Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

's Ochtends sporten voor meer energie achter de computer?

 

Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 3 jaren geleden
Berichten: 611
Topic starter  

@barbarastrooker schreef net dat ze een fanatiek sporter is en zegt:

Door te sporten in de ochtend heb ik de rest van de dag positieve energie om lekker aan de slag te gaan. 

Wie gebruikt sport nog meer om zich niet alleen lekker te voelen, maar ook om met meer energie je beter te kunnen focussen op je werk? Wat doe je precies, wanneer en wat haal je eruit? 


Citeren
Isabel Hemelaar
(@isabelhemelaar)
Blueberry Guru
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 36
 

Ik probeer elke ochtend vroeg te gaan wandelen voor ongeveer een uur. Soms kleine stukjes hardlopen, meestal stevig doorstappen. Een keer in de week samen met een vriendin, maar meestal alleen. Heerlijk met eigen muziek, stevig doorstappen en de dag beginnen. Dit voelt zo goed en geeft zo veel energie. Het gekke is wel, klinkt een beetje dwangmatig, dat als het 's ochtends vroeg niet lukt, dan ga ik b.v. niet s' middags of s ávonds wandelen.  Daarnaast tennis ik zeker 2 x in de week en al jarenlang doe ik 1 x per week fitness/krachttraining onder begeleiding van een personal trainer. Vroeg deed ik alleen tennis (1 x per week) maar sinds ongeveer 7 jaar heb ik het roer omgegooid en ben meer gaan sporten. Dit bevalt mij goed en hoop ik nog lang vol te houden. 


BeantwoordenCiteren
Wieteke van Diggele
(@wieteke)
Blueberry Starter
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 3
 

Ik!??‍♀️ Door mijn fibromyalgie moet ik in beweging blijven, maar tegelijkertijd krijg ik alles in mijn hoofd weer op een rijtje. De beste ideeen ontstaan wanneer ik sport. Voor mijn zwangerschap liep ik 3x per week hard, deed ik aan wielrennen, zwom ik eens per week, deed ik krachtoefeningen en liep ik met de hond. Momenteel ben ik weer langzaam aan het opbouwen, en kan niet wachten om die wind weer door mijn haren te voelen! Letterlijk een frisse wind door hoofd en business! 


BeantwoordenCiteren

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: