De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Virtual Assistant Vacatures

Altijd de nieuwste vacatures voor Virtual Assistants

Virtual Assistant Vacature:

Secretarieel virtual assistant gezocht

BOERDERIJENSTICHTING NOORD-HOLLAND

Secretarieel Medewerker Boerderijenstichting Noord-Holland (BSNH) Vanaf 1 april 2022

Hou je van stolpboerderijen in het Noord-Hollandse landschap en wil je ons bijstaan met het behoud ervan? De Boerderijenstichting Noord-Holland bestaat al meer dan 30 jaar en zet zich in voor het behoud van agrarisch erfgoed in Noord Holland. Het is een vrijwilligersorganisatie, maar voor het secretariaat zoeken we een actieve, nauwkeurige en klantgerichte medewerker voor circa 10 uur per week op freelance-basis. We houden kantoor in Stompetoren.

Jouw nieuwe functie

Als onze nieuwe Secretarieel Medewerker draag jij bij aan een efficiënte en effectieve organisatie van de activiteiten en projecten van de Boerderijenstichting Noord-Holland. Je opdrachtgever is het bestuur van de BSNH. Je werkt samen met de bestuurssecretaris, de andere bestuursleden en vrijwilligers. Je bent pro-actief en organiseert jouw taken op het secretariaat zelfstandig en met plezier. Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:

Het verwerken van diverse vragen in de mailbox Het beantwoorden van de telefoon Agendabeheer (planning, verspreiding, afspraken maken, etc.) Planning en uitvoering van activiteiten (uitnodigingen, organisatie) Verslaglegging t.a.v. vergaderingen Bijhouden website en beeldbank Social media beheren Archief bijhouden Algemeen ondersteunende taken voor het team.

Dit ben jij

Allereerst ben je zelfstandig. Dit is momenteel extra belangrijk omdat er veel thuis gewerkt wordt. Daarnaast weet jij duidelijk en correct met mensen te communiceren, zowel in persoon, aan de telefoon als per mail. Met nauwkeurigheid en klantvriendelijkheid weet jij de benodigde en gevraagde zaken snel te organiseren. Daarnaast zien wij graag:

Een werk- en denkniveau op minimaal MBO4 niveau; Kennis en ervaring met Microsoft Office, Dropbox én Teams; Kennis van digitale middelen en social media Relevante werkervaring, bijvoorbeeld als secretaresse.

Dit krijg jij van ons

Een contract van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging, uurtarief in overleg. Een gezellige werkomgeving; Bevlogen, aardige collega’s. Werkschema in overleg.

Voor meer informatie mail Jaap-Jan Fit, bestuurssecretaris BSNH via [contactgegevens verwijderd]

Deze vacature is gesloten

Reageren is niet langer mogelijk.
Schrijf je gratis in voor de nieuwste Virtual Assistant Vacatures.

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Video:

Wist je dat 8 van de 10 Virtual Assistants helemaal geen reactie krijgt als ze solliciteren op een vacature. Gemiste kansen vind ik!

Wat doen de Virtual Assistants die wel succes hebben anders? Wat is hun geheim? Ik zocht het uit.

In deze video geef ik je 5 magisch simpele vacaturetips waarmee je als virtual assistant je solicitaties omtovert tot een onverslaanbare klantmagneet.

Plaats een vacature:

Zoek je een Virtual Assistant?

Plaats gratis een vacature in de  grootste Virtual Assistant community van Nederland. Bereik meer dan 3000 vakkundige Support Professionals.

Vind in drie simpele stappen jouw toegewijde Support Professional op afstand.

1

Klik op de knop hieronder

2

Vul het formulier in

3

Ontvang reacties uit het grootste Virtual Assistant netwerk van Nederland

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: