Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Hoe bereid je je als VA voor op de zomer?

 

Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 611
Topic starter  

De zomer komt eraan en dat zorgt altijd voor allemaal veranderingen in werk. Jij die misschien vrij neemt en op vakantie gaat en je klanten die dat ook doen. Misschien neem je wel werk over van een collega VA. Werk je door tijdens je vakantie of rond je alles af, draag je het over en laat je het los? 

Hoe bereid je je voor op de zomer zodat alles voor alle betrokken partijen soepel verloopt? Wanneer begin je en wat doe je precies? 


Citeren
Sonja ter Steeg
(@sonja)
Blueberry Starter
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 2
 

Hoi,

Ik ben net begonnen als VA. Althans ik zit in de opstartfase en ik heb nog geen klanten. Maar wanneer ik deze wel heb zou ik denk ik kiezen voor een combinatie van afstemmen met de klant, overdragen aan een back-up VA, maar ook zeker wel de laptop mee op vakantie. Voor het geval er iets is wat je zelf even wil afhandelen. 

Ik ben wel benieuwd hoe de meer ervaren VA's dit doen....

Groeten,

Sonja
Miss Backoffice

P.s. Mocht iemand back-up nodig hebben tijdens de vakantie..dan houdt ik me aanbevolen ?

 


BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 611
Topic starter  

@sonja Klinkt allemaal als professionele en prettige oplossingen. Het is vaak ook een samenspel natuurlijk tussen hoe jij het graag ziet en wat een specifieke klant nodig heeft. Ben ook benieuwd naar hoe anderen het doen. 


BeantwoordenCiteren
Brigitte Van Rossum
(@brigitte)
Blueberry Master
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 12
 

Hi all,

Net als iedereen zijn VA's / interim PA's in essentie gewoon mensen (je wist het niet, maar het is echt zo! ?) dus een klant zal echt begrip hebben dat wij ook even moeten bijtanken. Ik zou in overleg gaan met mijn klant en aan hun de keuze laten of zij een backup willen of gewoon even willen doormodderen tot ik terug ben zodat ik daarna weer de boel aan kant kan trekken.

Mocht men een backup willen dan ken ik inmiddels een paar hele leuke collega's die ik als eerste zou benaderen om te vragen of ze tijd hebben.

Kortom, ik zou in overleg gaan.

 


BeantwoordenCiteren

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: