De Blueberry VA Academy

Waar vrijheid en werk één worden

Door Thamara Zijlstra

Gerenommeerd Virtual Assistant Coach Voor Ambitieuze Vrouwen
Vragen? Stuur mij een appje:
06-23813931

Ontmoet Gerrianne Menzo

(@insupportva)
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Hallo allemaal!

Leuk om via deze weg kennis te kunnen maken. Mijn naam is Gerrianne Menzo, 31 jaar en ik zet mijn eerste stappen in het virtual assistant wereldje. Wat meer details:

Wat voor werk doe je en hoe ziet dat eruit? Ik ontzorg ondernemers, zodat zij zich kunnen richten op het succesvol maken en houden van hun bedrijf. Mijn sterke kanten zijn mijn Nederlands- en Engelstalige vaardigheden, timemanagement en allerhande regelzaken, van agenda- en mailbeheer tot regelen van bijeenkomsten en verzorgen van presentjes.

Wat is je grootste drijfveer om zelfstandig te ondernemen? Ik wil werk doen waarin ik mijn sterke punten volledig tot hun recht kan laten komen en een opdrachtgever daadwerkelijk verder help. Als zelfstandig ondernemer kan ik mijn energie en tijd beter verdelen, waardoor ik er ècht ben voor mijn klanten op de momenten dat ik voor hen werkzaam ben. Ik kan mijn talenten volledig benutten en zelf zorgen voor mijn verdere ontwikkeling.

Wat is voor jou op dit moment de grootste uitdaging in je werk? Op dit moment ben ik mijn bedrijf nog aan het opstarten, dus ik ben op zoek naar klanten. Ik werk daarnaast ook in loondienst.

Wat is een leuk feitje over jou? Ik heb in Engeland en Schotland gewoond en dat heeft mij heel veel gebracht. Zowel qua taalvaardigheid als in mijn eigen ontwikkeling. Het is de beste ervaring die ik ooit heb gehad en kan het iedereen aanraden - als je het wilt tenminste 🙂

Wat is één van de meest impactvolle lessen die je hebt geleerd in je leven? Geloof in jezelf en ga voor wat jij wilt. Doe de dingen die je wilt doen.

Mocht je nog meer willen weten, schroom niet en vraag gerust verder.

Groet,

Gerrianne


   
Citeren
Thamara Zijlstra
(@thamarazijlstra)
Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 522
 

Gaaf om te lezen @insupportva Ik herken wat je zegt over de ervaring van in het buitenland wonen. Het brengt je zo ongelooflijk veel, meer dan je van tevoren ooit kan bedenken. En al die ervaring (en vergrote taalvaardigheid ?) neem je nu allemaal mee in je werk. Zeker als zelfstandig ondernemer ga je daar zoveel aan hebben. 

Leu dat je er bent. En geniet van je start, je staat aan het begin van een fantastisch avontuur. 


   
BeantwoordenCiteren
(@insupportva)
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

@thamarazijlstra Bedankt Thamara, ik heb er zin in!


   
BeantwoordenCiteren

De grootste VA community van Nederland:

Profielfoto van Thamara Zijlstra - eigenaar van Blueberry Dynamic
Hoi, ik ben Thamara

Ben je net zo eigenwijs als ik? Creëer dan zelf je eigen droombaan. Je eigen dag indelen, werken waar je maar wilt én zelf kiezen met wie je werkt. Als virtual assistant gaat het om wat JIJ belangrijk vindt. Het is tijd om te genieten van je vrijheid. Het is tijd voor jou!

Vraag een gratis dagdroomgesprek aan

Waarom ga je geen werk doen waar je energie van krijgt en waar je écht blij van wordt?

Begin met gemak je eigen goedlopende business als Virtual Assistant (VA)

Is Virtual Assistant worden iets voor jou?

Doe de professionele VA Beroepstest

Persoonlijk Whatsapp consult

Adviesprijs:
27,95
Prijs inclusief btw.
Nu GRATIS!

Waarom zou iemand zoals jij geen leuker werk kunnen creëren?

Vraag een gratis 1-op-1 gesprek aan met mij
In een dagdroomgesprek maak ik tijd voor jou. Een persoonlijk gesprek waarin jij en jouw dromen centraal staan. Stel al je vragen en ontdek of VA worden écht bij jou past.

Stuur mij een appje:

0630944036

Stuur een mailtje naar:

klantenservice@blueberrydynamic.nl

Vul het contactformulier in: