De Blueberry VA Academy

Maak van je dagdroom je droombaan

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-30944036

Intuïtie voor meer succes?

(@lior_mazliah)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 46
Topic starter  

Het internet staat vol met ondernemerstips. Het wordt snel onoverzichtelijk. Waar moet je naar luisteren? Vaak wordt een belangrijk ding over het hoofd gezien. Je eigen innerlijke kracht. Je intuïtie. Door te vertrouwen op je innerlijke kracht ervaar je meer rust.

Ondernemen vanuit je hart creëert een constante flow die leidt tot meer succes. Door naar je intuïtie te luisteren gaat de kwaliteit van alles wat je doet omhoog.

Je zult al snel merken dat alles beter gaat als je jezelf vertrouwt. Je intuïtie ontwikkelen is simpel. Je hoeft alleen maar te leren luisteren naar je innerlijke stem. Nee, niet je innerlijke criticus... Die andere stem. Die innerlijke kracht die je altijd de goede kant op duwt.

Luister daarnaar dan komt alles goed.

 

Wat is jouw gevoel over intuïtie?

 


   
Citeren
(@powered_by_loes)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 26
 

Helemaal mee eens! Al heb ik wel moeten leren om daarnaar te luisteren, het was niet iets wat ik altijd gewend was om te doen. En ook nu nog vind ik het niet altijd even gemakkelijk.

Maar dit jaar heb ik wel ervaren dat het me veel heeft gebracht. Een half jaar geleden heb ik mijn bedrijf even stilgelegd omdat het me meer energie kostte dan opleverde. 

Tot ik een paar maanden terug opeens voelde dat het weer tijd was om Powered by Loes opnieuw op te pakken. Waar ik voorheen lange tijd aan het struggelen was met het vinden van nieuwe klanten had ik opeens in no time twee nieuwe klanten. Dit voelde zoveel fijner. Ik had blijkbaar even tijd nodig om zaken helder te krijgen. Niks forceren maar juist werken aan mijn bedrijf wanneer mijn energie goed is en in die flow meegaan. 


   
Lior Mazliah reageerde
BeantwoordenCiteren
Isabel Hemelaar
(@isabelhemelaar)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 36
 

Met al mijn ervaring en wetende dat het goed is naar je intuitie te luisteren, merk ik toch dat ik het soms niet doe. Waarom, tja..... dat is zo af en toe een stemmetje in je hoofd dat zegt, probeer het nu toch eens, of doe het toch maar. Achteraf denk ik dan vaak, dom dom...... het voelde toch al niet goed. Je leert er telkens weer van. 


   
BeantwoordenCiteren
Ingrid Serraarens
(@ingrid-s)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 0
 

Ik probeer altijd te luisteren naar mijn inner voice. En als ik dat niet doe omdat mijn hoofd dan denkt dat zij het beter weet, krijg ik achteraf de kous op de kop. Lior noemt het ondernemen vanuit je hart. Ik noem het ondernemen vanuit je buik. 

Ik kan letterlijk fysiek last hebben van een foute beslissing. 

Het luisteren naar je eigen gevoel, het werken naar jouw maatstaven, normen en waarden is een ongoing proces. 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: