Dit is het logo van Blueberry Dynamic
Maak van je dagdroom je droombaan

Ontmoet Anja Hepkema

Anja Hepkema
(@anja-hepkema)
Deelgenomen: 2 jaren geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?
Sinds 2002 werk ik als online office manager. De term VA bestond nog niet. Ik was de online regelneef en rechterhand voor diverse organisaties, projectleiders en zzp'ers. Het werk varieerde van basic agendabeheer, beheren mailboxen, voorbereiden workshops en conferenties, selectieprocedures begeleiden, het ondersteunen van fusietrajecten tot het organiseren van verbouwingen van bedrijfspanden en het verhuizen van bedrijven. Heel divers.
In de loop van de tijd veranderde de vraag en ook mijn eigen aanbod. Digitale tools werden steeds meer gebruikt. Langzaam kwam het beheren van websites, het schrijven van webteksten, het technisch onderhoud van websites en het beheer van social media erbij. Ik ben diverse trainingen gaan volgen en sinds 2019 werk ik voor alles wat rond het opzetten en onderhouden van websites komt kijken onder het label Zij van de Websites.
Voor de afwisseling werk ik ook nog als online office manager en ben ik nog steeds de regelneef voor een aantal grote ICT-netwerkorganisaties, patiëntenverenigingen en Raden van Toezicht. Nog steeds divers dus. 

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  
De vrijheid in mijn eigen werktijden het soort werkzaamheden en het soort klanten/opdrachten. Ooit gestart vanuit de gedachte 'dat is makkelijk met de kids'. Inmiddels zou ik niet meer in een dienstverband passen. 

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?
Voldoende assertief zijn als het gaat om tarieven. T.a.v. websites - en alles daarom heen - zijn er nog teveel ondernemers die denken dat voor een prikkie alles top geregeld is en de eerste plaats binnen Google bereikt is. 

Wat is een leuk feitje over jou? 
Eh... misschien dat ik in een prachtig natuurgebied woon? Lekker afgelegen en toch in mum van tijd in Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam ben? 

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?
Dat iets pas echt urgent en belangrijk is wanneer er sprake is van intensive care in een ziekenhuis en er veel mensen in actie zijn om 'het te regelen'. In de periode oktober 2015 tot september 2016 stond ik 3x op een EHBO/IC toe te kijken hoe een dierbare gered werd. Sindsdien krijg je mij niet meer gek met labels als "dit is echt heel belangrijk" en is mijn motto 'zolang er geen bloed uitloopt doe ik rustig aan'. Alles relativeren, rustig doorwerken, vooral niet laten opjagen en dan komt alles goed.  


   
Citeren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: