De Officiële Virtual Assistant Community Van Nederland

Logo van de Blueberry Dynamic virtual assistant business community

[Opgelost] [GESLOTEN] Ondersteuning gezocht voor grote opdracht

 

Blueberry Vacatures
(@blueberryrepost)
Admin
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 88
Topic starter  

ONDERSTEUNING GEZOCHT VOOR GROTE OPDRACHT
 
(Standaardiseren van grote hoeveelheid formulieren voor een bouwonderneming)
 
Zelf heb ik geen tijd voor deze opdracht, maar wellicht is het interessant voor een (startende) VA in deze groep? Waar het om gaat is dat er in deze organisatie (gevestigd in Rotterdam) veel verschillende formulieren worden gebruikt voor de vele tientallen stappen in het hele bouwproces. Ze willen deze formulieren nu gaan standaardiseren, wat inhoudt dat de verschillende varianten worden samengevoegd tot 1 formulier. Het gaat in eerste instantie om 30-50 formulieren, dat zijn de belangrijkste en dat is dus de grootste workload. Qua doorlooptijd is het streven om dat in Q1 2022 af te hebben. Daarna loopt de opdracht nog door om de rest van de formulieren ook te standaardiseren. Dat zijn er ook nog wel flink wat, maar is minder prioriteit en dus ook een wat langere doorlooptijd en minder zware workload.
 
Heb je interesse of wil je meer informatie? Dan graag rechtstreeks contact opnemen met de contactpersoon bij het bedrijf. Zijn naam is [contactgegevens verwijderd]
 
BELANGRIJK: zet in de onderwerpregel “Standaardiseren formulieren vorm”, zodat hij de mailtjes makkelijk uit z’n mailbox kan filteren.


Leonie Amelink
(@laoficina)
Nieuw
Deelgenomen: 5 maanden geleden
Berichten: 3
 

De opdracht is al enige tijd geleden geplaatst, maar ik heb zojuist Aldo even gemaild. 

Ben benieuwd!