De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Creëer zelf de baan waarvan je altijd hebt gedroomd!
Vragen? Stuur ons een appje:
06-23813931

Virtual assistant is hét beroep van de toekomst​

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic

Door: Thamara Zijlstra

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Onze manier van werken is kapot en achterhaald

Nog niet zo lang geleden was een bedrijf bijna altijd gebonden aan een fysieke locatie. Een geïsoleerde unit waarbij alle werknemers strak in hokjes geordend volgens een onbuigzame hiërarchie hun taken moesten uitvoeren. Waarschijnlijk is dit nog lang geen uitstervend model, maar het is al lang niet zo populair meer als het vijftig jaar geleden was. 

Ik denk dat dit er vooral mee te maken heeft dat mensen naast een goed inkomen ook steeds meer persoonlijke voldoening uit hun werk willen halen. Daar heb je flexibiliteit en creatieve ruimte voor nodig. Die vind je niet in een traditionele bedrijfsstructuur.

De toekomst van werk

Ik zie de wereld sneller veranderen dan ooit tevoren. Een van de grootste veranderingen die ik op dit moment zie is de rol die werk speelt in ons dagelijks leven. Ik zie steeds meer mensen op zoek gaan naar werkzaamheden die zij zelfstandig kunnen uitvoeren. Er ontstaan hierdoor in hoog tempo nieuwe manieren van werken die flexibiliteit, persoonlijke vrijheid en empowerment centraal stellen.

Er vindt daardoor op dit moment een radicale verschuiving plaats in de manier waarop wij met werk omgaan. Voor de mensen die bereid zijn mee te groeien met die veranderingen ontstaat er een nieuwe werkelijkheid. Ben je benieuwd hoe die nieuwe wereld eruit ziet en hoe jij daar deel van uit kunt maken?

De nieuwe werkelijkheid

Virtual assistant, het beroep van de toekomst

Ik denk dat de virtual assistant een grote rol gaat spelen in de snel veranderende arbeidsmarkt. Ik zie op het moment bij steeds meer mensen een andere kijk op werk ontstaan. Wat daaruit voortkomt is ook een hele nieuwe manier van ondernemen. De traditionele werknemer/werkgever verhouding maakt in hoog tempo plaats voor nieuwe organisatiestructuren. 

Geld is belangrijk, menselijkheid is belangrijker

De omstandigheden waaronder veel mensen werken zijn achterhaald en kapot. Het is daarom tijd dat wij onze huidige manier van werken met een kritische blik gaan bekijken. Werk, in onze moderne samenleving, heeft meer te bieden dan financiële waarde alleen. Werk is een context voor persoonlijke ontwikkeling, creatieve expressie en menselijke connectie.

De virtual assistant is de bindende factor

Wat je nu in plaats van het traditionele model steeds meer ziet ontstaan zijn flexibele netwerken van zzp’ers die gezamenlijk en gestructureerd werken aan projecten, zonder hun zelfbeschikking als zelfstandige op te geven.

Dit is waar ik denk dat de virtual assistant in de rol van projectbegeleider en teamcoach een enorme rol zal gaan spelen in de komende tien jaar. Een zelfstandig organisatietalent zal onmisbaar zijn om de structuur en het overzicht te behouden in een onafhankelijk netwerk van zelfstandig experts. De werkzaamheden van een virtual assistant kunnen daarin ver uiteen lopen, maar de functie is altijd hetzelfde: een bindende factor.

Wil je ook voor jezelf beginnen als virtual assistant?

Een makkelijk te leren zelfstandig beroep dat uitgaat van je eigen unieke talenten. Een beroep waarbij alle kennis, ervaring en levenswijsheid die je in huis hebt volledig tot zijn recht komt. Een beroep waarbij jij zelf de baas bent over je eigen leven.

Mijn naam is Thamara

In de afgelopen 10 jaar hielp ik met de Blueberry VA Opleiding duizenden ambitieuze vrouwen bij het ontdekken van hun ware potentieel, het creëren van leuker werk, meer vrijheid en het waarmaken van hun dromen. Ben jij waar je wil zijn?

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ik ben een eigenwijze avonturier en geboren optimist. Ik werk al meer dan 10 jaar online als Virtual Assistant Coach. Dankzij mijn positieve energie en vrije manier van leven ben ik een rolmodel en inspiratiebron geworden voor de duizenden ambitieuze vrouwen die ik heb begeleid naar een eigen onderneming, meer vrijheid en de ruimte om zonder excuses 100% zichzelf te kunnen zijn.

Ik hoop voor jou hetzelfde te kunnen betekenen!

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: