De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Virtual Assistant Vacatures

Altijd de nieuwste vacatures voor Virtual Assistants

Virtual Assistant Vacature:

Gezocht: Team-member / designer voor professionele (Canva) presentaties

Indicatie uurtarief: tussen €45 en €60

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het ontwerpen/aanpassen en uitwerken van meerdere presentaties die ik wil gebruiken binnen mijn coaching business.

De voorkeur gaat uit naar presentaties binnen Canva, omdat ik hier zelf mijn social media design ook mee opmaak en dit wellicht makkelijk is als ik voorbeelden en opzetjes plaats waar jij dan mee door kunt.

Klikt het echt goed, en zie ik dat je ontwerpen echt goed bij mijn branding passen, dan geef ik uiteindelijk ook graag het ontwerpen en opmaken (wellicht ook plaatsen) van de social media content uit handen.

Ik werk het liefst met een vast team, dus ik zoek iemand die goed past bij mijn bedrijf en op de lange termijn steeds in te schakelen is voor het opmaken van slides voor videomateriaal voor de klanten binnen mijn coaching & sales presentaties.

Een voorwaarde is wel dat je open staat om te ‘sparren’ over je ontwerpen en bereid bent om mee te denken om het uiteindelijke doel van de presentaties zo goed mogelijk tot uiting te kunnen brengen.

Aarzel niet om telefonisch contact op te nemen, want ik vind persoonlijk contact belangrijk in een wereld waar tegenwoordig iedereen zichzelf VA noemt, en zonder professionele scholing/ervaring en ontwikkeling zo snel mogelijk geld wil verdienen.

Met vriendelijke groet,

Deze vacature is gesloten

Reageren is niet langer mogelijk.
Schrijf je gratis in voor de nieuwste Virtual Assistant Vacatures.

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Video:

Wist je dat 8 van de 10 Virtual Assistants helemaal geen reactie krijgt als ze solliciteren op een vacature. Gemiste kansen vind ik!

Wat doen de Virtual Assistants die wel succes hebben anders? Wat is hun geheim? Ik zocht het uit.

In deze video geef ik je 5 magisch simpele vacaturetips waarmee je als virtual assistant je solicitaties omtovert tot een onverslaanbare klantmagneet.

Plaats een vacature:

Zoek je een Virtual Assistant?

Plaats gratis een vacature in de  grootste Virtual Assistant community van Nederland. Bereik meer dan 3000 vakkundige Support Professionals.

Vind in drie simpele stappen jouw toegewijde Support Professional op afstand.

1

Klik op de knop hieronder

2

Vul het formulier in

3

Ontvang reacties uit het grootste Virtual Assistant netwerk van Nederland

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: