Meldingen
Alles wissen

Ontmoet Bianca Riddering

 

Bianca Riddering
(@biancar71)
Nieuw
Deelgenomen: 4 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Op dit moment werk ik nog 32 uur als orthodontie-assistente, voornamelijk aan de stoel. 15 jaar heb ik bij een andere orthodontie-praktijk als praktijkmanager gewerkt en ik heb 6 jaar een eigen dierenwinkel gehad. Vanaf 7 januari ga ik me inschrijven bij de KvK om als parttime zzp'er aan de slag te gaan. Ik wil zeker in het begin nog wat uren in loondienst blijven werken.

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  

Ik mis heel erg de administratieve kant van het werk en de vrijheid van uren-indeling. Dat ga ik zeker vinden in het zelfstandig ondernemerschap als virtual assistant. Hard werken is geen probleem, maar als je dat kan doen door de dingen te doen en met de mensen die je leuk vindt, wordt het alleen maar leuker!

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

Mijn grootste uitdaging als virtual assistant is om mijn klanten te ontzorgen en deze een goed gevoel te geven door het werk wat ik doe. Ik weet wat ik kan, maar ben hier nog wel erg onzeker over.

Wat is een leuk feitje over jou? 

Oe, das een moeilijke! Misschien dat ik bijna de 50 aantik en in mijn hoofd nog steeds rond de 30 blijf? Ondertussen zijn mijn man en ik al opa en oma van een kleinzoon van 1 jaar en dat klinkt zo oud, maar ik voel me nog hartstikke jong!
En afgelopen oktober heb ik mijn diploma HBO bedrijfskunde met management behaald! Hier ben ik natuurlijk ook heel trots op.

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

Wees goed voorbereid als je iets gaat ondernemen, praat vooral veel met mensen en probeer het wiel niet opnieuw uit te vinden! Nog belangrijker: blijf genieten van de kleine dingen om je heen!

 

Ik heb in ieder geval heel veel zin in 2021 en ben echt benieuwd wat het me allemaal gaat brengen!

Groetjes Bianca


Citeren