De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Virtual Assistant Vacatures

Altijd de nieuwste vacatures voor Virtual Assistants

Virtual Assistant Vacature:

Personal Assistant vacature

Ik ben een drukke ondernemer met een succesvol subsidieadvieskantoor. Daarnaast ben ik bezig met de opstart van een nieuwe onderneming. Doordat beide ondernemingen goed draaien, kom ik nu om in het werk. Het voornaamste probleem is dat ik het overzicht kwijt ben, waardoor er snel fouten gemaakt kunnen worden.

Ik ben zodoende in eerste instantie op zoek naar administratieve en organisatorische ondersteuning, zodat ik mij volledig op de inhoud kan focussen. Dit houdt in het in kaart brengen van alle activiteiten en deadlines en deze bijhouden; het maken van afspraken en het sturen van bevestigingsmails; het opstellen van offertes en facturen. Het is goed mogelijk dan in het verlengde van deze ondersteuning er ook lichte inhoudelijke ondersteuning wordt gevraagd. Dit in goed overleg met de VA.

Vergoeding is in overleg.

Hartelijke groet

Deze vacature is gesloten

Reageren is niet langer mogelijk.
Schrijf je gratis in voor de nieuwste Virtual Assistant Vacatures.

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Video:

Wist je dat 8 van de 10 Virtual Assistants helemaal geen reactie krijgt als ze solliciteren op een vacature. Gemiste kansen vind ik!

Wat doen de Virtual Assistants die wel succes hebben anders? Wat is hun geheim? Ik zocht het uit.

In deze video geef ik je 5 magisch simpele vacaturetips waarmee je als virtual assistant je solicitaties omtovert tot een onverslaanbare klantmagneet.

Plaats een vacature:

Zoek je een Virtual Assistant?

Plaats gratis een vacature in de  grootste Virtual Assistant community van Nederland. Bereik meer dan 3000 vakkundige Support Professionals.

Vind in drie simpele stappen jouw toegewijde Support Professional op afstand.

1

Klik op de knop hieronder

2

Vul het formulier in

3

Ontvang reacties uit het grootste Virtual Assistant netwerk van Nederland

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: