De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-30944036

Uit je comfortzone.....

Ingrid Serraarens
(@ingrid-s)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 0
Topic starter  

Hebben jullie dat ook? Dat je als VA/ondernemer regelmatig het idee hebt dat je uit je comfortzone stapt of moet-wil stappen? Dat je soms ja zegt tegen vragen of verzoeken tot opdrachten/samenwerking waarvan je denk:"maar daar weet ik eigenlijk niet genoeg van.....".

 

Ik neem je mee naar februari 2019.

Op LinkedIn zie ik een oproep voorbij komen van iemand die een "tekstschrijver" zoekt. Ze wil haar introductietekst op haar LinkedIn profiel aangepast hebben. En niet zomaar een tekst, nee, een tekst die haar zo beschrijft dat iedereen die haar kent denkt: "hey, dat is Mariska". Mijn schrijfsprieten beginnen te tintelen, want dat vind ik enorm leuk om te doen. Maar ja, ik ben geen tekstschrijver, dus waarom zou ze dan..... Enfin. Je kent die gedachtekronkels wel. Ik besluit de stoute schoenen aan te trekken. DM gestuurd, en aangegeven dat ik geen tekstschrijver ben, maar wel aardig kan schrijven. I'm totally flabbergasted als ik een positief bericht krijg, want ik had de reacties gezien van alle tekstschrijvers onder haar post. 

 

We maken een belafspraak en ik heb natuurlijk mijn huiswerk gedaan. Website bekeken, profiel bekeken, Googletje gedaan.... Ik vraag haar het hemd van het lijf, proef haar energie en in mijn hoofd heb ik de tekst eigenlijk al kant en klaar. Naast dat het helemaal mijn type mens is, hebben we een enorm leuke klik. 

 

We spreken een deadline af, ik lever mijn eerste concept op en met een paar kleine wijzigingen wordt de tekst 1-op-1 overgenomen. 

 

En nee, geen cent voor gekregen, en dat is helemaal prima. Heb er wel een superleuke warme connectie bij met een behoorlijk netwerk.

 

Vandaag hebben wij elkaar voor het eerst live ontmoet tijdens een gezellige lunch. De klik is er irl ook. Het leuke is: ze is nu met een nieuwe website bezig en ze gaf al aan dat ze in ieder geval dat door mij geschreven tekstje gaat gebruiken. Ze is heerlijk ambitieus en ik voorzie dat er een mooie toekomst in het verschiet ligt voor haar. En wat denk je, als ze het te druk krijgt straks en ze hulp nodig heeft, who's she gonna call? Right.

 

Dus: stap eens uit je comfortzone.

Nee heb je, ja kun je krijgen.

Wees maar eens brutaal, wie weet wat het oplevert!

 

?

 


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@ingrid-s Oh wow, wat onwijs cool. Zo tof dat je dit deelt, want zo werkt het echt he-le-maal! Je weet van tevoren nooit via wie je leuke connecties of gaaf werk gaat krijgen, het echt iedereen zijn en via de meest onverwachte wegen. Ben blij voor je man. 


   
BeantwoordenCiteren
Ingrid Serraarens
(@ingrid-s)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 0
Topic starter  

@thamarazijlstra: zo werkt het, eigenlijk heel simpel.

Maar dat uit je comfortzone stappen is en blijft scary. Juist omdat je dat al gedaan hebt met het starten van je online business, dat je al 1000 doden gestorven bent omdat het allemaal rete-spannend is, dat het allemaal nieuw is. 

En als je het niet probeert.... In ieder geval geen seconde spijt van gehad. En wie weet wat de toekomst brengt 🙂


   
BeantwoordenCiteren
(@verwijderd)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 0
 

@ingrid-s Zo mee eens! Ik geloof dat door uit je comfortzone te stappen, de stoute schoenen eens aan te trekken, je gevoel te volgen, dat je dat heel veel oplevert! Niet altijd direct meer omzet oid, maar wel zelfvertrouwen, een trots gevoel op jezelf, vaak een bevestiging dat op je gevoel afgaan goed is en doordat je dan zo lekker aan het shinen bent om dat je he-le-maal jezelf bent, krijg je dat ergens ook terug in werk/omzet/connecties/noem-maar-op. Ik geloof hier heilig in!


   
BeantwoordenCiteren
Susanne de Beer-Kamp
(@thehappyhelper)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 8
 

Super goed gedaan @ingrid-s! En met de manier waarop je deze post schrijft, snap ik wel dat ze jou gekozen heeft!

Ooohhhh en die comfortzone, die vind ik toch wel zo heerlijk. Maar ik heb gemerkt dat als ik dan naar buiten stap, ik zoveel nieuwe energie krijg en helemaal opleef en ik er eigenlijk nooit een negatief gevoel aan over hou. En daardoor ook weer steeds vaker buiten mijn comfortzone ga. 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: