De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Virtual Assistant Vacatures

Altijd de nieuwste vacatures voor Virtual Assistants

Virtual Assistant Vacature:

HR Professionals gezocht

Steeds meer virtual assistants zijn werkzaam in HR en daarmee ontstaan mooie nieuwe werkmogelijkheden. Blueberry Dynamic is daarom een kennispartnerschap aangegaan met een superinteressante HR startup, om de mogelijkheden voor HR virtual assistants te onderzoeken en vooruit te helpen.

Ben je een VA met HR ervaring? Dan zoeken wij jou.

Jij

bent virtual assistant
werkt nu samen met één of meer HR afdelingen of individuen, of hebt dat gedaan
vindt HR fantastisch

Wij zoeken

Enthousiaste virtual assistants met HR ervaring die willen deelnemen aan een interactieve werkgroep. We willen de rol van de VA binnen HR onderzoeken, met als doel de link tussen VA’s en HR afdelingen te bevorderen, nieuwe werkmogelijkheden te creëren en de samenwerking tussen beide partijen te versimpelen.

Onze kennispartner is expert op HR gebied, net als jij. Deze kennis en ervaring willen we met elkaar uitwisselen zodat we samen deze tak van het vak verder kunnen ontwikkelen. Een ontzettend gave kans voor iedereen.

Zo ziet het eruit
Met een klein clubje enthousiaste HR professionals starten we een besloten werkgroep hier op het forum. Een informele plek achter de schermen waar we elkaar vragen stellen, ervaringen uitwisselen en met ideeën komen. Samen kijken we waar dat toe leidt.

Voorwaarden
Naast dat je een VA bent met HR ervaring is het ook belangrijk dat je het leuk vindt om je kennis te delen en hier met anderen over te kletsen. Het is een actieve werkgroep en we hebben een gezamenlijk doel. Alleen meelezen uit interesse helpt binnen deze context niemand vooruit, dus je moet echt mee willen praten. Kortom, je moet het tof vinden om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van je vakgebied en het creëren van nieuwe werkgelegenheid en kennismogelijkheden voor jezelf en anderen.

Details

We kickstarten de groep binnenkort met z’n allen op een vaste datum en tijdstip. Daarna kan je inloggen en meepraten wanneer het jou uitkomt, net zoals je gewend bent hier op het forum. Het is een kortlopend project.

Interesse?

Heb je vragen? Stel ze dan hieronder, dan kan ik ze meteen voor iedereen beantwoorden. En heb je zin om mee te doen? Mail mij, Thamara, dan even en zet in de onderwerpregel HR werkgroep. Per mail zal ik je dan alles vertellen wat je moet weten.

Ik heb er ontzettend veel zin in, dit wordt hartstikke gaaf.

Cheers,

Thamara
& Blueberry Dynamic

Deze vacature is gesloten

Reageren is niet langer mogelijk.
Schrijf je gratis in voor de nieuwste Virtual Assistant Vacatures.

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Video:

Wist je dat 8 van de 10 Virtual Assistants helemaal geen reactie krijgt als ze solliciteren op een vacature. Gemiste kansen vind ik!

Wat doen de Virtual Assistants die wel succes hebben anders? Wat is hun geheim? Ik zocht het uit.

In deze video geef ik je 5 magisch simpele vacaturetips waarmee je als virtual assistant je solicitaties omtovert tot een onverslaanbare klantmagneet.

Plaats een vacature:

Zoek je een Virtual Assistant?

Plaats gratis een vacature in de  grootste Virtual Assistant community van Nederland. Bereik meer dan 3000 vakkundige Support Professionals.

Vind in drie simpele stappen jouw toegewijde Support Professional op afstand.

1

Klik op de knop hieronder

2

Vul het formulier in

3

Ontvang reacties uit het grootste Virtual Assistant netwerk van Nederland

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: