De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Frieda Uphoff

Frieda Uphoff
(@noordsupport)
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hi, ik ben Frieda, 38 jaar, moeder van 3 kids (14, 12 en 9) en woon vlakbij de stad Groningen

 

·        Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit?

Begin dit jaar ben ik gestart als Virtual Assistant, nadat ik jarenlang support had geboden aan RTC Group werd het tijd om dit voor meerdere bedrijven te gaan doen. Voor RTC Group blijf ik vooral de financiële administratie doen.

Inmiddels heb ik een aantal maanden voor een trainer gewerkt: offertes uitwerken, planning en agendabeheer, facturen maken, communicatie met (potentiële) klanten, marktonderzoek  doen en online registreren van trainingen.

Sinds vorige week ben ik begonnen met de telefoondienst, 3 dagdelen per week draai ik mee in het team voor deze dienst. Voor diverse bedrijven de telefoontjes aannemen en verwerken. Heel dynamisch.

 

·        Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen?  

Vrijheid en daardoor flexibiliteit is voor mij heel belangrijk. Mijn man is 8 jaar geleden voor zichzelf begonnen en ook toen was de keuze voor meer vrijheid heel belangrijk. De vrijheid om de balans tussen werk en privé zelf te kunnen sturen, oké we sturen wel eens verkeerd, maar dan hebben we ook zelf de keuze om weer bij te sturen. En ja, we hebben hierbij ook financieel pittige tijden gehad, maar ondanks dat heel dankbaar met de keuze die we hebben gemaakt om zelfstandig te ondernemen.

 

·        Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk?

De grootste uitdaging is toch wel de drempel om mijzelf te promoten. Voor de corona tijd was ik vol goede moed begonnen, maar gedurende deze crisis dacht ik wel, wie zit er nou op mij te wachten? Ik heb dat geaccepteerd en heb er voor gekozen om er (bijna) volledig voor de kinderen te zijn. Per 1 september weer volop de tegen aan! Ik ga de uitdaging aan en ja het lukt alweer een stuk beter om in mijn kracht te staan, daarbij helpt het wel als je een tevreden klant hebt ?

 

·        Wat is een leuk feitje over jou? 

Natuur en reizen zijn grote passies van me. We hebben een heerlijke tuin en voor mijn ontspanning vind ik het heerlijk om hierin te werken (en ook af en toe lekker een boek te lezen tussen alle prachtige bloemen) Het reizen staat nu op een laag pitje, maar het blijft kriebelen.

 

·        Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? 

In stilte vind je de antwoorden! Ik heb de les niet voltooid, zit er midden in, maar het is wel een prachtige les, ik denk voor velen. We zijn allemaal zo druk, waardoor we onszelf wel eens kwijtraken, de stilte wat vaker opzoeken is dan een verademing.


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

@noordsupport Ik werd al helemaal rustig als ik dit lees, wat een fijne energie heb jij zeg. En ik herken wat je zegt over rust en ruimte, en stilstaan en genieten van de natuur. Ik doe dat ook zo graag, echt heerlijk.

Geplaatst door: @noordsupport

De vrijheid om de balans tussen werk en privé zelf te kunnen sturen, oké we sturen wel eens verkeerd, maar dan hebben we ook zelf de keuze om weer bij te sturen.

Dit vind ik echt zo mooi. Zo kijk ik er ook naar. Natuurlijk stuur je weleens verkeerd, maar het is zo fijn om zelf de persoon te zijn die 'verkeerde' keuze heeft gemaakt in plaats van dat iemand anders die keuze voor je maakt bijvoorbeeld. Blegh. Nee echt, deze vrijheid is priceless. 

 

Heel fijn dat je hier bent, welkom!


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: