Notifications
Clear all

Ontmoet Anita van den Broek  

 

Anita van den Broek
(@anitavdbroek)
Nieuw
Lid geworden: 2 weken geleden
Berichten: 2
29/06/2020 12:45 PM  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Als Virtueel Assistent Anita ondersteun ik naast mijn baan in loondienst (startende) ondernemers, coaches en trainers bij de groei van hun bedrijf. Ik geloof erin dat ondernemers met de juiste hulp veel meer uit hun bedrijf kunnen halen maar ook uit hun leven! Als professional op mijn werkgebied (financieel en business management support) biedt ik ondersteuning vanuit mijn eigen werkomgeving zodat mijn klant weer tijd en focus krijgt om aan zijn bedrijf te werken in plaats van in zijn bedrijf.

 
Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?

Vrijheid, persoonlijke ontwikkeling, uitdaging. Maar bovenal de dingen doen die ik leuk vind en waar mijn passie ligt. Oftewel ondernemers helpen zodat ook zij weer kunnen doen waarvoor ze ondernemer zijn geworden. Dat ze zich niet meer druk hoeven maken over allerlei randzaken van het ondernemerschap. Dat ik ervoor kan zorgen dat hij/zij weer relaxed kan ondernemen. Dat ik met ze mee kan denken en dat we zo de beste resultaten bereiken!  

 
Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Doordat ik momenteel nog in de opstartfase van mijn bedrijf zit is de grootste uitdaging zichtbaar worden. In contact komen met potentiële klanten, opbouwen van een netwerk. Onder de aandacht brengen dat ik echt iets te bieden heb! 

Wat is een leuk feitje over jou?

Als ik iets wil bereiken ga ik er vol voor! Vaak alleen niet op de meest gebruikelijke manier.. Maar linksom of rechtsom komen zal ik er! 

 
Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?

Vanaf het moment dat ik de keuze heb gemaakt voor het ondernemerschap volgt les na les. Je komt jezelf continu tegen in dit proces. Ontzettend waardevol maar ook confronterend. Grootste les die de afgelopen periode me heeft gebracht is leef je eigen leven en leef niet het leven zoals anderen willen hoe jij je leven leidt.. Blijf bij jezelf! Ontdek wie jezelf bent! We zijn allemaal uniek.


ReageerCitaat
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 321
07/07/2020 9:57 AM  
Geplaatst door: @anitavdbroek

Maar linksom of rechtsom komen zal ik er! 

I like it! Een hele goede eigenschap ook voor een ondernemer. Er komt zoveel op je pad dat je voor het eerst meemaakt en waar je niet altijd direct een antwoord op of oplossing voor hebt, maar zo lang je het enthousiasme en de vastberadenheid hebt om linksom of rechtsom vooruit te komen dan komt het altijd goed. 

Geplaatst door: @anitavdbroek

Ik geloof erin dat ondernemers met de juiste hulp veel meer uit hun bedrijf kunnen halen maar ook uit hun leven!

Wat je hier schrijft vind ik ook heel mooi. Ik ben ook van mening dat ondernemen om zoveel meer gaat dan werk alleen. We schreven het op onze about page nog: Werk, in onze moderne samenleving, heeft meer te bieden dan financiële waarde alleen. Werk is een context voor persoonlijke ontwikkeling, creatieve expressie en menselijke connectie.

VA's weten als geen ander hoe ze kunnen bijdragen aan het werk en leven van anderen, that's pretty big. 


ReageerCitaat