De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

De kracht van een bericht....

Ingrid Serraarens
(@ingrid-s)
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 0
Topic starter  

Het is soms een beetje scary als je bedenkt wat de impact van een post op social media kan zijn.

Je weet het niet.

Je weet niet wie het leest (behalve de duimpjes omhoog), je weet niet bij wie het blijft hangen, je weet niet wie je in beweging zet of van je afstoot.

Algoritmes, teksten met zoekwoorden die SEO proef zijn, de juiste #. Het blijft een enigma en er zijn volksstammen mee bezig om uit te zoeken hoe het werkt. En net op het moment dat je het denkt te weten, wordt het algoritme weer aangepast en kunnen we opnieuw beginnen. 

Thamara postte vorige week op LinkedIn het bericht over deze community. Ik heb geen idee wat die post "deed" qua respons en bereik. 

Ik deelde de post van Thamara op mijn LI tijdlijn. En binnen 1 week heeft de post 4711 weergaven gehad.

4711 (luchtje dat mijn oma altijd droeg btw). Hou me ten goede, die cijfertjes zeggen mij niets of doen mij niet veel.

Wat me wel iets doet is dat er kansen zijn binnen dat cijfertje. Bedrijfseigenaren bekijken dit. Mensen die hulp zoeken. Mensen die op zoek zijn naar ondersteuning. Mensen die zich hier aanmelden met een free account en meelezen, die - zichtbaar of niet - onderdeel zijn of zijn geworden van deze community. Die de community helpen groeien.

Laat je zien, laat van je horen, toon je expertise, deel een post die je raakt, deel een artikel, deel een post die je in beweging zet, maak dat je er bent. Achter de schermen gaan de krachten aan het werk voor je. Misschien niet vandaag, misschien niet morgen. Maar Rome is ook niet in 1 dag gebouwd en we weten allemaal dat ondernemen een lange adem hebben is. 

Mijn 20 cents: be out there.

Fijne dag x

 


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

Wat ontzettend leuk dat je dit deelt. Dit is op zichzelf een hele krachtige boodschap en je hebt helemaal gelijk. @marit en ik hadden het hier laatst nog over; je weet nooit wat de daadwerkelijke impact is van een bericht dat je deelt.

Likes en reacties zeggen veel, maar achter de schermen kan er van alles gebeuren waar je geen weet van hebt. Zelfs als je dus 0 reacties hebt in de vorm van likes of berichten kan er iemand thuis zitten die jouw bericht heeft gelezen en bij wie daardoor alle radartjes afgaan. Iemand die door jouw bericht dieper over iets gaat nadenken of in beweging komt. 

Ik maak regelmatig mee dat iemand zich inschrijft voor B-Business bijvoorbeeld en dat ik hem of haar nog nooit heb gezien online. Geen like, reactie of email. Maar als we in gesprek raken blijkt vaak dat iemand Blueberry al een hele tijd volgt en alles heeft gelezen. 

Ik vind het te gek dat je die cijfers hier even deelt Ingrid, want behalve jij kan niemand dat zien natuurlijk. En het allermooiste vind ik dat je schrijft over de bedrijfseigenaren die dit lezen en mensen die iets zoeken, en alle kansen die daaruit voort komen. 

Ik kan hieraan toevoegen dat we al een paar honderd inschrijvingen hebben en dat er elke dag nieuwe mensen bijkomen. Niet iedereen schrijft actief mee op het forum, maar dat betekent niet dat er niet gelezen en geïnspireerd wordt. 

Jullie maken impact, so keep on going! 

 

 


   
BeantwoordenCiteren
Marit Verlaat
(@marit)
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 23
 

Ja, @ingrid-s je hebt helemaal gelijk! Er zal maar net die ene persoon tussen zitten die hulp nodig heeft en die bij jouw posts op social media of je berichten op dit forum het juiste gevoel heeft en contact met je opneemt. Fantastisch!

 

Geplaatst door: @thamarazijlstra

Ik kan hieraan toevoegen dat we al een paar honderd inschrijvingen hebben en dat er elke dag nieuwe mensen bijkomen. Niet iedereen schrijft actief mee op het forum, maar dat betekent niet dat er niet gelezen en geïnspireerd wordt. 

Jullie maken impact, so keep on going! 

 

Wat geweldig, @thamarazijlstra!


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

Ik las dit net spontaan weer even door en moest ineens denken aan het stuk dat @irisworks4you hier laatst ook over schreef hier op het forum, over haar praktijkervaring met online zichtbaarheid. Het is echt ongelooflijk wat voor fantastische resultaten je kan behalen met online goed zichtbaar zijn. Vind het heel inspirerend om deze verhalen van jullie te lezen, het zijn zulke gave voorbeelden voor iedereen. 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: