De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Virtual Assistant Vacatures

Altijd de nieuwste vacatures voor Virtual Assistants

Virtual Assistant Vacature:

Virtual assistant voor klantenservice / social Media / blogs

Klanten van My Glossy maken gepersonaliseerde luxe magazines en boeken als cadeau of voor hun bedrijf. Gebruikers van My Glossy maken gebruik van onze templates in het ontwerpprogramma op onze website. Ze passen deze aan met hun teksten en foto’s. Mensen kunnen vanaf 1 exemplaar bestellen en ontvangen de gedrukte exemplaren binnen 5 werkdagen op hun adres.

Mijn visie is iedereen in staat stellen om een mooi boek of magazine te maken met professioneel resultaat zonder dat daar ontwerpkennis voor nodig is. Door mensen de middelen te bieden en het laagdrempelig te maken.

De ideale situatie is een uitbreiding met een samenwerking tussen 2 personen/bureau van 2 samenwerkende VA’s zodat er de gehele week bezetting is en dat deze elkaar ook vervangen tijdens vakanties. Ik ben echt op zoek naar personen om mee samen te werken die het klantcontact overnemen en managen.

Werkzaamheden
Klantenservice: Het beantwoorden van gebruikersvragen via ons klantenservicesysteem (vergelijkbaar met email) en soms telefonisch. Deze vragen gaan vaak over de werking van het online programma waarmee gebruikers de boeken en glossy’s maken maar ook over bestellingen & levertijden

Tips & faq’s schrijven: Signaleren waar de meeste vragen over gaan en advies uitbrengen hoe we hierin beter kunnen voorzien in de informatievoorziening op de website en overige kanalen om het aantal klantvragen terug te brengen. Ook het schrijven en aanpassen/up to date houden van de faq’s op de website is onderdeel van de werkzaamheden

Communicatie met partners: Onderhoud het contact met leveranciers over bestellingen en stuurt bij waar nodig

Blogs schrijven en Social Media kanalen beheren: In samenwerking met het Marketingbureau schrijf je blogs op www.myglossy.nl en plaats je deze op onze social media kanalen.

Social media beheer: Je reageert op klanten die contact met ons zoeken via onze Social Media kanalen. Op dit moment zijn dat Facebook & Instagram. Binnenkort breiden we dat uit naar TikTok.

Het gaat om een functie van ongeveer 10 uur per week.

Ideale virtual assistant
– Zelfstandig en pro-actief met als doel het aantal klantvragen terugbrengen en de klantervaring te optimaliseren. Je bent ook een sparringspartner voor nieuwe ideeën en je denkt mee over hoe processen beter kunnen.

– Iemand die gestructureerd en zelfstandig werkt. Vriendelijk en behulpzaam naar klanten en een leuke manier van schrijven.

– Als je een achtergrond of interesse hebt in Fotografie, ontwerp, dtp of schrijven. Misschien heb jij ook een zwak voor magazines of droom je er van om je eigen kookboek of reisboek te schrijven dan zou dat helemaal mooi zijn.

Start
Per direct ivm inwerken. Het liefst start met inwerken zo snel mogelijk en vanaf eind juli of begin augustus zelfstandig inzetbaar. Je wordt ingewerkt en de systemen worden je uitgelegd. Als voorbereiding kun zelf een glossy maken met ons programma en ben ik benieuwd wat je er van vindt om dat te doen. Zo leer je het programma en de klantreis op de website kennen.

Reageren
Reacties aan [contactgegevens verwijderd]

Yorick

Deze vacature is gesloten

Reageren is niet langer mogelijk.
Schrijf je gratis in voor de nieuwste Virtual Assistant Vacatures.

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Video:

Wist je dat 8 van de 10 Virtual Assistants helemaal geen reactie krijgt als ze solliciteren op een vacature. Gemiste kansen vind ik!

Wat doen de Virtual Assistants die wel succes hebben anders? Wat is hun geheim? Ik zocht het uit.

In deze video geef ik je 5 magisch simpele vacaturetips waarmee je als virtual assistant je solicitaties omtovert tot een onverslaanbare klantmagneet.

Plaats een vacature:

Zoek je een Virtual Assistant?

Plaats gratis een vacature in de  grootste Virtual Assistant community van Nederland. Bereik meer dan 3000 vakkundige Support Professionals.

Vind in drie simpele stappen jouw toegewijde Support Professional op afstand.

1

Klik op de knop hieronder

2

Vul het formulier in

3

Ontvang reacties uit het grootste Virtual Assistant netwerk van Nederland

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: