De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Virtual Assistant Vacatures

Altijd de nieuwste vacatures voor Virtual Assistants

Virtual Assistant Vacature:

Maatschappelijk betrokken Virtual Assistant

Functieomschrijving
Vacature: Virtual Assistant / Secretaris
Aantal uur p/w : 10 of 16 uur (geef je voorkeur aan, minimaal 10 tot maximaal 16 uur p/w)
Locatie/werkplek : Rotterdam / Den Haag (en thuis)
Project : zzp basis bespreekbaar.
Periode : startdatum in overleg

Ben jij op zoek naar een echte combinatiefunctie, ben jij die hele goede assistent en/of heb je ervaring als secretaris? Heb je eerder de verslaglegging voor een (geschillen)commissie verzorgd (of gelijksoortige overleggen)? Houd jij je in het maaiveld van belangen goed staande, heb je gevoel voor politieke verhoudingen en ben je taalkundig sterk? Lees dan zeker verder!

De organisatie:
Onze opdrachtgever is een organisatie met een helder maatschappelijk karakter. De sfeer is open en professioneel. De organisatie bestaat al lang, is ondernemend, ambitieus en zeer betrokken.

De functie:
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een secretaris / Virtual Assistant. In deze functie werk je ter ondersteuning van de geschillencommissie. Voor hen organiseer je het agendabeheer, het plannen van de hoorzittingen en vergaderingen en de termijnbewaking. Je houdt de mailbox bij, verstuurt de bevestiging en zorgt dat deze wordt beoordeeld. Vervolgens geef je aan of het geschil ontvankelijk wordt verklaard en indien dat zo is plan je de zitting in. Deze zittingen vinden één keer per maand op woensdagavond plaats. Je stelt de agenda’s op, verzorgt de (concept)stukken en dossiervorming. Je verstrekt de stukken ten behoeve van de hoorzittingen. Het voorbereiden en opstellen van de concept adviezen van de geschillencommissie. Verslaglegging van de hoorzittingen. Draagt zorg voor de afdoening van zaken, gedane toezeggingen, het bijhouden van voortgangssignalering en dergelijke.
Jij bent hierbij aanwezig om er een concreet, helder verslag van te maken. Je verstuurt bevestigingen, vergaart de benodigde informatie en stelt de dossiers op, welke je op nauwkeurige wijze bijhoudt. Op het moment dat het advies wordt uitgebracht zorg je voor de juiste en volledige distributie. Ook coördineer je de dagelijkse werkzaamheden en organiseer je de bijeenkomsten.

De ideale kandidaat / de ideale nieuwe collega:
Is discreet, werkt zeer accuraat en is taalkundig sterk. Kan goed omgaan met gevoelige situaties, heeft oog voor verhoudingen en kan op diverse niveaus communiceren. Kan bijzonder snel schakelen in situaties, onderwerpen en niveaus. Houdt van organiseren en prioriteiten stellen. Is betrokken, denkt in oplossingen en heeft het doel voor ogen. Is energiek, heeft gevoel voor humor en is een kei in communiceren (zowel mondeling als schriftelijk).

Functie-eisen:
o Relevante, recente en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
o Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
o Goede beheersing Microsoft Office.

Arbeidsvoorwaarden
Wat verdient een Assistent / Secretaris?
Een marktconform salaris of ZZP tarief (max. €55,- per uur).

Bereikbaarheid:
Onze opdrachtgever is uitstekend bereikbaar met ov, fiets, auto of lopend. Helaas zijn er geen parkeermogelijkheden bij de organisatie, maar wel op ± 10 minuten loopafstand. Het is mogelijk om, in overleg, thuis te werken.

Vragen:
Voor meer informatie en/of vragen neem je contact met ons op via het telefoonnummer [contactgegevens verwijderd] of [contactgegevens verwijderd]

Om in aanmerking te komen voor deze vacature ontvangen we:
Bij interesse/vragen kun je rechtstreeks contact opnemen [contactgegevens verwijderd]. En dan is het fijn als je er even bij zegt dat je de VA vacature hebt gevonden via mij: [contactgegevens verwijderd]

M/V:
Uiteraard worden zowel mannen als vrouwen uitgenodigd om op deze Virtual Assistant vacature te reageren.

Procedure:
Slabbers De Lange conformeert zich aan de NVP Sollicitatie Code en werkt volgens het NBBU anti-discriminatie beleid. Referenties checken is onderdeel van de procedure. Alle dienstverlening van SDL geschiedt onder toepasselijkheid van onze Privacystatement (allen in te zien via www.slabbersdelange.nl).

Standplaats
Den Haag

Over de sollicitatieprocedure
Slabbers De Lange – the assistant company – is de vertrouwde naam voor assistants binnen het bedrijfsleven en de overheid. Slabbers De Lange is dé specialist op het gebied van: arbeidsbemiddeling, de Slabbers De Lange Secretariaatscan, assessment, training on the Job, coaching & outplacement.

Deze vacature is gesloten

Reageren is niet langer mogelijk.
Schrijf je gratis in voor de nieuwste Virtual Assistant Vacatures.

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Video:

Wist je dat 8 van de 10 Virtual Assistants helemaal geen reactie krijgt als ze solliciteren op een vacature. Gemiste kansen vind ik!

Wat doen de Virtual Assistants die wel succes hebben anders? Wat is hun geheim? Ik zocht het uit.

In deze video geef ik je 5 magisch simpele vacaturetips waarmee je als virtual assistant je solicitaties omtovert tot een onverslaanbare klantmagneet.

Plaats een vacature:

Zoek je een Virtual Assistant?

Plaats gratis een vacature in de  grootste Virtual Assistant community van Nederland. Bereik meer dan 3000 vakkundige Support Professionals.

Vind in drie simpele stappen jouw toegewijde Support Professional op afstand.

1

Klik op de knop hieronder

2

Vul het formulier in

3

Ontvang reacties uit het grootste Virtual Assistant netwerk van Nederland

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: