De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Virtual Assistant Vacatures

Altijd de nieuwste vacatures voor Virtual Assistants

Virtual Assistant Vacature:

Virtual assistant voor organisatie met maatschappelijke missie

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN VIRTUAL ASSISTENT OP ZZP-BASIS

Wil jij graag een opdracht vervullen bij een organisatie met een maatschappelijke missie? Weet jij van aanpakken en beschik jij over organisatorische kwaliteiten? En bied je daarnaast graag ondersteuning aan het vergroten en verbeteren van onze organisatie? Kom dan Woonzorg – Begeleid Wonen Nederland versterken.

‘Our story will inspire you!’

Wij willen kwetsbare jongeren vanaf 18 jaar oud uitdagen hun dromen te ontdekken en deze te gaan realiseren. Wij helpen en begeleiden onze cliënten bij het dagelijks functioneren en het vergroten van hun zelfredzaamheid.

Wat ga je doen:

  • Vanuit jouw rol als virtual assistent zorg je voor werk gemak en ondersteuning aan de locatiemanagers. Je zorgt ervoor dat wensen, behoeften en problemen worden gehoord en biedt hierin ondersteuning aan het managementteam.

  • Je voert administratieve werkzaamheden uit en hebt een kritisch analytisch vermogen om administratie op de juiste manier te kunnen verwerken. Denk aan het opstellen van huurovereenkomsten, verwerken van huur- & energieverhogingen en wijzigingen in cliëntadministratie.

  • Je bent verantwoordelijk voor de online vertegenwoordiging van de organisatie; zo voer je bijvoorbeeld het social media plan uit en voer je werkzaamheden uit om de organisatie professioneel te vertegenwoordigen.

  • Je ondersteunt locatiemanagers bij lopende zaken, opdrachten en projecten die spelen op dat moment. Bijvoorbeeld audits, interne communicatie, software wijzigingen, contacten met externe partijen.

  • Je denkt actief mee over groei en ontwikkeling van de organisatie en levert een bijdrage aan de optimalisering daarvan.Onze ideale virtual assistantIs een expert in het bewaken van overzicht, werk accuraat en kan snel schakelen tussen verschillende activiteiten. Je werkt graag zelfstandig en bent proacitief. Vanzelfsprekend ben je klantgericht en kun je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring in secretariële werkzaamheden. Verder draag je onze missie een warm hart toe en vind je een sociale en gezellig relatie op de digitale werkvloer ook belangrijk.Je werkt voor Begeleid Wonen Nederland breed met locaties in Tilburg, Apeldoorn, Helmond en Eindhoven. De werkzaamheden kunnen hoofdzakelijk digitaal worden uitgevoerd. Incidenteel kan gevraagd worden een keer naar locatie te komen. Mobiliteit per auto of openbaar vervoer is daarom noodzakelijk.

Wat bieden wij

Een opdracht waarin je kunt bijdragen aan de maatschappelijke missie van onze organisatie. Een grote diversiteit aan taken en ruimte om eigen intiatieven te ontplooien.

De opdracht is voor gemiddeld 24 uur per week en initeel voor een periode van 6 maanden daar twee collega’s met verlof zijn.

Verder bieden wij jou een fijne samenwerking met enthousiaste en betrokken collega’s. In onze samenwerking zal je een integere manier van communiceren ervaren. We zijn allemaal enorm betrokken bij de organisatie en onze cliënten. Heb je zin om mee te bouwen aan onze sterk groeiende organisatie?

Laat van je horen en ‘Let your story inspire us!’

Stuur ons een e-mail naar [contactgegevens verwijderd] en wij zijn benieuwd wat jou inspireert om ons te komen ondersteunen. In verband met de vakantieperiode plannen we de eerste gesprekken in de week van 15 augustus a.s.

We kijken uit naar je reactie!

Deze vacature is gesloten

Reageren is niet langer mogelijk.
Schrijf je gratis in voor de nieuwste Virtual Assistant Vacatures.

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Video:

Wist je dat 8 van de 10 Virtual Assistants helemaal geen reactie krijgt als ze solliciteren op een vacature. Gemiste kansen vind ik!

Wat doen de Virtual Assistants die wel succes hebben anders? Wat is hun geheim? Ik zocht het uit.

In deze video geef ik je 5 magisch simpele vacaturetips waarmee je als virtual assistant je solicitaties omtovert tot een onverslaanbare klantmagneet.

Plaats een vacature:

Zoek je een Virtual Assistant?

Plaats gratis een vacature in de  grootste Virtual Assistant community van Nederland. Bereik meer dan 3000 vakkundige Support Professionals.

Vind in drie simpele stappen jouw toegewijde Support Professional op afstand.

1

Klik op de knop hieronder

2

Vul het formulier in

3

Ontvang reacties uit het grootste Virtual Assistant netwerk van Nederland

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: