De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Virtual Assistant Vacatures

Altijd de nieuwste vacatures voor Virtual Assistants

Virtual Assistant Vacature:

Virtual assistant voor personal health coach

Een klant van mij is op zoek naar iemand die hem verder kan helpen bij de volgende stap in het bouwen van zijn business. Hij zoekt specifiek iemand die hem op technisch/marketing gebied kan helpen (o.a. maken van slides/presentaties voor zijn online leeromgeving, bouwen van funnels, sparringpartner).

Dit is niet mijn specialisme, maar er zullen vast genoeg virtual assistants hier zijn die dit wel als specialisme hebben ?.

Hij is gestart met het bouwen van een online leeromgeving (in Huddle). Hij heeft al een videograaf waarmee hij content gaat opnemen, maar deze houdt zich niet bezig met bijvoorbeeld het opmaken van online presentaties (slides/edits) met bewegende beelden. Hij heeft hier extra hulp bij nodig, daarnaast eventuele ondersteuning bij social media marketing, meedenken voor goede content en een sparringpartner.

Hij wil zijn online leeromgeving zo opzetten dat het voor de klant makkelijk is om de concentratie erbij te houden o.a. door middel van bijpassend beeldmateriaal. Zijn vakgebied is personal coaching/online personal coaching op sportgebied/gezondheid/afvallen.

Klinkt dit voor jou op het lijf geschreven, is jouw specialisme marketing/technisch, vind je het leuk om mee te denken met de klant en te sparren om tot een topproduct te komen? Dan ontvang ik graag jouw reactie via [contactgegevens verwijderd]. Ik zal een voorselectie maken voor mijn klant en daarna pakt hij het verder op.

Hoor graag van jullie ?

Edith

Deze vacature is gesloten

Reageren is niet langer mogelijk.
Schrijf je gratis in voor de nieuwste Virtual Assistant Vacatures.

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Video:

Wist je dat 8 van de 10 Virtual Assistants helemaal geen reactie krijgt als ze solliciteren op een vacature. Gemiste kansen vind ik!

Wat doen de Virtual Assistants die wel succes hebben anders? Wat is hun geheim? Ik zocht het uit.

In deze video geef ik je 5 magisch simpele vacaturetips waarmee je als virtual assistant je solicitaties omtovert tot een onverslaanbare klantmagneet.

Plaats een vacature:

Zoek je een Virtual Assistant?

Plaats gratis een vacature in de  grootste Virtual Assistant community van Nederland. Bereik meer dan 3000 vakkundige Support Professionals.

Vind in drie simpele stappen jouw toegewijde Support Professional op afstand.

1

Klik op de knop hieronder

2

Vul het formulier in

3

Ontvang reacties uit het grootste Virtual Assistant netwerk van Nederland

Mis niks:

Schrijf je in voor vacature updates

Ik stuur je persoonlijk de nieuwste Virtual Assistant vacatures

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: