De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Arti Hannoe

Arti Hannoe
(@witharti)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Ik ben een personal assistent, virtueel assistent, eventplanner of organizer op afstand. 
Voornamelijk werk ik met ondernemers die ontzorgt wil worden op hun manier. Ik pas mij aan, aan de vraag van de opdrachtgever. Natuurlijk doe ik alleen wat er past in mijn omgeving. Al het overige adviseer ik ze om de juiste specialist te vinden en zelfs daar help ze graag! Mijn flexibiliteit en snelheid door wisselingen in hun leven is wat ik kan meegeven. Jij gaat links, dan ik ook.

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  

De vrijheid! Net als alle mede PA's en VA's. Het feit dat ik nu zelf kan bepalen hoe ik mijn dag indeel, is de beste beslissing ooit. Ik heb nu meer ruimte en vrijheid gecreëerd, meer dan dat ik had verwacht. Ondernemerschap heeft altijd gespookt in mijn gedachten. Maar had geen idee hoe ik dat in de werkelijkheid moest brengen. 
Ik heb ruim 14 jaar gewerkt als PA bij een groot fabrikant. Wij zijn samen gegroeid en gebloeid, maar op een dag besefte ik mij dat dit niet mijn toekomst is. Het was ook toevallig ook zo een regenachtige dag. Niet achter een kantoorbureau, terwijl de wereld daarbuiten is. Ik wilde nieuwe mensen leren kennen en met nieuwe mensen werken. Daar kan ik iets nieuws leren, bedacht ik mij. Dus besloot ik een ander pad te kiezen.

Na flink getwijfeld te hebben, heb ik het besluit genomen om ontslag te nemen van mijn vastigheid. Na een sabbatical te hebben genomen van ruim 7 maanden, kwam ik tot het besluit dat dit is wat ik wil doen. Ondernemers helpen groeien, deel uit te maken in hun bedrijfsleven, adviseren en de ondersteuning bieden die zij nodig hebben. Daar wilde ik zijn en dat is wat ik doe. 

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

De juiste ritme vinden. De juiste balans is voor mij heel belangrijk geworden.

Wat is een leuk feitje over jou? 

Ik wil de rest van de wereld zien (en dat is ook van mijn redenen). Het liefst de hele wereld! Heb het genoegen gehad om een aantal mooie plaatsen te zien, maar ik wil meer zien! Dat is een voordeel van werken op afstand, je kan het overal doen.

Je leert veel als je reist en ik neem altijd wel iets meer in mijn leven dat ik kan gebruiken. Privé of werk maakt niets uit. Wijze lessen zijn wijze lessen die je overal kan toepassen.

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven?

Dat je het leven moet zien, hoe jij het wilt zien. Wil je groeien, groei! Wil je rennen, ren! Wil je iets, dan moet je er iets aan doen! Alleen dan maak jij je leven hoe jij dat wilt zien. Soms wat lastig, maar je leert des te meer!


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@witharti Oh Arti, wat is dit fantastisch om te lezen allemaal zeg. Je liefde voor het leven spat er echt vanaf, heerlijk. Ik heb het geluk ontzettend veel van de wereld te hebben gezien en ik weet dus precies waar je het over hebt, zo ongelooflijk mooi en bevredigend is het om veel te kunnen zien en beleven. Te gek dat je die omstandigheden nu voor jezelf creëert. 

Vind het ook zo leuk om te lezen dat de dag dat je wist dat je wat anders wilde het zo'n druilerige regenachtig dag was. Dat is zo sprekend, dat vergeet je nooit meer.

Geplaatst door: @witharti

Mijn flexibiliteit en snelheid door wisselingen in hun leven is wat ik kan meegeven. Jij gaat links, dan ik ook.

En dit is een waanzinnig krachtige eigenschap waar ondernemers dolblij van worden. 

 

Heel leuk dat je hier bent, welkom!

 


   
BeantwoordenCiteren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@witharti Oh trouwens, @susannegrt heeft net een gastblog geschreven over het vinden van de balans tussen werk en privé, misschien wat voor jou. 


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: