanie vanDaal-Vos​
Léonie Klaver
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De kwaliteit van de lessen is erg hoog. Tijdens de VA opleiding heb ik mezelf beter leren kennen

Mijn bedrijf is niet langer een abstract idee, maar tastbaar!

Ik had echt geen idee waar ik moest starten om zelfstandig als virtual assistant aan de slag te gaan en tijdens de VA opleiding kon ik alles leren wat ik wil en moet weten. Waarom zelf het wiel uitvinden? De kwaliteit van de lessen is erg hoog. Tijdens het traject heb ik zowel mezelf leren kennen als lekker praktisch dingen geleerd. Zo had ik voor de opleiding nooit concreet gemaakt wat ik wil bereiken en hoe ik dat moet doen. Nu weet ik dat.

Thamara kijkt echt naar jou als persoon

Thamara heeft een hoop praktische tips gegeven en de wekelijkse feedback was top! Ook was het superfijn te zien dat Thamara echt kijkt naar jou als persoon en direct het programma aanpast waar nodig, in plaats van stug doorgaan met het originele plan. Ik was er al van overtuigd dat ik een goede keus had gemaakt met het volgen van de VA opleiding en Thamara’s aanpassingsvermogen bevestigt dit weer. Het was zo tof. Mijn bedrijf is niet langer een abstract idee, maar tastbaar! Ik krijg er zoveel energie van.

Léonie Klaver​
Marloes Durinck
Marloes Durinck
www.marloesdurinck.com
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara leerde mij alles over social media

Echt een super overzichtelijke opleiding die je stap voor stap verder brengt

Ik vond het lastig om online zichtbaar te zijn. Ik had geen inspiratie en vond het moeilijk om de juiste mix te vinden tussen zakelijk en persoonlijk. Ik wilde ook echt waarde delen, niet iets posten om het posten. Ik wilde echt de verbinding zoeken en ook mijzelf laten zien als persoon achter de ondernemer. Mensen kennis met mij en mijn bedrijf te laten maken. Daarom moest er iets veranderen.

Dicht bij jezelf blijven brengt je het verst

Thamara heeft veel ervaring met social media en daarnaast een interessante opleiding natuurlijk. Nu heb ik meer inzicht in mijn eigen social media gedrag, tips en tricks wat wel en niet werkt en een social media strategie gemaakt waar ik mee verder kan werken. Ik heb nu veel likes en reacties als ik iets plaats online en daar zijn al allemaal nieuwe contacten uitgekomen. Thamara is gewoon heel toegankelijk, leuk en praktisch. En nu weet ik: dicht bij jezelf blijven brengt je het verst. Echt een super overzichtelijke cursus die je stap voor stap verder brengt.

Marloes Durinck​
Monique Langeslag
Monique Langeslag
www.moniqueaandeslag.nl
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Ik kan altijd rekenen op hulp en ik haal veel nieuwe opdrachten binnen via de VA community

Een positieve groep vriendinnen

De vibe in de Blueberry VA community is heel positief en de gunfactor is hoog. Er is heel veel kennis en ervaring te vinden. Via de groep kwam ik erachter dat er ook twee leuke collega’s bij mij in de buurt wonen, waar ik nu regelmatig mee afspreek. Er kunnen dus ook nog hele toffe vriendschappen en samenwerkingen uit ontstaan.

Ik heb meer zelfvertrouwen

Door de Blueberry VA community ging er een wereld voor mij open. Als starter nam ik als een spons alles op en nu ik inmiddels twee jaar bezig ben vind ik het nog steeds een fijne groep. Het is een waardevolle kennisbank en een groot netwerk. Dankzij deze toffe community sta ik er echt niet alleen voor. Ik kan altijd rekenen op hulp en ik haal veel nieuwe opdrachten binnen via de groep.

Monique Langeslag​
Marije Kievits
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara geeft je de vrijheid om het op je eigen manier te doen en je werk en leven in te delen zoals je zelf wilt

Met alles wat ik nu heb geleerd kan ik gelijk aan de slag als virtual assistant

Ik ben bescheiden en een twijfelaar en daarom hou ik ervan eerst dingen goed te bestuderen en te leren voordat ik het in de praktijk toepas. De VA opleiding van Thamara was echt super. Het was pittig om het naast mijn fulltime baan te doen, maar met alles wat ik nu heb geleerd kan ik gelijk aan de slag.

Er is in het leven zoveel meer mogelijk dan je denkt

Ik vond het heel leuk om te onderzoeken hoe ik mijn leven precies wil inrichten en waarom. Waar ik eerst altijd dacht dat het in het leven of het één of het ander is weet ik nu dat dat helemaal niet zo is. Het was voor mij heel belangrijk om te ervaren dat ik het echt op mijn eigen manier kan doen en dat er zoveel meer mogelijk is dan je denkt. Je hebt de vrijheid om je werk en je leven zelf in te delen zoals jij het wilt.

Ik heb van Thamara marketingtechnieken geleerd die wel bij mij passen

Zo vond ik de marketinglessen in de VA opleiding moeilijk, want het is niet echt mijn ding, maar nadat ik de opdrachten had gedaan bleek dat ik eigenlijk hele leuke marketingtechnische dingen kan doen die toch bij mij passen. Ik ben zo enthousiast nu en ik weet dat alles mogelijk is.

Marije Kievits​
Marjanka Dinnissen
Marjanka Dinnissen
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

Thamara inspireert velen, zo ook mij. Ze werkt vanuit haar passie, waardoor werken juist ontspannend wordt. Ze kan je laten stralen.

Ik wilde terug naar de basis om verder te kunnen groeien

Ik was al voor mezelf begonnen maar merkte dat ik een boost nodig had om door al mijn vragen, twijfels en onzekerheden te prikken. Deze twijfels, vragen en onzekerheden zijn voor mij de drie duiveltjes die zo gewoon zijn geworden voor me dat het lijkt of ze bij alles wat ik doe op mijn schouder zitten. Hier wilde ik vanaf en om mijn VA bedrijf te laten groeien wilde ik daarom weer bij de basis beginnen om zo stap voor stap duidelijkheid te creëren en mijn onzekerheden te tackelen.

Thamara prikt door alle onzekerheden heen en ziet de kracht van iemand

Ik wilde per se de VA opleiding bij Blueberry doen want Blueberry heeft Thamara en dat hebben anderen niet. Thamara inspireert velen, zo ook mij. Ze werkt vanuit haar passie, waardoor werken niet vermoeiend is maar juist ontspannend wordt. Ze kan je laten stralen. Ze prikt door alle onzekerheden heen en ziet de kracht van iemand. Ze is eerlijk en zorgt altijd weer voor nieuwe inzichten en het bekijken van alles vanaf een andere kant. Alles aan Blueberry Dynamic is duidelijk en eerlijk, de vibe is heel positief. Zonder Thamara had ik allang het bijltje erbij neer gegooid. Maar nu na de virtual assistant opleiding weet ik dat ik het kan en dat is onbetaalbaar voor me.

Marjanka Dinnissen​
Linda de Vries
BEOORDELING: 5/5 sterren
5/5

De VA opleiding is helder en Thamara is persoonlijk erg betrokken

Thamara leerde mij een volledige onderneming starten

Ik merkte dat ik meer uit mezelf wilde halen, wat heb ik allemaal in me? Ik zat in een sleur en wilde al een paar maanden wat anders dan de zorg (waar ik vandaan kom). Dit betekende dus dat ik in mezelf moest investeren en aan mezelf moest werken om iets te bereiken. Maar om zonder ervaring een onderneming te starten en dingen te doen die ik nog nooit heb gedaan vond ik spannend.

Thamara gaf mij de kracht en energie om er echt voor te gaan

De wijze van opleiden bij Blueberry Dynamic sprak me heel erg aan, net als de ondernemer erachter. Thamara heeft me in de VA opleiding niet alleen geleerd wat een virtual assistant doet, maar ook om een volledige onderneming op te starten. Ik heb heel veel zelfvertrouwen opgedaan. Ik geloof in mezelf en geloof nu dat ik een ondernemer kan zijn. Dat geeft mij energie en kracht om hiervoor te gaan. Ik haal veel plezier en energie uit het werken aan de VA opleiding en mijn onderneming. Als je meer uit jezelf wil halen op ambitieus en persoonlijk gebied moet je de opleiding echt doen. Thamara is heel betrokken en de opleiding is duidelijk. Alles is gericht op jouw succes.

Linda de Vries

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: